Борисов към Таяни: Българите продължават да вярват в ЕС

България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм, българският народ продължава да вярва в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Таяни: Българите продължават да вярват в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо чудно, като се вземе предвид, че 80 процента от българите са дебили!

балканците не са вярвали, не вярват и нама да вярват на европата! с изключение на западните агенти и зомбита!

Тоя кой му дава право да гопвори от името на всички българи?

Глупак, не лъжи!

НЕ Е ВЯРНО! КОИ БЪЛГАРИ?! ОНЕЗИ,НА ИВО ХРИСТОВ ЛИ?!

Правилно, Борисов, най-малко евроскептици! И понеже са най-малко, затуй една четвърт от населението се изнесе нататък и поне още една четвърт стяга багажа! За другите 2 четвърти не говоря, за тях пътят е ясен - към вечните ловни полета...И току виж към 2050-та останали само евроентусиасти, къде 5 - 6 на брой...

Доста оптимистична прогноза е това през 2050г. да има евроентусиасти. През 2050г. в учебниците по история ще отбелязват, че някога в Европа държавите били в съюз. Няма гаранции за следващите 10г. камо ли за далечното бъдеще.

Е да де! А за българите, като съществувал някога народ, ще се съди по археологически находки, като магистрали, тангенти, стадиони, спортни зали и много, много стиропор от "санирани" колиби...А стиропорът почти не гние и е възможно да изтрае до към 3000-та година заровен под земята...

Другарят Таяни от брюкселския окръжен комитет дойде на проверка при българските комсомолци.

Че ще блокорат цялото пространство около НДК, заедно с паркинга. Как да не ги мразиш, когато едно говорят, а в действителност нарушават свободното придвижване на хората.

Дон Боцано е голямата работа. Говори с Путин и Тръмп, прегръща се с Меркел, целува се с Юнкер, прави метани на Ердоган ...Сега. съветва Таяни ...Май дебилите в БГ са повече от 80% Но е сигурно,че сме най-бената,болна и необразована нация

Папата не забравяй!Двама папи са го пипАли по пипона!Майтап го мислиш ти наш тиквун.

че не разбрах...

ГОСПОДА, ДНЕС ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ СЕ Е СРЕЩНАЛ С ТАЯНИ! СРЕЩАТА МУ С НЕГО Е ПРЕДИ СРЕЩАТА С БОРИСОВ, НО В НИТО ЕДНА МЕДИЯ НЕ ПИШАТ ЗА ТОВА, НИЩО НЕ ОТРАЗЯВАТ! ПРЕСТАВЕТЕ СИ КАКВИ СА НИ МЕДИИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТЕ В ТЯХ, ЩОМ СА СЕ ПОДАЛИ НА НАТИСК ЗА ДА НЕ ОТРАЗЯВАТ СЪБИТИЕТО, А НИ НАБИВАТ ПО ВСИЧКИ РАДИА, РЕДАКЦИИ,ТЕЛЕВИЗИИ, БОРИСОВ! ДАЙТЕ СИ СМЕТКА КАКВО СЕ НАРИЧА ТОВА!

ПрмиерЪ е по-важен , Президента е само за ФАСОН ! Премиерът подписва !

Ама не ти ли е ясно защо? Нека обясня. Начи, от г-н Борисов ще чуеш (прочетеш) мисли и сентенции, които в недалечно бъдеще ще влязат в световната съкровищница на философските умотворения, крилати мисли и фрази, които само един много "мъдър" човек със специфично образование и още по-специфични умения може да сътвори, докато от г-н Радев можеш да чуеш само онова, което се полага по протокол да бъде произнесено в подобен вид срещи, т.е. банални протоколни клишета, предварително уточнени от служителите по протокола. И тъй като г-н Борисов не базари протокола, изрича крилати изречения без смисъл, от които дори жителите на Долно Камарци и Горно Уйно биха се изчервили от срам. Като например "Тук всички парле'ву франсе...". Та за това де, за обогатяване на българския език и правоговор с пресни мъдри мисли...

ЩО ЛЪЖЕШ БЕ, БАЦЕ, НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ЕС, ГЕЙОВЕ СА, НЕ СА ХОРА! НА ТАКИВА КАК ДА ИМ ВЯРВАШ, ЧЕ И ДА ИСКАШ ДА СИ В 1 СЪЮЗ С ТЯХ, НА ТАКИВА? СТИГА СИ ГО ЛЪГАЛ ТАЯНИ И ТОЙ Е ОТ ТЯХ!

