Какво пише в разсекретените документи за Кенеди

Публикуваните вчера документи за убийството на президента на САЩ Джон Кенеди са истинска находка за търсачите на истината.

Обратно в новината

Коментари - Какво пише в разсекретените документи за Кенеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин не е намесен? Ко? Ньеее!

Никога няма да разкрият ИСТИНАТА! Ако го направят, следва КРАХ на цялата управляваща система , при това не само в САЩ! Въпреки всичко истината се знае, макар и не цялата! Стрелците са 4-5 , като самият Осуалд пряко не е участвал! Фатален е последният изстрел в главата изстрелян от упор! Колкото до истинските поръчители, не е трудно да се предвиди кои са те: ""кви бонум"(Кому е ИЗГОДНО)!

фед-без злато!!! моля!!!

Редакторите,четете повече.Вече има обявени две награди от по 100 000 $ за този който предаде нецензурираните оригинални документи за убийството,а те според запознати са над 29 000.Предоставените 3000 са редактирани и цензуриране копия.

Истината е проста.На едни бакноти от това време пише us reserve note,а на други federal reserve note.

Потапяйте се бе смешници!

Пишеш като обикновен ПРЕДАТЕЛ...Убиха Кенеди, убиха и Брат му, убиха и маимуната Мартин Лутър кинг.. Крадците- Предатели винаги ги убиват. В БЪлгария чакаме да убият- Цветан Василев. Ако ти си някъв арабски маймуняк или Предател, значи си следващия.

Преди много години,когсто се чу ,че Джаки Кенеди води битка с рака ,четох че е направила завещание от документи в които се разкрива цялата истина за убийството.Но условието е ,да се отворят 50 години след смътта и.Тоест, да няма живи деца от клана Кенеди.

Бивш морски пехотинец... Абе най-добре е да американците да си направят резерват за всички техни ветерани. Така ще са изолирани от бивши наемни убийци.

Светът ЗНАЕ кой уби Кенеди. Този който ще убие и Тръмп. Казва се Дейвид Родшилд. Притежава ФЕД, всички големи банки и държавата Израел, притежава IMF и WB. Непосредственият повод за убииството-отнемането на печатенето на долари от ФЕД през 1962 по заповед на Кенеди.

Дошъл е някой руски нинджа от сибир и е убил президента им. Има пушки под път и над път, хиляди откачалки се мотаят, а краварите се у другите гледат, търсят сламка в очите им. Гредата в своето око не виждат и на другите забраняват да казват, че гредата е точно при тях.

случаят с осуалд ми прилича на случая с али агджа, който простреля папата. така и не се разбра пълната истина, или някои неща не се разгласиха, за да не стане война. великият Кенеди тогава спаси света от ядрена война, но плати с живота си.

С две думи, каквото и се очакваше - мижи да те лажем. Щом някой е решил да се крие от публичното око 50 години, защо ще се разкрива след това?

Какво значи сам ли е действал Ли Харви Осуалд, бездарни преписвачи на статии и следовници на опорни точки? Ли Харви Осуалд има толкова общо с убийството на Кенеди, колкото майка Тереза. Вижте етажът и прозорците на хранилището откъдето "службите намериха" снайпер с оптически прицел "принадлежал" на Ли Харви Осуалд, дали има пряка видимост със самото място на убийството на Кенеди. Не се морете смешници, гледайте филма Джей Еф Кей, 90% от нещата там са ви обяснени като за малоумници. Ли Харви Осуалд е един набеден и насаден идеалист, със жена рускиня, която докарал в Америка след приключението са на бивш американски комунист в Русия. Идеалният случай, на когото да припишат убийство, убийства и всичко каквото се сетите. Убит от еврейчето Джак Руби, болен от рак, на когото оставали дни живот.

на кого точно всъщност, е действителен агент Ли Харви Осуалд, но поради характеровата си наивност, вплетен в гибелна за него игра!?Правиха се неведнъж изследвания, откъде идат проектилите, убили президента Кенеди!?Да!Изобщо не идват от посока на книжарския склад! Ако отвори човек в Интернет, какво казва актьорът Уди Харелсън, за баща си Ричард, може да остане заинтересован!?!?Не, че казаното от актьора води до някакви дълбоки достигания в станалото, но е интересно да се знае, като факт изречен от устата на самия Уди Харелсън!?

