БЗНС напуска РБ, присъединява се към ДСБ и „Да, България“

Партия БЗНС на бившия военен министър Николай Ненчев напуска Реформаторския блок и се присъединява към манифеста на ДСБ и “Да, България“.

Обратно в новината

Коментари - БЗНС напуска РБ, присъединява се към ДСБ и „Да, България“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на безенесето тука са грантовете и курниците

ДСБ и Да България са лидерите на истинската европейска,българска ДЕСНИЦА,целяща да детронира про комунистическите,т.живкови ,корумпирани партии,ГЕРБ и БСП!Дай БОЖЕ да успеят!

Ти шегуваш ли се?

хората си наплюха телевизорите

Много убаво, само гдето не им се говори за завщания им либерален модел от оня боклук симеончо

Пълна карикатура. Прекалено нисък умствен капацитет. И много жажда за Власт. Ненчев. Пепи Готиното и той ли ще ходи при Христо Иванов?Както се казва-събрахме се.....отбор юнаци от"дясното"....с подкрепата на Прокопиев и "Америка за България". Христо Иванов,син на активна комунистка и деятелка на БСП,внук на изтъкнат член на сталинският Коминтерн,др.Бойкикев.....

Останаха една шепа затрити политически отрепки и непрекъснато търсят към кого да се лепнат.Властта е сладко нещо.

тоя е пълен ташак като адвокатче дере кожи решил и като политик да стриже

Адвокат-земледелец ми звучи като евреин-миньор.Н.Н не се разхождай сам по улиците-вониш,ще те сръфа някоя куча глутница!

А земеделец-военен министър как ти звучи! Дървено желязо?

Пропаднаха преди да са си отворили устите. Още некой престъпник да се присъедини?

Боклука се привлича.....

В предизборната си реклама ,не пускаъте Ненчев пред камерата че ще хорат ще си наплюят трлевизорите

"селяните" напускат "красивите" и се прехвърлят при "кадрите". за по-сигурно усвояване на средства, отпускани от "зелените"

стига вразумяването да не е във вид на обвинение в сексуално насилие...

Шило

А бе както да се мятате, както и да се наричате, показателно е, че избирателя не ви иска. Сменете си ръкомодствата, политиките, па тогава, може и да прекрачите вратите на НС.

Соросоиди, в най-скоро време вашия шеф Сорос ще е в затвора, така че стягайте коланите още от сега!

Ненчев е оцапан до ушите и само ще компрометира десните. Жалко и Иванов е като другите. За това останахте един файтон хора - все дървени философи и накрали се във властта.

пак с тия! 208 епизод от сапунката "Десните леваци",дами и господа! Пак променено заглавие,а сюжетът-същата прокиснала боза. Последователен,интелигентен и нормален е единствено Минеков(имам предвид десния мат'рял).

'начи тия приключиха още преди да са почнали.. ;)

грууххгрууххх грууууххххх грухуххх груууухххх

Да го бяха кръстили-Приватизатори и реститути.

....Публикувано във факти.бг: Вероятният бъдещ канцлер на Австрия Себастиан Курц тръгва на война срещу Джордж Сорос. Според информационния сайт YourNewswire Сорос е бил уведомен, че неговата фондация "Отворено общество" има 28 дни да прекрати дейността си в Австрия. В противен случай ще бъде обвинена в "опит за подкопаване на демокрацията на нацията"..

Идва краят на "оТровено общество"!!!!

У нас вече има траен двупартиен модел - в лявото хегемон е БСП, а в дясното ГЕРБ. Няма шанс провалили се политици от СДС и партиите метастази да застрашат генерал-лейтенант доктор Бойко Борисов, който все повече е държавник, а не политик и напомня разумните действия на цар Борис и Живков.

и краят му ще бъде като на един от двамата, а може би последователно-първо на бай тошо с увисналия нос, а после като на царя с краката напред

На този тарикат Текезар му омръзна боба иска и кебапче ! Отиде та му се не виде , при Болшевишки копелета ! Майката на Христо е от старо болшевишко потекло и е родена в град Москва , СССР ! Този мрази Руснаците , ама нали е за крадене на Народна пара и с дявола е род !

Браво на БЗНС и на Николай Ненчев. Супер са, браво, супер...

Какво браво , маймун ? Този трябва да е в Софийския Затвор , той обединения , на майка му гнилата нискостеблена джанка !

Dimitar Dimitrov

Оди мочай..

