Борисов и Таяни ще дадат съвместна пресконференция

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне утре с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни, който пристига късно тази вечер в София.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Таяни ще дадат съвместна пресконференция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боце, внимавай да употребяваш разбираеми думи! Да не стане, като на онази пресконференция с казахстанеца, дето като изпраска една реч как те държат за шлифера и онзи се блещеше и чудеше къде да гледа, а преводачката как да преведе!

Че нали крушовската влахиня рече,че няма да се виждат и за това Главчев си подал оставката.......тая лъжкиня пак ли излъга или това си е нормално при тия червени боклуци

интересно ми е дали на пресконференцията ще се споменават думи от рода на " корупция" ??

За една пресконференция ли уволни Председателя на Народното събрание бе Баце?

Може да е всякакъв, но вмомента мисли за доброто представяне на БЪЛГАРИЯ като председател на ЕС. За разлика от виещата глутница чакали от БСП, на които е дадена директивата от Москва с цената на всичко да саботират същото това председателство. Всъщност аз съвсем не съм сигурен, че те ще присъстват в залата, когато Таяни ще произнася речта си. Не зная дали той е добре осведомен какви точно хора ще стоят от лявата му страна в залата - те са най-добри, когато не са налице. Но все ми се струва, че те играят за един отбор, който не е българският.

Щом е всякакъв не може да е такъв какъвто би трябвало.

Виждам, че си разбирач! Тогава би ли ми назовал поимменно този, който според теб трябва да бъде на това място? Защото твоето мнение, макар и безценно, ще се противопостави на мнението на българския народ, който три пъти казва, че на това място трябва да е именно Борисов. Мненията на няколкото платени драскачи, представяйки се за българския народ, могат да бъдат коректив за това какво не бива да се прави.

Че той Вождът ти няма необходимите мозъчни гънки, за да мисли за България. Неговият мислене стига само до банковите му сметки.

Вярвам, че дори за Ким Чен Ун има по-малко статии, къде е ходил, с кого се е срещал и какво е казал. За съжаление това е нивото на "демократическата" ПРОПАГАНДА.

Не требеше ли да е Пекинвиетнамчева тази , Боце сторъкий що и отнема функциите ?

Жална му майка на "началника" Таяни! Дано нещо разбере от посещението си в държава, в която в негова чест уволняват най-важния човек от поста му (не, че не заслужаваше) и свикват извънредно Парламента, сякаш ще обявяваме някому война! И дано майка му е казала да си сложи бронежилетка, за да не си слага компреси след ударите по гърба, които ще отнесе от наш Боко!

Велик ден за българската демокрация!

"Велик" ден за българската денационализация и демонокрация може би трябваше да пишеш...!!! А...?

като гледам как за 45г. са ви зомбирали и направили в най-големите предатели на държавата ни не се учудвам на слабоумието ви.....като комуноидни примати сте

Вижте пълните зали на ГЕРБ с млади, работливи семейства. Вижте и залите на БСП с по няколко изкуфели старци, които застават срещу точно тези млади хора. Залите и хората в тях са индикатора какво трябва да се случва с държавата!!!

Вижте сега (както казва ЦветанЪТ)... Тези "пълни зали" с млади хора на срещите на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" с КапоДеТутиКапото и Консилиерето Им са явно конспиративни, и са скрити от чужди очи...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Ами тия млади семейства селски идиот ти изкарват пенсията която комуноидите като теб откраднаха а ти храчиш с/у тях-ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ но всичко има граници та.....скоро ще ви заседнах храчките в тъпите зурли!!!!

ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ - ВИНЕТУ, УВОЛНИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРЛАМЕНТА !!!

У ваше село така ли "хортуват"партийните,че у наше се говори за "комплот" на една влашка циганка??

Бойко ,Бойко ,защо направи този лупинг и си изгони председателя само и само да се харесаш на някого ,ех това твое характерче ...! Стига вече с тази сервилност и слугинска психика ,майната им на комунистите ,да си чукат главите ,това е техен проблем ,но не ти унижаваш своите хора ,а Георги Марков ще получи инфаркт от подлогарството ти !!!! Не може ли да вземеш поне мъничко от Орбан ,но май това ти е ген ...,жалко ,това дразни хората ,това е поведение на плужек ...!

Щото като им играеш по свирката, ти търпят дребната курупциика, иначе те оставят да се оправяш сам - но това не е работа за ТИКВУН!

ТЕ ВСИЧКИ ОТ БКП СА ПОДЛОГИ- И ПРЕДИ И СЕГА. ТОВА ИМ Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.

а можеше тази пресконференция да я даде Корнелия - язък.