Каракачанов: Да даваме по-лесно паспорти на македонците

Процедурата по издаване на български паспорти за жители на Македония, които кандидатстват за гражданство, трябва да се улесни, посочи Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Да даваме по-лесно паспорти на македонците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срешнах в Зап. Европа македонци проявили се криминално и казват че са българи и си имат паспорлти. Значи България е ефтина държава която продава и на черно гражданство!

ГЕРБ си намериха още една група чужденци, на които да плащат на изборите. Явно вече нямат никакви ресурси за увеличение на купения вот в България, тук всичко е купено вече.

А бе, дебелак. Искаш да се напълни България в шиптъри, които с български паспорт да продават дрога в ЕС и пак ние да го отнасяме. Бахти и некадърните "политици" имаме.

Давайте, давайте и по два им давайте...После заминават към Европа и плюят България.

ДОБРО УТРО ,сега ли разбра за УМИШЛЕНИТЕ ПРЕЧКИ от правосъдното министерство ,което царство на ДПС !?

Каракачанов, май ще станеш причина за вот на недоверие към правителството! Луд ли си, бе човек?! Докога ще им "сменяте пелените" на македонците?! Какви паспорти по-лесно, бе?! Те не могат да ни дишат от омраза, ние ще ги дундуркаме и ще се представят пред света като българи тези необразовани и зли хора! Сега и църквата, пътища.... какво още ще поискат да им услужим?! На нас нещо дали ли са, та само искат?! Засрамете се и бъдете достойни за България!

Торбата Каракачанов е поредният национален предател от ВМРО, като Т.Александров и Ал.Протогеров, подписали т.н. Майски манифест от 1924 год.за сътрудничество с Коминтерна. Много преди националното предателство на Г.Димитров. А колко от т.н. дейци на ВМРО са сръбски агенти, даже не ми се мисли.

Ако са достатъчно умни политиците , даването на паспорти е добро. И защо ? В Македония се говори български език , живеят българи , така историята се доказва че това са български територии , макар че в миналото разни договори са поставяли разделение .

На практика там отношението е съвсем друго. Ако не е "червеният паспорт" едва ли биха се натискали да Бг.гражданство. България нищо добро не е получила от "плоскоглавите". Стига сте преигравали с националистически игри. Каракачанов докога ще ръси глупости ?

дадохме и танковете дадохме и всичко живота си дадоха бащите ни да и дадем и държавата си май е по добре а вие с лоените задни части кво ша праите после

Как едно смислено нещо не свършиха тия оядени, с излъскани от търкане на банките в парламента задни части посредственяци. Решиха проблемите на българите с малките пенсии, за което джавкаха преди изборите, подхвърляйки огризки на част от тях, след като потънала Гърция заделя над 2 милиарда, за демографската катастрофа, за фалшивите пенсионери и куп още обещания и се взеха за световни и вселенски величини, че взеха да оправят и чуждите държави. Ще вземат паспорти световно прочутите шиптъри и македонски авантюристи, ще ходят и те по света да ни прославят с деянията си, обикновено рядко в положителна светлина. България гасне като нация, ромите вече приближават милион, цените растат неудържимо, народът мре като мухи, всичко потънало в мръсотия и мизерия, бодряците тичат насам натам като гламави, според това в коя посока са им натиснали дистанционното. Гьонсурати.

Боце трябваше да назначи "Тумбак-Войвода" не за Министър на Войната, а за Министър на Външните Работи. разбира ги нещата ;-)

Най-добре ще е вместо министър на войната, да го назначи за Министър на софрата.Там е най-силен този измекяр.

Давайте, давайте и по два им давайте...После заминават по Европата и плюят България. Най ми били албанци или македонци, ама с БГ паспорт у Европата вършеят...Ама все България им е лоша...!

Не на македонлиите - основно шиптари, торбеши( мачедонски помаци) и прочия възточни, мързеливи сусмангалести субекти трябва да се издават български паспорти, а на истинските работливи българи от Украйна и Молдова.

Днешното маке е особен тарикат. Има едновременно македонски, сръбски и български паспорт! Спроде нуждата вади един от тях!

Още не съм чувал македонци взели наш паспорт да дойдат да живеят в България. Македонците взимат БГ паспорти и заминават за Зап.Европа, което обезсмисля даването на паспорти.

скоро трябва да почнем да раздаваме и паспори на козите по къра щото населението се топи.

