ЕС ще опита да постави ”хората на първо място”

Българският премиер Бойко Борисов няма да участва в срещата на върха на ЕС днес, съобщи БТА, като се позова на правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще опита да постави ”хората на първо място” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то и Тошо постаняше човека на първо място. Даже се зтаеше кой е човека. Явно Меркел като заклета комунистка до 33 години, превърнала се в заклета християн демо крад на 10 ноември 1989 (за часове предполагам) иска да постави техните хора на пъро място. То и мустакатия и предшественик беше така. А тука го виждаме: убици от хората, гейовеге, лезбианки, мургави рецидивисти, мутри и тикви са все с предимство.

За кои хора става въпрос?

Това значи ли,че европейците ще имаме равни права с имигрантите?

"ЕС ще опита да постави правилните хора на първо място"

Пътят към Ада е постлан с добри намерения... ВСЕИЗВЕСТНО!

"Време е да поставим хората на първо място" !?!?! А така... гейропейците най-накрая признаха официално, че ЕС не е създаден за благото на жителите на членуващите в него страни! Нещо, което всички знаят, но никой не смее да каже на глас!!!

Че то нашият си е добре социално. За какво му е да ходи? Виж ако раздаваха пари щеше да е пръв, ама разни социални неща ...

Лабут Паша е решил да не ходи на форума, защото когато другите лидери поставят на първо място хората (доходи, здравеопазване, образование, сигурност, щастие) то Бойко ще трябва да сложи на първо място МАГИСТРАЛИ а на второ САНИРАНЕ !!! И ще строи магистрали и ще санира докато и последният българин напусне страната или умре ....

Джъстин Трюдо-министъра на Канада има навика да прави послания с чорапи.На икономическият форум на ООН в Ню Йорк с делови костюм -чорапи с образа на космати извънземни от филма "Междузвездни войни".На срещата на Нато в Брюксел носел чорапи със синьото лого на Нато на розов фон.Сега е с зелени чорапи,виждат се крака обути с джапанки,други с ботуши.Значи според посланията му едни ще са обути,други боси.

като чорапчето на ганю ред гугутки ред какво беше

Хзубава новина. Напомня ми на новините в "Работническо дело" за конгресите на БКП. Хубваво е конкретно да се запознаят читателите с целта на срещата. Много от нашенците намират свободно работа в Европа. В повечето случаи това са фирми на турци и араби второ и трето поколение европейци. Условието е работа на час, т.е. непълно осигуряване. Също така с уговорката да се почнат да боледуват или раждат деца, да дават допълнителни часове без заплащане и други подобни. Като стане много напечено, като фирмата види че работата не върви, тогава се се обявява за продан. Купувачът е някой неясен субект с регистрация на Каймановите острови. Или фирмата се изнася в комунистически Китай или в Тайланд.

" Пакет от 20 социални права" със " социално и модерно трудово законодателство". Но това не са неговите теми другари селски дебили. Достатъчно ви е само че сте седнали на дивана, гледате "модната икона" от БТВ и ръфате албански домати и турски чушки.

ЕС ,хората на първо място и зелените чорапи.Други лозунги няма ли бе?Буахахахахахахаххахаха.Абе стига ни занимавахте с тия безпомощни зелки или това е като част от клоунадата на отбор палячовци

а как хубаво се дреме по тези географски ширини.

а и що така, ха да не вдигнал кръвното и патриарха на БПЦ да оди да му цунка ръката в болницата?

поради липсата на Б.Борисов се провали срещата на ЕС вГьотеборг !!нямало той да прегръща и целува ръководителите на ЕС !! ТЪЖНО !!

Томас Робърт Малтус-"Теория за народонаселението, икономически възгледи" "Населението има стремеж към неограничено размножаване. Излишъкът от населението е обречено на мизерия, глад и измиране. Ако по света съществува мизерията то вина за това има самото население поради това, че не може да овладее своите страсти. Народът трябва да вини най-много себе си за своето страдание." Ето, това е обосновката на БХ за да няма 40 лева за всички пенсионери за Коледа. Виновен си е "ЛОШИЯТ МАТ'РИЯЛ", че ГРОБ не успява да го погребе своевременно ЖИВ В ГРОБИЩАТА.

иде времето на свинското и винското бе ся иде времето и на пръжките с лук и боб с пръжки ко ще го занимават там с някви модерни мурафети

те се събират за хората а не за герберите

И за какво да ходи Боби там ? Там само се приказва, а той действа. Ето за Коледа извоюва и по 20 евро за пенсионерите, които са явно по-богати от гръцките на които Ципрас отпуска по 1000 евро - хахахх

Изключително голям СРАМ за България! Не политици, а чисти МИШКИ! СРАМ СРАМ СРАМ

По конкретно за България?

Ти май си от онези 80%

Мазни лъжи за слабоумни ! На тези им плаща едрия капитал , те работят за тях , а не за работниците :) Първо ще вдигнат цените , а не заплатите ! Капитализмът е за капиталисти , за бачкаторите е бачкане за ядене !!

на снимката колко му е шарено чорапчето

да де, ама влакът замина преди 20 годинки. Днес биткойн гони осем хилядарки и това пред цунамито, което се задава от китай. Тези чертаят някакво бъдеще в някаква паралелна вселена. Като всички слуги на системата за които историята винаги доказва, че просто е ставало дума за идиоти. Но пък, щели да "поставят", Те щели да "поставят"... - Хахааааааа........³!

