Един загинал и тежко пострадала при жестоко ПТП

Тежък пътен инцидент е станал в района на Сопот. По първоначални данни пострадали са 7 души, съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Един загинал и тежко пострадала при жестоко ПТП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внимавайте как карате бе.

Истината е глоби, като не я платиш в пандиза докато я изплатиш с лихвите. По-високи застраховки на тези които имат нарушения. Назначаване на независима комисия за да разследва какво се е построило с милионите събирани като такси за водачите на МПС + парите отпускани от Евро съюза. Искам да видя как Винету ще обяснява след това как 1 км излиза 10-15 млн. То не беше крадене, то не бе чудо. Само слушаме как ще се строи Хемус, докато построят 10 км и други 20 са вече негодни за шофиране.

А бе дир почина един велик щангист. Толкова няма ли да го споменете дори и без коментари.

За челните удари винаги са виновни хора, шофьори решили, че безсмъртието е постижимо. Не е! Не убивайте другите за да доказвате пред себе си или пред друг, че сте най-добрите, най-бързите, най-пъргавите и най-умни шофьори!

Задължително трябва да се върнат проверовъчните изпити при сериозно нарушение. Ефектът ще е по- голям и от отнемане на книжки, и от глоби. Защото в някои райони вече положението е такова, че някой като иска да изпреварва, не пуска мигач, а свири с клаксона!!!

за,всички,катастрофи,са, виновни,хубавите,пътища. ако,имат,дупки,няма,да,има. една,катастрофа,вземете,, за.пример,пътя,тополовград- полски-градец,нито,една, катастрофа??????

Там сигурно минават 10 коли на ден!

Слушай ,,тролски"...Ясен ми си чий трол си ,щом вчера пита къде е Президента Радев и аз ти отговорих... А къде се раждат и ВИРЕЯТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТИКВИ,на всички ни е ясно !!!

Виновни са и производителите на автомобили. Лъжат и за разхода на гориво, и за техническите характеристики и устойчивостта. Жалко за хората, а докога??

Така е като станат на двайсет години автомобилите

Пълни глупости. Старите коли са даже по- здрави - поне са от ламарина, а не от картон!!

На мокро време убиват няколко неща - стари опечени гуми , лоши спирачки , малка дистанция и надценяване възможностите на автомобила при изпреварване и спиране. Дори и с чисто нов автомобил от магазина може да се пребиеш като не знаеш как да управляваш и си неопитен.

Матряла, матряла, Иво Христов каза, че 80% от матряла са дебили, ама май в грешка - с тия дето са в парламента, %-та сигурно наближава 99.

Трябва да се увеличат заплатите на полицаите, трябва да се оправят пътища, 80% от населението също трябва да се оправи, но дотогава какво правим? Бог да прости жертвите.

Май че е с.Сопот.Срам ги е да пишат че отново в Сев.България където пътищата са от времето на 1970те от ТЖ не от ББ.Въпросче- защо т.н. еврофондовете се насочват към магистралки в Ю.България т.н. Източна Румелия и защо така разпореждат от Брюксел и Майната си- към Истанбул и към Гърция да може софиянци да ходят до Гърция. А княжество България е оставено на доизживяване- икономически,инфраструктурно,демографски........това ако не е евро гео стратегия и политика!?

Не сме хора! Това е основното! При Микре, както и при Сопот има нормален асфалтов път, с достатъчно знаци и маркировка! Понеже съм го минавал стотици пъти, затова го казвам. Има обаче едни дебили, които са сериозен поцент, за които законите не важат! При знак 50 карат с 90 и повече, при забранено изпреварване, изпреварват по няколко коли, вечер карат на дълги, щот са баровци, засичат и опитват да "наказват " другите, гледат лошо... и понякога умират, та и други покрай тях! Няма такава държава, в която до всеки водач да има катаджия! Няма и не може да има. Колко от вас са се обадили на 112 да съобщят за ненормално поведение на пътя. Отговора клони към нула! Е, това е проблема! Ненормалните се показват, другите ги търпим!

