Спипаха измамниците, взели 70 000 лв. от майка и син

Криминалисти от София и Плевен разкриха и задържаха телефонните измамници, взели 70 000 лева от майка и син в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха измамниците, взели 70 000 лв. от майка и син | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли обесен измамник?

"мними полицаи" са биле

Измамници - хванати. Пари - йок.

ПО-рано ало измамниците окрадоха хората. А я сега полицията като взе да работи как ги поизловиха. Но трябва в такива случаи отново да се прибегне до бой, като превантивна мярка.

Тия дето са ги хеанали...по най якия член... Майката и синът...през.. НАП Психиатрични клиники И... Изваждане завинаги от списъците за...ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ !

Що за прости хора да си дават парите ,не мога да разбера.Откога се говори за измами и продължават да се подвеждат.Това си е пълна простащина.

za podobni izmamnici-izrodi nakazanieto trqbva da e samo 50 zatvor ili smart.

Който отнеме от другиго чужда движима вещ като употреби затова сила или заплашване се наказва за грабеж. Понеже са две или повече лица се третират като ОПГ и осъществяват квалифицирания състав на Наказателния кодекс. Дали сега полицията ще им повдигне обвинение за измама или грабеж не е ясно, но така или иначе задържането според данните трябва да е с постоянна м.о. "Задържане под стража". Мисля, че е налице законодателна празнина в санкцията за конфискация на имуществото.

ако съобщенията и предупрежденията за телефонни измамници се съобщават през време на рекламите на турските сериали.

Да не се пропуска при съдебното дело и заплахата за убийство. Да им друснат една солидна присъда при най-строг режим. За да се замислят оцелелите измамници дали да продължават.

Ако има съд и справедливост тези двамата да се осъдят да върбат всичко в двоен размер плюс разходите по издирването.Възстановяване на 90%(десет % да платят потърпевшите за тъпотията си.35000 лева разпределение на всеки служител участвал в издирването и другите за държавата.Каторга и докато не изработят щетите бач, без почивен ден, пък после нека пак мамят.

Правосъдие в България всички знаят , че няма. За това пишете имената и показвайте снимки на мошениците , а не на белезници .

:))))))))))))

Кога ще ги пуснат , утре или в други ден СУТРИНТА? То е ясно че и поредните престъпници няма да бъдат осъдени , нали все пак сме в България . Само хора , които не са съдени в България , нямат късмет , получили са ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ .

В случая тъпотата, дебилизма и малоумието са си намерили майстора. Не са виновни тия дето ядат баницата...

Ако си спомняш хората са били заплашвани с убийство - дали всички са толкова железни, че да не подадат?

когато държавата иска, може да се справи с тия изроди за нула време, но не иска. Кога десетките антикорупционни и прочие кръжеца за свои хора и братчеди ще проверят тия замъци във Ветово, Г. Оряховица, Левски с какви пари са построени. Или циганите минават през друг наказателен кодекс, този за платени избиратели?

BG Бермудата: Левски-Горна Оряховица-Ветово!

и варненски села - Игнатиево и други

А дали не е редно малко да бъдат поразтърсени при разпита и да си кажат от къде имат инфото?Кой нормален човек държи десетки хиляди в дома си и то задълго?Най-малкото, пожар може да стане и да заминат?Много е вероятно семейството скоро да е продало имот или теглили от банка за нещо, а някой услужливо да е шушнал на измамниците.

Може да са продали някоя нива или апартамент, 'що да не им приличат. Въпросът е онези как са разбрали на кой да звъннат.

наивни хора да има, просто не е истина, на тези хора, обаче не им приличат парите, а наглите измамници направо на ешафода, за да не започнат отново

Не 80%, а 99% в България за съжаление са дебили....Как може след толкова приказки да си дадеш всичките пари на едни цигани, които едва говорят български. КАК МОЖЕ, ПРОСТИ НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сега ще си признаят и кой от ,където е до нови срещи, но като баламурниците не свършват да ги клатят .

А какво стана с банкоматаджиите? Нали щяха да ги хванат до ден-два? Май ще ги търсим и тях при братя Галеви.

сега бабата и сина и да докажат проижода на парите.нали искаме да се борим с корупцята и да ставаме като белите страни защото в бг обирджиите са преступници,ама и обраните маи сущо са.какви бияха тези 80 годишни баби с по 20-з0-50 хилияди€

Е какво като са ги хванали? Нали ще ги пуснат. Аз не знам за никой измамник да е в затвора. Само са се хабили ченгетата. Вече не вярвам в правосъдието ни.

Може би , ''само'' 94% от народа НЕ ВЯРВА ЧЕ ТЕ ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ , ЕФЕКТИВНО!

Нашите хора нито ги съдят, нито подават оставки!

Някой знае ли , че им телефонни измамници с по над 30 присъди , та даже и над 70 присъди , които си бръмчат по пистите , с любезното съдействие на МАСТИТИ СОФИЙСКИ АДВОКАТИ ,...И С ЛЮБЕЗНОРО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА Бг-СЪДИИ И ПРОКУРОРИ !

А защо няма инфо намрени ли са парите, ще бъдат ли върнати на ограбените?! Или "юнаците" ще вдигнат по още един етаж на огромните си и без това къщи, и до там?! Е, може да прекарат 72 часа в районното за успокоение на обществото, но повече - едва ли ...

"А защо няма инфо намрени ли са парите" Явно са хванали пак спонсори на Нинова!

Важно е да върнат парите и да получат строго наказание, а не -"условно".

Прави ли ви впечатление, че липсват коментарии? Разбира се, че това не е случайно. На хората им дойде до гуша тази идиотска тема. Та остава питането: как така тези тарикати цигани могат безнаказано да мамят и крадат десетки, десетки години?! Как не се намери един "дебил" от всичките 240 да внесе поправка в НК? Просто и ясно, нали? Поправка, с която да бъдат осъждани ефективно - например до 5 години, а за рецидивистите, то е ясно, нали така мили, родни депутатчета?! Защото иначе излиза, че циганите имат чадър над себе си. Ама голям, много голям чадър. Защото и на мен се бяха обаждали циганските тарикати, уведомих полицията, предлагайки да бъдат заловени в Пловдив...Уви, нищо не се получи.

В съседна Гърция опитът за телефонна измама се наказва със 7 години строг тъмничен затвор.

Да,да и аз така мисля, Ще ги потупат по рамото и ще им кажат: И друг нът да не правите така!

Как тъй ве?!

не мога да повярвам.

ПОЛИЦИЯТА, ЗА ДА НЕ ТЕ РАЗКРИВАТ !

А на бас, че ще ги пуснат!

100%, особено ако са хора на свързани БСП

И Станишев и Станишев