”Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика”

Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика. До нея прибягват лекомислено тъкмо политици без пагони.

Обратно в новината

Коментари - ”Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев да му се чудиш на глупостите!Точно като на виден русофил ,знаейки кризата с изтребителите рашките пробутват двигатели с които обаче пилотите отказват да летят,защото има проблеми!Преди време за цена от 1 млн. се доставя двигател за военен кораб втора употреба,вместо нов ,платено за нов!Абсолютна безпардонност и унижение за един главнокомандващ русофил или бунак,защото за такъв са го сметнали!Или те смятар ,каквото и да им пробутаме,те ни са в кърпа вързани главочи!Колкото до ревизията на приватизацията да се отметне показва само обвързване с олигархични червени кръгове което е жалко и недостойно!

"Може да съм генерал" казал президента в стил военно говорене.

Радев, като най-важни за теб са мерките срещу корупцията, защо не подкрепяш разследването на сделките от приватизацията?

Генерал-фатмака като чуе за русия и става мил и добър. Как няма, като Решетншков го избра и го държи на каишка. Кучето скача според тоягата.

фактът, че някои червени дебили те направиха прецедент, не означава че още си генерал "другарю"!

Ми то това му е задачата на Радев-да махне санкциите срещу Русия.аз също мисля че мястото на Русия е в Европа а не в Азия но не мога да си представя че европейска държава ще нападне друга такава и ще се опита да анексира територии които не и принадлежат.в случая не визирам Крим а Донбас Луганск и разбира се Мариупол. Той Крим оттече.не виждам как Русия го връща на Украйна.Сега Русия се отдръпна но имаше реална опасност за Мариупол по миналата година и беше останало малко.Те и в Молдова се бяха засилили руснаците-тяхната външнотърговска банка беше източена по аналогичен начин и загубите бяха почти 2 милиарда нещо си.та така.Въпроса по скоро е кой ще издържи икономически.А Русия хич не е добре не че Европа е цъфнала.Ще поживеем ще видим.

Заставам зад абсолютно всяка дума на президента!!! Последователен, премерен, коректен, конкретен, здравомислещ, независим и със собствено мнение - антипод на хамалщината в Говорилнята. А с политическата дисекция - "Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика. До нея прибягват лекомислено тъкмо политици без пагони", елегантно иронизира менте генералите и менте политиците. ... Президентът Радев е на светлинни години от байганьовците в политиката.

нали затова ти плаща

Г-н Президент, Нинова не си спомня, но ние няма да забравим какво направиха комунистите!!!! Каквото и да дрънкате има хора който го живяха това време

И комунистите и монархо-фашистите /Кобургите/ причиниха много страдания на народа. Добре е че сега имаме разумно управление и сме в НАТО и ЕС /въпреки всички недостатъци на брюкселските чиновници/ и да имаме прагматични връзки с Русия и Гърция!

Ха, той бил генерал! Може би и за президент се счита? Нима си вярва!

не съм чул от друг войнствена риторика. Не знам как ще защитава приватизаторката Корнела, която знае че е приватизирала 48% от Техноимпекс за себе си, но не си спомня за колко пари и откъде ги е взела - каза пред Хекимян. Не си спомня и на кого ти е препродала и за колко.

Според Краднелка като откраднеш нещо и го продадеш,вече си невинен! Комунистически морал!

Определенно той си се изгубил сред перипетиите на собствените словоизлияния. Ту Русия провокатор, ту с нея е необходимо да има работа. Как ще имаш работа с Русия, когато не си изговорил една дума осъждаща вандалските действия срещу руската памет за милиони загиналите руски войници. За руснаците тази тема има изключително значение и те много болезнено (и с основание ) реагират на подобни действия. Той би трябвало да не губи адекватност и да осъзнава последствия на изговореното.

Вече не важиш господине!Падна в канала!Плевналиев си замина,а този върви по пътя му по същия начин в друга спирала!С гова обращение загуби всякаква подкрепаДа не се разследвал прехода! А защо не,нали всички са недоволни от прехода,освен олигарсите,е за тях да мислим,че откъде накъде?Защо сме най бедната държава?

