Атака срещу Конституционния съд на Испания

Международната хакерска група Анонимните атакува сайта на Конституционния съд на Испания. Председателят на ЕП Антонио Таяни остро критикува сепаратистите.

Обратно в новината

Коментари - Атака срещу Конституционния съд на Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жив, ще бъде жив и ще се бори срещу фашизма. нацизма, хитлеризма за славата на ВОР.

москва, калкута, лос анжелос обединилис один колхоз :::)))

"анонимните" работят (работают) в тролефермата в петербург, и децата разбраха :) толкова са анонимни :)

Каталуния! Успех!

аха, стоичков, познах те!

Проблемите в Испания са заради скапания СПОРТ. Щото, спорта се е ползвал като подготовка преди и след война срещу враговете. Обаче в Испания, заради спорта, хората само се карат и дори искат да се отделят. Преди години, след футболни мачове в България, също е имало такива приказки за отделяне на някой град от България, заради корумпиран Футболен СЪдия... В Футбола обаче съдиите ги избира Футболния съюз и постоянно ги наказват.. Но съдиите в съдилищата няма кой да наказва... Христо Стоичков, още преди години приказваше за Каталуния, като някаква държава, а ритнитопковците- футболисти, за него бяха армия. Обаче, тия Ритнитопковци като ги пратят срещу арабите и негрите на война, и тия се скриват.

Това е престъпление.

Колкото повече такива напъни да сеят бъркотия в цивилизования свят злоупотребявайки с технологиите достигнати от този цивилизован свят виждаме толкова по-добре, обществото изгражда имунитет. Много по-бързо, отколкото се надяват тия в Кремъл или където и да са феодалите стоящи зад такива кампании, няма да я бъде тяхната - всеки техен успех (брекзит, Тръмп) генерира пъти повече съпротивителни сили в цивилизованото общество отколкото е успял да разруши.

Е, гаа ти ,,Еврогейските конституциалисти,, ! Така ,,канституционно ,,, постъпиха и с ... Югославия !?

Ама се радваше, когато Путкин смаза сепаратистите в Чечня, нали мъдьо?

Кой а па тоо и кви са тее циганя, бе.?

-Вашият благоденстващ глобализъм "вкара безброй банкери в затвора" за грабителството ,което направиха през 2008. -Вашият блгоденстващ глобализъм благоприатства корупцията в Българиа и изсели 2млн. българи в Благоднстващата Европ и по света, далеч от майка ,баща жена ,деца - толерира размонжаването на ромското малценство за сметка на българският данъкоплатец(плащайки тока и водата на горепосоченото). Вашият благоденстващ глобализъм задължи милиони родени и неродени хора с трилиони дългове ,причинени от грабителската политика на алчни банкери и продажни политици, които изчезват в забвение,но богати. -Вашият глобализъм.... Сега ще кажете,че това е езикът на омразата о сепаратизма, а аз ще ви отговоря, не това са фактите. Дори и да си криете главите в пясъка за да не можем да ви видим,то изцапаните ви задници стърчат нагоре.

Абе хора нали вървим към обединение не към разделение?дайте тогава да се разделят и баските,и корсика,италуя да се разцепи на 2 и сицилия отделно,циганите отделно,белгия се цепи на 3,холандия на 2,германия на 3,полша на 2,румъния на 2 или 3 и изибщо къде ще го докараме?ако всеки се цепи от колектива нищо няма да остане.а пук китай на колко трябва да се разцепи?ами кюрдите като са 30 милиона?само че никой не ги пуска.а защо да пускат каталуния?

Само Германия може без зорове да се цепне на. .. 5 !

"Никой в ЕС не би си помислил да нарушава правила, които са били приети от всички". тези всички, когато са били приемани правилата са били едни други всички, които пък никога не са се допитали наистина до всички. ще ви дам пример. приеха се закони за осиновяване на деца от гей-двойки. всички бяха съгласни и всички се радваха, за разлика от други всичко. а някой пита ли децата? повечето от правилата се пишат от концерните и банките, а концерните и банките може и да с всичко за някои всички, но далеч не изразяват интересите на всички. и кралят и кралицата не са всички, а само няколко. знаете ли как се нарича тази болест, когато някой се има за всички?

Никъде не чух, че След референдума Каталуния ще напусне ЕС. Напротив искат да останат в ЕС, което не е в противоречие с искането за единство на ЕС. Искат само отделяне от Испания. Време е да се прерязгледат законите и се уеднаквят за всички в ЕС. При нас в България имаме Конституция, но законите ни не коресподдират с нея. Писана е за пред света, а законите са за защита интересите на Мафията. Например: в Конституцията има член за неприкосновеността на частната собственост, а според законите ни всеки, с лъжливи свидетели, може да докаже, че в рамките на 10 години ползва един имот и независимо от Наториалния акт, който притежаваш да ти вземе имота. Нещо, което доста често се практикува.

Шефе, пускай опорки, дай идея как Путин да е виновен

И за зло и за добро - Путин е виновен, бе!

Путин!!! - Кой беше тоя?

На теория конституцията и законите трябва да изразяват волята на хората. На практика се оказа че те трябва да обслужват интересите на оялите се паразити от Брюксел

"Тези правила" изобщо не са приети от всички. Как, обаче, да го разберат брюкселските бюрократи, като са расли в инкубатор?

Най големите сепаратисти са брюксел треперят да не им спре тотално кранчето да си земат арките с които напълниха европа и да ходят в пъкъла