ГОЛЕМА ЗАГУБА ЧЕ НЕ Е ТАМ!!!!!!!! САМО СЕ СЪБИРАТ И ХАРЧАТ ПАРИ ЗА НИЩО.НЯМА ДА ТРАЕ ОЩЕ ДЪЛГО

демонстрират. Важно е.

Пък и някое парче могат да изкарат. Я на съмита на нато в Истанбул къв кавър направиха на We are the World! Наште пяха та се късаха. Пак с народна пара, де.

Да не е луд да ходи и да ги светка как се живее с по 100 евро пенсия и 300 евро заплата това си е наш патент и държавна тайна. Колкото до култура и образование какво е това яде ли се, пие ли се или що???

Айдееее, ЕС ще прави СОЦИАЛИЗЪМ. Язък, че предателите скачаа и крекаа "Кой не скача е червен".

Поредната гротеска. На кои хора ще защитават интересите??? Смях, Макрон го обвиняват профсъюзите че с мерките защитата силните на деня, та КОГО ЩЕ ЗАЩИТАВАТ????

Живот,като на кино!Оня ден Бойко се върнал набързо от Италия,защото правителственият самолет й трябвал на външната да ходела до Катар ли, някъде нам къде си.Джиткат си насам натам,дреме им на жилетките!

То ЕС до сега не ги е поставил хората на първо място, та сега ли!

Той е искал да каже,че мигрантите ще са на първо място.Тях ,ги считат за хора,а европейците са длъжни да си плащат данъ ите и за доходи и пенсий,,стой млък,,имаше детска игра.

за да обсъдят социални теми като работни места, растеж, образование, култура на първия подобен форум от 20 години. Как така председателя на най-"растежната" страна няма да присъства и да се удари в гърдите???Напрау ми съ къса сърцету.

Курнелия не можа...Вижте я, всички я вижте каква е.

Какво излиза, че "социални теми като работни места, растеж, образование и култура", които ще се обсъждат на срещата, са теми, извън интереса на нашия вожд!!!!Даже Ципрас, чиято държава е наводнена и бедства се е замъкнал, а ние си почиваме вкъщи! Явно "да поставим хората на първо място" не ни е приоритет.

не е искал да се изтъпанчи и той на общата снимка там? Ама оня пуста Корнелия....заради нея и ината и пропуска.

Курнелия квато е гадна, ще вземе утре го клевети, че нарочно не е отишъл на социалната среща, щото не му е важно хората европейски права, заплати и условия на труд да имат, а само олигарсите. Бе ще се изложим ние пред чужденците, усещам аз...ужас, ужас...

к'ва корнелия, бе сладур!? въпросът с корнелия е бил решен още снощи. има нещо друго....

Благоденствието в Европейския съюз е нещо като свтлото бъдеще на комунизма, все го чакаш, а то не идва!

Ами да, заменихме едното с другото, а то същото!

То ние българите отдавна сме номер едно! Кой друг получава 250 евро минимална заплата?

Ей го бе - хората чорапите си демонстрират, дисПутират, свят, салтанат...Ех...! А ... Боце вместо там, тука да се разправя с ония безделници, кой къде и защо... Ах ти Курнело...Гад, бляд, твар!

На крива ракета-Бойко, космоса му пречи!

ще постави първенците на първо место че то и сега си е така бе язък за чорапите хаха

Какво ще прави мистър Конграчулейшън там, освен да подремва като се напука на обяд? А и темите, които се обсъждат там са - работни места, растеж, образование и култура. Няма магистрали, тангенти и газови хъбове! Какво да обсъжда по отношение на културата или на образованието (с една прочетена книга) и какво го интересуват работните места и растежа на икономиката? При положение че през неговото управление бяха закрити стотици хиляди работни места!

И без това полза никаква от него.Кой ще му слуша глупостите.

Не ситуацията в народното събрание, а това че там ще трябва да се черви

Банкетът с пожелателен характер ще премине без Борисов. На Боката ще му изпратят имейл с нужните инструкции в случай, че трябва (мъдро) да се изкаже пред измършавялия и обезверен народец.

Баце ще се изложи пред чужденците!!! УжасТ!!! Вчесто да му кажат пак заслуженото: "Конграчулейшънс"... Ах Корнелио, Корнелио...пипка да те пипне дано Корнелио...

Сиреч политическата класа продължава да се занимава с несвойствени неща за нея

И кои хора ще постави на първо място?

"Документът няма да има правна стойност, но ще даде знак на народите, че най-бедните от тях не са забравени, както отбелязват агенциите" Ха-Ха-Ха! Яли, пили и родили документ без правна стойност! Ние такива знаци виждаме непрекъснато, ама от знака до реализацията има огромна дистанция!

"ЕС ще опита да постави хората на първо място. За ограбване. Очаква се на "социална среща на върха" участниците да се лишат от тлъстите си заплати и облаги (един обикновен евро-депутат получава за 4 години мандат около един милион евро за напрегнатата си дейност). Затова нашият Боко не е отишъл на срещата, а не че Корни се опитва да му ритне килимчето за теманета.

Едва ли някой ще забележи , че го няма.. Времената на шутовете са останали в Средновековието

За мене нинова е много проста и егоистична женица. Пичове не гласувайте повече за тия утрепоки бе как да ви го кажа по ясно? За тия държавата никога не е значела нищо!

изглежда сте сбъркали новината,а тя е на тема бб не иска соц. ни благоденствие в ес и доказва,че нинова е права !

На тази среща ще се говори за минимални заплати и социални придобивки.От това мутрата го втриса.

Боко, взимай самолета!

Как ще се излъже да направи нещо хубаво за народа си!?

Аз

Нищо хубаво не може да направи там.