Чрезвичайний тъпанар...!!!!!! Хората с право говорят че от този "президент" Радев по тъп човек в България е само жена му Деса... Големи открития направил с изказването се видиш ли...?!? Ми тя корупцията основно е в твоята партия мафия БСП която окраде/приватизира държавата и сега видиш ли да няма проверка назад...!?!?!? Това може само генетичен тъпанар комунист да го твърди...!!!!!! А Русия след Путин неминуемо ще стане член на ЕС, защото и тя е Европа - това е неизбежно...

За отправените от Вас обиди носите наказателна и отговорност. Пригответе си пари за адвокатски хонорар и да понесете евентуални последствия от евентуална осъдителна присъда.

То голяма далавера тая покана без дата, ша знайш! Що не покани Тереза Мей за 3-ти Март? Да се види с Путин!

Тереза Мей щяха да канят турците ако бяха победили, там е разликата.

Тоя определено има някаква шизофрения! Обяви война на БГ, ама не харесвал войнствената реторика! Искал да се бори срещу корупцията, ама не в миналото, само сега и за в бъдеще. Бил приятел на Русия, ама плюе по Русия и работи за БЛАТО! Или това е диагноза шизофрения, или тоя мошеник си мисли че пасем трева!

БГ Баш Главочът ли значи?

Очакваш ли да те разбере? Тези неща са му сложни!

Умни думи на умен човек. Но явно не е дорасъл до нивото на един "прост", който се разбира с останалите "прости" и чете лекции на професори и студенти.

Е как! Нали на Койчовци разчитат от посирано20 по време на избори. За туй в Койнаре 80% гласувате за БСП.

Той Радев даде максимума от себе си за председателството - покани Путин в България по това време! Ей така, само от злоба!

Прав сте господин Президент, трябва да има диалог, а не войнствена риторика. Още повече със страна като Русия. Военен подход спрямо Русия е лудост! Нормален човек не може да го допусне. А що се отнася до това, България да стане посредник в диалога между Европа и Русия;съмнявам се, че това може да стане! Как да стане, господин Президент, като вие нарекохте Русия и руснаците ПРОВОКАТОРИ! Да да, вие, а не баба ми! Български президент нарича нашите освободители ПРОВОКАТОРИ! Смятате, че в Русия вече са забравили за вашето изказване? Няма такова нещо! Сега ще гледаме, кой ще дойде на тържествата на 3 март 2018 година, в чест на 140 годишнина от освобождението на България от турско робство! Тия приказки, че Путин бил зает с изборите в Русия и затова нямало да дойде ги разправяйте на някой друг! Ще видим дали изобщо ще дойде някой! При такова отношение към Русия!? И ще ставаме посредници! Кога?

Тъпчо!Изказването беше за спасяването на българските евреи от депортация!Ставаш проводник на руска пропаганда и дезинформация на известни исторически факти!" Освободителите" са от руско турската война,когато за 2 години наистина помагат,а окупатори са войските на Сталин на 09.09.1944г.Аман от руски тролове,безродници!Овце!

Тъпакът си ти! И то завършен! Изказването на Радев беше по въпроса за спасяването на българските евреи. Тогава той се изказа веднага, като каза, че това е или "не познаване на историята" или "ПРОВОКАЦИЯ". На следващият ден, руското посолство в София излезе с декларация и се разбра,че става дума за "непознаване на историята" от страна на Захарова! Българският президент обаче, вече беше изрекъл, че допуска "ПРОВОКАЦИЯ"!Вземи малко да четеш и се ограмотявай, а не само клишета и злоба! И още нещо. Вземи да прочетеш декларацията на руското посолство в София. Там в прав текст се казва, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е СПАСИЛ БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ! Аман от тъпи седесарчета!

И? Досега какво те е стоплило всекидневното куткудякане на бай президента?

