”Воля” напусна пленарната зала заради Иво Христов от БСП

Парламентарната група на "Воля" напусна пленарната зала заради присъствието на депутата от БСП проф. Иво Христов, чиято оставка иска.

Обратно в новината

Коментари - ”Воля” напусна пленарната зала заради Иво Христов от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как ще ни определят нашите деца и внуци за това, че допуснахме това да се случи в страната. Дебили ще бъде много меко казано и те ще бъдат напълно прави.Какво ще им оставим ние в наследство?? Една опоскана и разградена територия. Срамно и позорно.

Помните ли предизборните обещания на Марешки?? Нищо, нищо, нищо не се изпълни. Вън от парламента и не се показвайте вече. Подлоги!

Марешки е дебил.Вижте данъчните декларации на жена му.Затова сме дебели.

Дебилите са обидени.....

Живея в Младост! При едно зареждане на бензиностанция Марешки печеля около 5-6 лв. За да дойда до нея, аз похарчвам повече, но идвам, защо?? Дебил!!

Алоооооооооооооо..................кой ви бръсне Вас от " Воля"?? И да не стъпите в парламента, никой няма да забележи. Вие сте някаква грешка.Другият път няма и 50гласа да вземете. Изчезвайте.

Очевидно Воля са се почувствали като дебили и не могли да понесат това си състояние.

МаГарешки се обидил, че Иво Христов го нарекъл дебил, ми той си е точно такъв, дори го повтарям маГарешки Е ДЕБИЛ!!!

Този Марешки не е от умните, май! За какво му е да си създава голям враг в лицето на БСП? ГЕРБ не го харесва, явно! На ДПС хич не им пука за него. Единствено БСП, можеше да му е някаква патерица при нужда, ако се държи разумно с тях! Да, ама Марешки си ликвидира една силна, възможна подкрепа! Егати, политика!

Само червен дебил може да нарече 80%, от собствените си избиратели дебили, но като дебил пак не позна, защото гласувалите за него са 100% дебили!!!

Има ли диктатура в България? Има, и ще нараства. И как се наричат хора, които я допускат? ДЕБИЛИ.

Хора, ние не сме дебили, ние сме роби!! Същества без права! Това е истината.

Аз не се обиждам, че съм наречен дебил, защото наистина съм такъв. И поради причина, че и аз не съм се опълчил срещу всичко това, което става около нас. Опадаха ми зъбите, пенсията ми за 40г. трудов стаж е никаква, лъжат ме ВиК, Топлофикация, в транспорта, със санирането, всички медии са с цензура и т.н. Да, точно такъв съм , но не се радвайте за мен...........и вие сте такива. Чао!

Един достоен човек каза истината и скочихме срещу него. Има ли един от нас, който не е казвал, че не сме народ, а мърша?? Щяхме ли да допуснем хала си, ако не беше така??Да, наистина сме дебили. И то големи!!

Определението на проф. Христов е самата ИСТИНА!! Инак нямаше да има и прах от сега управляващите след този геноцид срещу народа.

Тези защо не са против свалянето на предаването на Люба Кулезич?? Едно от малкото истински и смели предавания. Това е пълна диктатура, която ще нараства.След като няма гражданско общество, което да отстоява интересите си, наистина са дебили. Това е точно и ясно определение.И докато не го разбирем, ще ни вържат въжето на врата. А Воля?? Гола вода са. Интересчии и бандити.

Свестните хора като Иво Христов остават в парламента, а дебилите от Воля, вън.

Право куме в очите ! Ей така им го каза професор Христов ! Марешки припозна избирателите си и се докачи ! Да не се връщат щом са напуснали ! Иво Христов е свестен , не го даваме на дебилите ! :)

Когато се появи читав народен представител в Народното събрание, останалите гледат по всевъзможен начин да го изхвърлят от там. Случаят с Иво Христов е такъв. А ако Марешки и родата му се изнесат от там ще бъде добре за всички, без ГЕРБ.

Перефраза - "Бесепе.ераса е прав и когато съгреши дори!!!"

А какво ще каже господин Марешки за изказването на Тиквата пред Меркел , тези дни.ЗА МЪРЗЕЛИВИТЕ БЪЛГАРИ . Щ е му поискат ли отставката ??????

Кво да каже, освен че са му електорат.

Духовен педераст , който носи само негативи на бесипету, така че по- добре да стои! На електората ще действа като червено на бик на следващите избори..

Палячо.

Както и да гледам, както и да ги меря, дебилите са поне малко повече от 80%. Да ме извинява този професор, повече са и затова го нещат дебилите. Те не искат никой да ги нарича така, не бива никой да казва, че царят е гол, но са повече от 80%. А за Марешки въобще не бива да говорим, той си е почетен дебил! Пък и сега той трябва да се слага на банкянския суджук, че идват съдебни дела и суджука да се заеме да изкомандва прокуратурата и съда, иначе почетния може да пострада.

