Пенсионер е в болница след побой от крадци

Възрастен мъж от плевенското село Пелишат е бил нападнат в дома си от крадци, които му нанесли побой, задигнали 1205 лева и избягали.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионер е в болница след побой от крадци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъй тъй.... Българите активно ги прочистват.... управляващите очите им на гъза....

Дираджиите продължават с отвратителната практика да прикриват циганската престъпност. И вас ще ви стигне, нещастници, не сте недосегаеми само защото сте в столицата. С помощта на малоумници като анти-БХК и вие като негово подразделение, циганската престъпност скоро ще се вихри в центъра на София.

Антибългарският хелзински комитет обмисля да съди дядото и да обяви крадците за "човек на годината" за смелост и непреклонност пред евроатлантическите ценности.

1. Пишете им на тия мангали имената! 2. Направете присъдите смъртни и доживот - да има страх. Сега няма страх и затова всичка са се разпищолили. 3. Дано не съм прав, но що ми се чини че за Боко и управниците не им трябват възрастни хора?!?!?! СРАМ!!!! Злините ще ви се върнат!

Добре , разбрахме , че са от смрадливия Илекторат , какво го усуквате ?!!!!! И 1000% имат по стотина висящи дела за подобни престъпления .... Та като ги почваме , първи по реда си категорично трябва да са магистралки , ония стачници - пушачи и най-вече едни 240 лоени тулупи-безродници . Без тях катуните сами ще хванат пътя към пакистан или Сатурн .

До кога ще ни ограбват и убиват. Докога ще търпим тия гадняри в парламента.

Та значи: "Задържани са двама, но засега не се съобщава нищо за това, че са цигани."

трябва да си посипем главите с пепел, да плачем как така Корни са изгонили за непристойно държане от НС, ама как така Бойко е на среща с президента на ЕС, не може дори и да се зарадваме, че Григор е световен първенец, че синът на Корни работи в най-престижна банка. Няма мъже и жени у нас. Когато стачкуват милиционерите, пардон са на протест да ги оплюем и им викнем У-у-у" - безделници

кво им дреме на тия от мъжки пол в тая държава,,сички са се наредили да кряскат за някой си за григор...друго ги не занимавай, щото не ги интересува...

И каква връзка има тази новина с Григор Димитров, той ли е виновен за беззаконието и чувството на недосегаемост на тези не бих казала хора а примати. След всяка подобно новина като тази или за прегазаното момче, трябва да има новина за осъден поредния убиец.

са задължително цигани, още повече че не им се изписват имената. Ако бяха българи щяха да бъдат изписани с трите имена дори.

Тихо! Да не чуе господарят Таяни. Ш-ш-ш-т.

..., за пореден и непоследен път!

Предполагам че биячите са от привилигированата каста с повече права от мнозинството.

Демокрацията даде възможност на утайката да изплува , да се надуе и да прелее , а на нейно място да изплува "утайката на утайката " !

Парадокс на парадоксите, мила моя майно льо: няма достатъчно полицаи да стоят по пътищата, няма достатъчно полицаи да се борят с битовата престъпност, няма достатъчно полицаи да спират наркопласьорите покрай училищата на децата ни, а в същото време МВР е с тотално раздут щат. Имаме най-много полицаи на глава от населението в цяла Европа. Гледаме научно-фантастичен филм: полицаите хем ги няма, хем ги има. Ха сега!

но искат пари, искат извънредни, нощен труд, изобщо станаха служители на бюро. Стачкуват. А кой им разреши да стачкуват, да имат профсъюз? Няма ги по улиците, няма ги по селата - защото всичко е бизнес, парите не стигали, а иначе да спретнат далаверка, наркотрафик или трафик на бежанци - бива ги.

Оръжие трябва , ясно е !

Трепе ги на място, после само вика да ги извозят експресно, че да не миришат в имота.

като дадат оръжие ние ще се избием,това ли искаш?

ГЕРБ се борят с битовата престъпност...

БСП как се бореха с престъпността като се ограждаха в парламента с полиция и кордони Кенчо забрави ли Орешарски

А ти спомняш ли си колко пари изкара тогава на стачката

да се раздадат безплатно пистолети на самотните хора по селата и да не им се търси отговорност за безразборна стрелба, когато е вътре в двора или къщата им,.

ТАКА ЩЕ Е! ПРИ ЛИПСА НА ДЪРЖАВА, КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА?

Държава има, но тя е еврейска в която офицерите са евреи, сержантския състав са потурнаци, а башибозука традиционно е ромски-ченгенета.