Стоплило е на герберите---широките трътки!:)))))) ...на герберите---където им е устата--там и клоаката!:)))))

Генерал -лейтенант от пожарната Свети Преосвещен Блажен и Господоугоден, раб божии Бойко Симитлията---днес в УНСС почти същото на думи каза!:)))))) ......после отиде при ерик рубинов да пита---дали пак не се е осрал!?:)))))))

Раде Плиткия си е един прост фатмак

Явно на всички тук им харесва да сме най-бедната, най-корумпирана и най-тъпа страна в Европа. Радев ви го казва в прав текст - искам който на държавна длъжност взема подкупи да влезе в затвора. Без значение дали е обикновен катаджия или министър-председател. Ако някой знае Радев да е взел подкуп, нека го каже и той да влезе в затвора. На мен ми писна да ни дерат доктори, полицаи, данъчни, съдии, кметове, политици и всеки от когото поне малко ти зависи съдбата. А простотията ни е по-страшна даже от корупцията - прее..ме Южен поток, сега ще се молим на турците да ни пуснат газ, прее..ме Белене, скоро като ни спрат Козлодуй ще се молим на румънците за ток. Щото нашия велик Вожд, да се свети името му и послушното му президентче решиха, че американците ще ни оправят. Е оправиха ни, даже по няколко пъти. А Путин се подсмихва и ни гледа сеира.

Радев при пенсионирането си взе 100 000 лв на куп. Това са пари от моите данъци и на мен ми писна военни и полицаи да се пенсионират със 100 000 лв кеш + 800 лв пенсия, а моите родители с 45 г трудов стаж 250 лв пенсия!

Направи партия, спечели изборите, промени законите. Според закона му се полагат. Всяка партия получава по 11лв. на глас, един депутат с участие в комисии взема по 7-8000. И това също е законно. Който не му харесва, да ходи да се оплаче на арменския поп или да пише коментари в дир-а.

А бе дрисл.о, ника ти показва ясно какво ще ти се случи след първите 10 мин с МИГ 29 , ако се качиш въобще! Жалко че парашута след това ще е умирисан :-(. Виждал съм такъв посерко навремето, който се правеше на бабабит и говореше много/ а такива като теб пишат само- съвсем без лице/ , който след 20 мин полет като "куфар" със спортен самолет ЗЛИН, не можа да слезе от самолета , а падна и се търкаляше в собствените си повръщания. Стани летец изтребител , направи поне 300 часа полет и тогава коментирай парите които вземат тези мъже, и то на така поддържана техника.

Радев нищо не е казал,а се поставя в позиция на посерко!Корупцията не е започнала от последните години,а от началото на прехода ,когато беше джунгла!Поведението му е неадекватно,дори трагично!Първо беше съгласен за приватизацията,а сега се извъртя!Също е нелогично да говори за " войствена" риторика,без да даде пример,а и официално няма такава!Това е манипулативно поведение ,безотговорно ,граничи с нерегламентирани зависимости и отклоняване от същността!

И не знаете, че корупцията се развиваше под мъдрото ръководство на БКП.

На русофобите и другите фобите е като веждат Радев веднага им минава запека... Направо толкова нас*аха, че идва миризмата през монитора.

Така главната муха мисли, че помага на аркадаша си Слънцето.

Нали ТИ и Нонова я започнахте тази риторика покрай самальотите. Вие започнахте с изрази като "Война срещу президента". Предизборната ти кампания бе изградена на мотото: "Печелил съм много битки". Ся, га стана дума за Раша ти изтъня гласчето и почна нова песен: "Ребята, давайте жить дружно!" То бива, ама такъв гюс до сега не бЕхме имАли за прецедент!

Хинтелект, добре че не те познава професор Христов, че нямаше да ползва тази дума, а някоя българска. Нещата си стоят в мрежата, ако можеш да четеш виж от къде започват, за да не се излагаш пак!

Корнелий

Ауууу, Ама това много променя положението, ще знаеш! Толкова, колкото за един трол, като теб ББ никога не е казвал "лош матерял"! Ти можеш ли да четеш? Я си провери кога го е казал, че да не се излагаш!