присмял се хърбел на щърбел или хвани единия,тупни другия.

Веселин Марешки, по известен като Весо Дебила би трябвало да попрочете какво мислят хората за него и ако има и грам морал не само да напусне парламента,но и да го няма и в Бьлгария. Но аз се сьмнявам,че може да чете.

Не сме фен на Иво Христов, но човека си каза , това което явно е видял. Аз съм на същото мнение. Журналистите да отидат на граничните места, селца, а и Ники Дойнов, дано не греша, той си е закупил къща каменна от този регион. Те милите не са излизали от село през целият си жизнен живот, нищо не знаят, каквото им кажат, това правят, но не харесват комунистите. Аз също съм дебил. Откровен човек съм. С една пенсия първа категория, с дете, безработна жена, преди и по времето на костов, а и аз (не желая съжаление), но Наредба 15 не бе спазена, а искат властта, уж ми говорят за съд/несправедливост, а те -- костовистите забравиха, в деменция , 10 години-аз, след това детето, децата ни, пълно затъпяване, ограбване, едни се сдобиха през тия 28 г. с 3-4-5 апартамента(нямам предвид Цветанов, той поне е на висок пост, а и с четири и него пет...) , много са дебилите , много прост и ограничен народ, имат пари, но много прости, от селата, всички етноси, и още искат, а не виждат, че са без образование, но кои сме ние да казваме, има си данс, а те са ок, разузнавачи ми били, а тях кой да ги разузнава, на село като непълнолетни кво правиха, а може ли, добре, че го оженихме, та да си седне на дупака, и хаир правиш, хаир не виждаш, имало Бог, има само за чорбаджиите Господ, а за удряните, болните... Добре , че от парламента има хора и ги оставиха: Стефан Данаилов, Вежди Рашидов, Фандъкова, Мая Манолова, човечност, но за кои, а за останалите справедливост има ли-НЕ, но ... Не е достатъчно само да се говори против г-на 80% дебили, говори справедливо, що се обиждате,,прост, грозен, неук и дебил на 100% съм! признат грях половин грях!!!

Марешки купува бензина от Румъния. Другаря Златев ни продава по скъп бензин, защото е от Правец и е със Се Се Сере . Другаря Иво КОМУНОПИТЕК много правилно определи че комунистите са ДЕБИЛИ.

Да се криеш непрекъснато зад българския народ,е най- малкото непочтено. Но,явно Марешки и той е скаран с почтеността.

В тоя тъп парламент трябва да се работи в полза на гражданите, които са ги избрали, а не да се занимават с детски интриги.

Боже спаси България!

Как ще се откажат комунистите от Иво Христов- КОМУНОПИТЕКА, след като определението за ДЕБИЛИ се отнася точно за тях.

Тези май остава само задници да заголят белким не ги забравят дебилите дето са гласували за тях.. Погледнете се в огледалото и ще се уверите в правилността на думите на Христов гербераски подлоги

Появи се читав човек , право куме в очите ! Те него ако не заръфат , себе си ли да хапят ?

Кой каквото ще да ми приказва, но Марешки знае как да си вдигне акциите!

Иво Христов нарече част от българите дебили. Дебилите се обидиха. След това Христов се извини на засегнатите. Но голяма част от тях продължават да са обидени, вкл. Марешки.

Дебил не може да обидиш! Той си е дебил! Марешки е от друга порода- защитник на дебилите!

Да не забравяме какво е определението за комунист : нагъл и крадлив .

Да не забравяме и определението за електората на комунистите: червени дебили

Да правиш реплика сам на себе си не е признак за добро психично здраве!

колко струва рекламата на сини ,по-скоро кафяви дебили ?

моля магарешки да поиска оставката и на тиквата,която ни взема за лош матрял!

В парламента прекалиха. Марешки, Нинова и Йончева се замозабравиха. Не те са тези, които имат право да вкарват или изкарват депутати от парламента. Или поне не трябва да е така. Според мен, това трябва да могат да правят само избирателите на даден депутат. Но при пропорционална система ще е трудно да не кажа невъзможно. С мажоритарна ще е много по-лесно. Всеки трябва да имат право да изкаже какво мисли, дори това да обиди някой друг. Всеки човек има право на свое мнение. Иначе ще се превърнем в някаво подобие на Северна Корея или Турци. Където 100 000 човека са в затвора защото са казали публично нещо, което не се е харесало на султан Ердоган. В това ли искате да се превърне България. В царство с Цар Бойко/Пеевски или Кралица Корнелия. Не понасям бесепарите. Не съм съгласен с много от казаното от Иво Христов. Според мен на изказването му, че 80% от избирателите са дебили. Остро реагираха именно дебилите у нас. Аз смятам, че съм от другите проценти затова думите на Иво Христов не ме обиждат. Дори донякъде съм съгласен с него, само оспорвам процента на дебилите у нас. Самият факт, че Иво Христов е депутат. Са доказателство за твърдението му за дебилите избиратели. Според мен само дебили могат да си изберат такива народни представители. Също така смятам, че дебили има и в парламента, защото той е отражение на избирателите си. Дебили избиратели какъв депутат могат да си изберат, ако не дебил.