браво на бойко от банкя, той е мотора на всичко което се случва днес

Тази новина тотално ме ошашави-първо ще издаваме много лесно паспорти на Македонски жители(те не са ли граждани на Македония)След това на края на новината български бойци ще обучават македонски как да управляват танк от преди 35 години????И ако не ние, кой друг ще обучи македонските ни братя?В задачата се пита колко танка имаме ние и каква документация имат македонците:))))Да не излезе,че нашите танкове са в Македония,но документацията им за експлоатация си е у нас:))) и сега от две армии ще правим една

Да ги приемат и после в първите пет години новите българи да имат престои 4месеца в страната

Може ли българин да вземе македонски паспорт само защото е българин, без доказване на родство с някой там?

Че те останаха ли още македонци без български паспорти?

И на албанци - македонци - Шиптари и на тях ли ще даваме лесно паспорти !?

Много си давателен бе тюфлек.

Охраната на турската граница е по-важна! ...а макетата и без паспорти са си Българи!:))))))

Браво ,само така ,УСПЕХ.

Искам да уча македонска филология,ако някой знае подходящ университет да ме насочи.....

Universitatat u Kavardatsi ili Gelemenovo

След като всички македонци са българи и си взаимодействаме с водачите на танкове, не е ли по добре да се обединим и съединим.Така ще сме по силни в битката за благоденствие.

Стъпка по-стъпка , сега е ред на Българската православна църква да си свърши работата , може би ще дойде и това време...

Да им се организират курсове по книжовен писмен и говорим български език- който го мине с добър до отличен да получава паспорт по-лесно. Останалите- по досегашната процедура.

Май не си чела много ,езика им е умишлено променян ,така че не им се подигравай .

Именно- да си възстановят активно оригинала, без хърватизми, сърбизми и пр.

за да може секи македонец да патува по македонското кълбо му требе бугарски паспорт

ПАТУВА по празната ти кАртуна !!!

Македонска , а ако ние се юрнем за македонски паспорти , за което си има ред обективни предпоставки.

Каракачанов , тикво македонска, само от кюфтета разбираш. Като им дадем паспорти те ще се пренесат в България или по/скоро в Западна Европа и ще оголят Македония. Ще стане като с Косово, Глупако

А за българите в Молдова и Украйна, които са истински българи, няма ли да даваме по-лесно българско гражданство.

ПОРЕДНИЯТ ПРЕДАТЕЛ ОТ ГЕРБ/ПАТРЕОТЕ/ВМРО/КАРАЧАКАНСКА

Каракачанов, помисли си хубаво преди да правиш такива предложения.Да не стане утре като с двойното гражданство на онези родоотстъпници анадолски дето и лев не дават в хазната, а участват в управлението и.Български паспорт, само след писмена дкларация за българско потекло и самосъзнание.Македонеещите се сърби ,албанци и сръбски цигани не ги щем.Имаме си достатъчно.Декларация правителството на Бившата Югославска Република Македония, за неприкосновеноста на българите на тяхна територия.Всекигражданин на тази република посегнал на български гражданин да бъде съден в България, независимо на коя територия е престъплението.Иначе да си седят у кочината.Няма да забравя антибългарските изстъпления на тази сърбо-албанско-циганска паплач.

""на онези родоотстъпници анадолски дето и лев не дават в хазната, а участват в управлението и"" - подкрепям, само че се оказаха че са ''анадолски'' само за пред електората си, иначе се контролират от Масква. И така е било от създаването на ДПС до ден днешен.

То същноста им е такава.Гените им са такива, подлеци и измекяри.тя не е за разправяне.Какво ще каже московския гном.Размахва портрети на Безсмъртен полк, а забрави за Шипка.Забрави за продажните Горбачов и Елцин, забрави за сваления по най-подъл начин самолет и загинал пилот с чието тяло се гавриха тези подлеци и отиде да прави дослук с убийците.Тъжна работа братле и отвратителна.Та да си дойдем на думата.Къде е ръгнал така смело през просото Каракачанката, че с партийка от един файтон хора изразява мнението на народа ни.Навремето Жельо набързо ги призна тея макета , а после ония ни се изс..ха с извинение на главите.

По-лесно???? Половината македонци имат българско гражданство! Хора, които дори ден не са живяли в България!

е ние им даваме! дадохме им история, и език им дадохме, и няколко царе и интелектуалци им дадохме, и доста земя, заедно с населението им дадохме, и танкове им дадохме, и легитимност им дадохме, и паспорти да пътуват като хора из европа им дадохме! па стига вече де!! а да дадат и те нещичко, а ??!

нали за тях беше унизително дето им задавали въпроси от българската история, щото те били учили че тя всъщност е македонска?