Радев, нидей ве!:)))))) Сержант о.з роско плевнялията, трудовак ненчев и о.з генерал лейтенат от пожарната Бою Симитлията------зверски ша са обидят!:))))))... .....особено Симитлията---той що свирки врътна на Първанчо Предателя за ,, лампазите,,,....!:)))))))

Не бийте музиканта/президента, той толкова си може. 1 год. пунт и пластика.

Хайде сега обясни защо мислиш така, АКО МОЖЕШ!

Е толкова ниско да падне един президент,вече е много сериозно!Всички знаят за пладнешката приватизация,обаче да се скриело, да се подмине,ако може!И защо?Да стъпваме пак на динени кори!А защо точно по време на нея българите емигрираха,а сега Ком партията пита ли пита ,какво се прави с демографската криза?Е и как ще се върнат българите,ако не се отвори кутията на пандора?Сигурно червените вече са проверили колко е токсично и пробват с Радев да не излиза от тях!Например при ограбването на БНБ чрез създаването на безпрецедентно много банки чрез необезпечени кредити още от времето на Луканов,колко от тях върнаха кредитите?Повечето директно изнесоха милиони и докараха банките до фалит!Едно от делата приключи през 2010 г. за доказани 50 млн.долара липса,но беше погасено по давност и собственика си живурка в чужбина!По друго дело пак банкова измама другия тарикат е издирван от Интерпол от 2006 г.,и той чака давност,и сигурно вече я има!И не са само те!Това е безпрецедентно ограбване,подобно на КТБ!Не може без ревизия другарю Радев,как така нямало нищо да излезе,напротив!Как така последните години когато сме в ЕС,а преди когато не сме били и беше тотален хаос?Всяка крушка си има опашка!

Г-н Президент вие бяхте ли съгласен когато Бълагрия обяви Русия за най-голяма заплаха.Ако сте били-съжалявам горещо и от името на милионите които ви избрахме.

Едното не пречи на другото. Има враг, но има и място за диалог. Последното запазва мира в Европа.

Не не беше съгласен! Ако прочетеш и сега какво е казал по отношение на Русия, сама ще се досетиш!

Народът не желае това,което ти желаеш.Народът иска да знае цялата истина за най-криминалният преход.Аз,в частност,искам да зная кой ме натика в блатото.Кой ми открадна осигуровките и за стаж 42 г.получавам пенсия от 200лв.Аз съм инженер,честно работил през целият си живот и никога няма да се примира с това,че селяни със селски манталитет,без една година трудов стаж живеят като крале.Кражбите,куфарчетата,сделките,унищожаването на държавата,ограбването на банките не трябва да се поставят,както ти искаш,в графата"Изпитото е платено"Ако твоята шефка Курнелия,дошла от малкото селце и забогатяла в София на 28 г. ,иска с твоя помощ да разглеждате периода след 2009 г.,то аз искам целият период,от преврата през 1989г.до ден днешен.Какво би казал за онзи закон за амнистията,който беше приет в последните часове на тройната коалиция?Не беше ли това същото което искаш ти сега?Само да припомня какво уреждаше този закон:"Всички престъпления извършени преди 1 юни 2008 г.не подлежат на наказателно преследване"Този закон доведе до прекратяване на 457 дела само за 9-те месеца на 2009г.ГЕРБ внесе през 2010 г.в парламента искане за отмяна,но всички скочиха ПРОТИВ,както и сега ,и ти,и партията която те донесе сте против.Разглеждайте кусурите на многото направени неща след националните катастрофи които ни докара твоята партия,а оставете онзи период,в който само се крадеше и нищо не се правеше,недокоснат.Защо,ти българският президент,като ехо повтаряш думите на Курнелия.Къса ли е каишката,с която те държат?Направете референдум и ще разберете какво иска народа.Аз съм живял в тази държава цели 69 г.и много добре знам и помня всичко,така че не ме учи какво искам,аз.Искам пълна ревизия на целият криминален прехо!!!Така комунистите се измъкнаха за предишният 45 годишен период,който уж не са наследили,период на диктатура,убийства,унижения..,а пък честват 120 г.съществуване и конгресът им е 49-ти по ред.За да тръгне България напред трябва да се върнем назад .