Сега да ти кажа приятел... И аз съм го минавал стотици пъти от 1974-та до днес... Знарш какво карахме до преди 25 год. карал съм всичко вкл.камиони от онова време... НО едно НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ТЕБ... ЧЕ Е ДОПУСТИМО ВЪОБЩЕ ДА ИМА ТАКИВА ОГРАНИЧЕНИЯ ОТ РОДА НА 50-60 НА Г Л А В Е Н. Т Р А Н З И Т Е Н П Ъ Т ! Не знам какъв водач си,ама знаеш какво е да смъкеаш от 90-100 на 50 на всеки километър... Изобщо наясно ли си какво дс 50 км/ч??? Оня ден настигам група спортисти/колоездачи извън нсс.място в зона на 50 км/ч....въртяха педалите с 65 км... Всички зони където са поставени такива ограничения ТРЯБВА ДА БЪДАТ РЕКОНСТРУИРАНИ с доп.ленти за престрояване за намаляне,ускорение и т.н. вкл.крайпътни заведения и обекти! На 60 съм с 40 г. на четири колела,тези от преди с моторите не ги броя....вярвай ми с 50 не мога да карам! Въпреки,че колата ми е скромна и само 75 коня!

Няма такъв, който да не може да кара с 50 км/ч И повярвай ми - може да не е винаги приятно, но е СИГУРНО.

Много си важен и компетентен "още някои" докъто има такива тъшаци като тебдето разбират от пътища ще сме на този хаал. Все някои Ви е виновен

Поредната трагедия на пътя... За жалост, предизвестена! Не е тайна, че с изключение на магистралите, останалите пътища в България са занемарени и зле поддържани, а на много места те просто са опасни за използване.

Познавам този участък от пътя защото често минавам от там и мога да кажа че пътя , знаците и маркировката са си наред. Непознаването на физичните закони при предприемането на маневри при мокро и сухо време понякога се заплащат прекалено скъпо с цената на много животи , ако караш разумно спазвайки достатъчна дистанция няма да имаш никакви проблеми на пътя.

За Айщайн е лудост, да правиш едно и също нещо, но да очакваш различен резултат. Но, понеже българите не са дебили, ще го опровергаят.

Що не пишете за кой Сопот става дума. Дали не е заради това,че този Сопот е на няколко километра от Микре където стана вчера жестока катастрофа или защото преди седмица на същото място се убиха хлапетата от Галата

Контрасти... Правителството ни е заето да организира европредседателството. По пътищата ни анархия без намеса на държавата, благодарение на което всеки ден катастрофи със жертви.

"Балкана ражда хора , а Добруджата тикви" Ха сега си ходи до Позитано да си вземеш 15-те копейки, оцапани в кръвта на загиналите невинни хора от вчера и днес !

Червените уроди продължават да си заработват копейките на гърба на хорското нещастие . Грам свян и човещина не ви е останало , рублофилски нещастници !

Кой Сопот? Град Сопот или с. Сопот? Хайде пишете по-грамотно.

Е селото ще да е щом е на пътя София-Варна. Но да трябваше да напишат град или село е :(

На майка ти от шу..та, този Сопот.

Тежък пътен инцидент е станал ....Много често ще го четем това съобщение защото не искат да построят магистрала Хемус!!!!За две железни корита на ВМФ са готови да дадат 800 милиона а нямат горе долу същите пари за магистралата...

По разпореждане на другаря Борисов един загинал и тежко пострадала при жестоко ПТП. Другаря Борисов веднага разпореди да бъдат изпратени 16 линейки за помощ на пострадалите.

Капана на бойко сработи и днес. Мир на праха на загиналите .

Редно е да се спомене,че само преди 5-6 дни и само на 100м. от днешната касапница загинаха двете деца от с.Кирчево.Вчера на десетина км. понататък 9 жертви.Общо за седмица в участъка статистиката е 12 жертви и 24 тежко ранени.Изправил се оня ден след смъртта на децата шефа на областната дирекция на МВР и като го питат защо толкова паметници има на това място...амии карат с несъобразена скорост,нищо за вината на контролните органи.Нямам думи,работата си е най-малко за оставки,но явно няма кой да се сети...

ми то и вчерашната катастрофа е там и времето е лошо, но кат го няма

да оправи времето ли?

бързо остарява, тоест млад си отива

kirchevo

Там мястото е "усойно" и винаги при мъгла и по-влажно време пътят е мокър и хлъзгав. А иначе е почти прав участък и предполага повечко натискане на газта.Има необходимото ограничение ама кой ли ти го спазва.При толкова години безнаказаност всеки се има за нещо.

