Задържаните за трафик на гюленисти са от Кърджалийско

Тримата български граждани, които бяха задържани край село Йеникадън за трафик на гюленисти, са от Кърджалийско.

Обратно в новината

Коментари - Задържаните за трафик на гюленисти са от Кърджалийско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА Е КУЧКАТА НА ЕРДОГАН :))

Суджук ага нали знаеш с кой строи софийското метро с ТУРСКАТА DOGUS ve Ticaret собственост на Garanti Bankasi над 1.5 МИЛИАРДА лева от фондовете на ЕСза България отидоха в турската Гаранти Банк(Гаранти КОЗА пък еспонсор на София Оупън по Тенис и иска да строи небостъргач на пъпа на София).Автомагистрала Тракия Суджука строи с Турската MAPA CENGIZ айде и там 1милиард за Турция изтекли пари към DEMIRBANK T.A.S турския бранд на HSBC Лондон

е те тия Българи са от най чистокръвните като гледам имената

Кви са гюленисти не е ясно. Най вероятно са хора на ДОСТ. ДПС и ердоган с в процес на сдобряване (ако се вярва на анализите побликувани тука) и най вероятно чистят хората на дост.

Колкото и да хвали Борисов Ердоган ,за мен той е диктатор !

а путин?

Турция трябва да е спокойна ! Бойко - Ага ще ги предаде всичките ,моментално , без съд на турските заптиета ! Ако трябва и някой българин ще им даде !

А ние кога ще започнем да задържаме ердоганистите?

Нещо бъркате в коментарите си за Кърджали. Просто за пример - новият председател на Българския парламент, също е от там. Не може да тълкувате едностранно всички жители на грда.

те тия, трафикантите де, гюленистите , каквото и да означава това, безплатно ли ги трафицират, или не? и искат ли им бележка от гюлен, че са гюленисти?

Трябва да се има в предвид че гюленистите са много опасни терористи и тия наши предатели са вкарвали опасни терористи в БГ! Да ги съдят до дупка и да гният в затвора!

Ако и теб те обвинят в "гюленизъм", как ще докажеш, че не си такъв ??? вие, червените талибани по нищо не се различавате от ислямистките талибани на ердогад или ид !!! Горките нормални турци, скоро ще трябва да носят значки с портрета на султан ердогад първи :(((

НИКОГА НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ГЮЛЕН Е ЛОШ ЧОВЕК, ЩОМ ЩАТИТЕ ГО ПРИЕМАТ И ПАЗЯТ.

ХАЛКАТА ГИЙТИ ПАМПОРОВО ДРАГИМИ БЪЛГАРИ ЗАДЪРЖАНИ В ТУРЦИЯ

едно време през границата от България в Турция бягаха шумкарите и от там в СССР в тренировъчни лагери и после с подводници и парашути обратно да взривяват у нас. После след 1944 бягаха несъгласните с окупацията ни от Русия. Ся процеса е в обратна посока. Бягат несъгласните с Ердоган.

От всичкото писане по темата, още не мога да се ориентирам гюленистите от добрите ли са или от лошите. Ако някой знае, да помага...

Ако си привърженик на Ердоган и мюсюлманизацията. Лоши са също, защото наш Бойко му ги връща.

Аз пък се питам доколко наистина са гюленисти и доколко просто се разчиства терена от всякакви хора, неудобни за режима.