Най- голямото крадене се извърши с масовата приватизация. Търси там!! И питай другаря костоф!

Масовата приватизация не я ли замисли бай ЖАн? Първите търгове бяха по негово време.

С голямо съжаление ще ти кажа, че това което искаш да стане няма да стане, защото няма как да стане. За това сме виновни ние, инженерите, барабар с лекарите, учителите, икономистите и т.н. хора с професии, базирани на квалификация. Виновни сме за това, че бяхме слепи, да се оставим Сулю и Пулю да ни водят за носовете. Виж само, кои са премиери през това време: комсомолец-идеалист; асистент по политикономия на социализма; псевдоцар-комарджия; безработен социалист; нискообрацован милиционер, с мутренски уклон. Друже, проблемът е, че не прекарахме само себе си. Вината ни е, че прецакахме децата и внуците си. И те няма да ни го простят. Под една или друга форма.

Напротив трябва да стане,народа не е виновен!Не може да се прехвърля всичко на народа,който беше дирижирано ограбен от високо ниво по определен сценарий,нагло и оставен да мизерства без никаква подкрепа!Затова близо 2 млн.са емигранти!

Този още не е разбрал че е станал президент и като такъв трябва да е обединител , а не разединител, т.е. да забрави за личните си пристрастия. Очевидно обаче това все по-трудно му се отдава и все повече се излага...

Обединител не значи нито безформен плужек, нито соросоиден кресльо, пъпеш!!!

Black out !!!

Ами точно като безформен плужек се представи " нашия" президентин!!Тотално падение,да прикриваш едни за сметка на други,граничи с родоотстъпничество!

Платеният русофилски гъз "Горд Европеец" скоро пак ще полудее и ще вземе да пелтечи.

Това негро спами от някое гето във Венецуела или Куба...

Ама се разчеквате от яд, а, соросопитеци???

Какъв генерал си ти ве мишок.....ти си един страхлив руски гъ*олизец, смукал цял живот държавна заплата за НИЩО !!!

Безработен посерко, Радев е ИЗБРАН. А ти - ти си безработен посерко.

Радев е избран от руски патоци като тебе. Трезво-мислещите българи НЕ гласуваха за тоя шапкар, стигнал до генерал благодарение на комунестическия си род !!!

Колкото и да не ти се иска, баш генерел си е. Военно училище, военна служба, военна академия, преминаване през звания и длъжности, както по процедура, за да бъде промотиран за генерал. За разлика от измислените генерали: Борисов, Атанасов, Гяуров и т.н. самозванци.

Браво на Президента! Управляващите са затънали до гушата в корупция и за това не искат да се борят с нея! Затова сме и най-корумпираната държава в цяла Европа! А войнствения Цецо Гуменката ще използва интервюто на Радев, за да цъфне още утре по телевизиите, да плюва по Президента и да се бие в гърдите как успешно герп се борят с корупцията!

Затова ли,червен лигльо?Много ги разбираш тия работи?А заменките по време на тройната коалиция,а знаеш ли колко земеделски земи се окрупниха с държавни и то земи купени на безценица,купени с измами и в полза на ДПС и някои другари?А колко бяха приватизирани крупни предприятия и пак на безценица?

Лека-полека русофилските рогца започват да се подават. Бавно, но постоянно. Май ще хвърчат пагони, а?

Ако някой иска да воюва с Русия, трябва да купува доста памперсите и вазелин.... Малоумните соросоидите марш в магазин , поне с вазелина ви малко ще боли дупето.

Айде ако обичат, мизерни скапани дъртаци русофили като тебе да не казват кой какво да прави?

Нещо по-умно от лични обиди знаете ли?

ти ще знаеш наи-добре ,тебе май те нагъзват руснаците всеки ден и без да воюваш.