Осуалд е американския Антонов.

Едно е сигурно - застреля го "американец".

Нищо ново. Тези варианти се публикуваха още на времето даже в български и съветски печатни издания. Истината е в интересите на мафията. Ако се подобрят отношенията между САЩ и Куба, ще има два конкурентни центъра на хазарта: Лас Вегас и Хавана.

И една малка разлика. Едното се нарича ЦЕНТРАЛНО разузнавателно управление а другото Комитет за ДЪРЖАВНА сигурност. Ех това оченце дето ни гледа от върха на пирамидата и иска един глобален свят със централно разузнавателно управление а отгоре на всичко иска и демократична диктатура.

Всички са в Кюпа - Мафията. ЦРУ, Джонсън, кубинските емигранти - заговора пълен! Само той, после и брат му и горката му фамилия (в кръвна вендета с Мафията) не е могла да се опази! А иначе са го стреляли от три места бил е като на "пусия"!

Както се очакваше, нищо ново не пише в тия уж разсекретени документи за Кенеди, освен че Путин им е виновен. Ама пък и как да пише след като всичко си е под контрола на убийците още преди публикуването им, в т.ч. и президентът: "ЦРУ настоява Тръмп да забави публикуването на 3000 невиждани досега документи за убийството на JFK" ("CIA Urges Trump To Delay Release Of 3,000 Never-Before-Seen Documents On JFK Assassination", by Tyler Durden, Oct 18, 2017 5:25 AM, Zero Hedge).

Баща ми '90 години беше командировка в САЩ и беше видял мястото, където е убит Кенеди. Разказваше ми и в същото време се чудеше как може в последния момент да променят маршрута на кортежа, така че да мине през място, което и за аматьорите е видно, че е като капан. Разказваше ми, че човек като види мястото няма как да не започне да има съмнения около историята. Това отклонение реално е било ключово за събитието.

Най-новите изследвания почти доказват че Фидел Кастро е бил в течение на нещата около заговора като участниците замесени в убийството са кубински контрареволюционери обучени от ЦРУ. Осуалд е бил част от тази група част от която е избита в "Залива на прасетата" и си отмъщава на Кенеди за този провал.

Публикували били , но с редакции?! Хахах.. Значи истината им е адски неудобна. Трябва да разсекретят всичко 50 г след убийството, а това беше 2013. Въпросът е защо точно сега и защо с редакции?

Отворените документи имат за цел да мислим каквото те искат да мислим. Ако не ми вярваш питай ме!

Нищо ново....

Версия която не се разкрива. Една елементарна връзка с договора от петдесетте години "Технологии срещу генетични експерименти" и зона 51 и убийството му шестдесетте години и финикийските знаци заради които се избива простолюдието и демокрацията в днешни времена а може да дискутирате и върху Бермудския триъгълник.

ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА/ВПК,мафия,ФЕД,ЦРУ,ФБР,корпорациите и силите стоящи зад идеята за глобална империя/го убиха....Сега същите сили се дръвчат и на Тръмп и полека -лека вземат надмощие....може и по сходния начин ако много се дърпа.

Д. Ф. Кенеди е убит от тия който командват света?-Създателите на комунизма, фашизма,социализма, демокрацията и ГЛОБАЛИЗЪМА???

Няма убит американски президент от неамериканци! Всички убити президенти в САЩ са си дело на американци, та така и с Кенеди! Цялото семейство на Кенеди е обременено с връзки с мафията. В добавка и лошите отношения на Кенеди с педито Хувър!

Че то не само в САЩ, ами и никъде по света няма убит президент или политик без хамериканска намеса!

Скоро ще има документ, че това убийство е дипломната работа на седмокласника от сержантското училище на КГБ с инициали В.В.П.