Според мен пък вярата в СИВ и Варшавския договор беше по-голяма от тази в ЕС и НАТО! Но кво да праиш? Времената се менят, нравите- също!

България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм, българският народ продължава да вярва в ЕС. ----------- Проведи,Мутра,референдум по въпроса, след което имаш думата!!! ---------- А в момента се направи на ОРБАН и изрази всенародното отношение към мигрантските квоти на любимия ти ЕС

Ти , Цеко , Цецка и някои от ГЕРБ и до там ! И най-вече тези които точат фондове на ЕС !

Ние сме ''българите'' , за нас се говори !

След като най горе знаят в какво вярват тези най долу....Ние сме изключителни баламурници!

Българите към тиквун и шефа му таяни : Няма такова нещо ! Христоматиен пример за фалшива новина ! Пък и б.б. е треторазряден служител на козяк и няма право да говори от наше име :)) БУЛекзит !

То, ако ни питаш, всичките сме християни, само дето не знаем къде е вратата на черквата. Българинът в нищо не вярва, всичко псува и не си мръдва пръста да си подобри положението. Андрешковци сме ние, андрешковци. Българинът е по-безполезен от животното ленивец.

след като ЦРУ и др.партньорски служби ни казват, че лицето Бойко е контрабандист++ и, а и на кучетата от махалата е известно това, че въпросът #КОЙ === #ТОЙ и бандата му от новото, старо БКП < == > ГEРБ то защо, защо, защо ли ПАНАИРИ,,,, Ама, ай! По-добре е да си замълчим! На кого ли му пука от това, а ? НАРОДЕ ????

Има много българи, които вЕрват и в царО. Немалко вЕрват и в дЕдо Коледа. Лошо нЕма да вЕрвате. Както и да си вЕрвате.

Т'ва с Дедо Коледа ми аресА, оти тогава дЕдото коли и прасето...!!! А на Коледа стават чудеса, и току виж българите "гътнали" и БОКо...!!! :::))) Дааа...!!!

Тоя Таяни изглежда безумно щастлив на селфито си с Тиквун.

Разделяне на нацията , или ,.... РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !

Простий ми Тиквуне , при създадетото кастово разслоение на обществото ни на какво да се надам и в кво да вярвам в ЕС-то бе. Още повече и при самата негова несъстоятелност и безумност.

Аз не вярвам в ЕС , ние сме негрите и Дебилите на Европа ! Иво Христов много точно го каза че сме Дебили 80% , Марешки отрича защото с Хитрина через жена си получи пари от Русия и направи този бизнес и удвоява капитала си от нашета болно здраве !

Заглавие от друга статия на дир " Почти половината българчета живеят в риск от бедност" .....ама иначе вярват на ЕС и мразят СИВ /тогава поне хората са били досадно еднакви - сега шепа мутри около нашия Буда живеят добре , други дерзаят, а останалата половина е бедна !! /...Дебили

Всички се възмущаваме от лъжите и простотиите на това говедо, трагичното е че нищо не правим за да спасим България от такива като него, Нинова, Воленчо и плеядата изроди ограбващи и унищожаващи България!

Договорът беше ВАршавски, не ВЪршавски, но нейсе. Тогава поне имахме армия. А когато решиха, че можем да влезем в ЕС, СИВ отдавна вече го нямаше. По времето на СИВ имахме икономика и селско стопанство, сега в ЕС нямаме почти нищо. За мен лично е добре, че пътувам свободно из Европа. Друга разлика в живота ми не би могло да има, защото имам добро образование и бих се чувствала добре навсякъде и винаги.

Вярата ми в ЕС колкото и мярата ми в тебе. Цецо каза ''zero''.

За което техните управници , от тяхно име , постоянно теглят заеми за НАТО и ЕС .

?! Борисов още ли не си си изпърдял зъбите?!

Телето от Банкя да не говори глупости. Масово българите не искат да са в ЕС.

А,този лапач таяни ,как да разбере каква е действителността тук и как живеят българите в ЕС?Как?Кой ще му го каже.Може би опозицията ,но няма такава.Всичко е театър.А те са свински черва навързани от 28г.в едно.

Таяни си прави неговата политика , дреме му за един град народ при това дълбоко объркат.

80% от българите вярват все още в светлото (соц.) бъдеще, което в момента се подменя с европейско такова.

И както обикновено вярата е едно , действителността съвсем друго. Не ми е ясно докога разни соцове ще ви странстват в главите. Искаме нормално общество , с равни отговорности пред закона , с равни права , с равни шансове.