Недей Марешки, недей! Преди да сипеш заплахи и ултиматуми вземи се огледай! Ти къде живееш? Вандализма и неграмотността са навсякъде около нас.Вземи се огледай! Или викаш, аз от "Бентлито" не слизам, а от там не се вижда! Щом не слизаш и не виждаш, аз да ти кажа. Всички паркове и детски площадки в България са изпочупени и издраскани с графити от вандали. Влез в произволно избран подлез и гледай, ама хубаво гледай! И пробвай въздуха с нос! На какво ти мирише? А знаеш ли, че твърде голям процент от малцинствата не могат да четат и пишат? Знаеш ли, че много от завършващите средно образование трудно пишат и не могат да смятат?Или викаш, теб това не те интересува!Това са неща, които се виждат от всички и са пред очите на всички господин Марешки. Баневи говореха, че ги скъсват от проверки всеки месец, а вас никой не ви е пипал от години господин Марешки. Защо така? Иво Христов изрече нещо, което е очевидно за всички. Някои като вас господин Марешки и като управляващите от ГЕРБ се опитват да правят капитал от това! Да набират точки пред електората. Жалки сте! Защитници! Кого защитавате? Вандалите и неграмотниците ли? В коя европейска държава го има този български феномен?Ако наистина сте патриоти вие господин Марешки и ГЕРБ, ЩЯХТЕ ДА СЕ РАЗТРЕВОЖИТЕ ОТ ТИЯ НЕЩА, ЗАЩОТО СА ТОЧНО ТАКИВА, А НЕ ДА СИ ИГРАЕТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИЧКИ!

а какво да правим с хората ,на които не им пука и карат през просото ?

В Германия какво правят? Ами дайте да правим същото! Хората са го измислили! Не е необходимо да откриваме топлата вода.

Фрогнюз/13.01.2017 ...бяха показани откъси от близо 900-те страници специални разузнавателни средства, на които се чуват разговори между Марешки и варненския мафиотски бос Веско Жеков- Весо Полицая. Специалните разузнавателни средства са включени в делото за изнудване и нанасяне на телесна повреда, заведено срещу Марешки...

d4

а следващите "свободни и демократични" избори кога ще са?? моля, залагайте! пролет 2018. лято 2018. есен 2018. според сезона , печелившия получава като награда- коприва за супа, гъби Орландовки, тиква без семки!

Марешки е топ дебил. На кого точно ще му навредите с липсата ви в залата? На ГЕРБ щото сте им пудели. А БСП само ще се радва че липсвате

Ми той пред герп си дига цената сега щото те го омаловажават сякаш нещо, суховат бизнес

БНТ излъчи скандални СРС-та на Веселин Марешки В предаването Открито на Валя Ахчиева бяха показани откъси от близо 900-те страници специални разузнавателни средства, на които се чуват разговори между Марешки и варненския мафиотски бос Веско Жеков- Весо Полицая. Специалните разузнавателни средства са включени в делото за изнудване и нанасяне на телесна повреда, заведено срещу Марешки. Според обвинението в тях се откриват доказателства за тези деяния. След като първоначално варненския съдия Светлозар Георгиев закри заседанието на делото за журналисти, то след публикации в сайта АФЕРА, магистратът реши да отвори делото, а самите СРС-та станаха обществено достояние.

Дело за рекет срещу Марешки започва отначало във Варна 16 октомври 2017 10:47 /Дарик ...Делото се точи от ноември 2015 г. и подсъдими по него са лидерът на Воля и Красимира Колева. Двамата са обвинени в изнудване на наемателя на пицария Ред хот Асен Миланов и за увреждане на имуществото му. Срещу Марешки има и обвинение за лека телесна повреда на общинския съветник Костадин Костадинов, който се намеси в конфликта и отнесе юмрук от бизнесмена пред полицаи. Съдебни заседания бяха отлагани заради президентските и извънредните парламентарни избори, след които Марешки стана депутат. Сменен беше и съдия Светлозар Георгиев заради повдигнато обвинение срещу него.

Мутрьо Марешки тръгнал да се мери с академични личности - смееех! Я да вземе Бочко да си го вразуми, че на цял народ му писна този скапан парламент да си търси всякакви поводи, за да не работи! За какво ви избрахме, нещастници - всеки ден ви слушаме скандалите и празнодумието, гнусно е да ви гледаме и слушаме. Получавате НАШИТЕ пари за НИЩОПРАВЕНЕ! ПОЗОР !! Проф. Христов е рядко изключение - ерудиран и смислен човек, милеещ за държавата. Той е бялата лястовица в този парламент.