Военните искаха да го махнат, заради прекалено меката му позиция според тях по воденето на войната срещу Виетнам. ЦРУ искаше Кенеди да бъде отстранен, заради меката му позиция според тях по Куба и задето не заповяда инвазия. Банкерите от ФРС искаха да го разкарат, заради това, че беше започнал да печата долари извън техния контрол, мафията го мразеше, защото мин. на правосъдието на САЩ и негов брат ги притискаше. Вицето го мразеше по лични егоистични причини... В общи линии в един момент интересите на много мощни фактори вътре в САЩ съвпаднаха и гледаха на президента Кенеди като на пречка, която трябва да бъде отстранена... и я отстраниха! Нищо лично, бизнес...

Точно в десетката! Мога да добавя само и опит за разсекретяване на досието РОЗУЕЛ, това е преляло вече чашата!

Bull shit! Още навремето японски разследващ журналист документално разкри, че: (1) Освалд физически не е можел да презареди и изтреля 2 прицелни куршума за 3 секунди, (2) по Кенеди е стреляно от 3 прицелни позиции с 3 вида огнестрелни оръжия и тялото му е прострелян не 2, а с 3 куршума (за абсолютна сигурност), (3) маршрутът на президенсткия кортеж в Далас е бил променен в последния момент така, че Кенеди да попадне в т.н. "мъртва точка" - в центъра на прицелния триъгълник, (4) контролният изстрел (решаващият куршум, който е отнесъл тилната част на черепа и част от мозъка на Кенеди) е бил изстрелян от непосредствена близост отзад от револвера на подменен полицай от кортежа, който впоследствие изчезва в суматохата, (5) освен Джек Руби, други 54 души (заподозряни в съучастие и преки свидетели на покушението) са загинали и изчезнали при странни обстоятелства, (6) братът на президента и министър на правосъдието в неговия кабинет Робърт Кенеди бе публично разстрелян от агента на ФБР Сирхан Сирхан, (7) покушение бе извършено и срещу третия брат на президента - Тед Кенеди, при което загина секретарката му и това спря пътя му към президентския престол, (8) при странни обстоятелства в самолетна катастрофа загина и синът на Кенеди - Джон Кенеди младши, а съпргата на президента - Джаки Кенеди се ожени за гръцкия милиардер Онасис "за да спаси от гибел себе си и децата си", както самата тя напси в мемоарите си. Е, то бива всесилно КГБ, ама чак пък толкоз?! Истината е, че руснаците имат пръст в убийството на Кенеди дотолкова, доколкото Бен Ладен във взривяването на Световния бизнес център в Ню Йорк. Съвременният фашизъм (макартизма), мракобесието, расизма, омразата, човеконенавистничеството, клеветническата пропаганда, убийствата, агресията, локалните войни и заплахата за световния мир са патент и идеология винаги и само на една конкретна и определена държава и нейната управляваща клика, уви!

Това е края на кариерата на Хувър,той умира от сърце,а секретарката му успява да изгори най-важните документи.

А ДНЕСКА РАШКИТЕ НАПРАВИХА УЧЕНИЯ С ИЗСТРЕЛВАНЕТО НА 8 ЯДРЕНИ РАКЕТИ :)))) ... ГОТВЯТ СЕ ЗА 3-ТАТА СВЕТОВНА , КОЯТО ЩЕ ИЗБУХНЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ... ЗАЩО ??? ... АМИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА КИТАЙ ЩЕ РАЗРЕШИ СВОБОДНАТА ТЪРГОВИЯ НА ПЕТРОЛ САМО С ЮАНИ - ИЛИ КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА ОБМЕНЯ ЮАНИТЕ В ЗЛАТО :))) СЪОБЩИ ГО СИ ЦЗИНЗИПИН НА КОНГРЕСА НА ККП В ПЕКИН :))

Венецуела вече продава петрол за юани. Хамериканците са в бяс. Мадуро здраво ги клати

ТРЪМП ЩЕ УДАРИ СЕВЕРНА КОРЕЯ - ЗА ДА ПРЕДИЗВИКА СПАДАНЕ НА КИТАЙСКИТЕ АКЦИИ И НАКАРА ИНВЕСТИТОРИТЕ ДА СИ МАХНАТ ПАРИТЕ ОТ КИТАЙ , НЯКОЙ И ДРУГ САМОЛЕТОНОСАЧ ЩЕ ПОТЪНЕ И МНОГО БЪРЗО ЩЕ СТИГНАТ ДО МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИТЕ РАКЕТИ:)))

От новината става ясно че не всички документибса разсекретени. И второ - някои документи са редактирани. Какъв е смисъла от това разсекретяване тигава. Поредния американски кьорфишек.