''Вярата'' !? Да българският народ истински вярва , че в България няма правосъдие ! Вярва , че има корупция във всички държавни институции . Вярва ,че всеки 2-ри е неграмотен ! Вярва , че всички управляващи работят за чужди държави ! Вярва , че действително БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ! От анкетирани българи : ''Само'' 93 % НЯМАТ доверие в СЪД. СИСТЕМА . Както и ''само'' 94 % пък , НЯМАТ ДОВЕРИЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ... С една дума , в България всичко е политизирано , ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ , и НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ . ТОГАВА , КАК ДА ВЯРВАТ БЪЛГАРИТЕ НА ЕС ?

За толкова години , нито една реформа , и нито един осъден крадец на прехода.

Докато ЗАКОНА, защитава едни крадци а гони други, нещата в България ще се случват трудно?

КЕРВАНА ВЪРВИ ПО ПЪТЯ ПО КОЙТО ГО ВОДЯТ ГОЛЕМИТЕ.

"Двамата обсъдиха задачите и отговорностите по време на Българското председателство на Съвета на ЕС, ключови теми за бъдещето на Европа, както и европейската перспектива и свързаността на държавите от Западните Балкани, уточняват от МС" СЛЕД ПОЛИТИЧЕСКАТА СМЪРТ НА МЕРКЕЛ СЪДБАТА НА ЕВРОПА Е В РЪЦЕТЕ НА БАТМАН. ТОЙ ЩЕ Я СПАСЯВА С ТОЗИ ОТ ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ. ТЕЗИ НАИСТИНА МНОГО СЕРИОЗНО СЕ ПРИЕМАТ! ТЕ ВЪПРОСИТЕ С НАС И ЕВРОПА ГИ РЕШИХА ПУТИН И ТРЪМП. НИКОЙ НЕ ПИТА МЕРКЕЛ, ОЩЕ ПО МАЛКО НАС. Боко просто ще слушка и като добре дресирано КУЧЕ ще прави с лапички това което са решили големите батьовци!

А ако ОЛАФ те сгащат , като оня румънеца , как ще стоят нещата с вярата?

Какви пет лева. тръмп е задействал ЗАКОНА МАГНИТСКИ по обвинение към ЦАЦАРОВ и ДЕБЕЛЯН за милиардите на КТБ

Ох суджук, ох пържен вятър на скара.

САМО ТОЗИ НЕ СИ ОБЛИЗАЛ. Карай я все така. Ще стигнеш и до чистачките на европарламента. Ще ни обясняват колко са хубави европейските кенефи към които се стремим. Скрий се някъде, че дразниш.

Докато има фондове за грабеж Боцко вярва в ЕС-то.

Да,правилно е да сме в ЕС,но без вас,а с кой е трудния въпрос.Няма честни и умни хора които да ни изкарат от блатото в което ни вкарахте от кражби за изгодата си.До кога?Ние безумно ви мразим,избори не сте спечелили .Купили сте ги.Тук вече е безмислено да се живее.Нищо добро не се случва.България се е превърнала в кочина от където и да е погледнеш.

''България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм, българският народ продължава да вярва в ЕС. '' Идно рифиревдумче по пъпросот , така за по-голяма сигурност , може ли преди да дрънкаш фриволно.

Не , не искаш , що така бе Боцко? Па и минус даже ми тури.

МОЖЕ???- Ако отпадне давността за престъпленията на бг. преватизацията?

Всичко може да е Нинова , но едно не може - да е проста колкото Простия. Ако някога стане толкова проста ще съм за вея тава което съм сега за Простия - върл опонент. Отрицанието на Борисов произтича единствено и само от Борисов и не винаги има нещо общо с Нинова.

Тези двамата вместо да тичат към Германия и ѝ направят правителство, се занимават с глупости. Ако Бойко има оправдание да стои тук, защото Корни му клати правителството и той го подпира да не падне, този Таяни няма никакво основание да е тук. Ако се дестабилизира Германия няма кой да дава паричките.

Ало, академика, кой ти дава право да говориш от името на всички българи. ЕС ни разказа играта. Съсипа икономиката, превъна ни в измекярите на европа.

Новите червени капиталисти ви "превъна"ха в "измекярите на европа".

ЕЕЕЕХХХХ , каква си СИКАДЖИЙСКА ТИКВА БЕ БОКООООО БОККОООО.

Тоя РазБойко чува ли се каква говори, българите си искали ЕС. Че само преди дни излезе едно проучване според което 50% от народа си иска соца.