Събраха се!:)))) ...цели трима пеерази и двайсетина дръти реститута, плюс на ненчо мокета---сила огромна!:)))))) Ще му ръднат на буя на Бою Симитлията!:))))))

Шилo

На майка ти шутката!

И каква работа има един Министер да лети в Спарката и да яде летателен час на пилот?само една: За снимка - Да се ареса на любовницата си и бъдещите такива. Вместо да дава пари , една снимка спестява много пари за парфюми, тоалети и псевдо-уж- командировки в чужбина. И още един страничен ефект- смразяващ: Такива като този, които летят без да им е това работата , както и джурналистки за авиоражходки в МИГ обикновено в изтребителя повръщат. Еее не е работа да чистиш после, няма отмирисване -ужас- ако ще и ока Шанел да полееш. Няма как да изчистиш десетките теснотии вътре. Ефектът е все едно летиш със Селски нужник - Комплект.

Банди сменят съюзниците си. Приличат ми на сирийската опозиция. Ако им спрат захранката и ще изчезнат като бит педераст от рокерско сборище.

имали почва политическия курвълък на наша почва и що е то въртене на дупата

Ми Орел. кое не е вярно? Беше ли куфар в спарката с Президенто над Черно море? беше;. Беше ли подсъдим за регистриране на Фалшиво БЗНС и да прецака бай Пинч? беше;. И кой го измъкна от Съдебната система невредим и го монтира за Министър ? Е това го могат само едни служби возащи се у тяхната родина с Ладилак. +Пардон /Л/ да с чете /К/ А като ти се ходи по нужда спешно направи си Селски нужник в София, БЗНС да ти делнат малко земя от Мавзолея.. хахаха.

файтонът с хопра и перуката напускали ....голям смях

Тоя всеяден нагаждач шъ тъкова мамата на току що проходилата коалиция. Тоя и Пепи Ваксината изобщо не трябва да се допускат в коалицията.

Менда Стоянова е всичко друго, но не и благородна. Като бивш шеф на НАП Пловдив името и се свързва с чудовищни афери за кражба на ДДС и покровителстване на престъпни групи за данъчни и акцизни измами Винпром Пещера, Ветко Арабаджиев, Георги Гергов и др.

Ей, Бухал-мухал, да ти сера у човката

За моите приятели от Да, България имам специални оферти за евтини билети.Тънга мънга няма тука, ей ги пред мене кочаните с билетите, вие си знаете бат ви Спас от Кучериново грешка няма.

Жалка история. Няколко ненормалника си събират роднините, та белким ги вкарат в Народното Събрание - за заплата.

Тоя не никакъв щърбел или хърбел, зад него стои Велика сила и го врътка как си иска като кукла на конци. Иначе как да обясним. че излезе невредим от Съдебното дело за шашмата с фалшивото БЗНС? Президентът требеше още когато го шеташе с 29-ката спарка над Черно море да му задейства катапулта на 15 км височина и да каже ,че делецът на земя сам е дръпнал нещо в кабината защото началниците са му поставили задача да види как изглеждат тръбите на Турски поток отдолу под водата.

БЗНС напуска РБ, присъединява се към ДСБ и Да, България БЗНС е структура от няколко души,включително и перуката на Ненчев. Вече мога само със съжаление да поднеса моите съболезнования на Христо Иванов. В тази си конфигурация дясното си остава като умряло куче.

Ще вземе да им се обърне файтона и ..КРАЙ със земеделците на тази Територия! ?

Този Н. Ненчев би трябвало да се присъедини към излежаващите присъди в Софийския централен.Килия 302 при бай Ставри-строг и справедлив.

И този е провел телефонен разговор с...Пучдемон! A?

на знамето на туй ново обединение няма да са чудим.. Жълтото, оранжевото с пембяно ли, лайняно ли са са съчетават.. Над него ша са вей дъгознамето на ПП ДЕОС.. Тя автоматично си ги припознава. Целогодишно веч.. Няма да го веят само на гей-парада по един път в годината..

И тези гяури накъде ,,бият,,?

Събрали се хърбели с щърбели , дано издрапат поне до парламент . Смешници , не виждат ли че са изритани на бунището .

Какво БЗНС , какви 5 лв , то земеделци няма в страната , цялата им "партийка" са един файтон хора. Смешници !

туй кое бзнсей

Как се надушват само предателите. Може би по миризмата на мърша.

Погледни ги бе,,същите муцуни,омръзнали и загнили!!!

скрие, не става за лидер, има значително по-качествени хора от него.