"Какъв е смисъла от това разсекретяване..." Не голям, но това май им е законово изискване, т.е. задължени са след 50г...Не знам "редактирането" дали отговаря на законите.

руски тролки колкото и грешки и гадости да са правени в сащ в русия са правени х100 ;) иначе с тези ресурси нямаше да е ОО на европа :)

По-кротко ... Руснаците не са пускали атомни бомби над градове с мирни жители, Американците са масови убийци и световни престъпници

да, да. знаем, че за теб американските л*йна са най-сладки

че кво да пише освен че учил в ССР и сигурно се срещал още тогава с Путин Ли Харви друго едва ли ....хи хи

Това,че краварите имат двувековна традиция да застрелват президентите си в гръб и че СеРеУ-то безпрекословно продължава тази дивашка традиция - никъде няма да бъде прочетено,па макар и вярно.

ЗАМЕСЕНИ В СЛУЧАЯ,СА ОСТРАНЕНИ-ФИЗИЧЕСКИ!ЖУРНАЛИСТКИ,ТЕХНИ БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛКИ,ОХРАНИТЕЛИ,ДОРИ ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ,БИЛИ НАБЛИЗО,СА СЕ "САМОУБИЛИ" ИЛИ ЗАГИНАЛИ ПО РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ!

Има ли значение кой е свитнал Кенеди ,той предизвика карибската криза и за малко не подпали трета световна война ,така ,че който и да го е махнал е свършил добра работа.

сигурно и в кгб така са си мислели... ;)

когато си бунак то е завинаги

"за малко не подпали трета световна война" или за малко я предотврати?

е хубаво ако разкрият всички документи на цру а вътре няма нищо уличаващо ги за убийството на кенеди и примерно няма реални атентати срещу кастро ще им повярвате ли?? няма! най-малкото защото сте дихатели на кгб и гвардията на иран :)))

военновъздушната кака пак е на барикадата и с увисналите си гърди смело защитава репутацията на краваристан. 'ако разкрият всички документи на цру'- ами нека ги разкрият. от разкритите досега става ясно, че нищо не става ясно. освен че Осуалд наистина е набеден, докато други са свършили работата. Апропо, 'разкритите' документи обясниха ли мотива на Осуалд да опатка точно Кенеди през 1963-та, а не да речем Линдън Джонсън или Никсън след няколко години?

Путин е виновен и на краварите и на Кенеди и на купонниците.

КОГА УБИВАТ КЕНЕДИТО .... ЧЕРНИЯ ТРЯБВА ДА СТАНЕ И НАПРАВИ МЯСТО НА БЕЛИЯ КОГА БЕЛИЯ СЕ КАЧВА В АВТОБУСА :))) .... А СЕГА НЕ-БЕЛИТЕ СА ВЕЧЕ НАД 50% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НИ .... ... И НИЕ СМЕ РОБИ НА МУТРИТЕ И РОМЛЯНИТЕ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ :))))

Ти пък от къде знаеш какво е положението в САЩ? Нали пишеш от Москва?

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА В АМЕРИКА БЕЗ ГЛАСОВЕТЕ НА РОМЛЯНИТЕ ... ЗАТОВА И КЛИНТЪН И ТРЪМП И ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ И ВОЛЕН ПЕДЕРАСТ ТАКА ГИ УХАЖВАТ :)))

Е, какво са разкрили, сигурно всичко друго, но не и истината, а тя е достъпна за всеки полуинтелигентен човек, който може да чете и мисли, поне малко. Кенеди е бил готов с указа за връщане на печатането на пари в ръцете на държавата и американския народ. На кукловодите от частния ФЕД и кликата около тях това хич не им се е понравило.

да! ... това е истината.

За краткото си президентство Кенеди настрои срещу себе си Пентагона, ЦРУ, ФБР, банкерите от ФРС, Конгреса, мафията и кубинците в САЩ, срещу него беше и вицето му. Физическите му убийци бяха от мафията, а поръчителите по най-високите етажи на американските финансови политически, военни, разузнавателни и криминални структури. Финалът в такъв сблъсък винаги е един и същ, а за пред публиката нарочиха Осуалд. Комедиа финита!