не от всяко дърво става свирка, както и не от всеки човек - шофьор. Лошото е, че всеки човек се мисли за Шумахер.

Старият шофьор съм - всичко това е вярно!

Както се вземат книжки, така ще се вземат и проверовъчните - с пари. Та пак опираме до калпавите управници. Те позволяват да има такава корумпирана система и дори си назначават верни кадри де е келепира!

Аз не можах да намеря Сопот на пътя София-Варна. Представям си ако другата кола беше с токийска регистрация. Тогава пътят щеше да е София-Токио.

Обу ли си гащите или и тяй не намери?

Наистина има село Сопот на пътя София-Варна. Има и гр. Сопот - близо до гр. Карлово. Има и град Сопот в Полша. Името произлиза от "поток", воден улей. За воденица, валявица и др.

Става дума за село Сопот. Там се е.Не сте минавали очевидно.

Ейиии, това нещо - невежеството, вече се превърна в национална напаст. Лошо !

от 80-те години. Тогава за да си купиш кола - чакаш 10 години като внесеш безлихвено капаро от 1500 лв. доста пари бяха. Нямаше катастрофи - и защо? КАТ бяха измислили - при най-, ама най-малкото провинение ПРОВЕРОВЪЧЕН ИЗПИТ - повторно взимаш изпит по Правилника и само при добро желание те пускат.Иди нарушавай правилника!

Стар си, но не помниш. И тогава имаше каастрофи, но не се афишираха като сега.И ако погледнеш статистиката, ще видиш, че тогава жертвите достигаха 1300-1500 човека/година при няколкократно по-малко автомобили-соц.ковчези с никакво обезапасяване.

аз с един такъв ковчег направих едно Рено на лютеница, щото реното беше много обезопасено

Такива натоварени пътища, е престъпление да остават двупосочни! Хиляди коли минават от там със хиляди човеци. Човешко е да се греши!!! Някой мигнал, някой се разсеял и ТРЯС, челна катастрофа. Без да се радели движението, ще е така. От управниците зависи да стане това. ГЕРБ+БСП, вече 20 години

тиквунските магистрали не стават катастрофи с убити....не е виновен пътя,виновно е задкормилното устройство....ако е вземало и нещо за халюцинации....

от останалото у нас население са дебили - такива са но, не може един депутат да го каже открито - лош материал, сбъркан чип -. върви, но за мен ДЕБИЛ Е ИДИОТ. Не се казва 80% от българите са идиоти. А баща ми казваше "извинението не лъска обувки".

Не народ , а мърша. Що бе , обективно си звучи.

в производителите на автомобили, ако ограничат максималната възможна скорост на 80 км/ч, труповете ще намалеят с 80%

При 30 км/ч - 95% При 10 км/ч - 99% При 5 км/ч - 100%

мрете

Дълго е... С две думи: Калпави управници, вземат калпави решения, ако изобщо видят проблема! Страдаме всички от некадърни управници! Според управниците и главния месия, знаците за камери пречели?!?! Като ги махнат, ще намалеят катастрофите... Е, махнаха ги!

Дълго е... С две думи: Калпави управници, вземат калпави решения, ако изобщо видят проблема! Страдаме всички от некадърни управници!

некадърни поданици

от населението е... матрял

Когато не се учим от грешките на другите сме обречени да ги повтаряме. Е тези повторения са еднократни, понякога има оцелели. Идиотите край нямат.

Но иначе се обиждаме защо проф.Христов ни нарича дебили.

Само 1 нещо ще помогне: ( нерегистриран ) 18.11.2017 12:55 при драстичоно нарушение: превишение на скорост с над 30 км/ч, отнемане на предимство, забранено изпреварване, минаване на червено - сваляне на номарата на място и "арестуване" на автомобила (независичо чии е) за 1, 2, 3 месеца - на служебен платен паркинг. Нещата веднага ще си дойдат на място. Не знам какво чакат дупетатите, сигуно смятат, че те и близкоте им са имунизирани срещу идиоти на пътя.