Каракачанов просто се изстрелва като див селянин. До скоро масово мразеха българите и им трябваше паспорт, само за да пътуват и най- цинично крадяха историята ни. От къде на къде ще им даваме паспорти? сега ни подканят да им ходатайстваме като им признаем църквата, което е пътя към самостоятелна държава. И ни карат да бързаме. Определено, след като влязат в нато и ЕС, тогава трябва да помислим дали им помагаме с църквата?

Що бой сме изяли за тая македонска сган и пак не ни увират кратуните. Тия македонски педеруги само как гепат паспорта и омитат на запад, а ние си броиме стотинките и се радваме че им помагаме-абсолютен

Аз се чудя що не им направите лотария.

Абе вие махнете границите паспортите им майната им. Един македонец ви го каза аз със сестра си договор нямам. Ние с родата живеем в един двор и не си заключваме вратите. Ония около онова Люксембургско село също. Е на искаме като тях. Толкова ли много искаме.

99% от получилите български паспорти продължават да се смятат за чисти македонци и единствената им цел е да се "запослат" в Европа. Трябва всеки македонец, получаващ паспорт, да декларира пред камера, че се чувства българин и тези изявления да се съхраняват в архив.

ми кво кат се съхраняват ...че импръдне на оная работа тоя запис

да те наврат на кучето в г-за нали? смешник! Нма македноци има югозападни българи! който е "македонец" нека знае - шо е маке се е лайно!!!

Америка не е дала толкова гражданство на целия свят, колкото ние на македонците. Какви са тези 120 000 ? Те нали са македонци? Защо им е българско гражданство? Или то нищо не струва, та го търгувате с лекота???

Защо направо паспорти ? Само ако се поселват за постоянно тук - поне 10 г или колкото трябва .. Така фактически подаряваме на македонци паспорти да ходат в ЕС..А само там ли има българи? Защо дискриминираме тези от Молдова, Украйна, Албания и т .н

Тарифата едва ли ще издадеш, сметката се плаща на избори... Иначе знаеш да говориш, недоразумение безподобно.

Не виждам повод за този ентусиазъм на нашите политици. Бях на екскурзия в Охрид и ми направи впечатление, че възрастните хора не се съмняват в българския си произход, но младите мислят съвсем различно и се обиждат дори от такъв намек. Някой наблюдава ли как постъпват онези, които са успели да се снабдят с български паспорти? Дали го правят, защото се чувстват българи и имат желание да направят нещо за страната ни или от чисто прагматични подбуди? Не само македонците, а всички.

Досега му снимахте дебелия тулуп, отсега-нататък дебелия Г.З!!!

Защото там признаваме държавата Македония и държавен език Македонски, а той е Вардарско българско наречие. Това стана още с призцнаването на Македония...Мълчим ,че признахме джихадисткото Косово. И двата хакта са против българите в Македония

Югозападна българска литературна норма ...ама тия дет ривът едно време тва едно време онва прекръствали писали насила сега са си доста по-големи ихзмекяри - щот тогава не имало друг хода а сега им а- или им теглиш шута или вземаш гувеча и си тъпанарстваш

Миналата година българите в Украйна отправиха петиция до Порошенко за отделяне в Автономна Българска република. Не казаха медиите и тези патриотари нито една дума.Защото не отърва на американските ни чорбаджии

Югозападна българска литературна Боко , Цоко и тоя тулуп са големи международници ама и големи лапачи ..а оттам лапане няма и затова си остават така хорицата..иначе да лаем многго знаем еле па банкянския тиквоч

Тези боклуци с паспортите са македонци навсякъде в Европа,само като направят някоя кражба се легитимират като българи.Каракачанов като милееш за тях ,що не си ги вземеш у вас.

Досега циганите, занапред и макетата ще са в новите за "българи-престъпници"!!!

Този призив на Каракачнов ми импонира, харесва ми, добре е да се даде знак и кураж към тези българи, но и аргументът и напомнянето за другите Българи в други държави също е съвсем резонен.

То е добре да се грижим за българите в чужбина, а за нас кой ще се погрижи?!

И ти си прав...

да си им дадат разрешение за пребиваване у нас и за работа да видим дали че има наплив)))))) щото сттва по европа се не ходи а те тва си търсят ама тук тъпанари - бол!

Особено е валидно за онези "българи", които живеят на югоизток от държавната граница. Бас ловя, че нито един от тях не се самоопределя като българин, но си поддържат паспортите, че и на деца и внуци, вече родени в Турция, искат български документи. Интерес, нищо друго, но поговорката за баницата е вярна.

pompai

Голяма простутия и Пиар .