да се съсредоточим на събитията в Бг и по специално новия проекто закон за КТБ на Пеевски. Специалистите казват,че това си е замитане на следите,след като всичко вече е разграбено необратимо(в предаването на мИлен Цветков). Много сме търпеливи бе.

били са извършени доста гадости хубавото е че всичко приключи добре с края на империята на злото и на кгб сащ попречи на русия на направи съюз на световните социалистически републики

Според скромното ми мнение загубените пари на "босовете" в Куба и забраната на Кенеди за сериозна военна интервенция след пародията в залива Кочинос решиха съдбата на JFK. Наред с другите му "прегрешения" - ФЕД, Далас, отказ от военни действия във Виетнам... Парите, които Кастро готкрадна от мафиотите хич не бяха малко, ама хич... Колко време с тях кубинците строиха социализма? Доста народ откачи тотално, като чуеше за Фидел.

Фидел Кастро нищо не е откраднал драги. Това което конфискува от наркобароните е прашинка от това което те трябва да платят за превръщането на Куба в голям публичен дом и перачница на пари за мафията преди революцията.

Всъщност кой е Фидел Кастро и защо Че Гевара се отцепи?!

Ако четем между редовете на тази поръчкова статия (очевидно Викторчо е попреписал от някъде) можем да констатираме няколко неща: Първо американската държава продължава своята цинична типчна за англосаксонците практика да признава истината на порции след време, като по този начин показва на околните, че са готови на всичко за интересите си и нямат никакви задръжки и ценности. ТЕ ЛЪЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН ! (признавайки си след време). Второ - истината изплува - ЦРУ е буквално на всяка крачака преди и след това убийство - те го организират заедно с Чикагската мафия под натиска на собствениците на ФЕД, които и до ден днешен са истинските господари на тази държава (вече посягът към цял Свят). Така след време ще признаят, че организираха и 11-ти септември - защото трябваше да запалят и изгорят Близкия изток и Африка.

Не е изключено и Тръмп да усеща подобен сценарий подготвян за него и за това да излага на показ, че държавният преврат извършен с убийството на Кенеди е дело на ЦРУ и е ръководен от Джордж Буш - баща.

А младия престъпник жив ли е още?

дори и всичко по кенеди да разкрият винаги ще остане конспирацията около случая в документите пише за обмисляне на атентати по кастро но неизвършени но кастро говори за 800 опита за атентати от цру срещу него но вие винаги ще вярвате на кастро щото мразите сащ и каквото и да кажат и направят сащ пак ще ги мразите няма никакво значение какви документи ще покажат от цру :) като гледам повечето сте взели думите на кгб за истина :) докато това най-вероятно е умишлена дезинформация :) важното е къде хората са свободни и живеят добре иначе е ясно че цру е по мръсната работа и не са невинни деца

Думите на Чък Джанкана думи на КГБ ли са Слозе ? Признанията на босовете на Чикагската мафия дефакто управлявали града с десетилетия - думи на руската мафия ли са ? А сводките на ЦРУ (сега разсекретени и публикувани) и те ли са думите на КГБ ?

Американски цирк, вместо да научим нещо по случая, сега още повече се замотахме. :)))) Все ми е тая кой го е убил.

"Какво разкриха и какво не за смъртта на Кенеди" Разкриха несъщественото, не разкриха същественото, по случая, за да се установи истината.

"ликвидиралия го служител на реда Джак Руби" Що за глупост е това? Джак Руби е бил собственик на нощен клуб. Макар че обясвението му защо е застрелял Осуалд да звучи доста неубедително. Бил искал да спести на Жаклин Кенеди неудобството да се явява в съда в един процес срещу Осуалд. А който се интересува от темата - в ютуб има многочасови записи от различните американски телевизии от деня на убийството в които малко по малко започват прекъсвания на филми и реклами с извънредни съобщения за стрелба в Далас по кортежа на Кенеди, че той бил ранен и закаран в болница, после че е убит и т.н. Любопитно е да се види какви филми и реклами са вървяли в тях времена по телевизиите. Интересна находка.