Предлагам пътните полицай да получават като възнаграждение само % от глобите, които успеят да съставят. Да видим тогава дали няма да почнат да си вършат работата

на всеки малоумник по един полицай да го пази от дебилщината му

Не олигофренче, работеща полиция да озаптява дебилите и да предпазва нормалните

Стана всеки Божи ден.

не използвай напразно името му

На пълно с трупове е , не е напразно. Бацето по-добре направо катафалките да разпраща.

Докато политическата глутница се кара кой да строи магистралата Варна - София, народа се избива. По 20 километра да строяха на година, до сега да е готова.

Стига с тия магистрали бе. Тия дето карат като идиоти и там ще намерят начин да се пребият, да не говорим че няма как всеки път в държавата да стане магистрала

Скоро да си карал по е79 например, да видиш какъв трафик има, особено Ботевград - Мездра.

Затова трябва да инвестираме в пътища, магистрали, влакове стрела, метро и всички механизми за разтоварване на пътищата, да се слагат камери за контрол и други важни неща, за опазване здравето и живота на българите! Да учим българите да си вярват, уважават и да се обичат един друг! Затова и харесвам Герб и Патриотите защото работят по всички тези точки и работят за подобряване на живота в България!

А един мармот завива шоколада в станиол...

А това, че и по магистралите стават тежки катастрофи не Ви ли прави впечатление? Въпреки метрото София продължава да бъде претоварен с автомобили град. Нужна е повече култура и възпитание, но примерите в тази насока са слаби. Даже и от най-високо...

Аз пък казвам полицията да заработи и заедно със съдебната система да създадат респект у дебилите

от рано си почнал с високоградусните питиета.

Пак ли там? КАТ? Община? АПИ? Мерки? Малко мозък, ама навреме. С тaкива управляващи - толкоз. Безхаберие на всички нива, но пък претенции за заплати - леле мале...

Не може като че ли да проумеете, че тази зверска, ежедневна сеч по нашите пътища, се дължи на БЯСНАТА СКОРОСТ с която ДЕБИЛИТЕ управляват возилата си. Загиват обаче не само дебили, но и невинни хора... Време е да се криминализира високата скорост и да се въведат спешно следните ограничения за движение с МПС: 1.В населени места - до 40 км/ч; 2.По националната пътна мрежа - до 60 км/ч; 3.По българските магистрали -до 80 км/ч. За нарушителите - сурови наказания. Като например отнемане завинаги на шофьорските книжки и даже смъртно наказание за по-фрапиращите случаи... И касапницата, уверявам ви, ще секне!

Ограниченията за скорост и сега си ги има. трябва драстично да се увеличат санкциите и глобите, така, както е по-цял свят.

при драстичоно нарушение: превишение на скорост с над 30 км/ч, отнемане на предимство, забранено изпреварване, минаване на червено - "арестуване" на автомобила (независичо чии е) за 1, 2, 3 месеца - на служебен платен паркинг. Нещата веднага ще си дойдат на място. Не знам какво чакат дупетатите, сигуно смятат, че те и близкоте им са имунизирани срещу идиоти на пътя.

Поредната пътна трагедия. Съсипани животи,смърт и почернени семейства без време. Отдавна за мен,война на пътя няма,като понятие.Войната има някаква стратегия,логика и цел. Това,което ежедневно става по нашите пътища е дебилно безумие. Медии,общество си говорят-"Карайте разумно и съобразено!".Ежедневна сеч....а поуките!? Няма поуки. Няма узряване.

Логично е на този път през ден да има трупове. Идиотите изпреварват с 80 км/ч в селата Бълг.извор и Брестница, при непрекъсната разделителна линия и ограничения на места до 40 км/ч... А извън селата "слаломират" със 160 км/ч... ЖЕСТОК и ПОСТОЯНЕН контрол трябва да има на този път. В противен случай жестоката статистика ще продължава.

... по броя на минусчетата...

А къде е асфалтовата база герб,и нейният вожд Винету,да се развихрят в тази северозападнала,част на България?

Трябва по-бързо да се построи магистрала "Хемус". Движението е много натоварено, водачите се изнервят, допобъркват...

Брей, още не са разчистили платното на разклона за Микре и 10 км по на изток пак сверска катастрофа. Нещо гнило има в тоя участък на пътя, прекалено добър е пътя и позволява висока скорост.

Позволява, но не задължава. Трябва и здрав разум.