Ние едва ли ще сме тези, които искат да воюват с РФ. Те са тези, които, ако слушаме уж родните ни россолюбци, искат да ни освобождават. :) На, ако решат да дойдат, ние ще си ги посрещнем. Знаем как. ;)

ни реторика ни нищо не правиш ти мижитурка!

"ИЗВИНЕТЕ ТЕ , ИСКАМ ДА НАПСУВАМ , ИСКАМ ДА НАРЕКА НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА , НО НЕ МОГА - ЦПЛ ЖИВОТ СЪМ ТАКА" ... ОТ МАЛЪК Е ТАКЪВ - МОЖЕ ДА СЕ КАЧИ НА САМОЛЕТ , НО КАТО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ НЕ МОЖЕ :)) ... .....

Да почерпим челен опит от Русия, там няма никаква корупция ! :)

сега издирват при белите мечки кой е обсебил маса пари от военната база в строеж на север... тя беше гордостта на Путин. Впрочем един завалия, шефа на строителството на новия източен космодрум го отнесе по същите причини.

Ако Путин дойде в България ннезнам вече Боко какви говорящи ще ни направи,но със сигурност ще се спъне няколко пъти.

Тоя колко е жалък, само преди 2 седмици, обяви война на българското правителство , легитимно избрано от българския народ, а сега се мазни и дупи пред руските медии че не бил войнствен...повръща ми се от тоя...

Къде обаче Радев е видя " войствената" риторика,освен да я сънувал?Колкото до изнесените лъжи за българските евреи си беше логично да има отовор,а относно до съветската окупация да се приема за " освобождение" също не е историческо вярно!Това са факти,а не " войствена" риторика"!

Поне телевизия не гледаш ли? Там показват един Цветанов, като го видиш - слушай! Няма да поумнееш от неговите приказки, но поне може да си отговориш на въпроса за риториката.

Поздравления, г-н Президент. Всяка дума-на мястото си. А дебилите (те вече наближават 90 %) нека си тролят !!!

как от 987 се получава 799?

Радев ли плаща на троловете или Курна Решетникова?Вие май не сте и български граждани?

не харесвал войствената реторика, а казва в прав текст, че приема битка. Че кой го заплашва? Като едно време партизаните. Никой не ги търси, а те се крият. Колкото до Русия ние обичаме руския народ, но не и политиката на Путин. Не случайно се наблюдава масово недоволство от руските кибер атаки и усилията за всяване на разеделение в ЕС.

Кого обичаш, крети, я пак напиши??? Путин е ИЗБРАН ОТ РУСКИЯ НАРОД, тикво!!!! Не може да обичаш руския народ, а да не обичаш ИЗБОРА, който РУСКИЯ НАРОД Е НАПРАВИЛ!!!! Осрахте се съвсем вече козяшките капути в желанието си да "ЗАОБИКОЛИТЕ" приятелските чувства на българите към Русия!!! Копелдаци!!!

Разкарай се Негро..жалък и неук си

Българите избират Америка. Даже и синчето на курвелия избра америка. Пък руснаците - ваша си работа, избирайте си който искате.

ти си гордo говедo ,недей да мучиш,подходящ автопортрет си си сложил!

Простака си е простак. Изобщо не му обръщайте внимание. Горд европеец бил - по-скоро кремълска рожба на дефетирал руски презерватив ( капут).

Поздравления, г-н Президент. Всяка дума-на мястото си. А дебилите нека си тролят !!!

Аз, като видна дебилка, нямам никакви претенции към думите. Питам къде са делата. Защото на думи и в нашата селска кръчма сме големи.

Делата са в КНСНС, красная!:)))) ...който Грую Симитлията бойкотира!:)))))

бахмааму и простия комунистически чокундур... как не ви беше срам да го изберете тоя мерзавец за президент...

Генерал авиатор. Последовател на разсипниците - нагаждачи Михов, Колев, Симеонов, които унищожиха българското младо офицерство. За да виреят те и техните хора.