Милиардер предприема кампания за импийчмънт на Тръмп (Видео)

Калифорнийският милиардер Том Стайър инвестира 10 милиона долара в рекламна кампания, призоваваща за импийчмънт на американския президент Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Милиардер предприема кампания за импийчмънт на Тръмп (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дони Тръмп е прекалено кротък!!!! Аз на негово място вече да съм конфискувал в полза на държавата всики от срязаната измет и да са изхвърлени от САЩ до 24 часа, инак в Алкатрас, ще го отворя отново, и в Гуантанамо, пак ще действа!!!! ТОЯ ТЪПАНАР ДЕТО ВРЕЩИ ДА СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛА!!! мава

тука има един слабоумник кръстил се е "info"дето му плащате заплата на халос ....вземете го приберете и го пратете в Карлуково на лечение че освен дето страда от слабоумие е изпушил от вашите поръчкови статии

когато Тръмп повече от 30 години говореше и разкриваше фалша на статуквото и политическото лицемерие в Америка всички до един го харесваха .От както се кандидатира и най вече сега когато стана президент и спазва обещанията си пред избирателите същите тия платени лицемери които играеха опозиция на политическата мафия най-истерично денонощно го оплюват

интересно съвпадение ....едно от най пропадналите човешки креатури като изрода лари флинт също дариха 10 милиона за оплюването на Тръмп

е тоя евреин сега ко са излага с 10 милиона а пък братчед му сорос наля в лайномета цели 18 милиарда ....

Се разбраха много добре. Какво иска тоя на снимката и къде го стяга мокасината? Ако е писано ядрена война ще има, и според предчувстието на полярните гъски такава предстои. Но както казваше един: . "[Лошите] предсказания обикновено не се сбъдват те са по-скоро проекция на очакванията ни за развитието на очертаваща се насока. Там, където има движение и ставащо, нищо не е сигурно и предвидимо: за него може само да предполагаме и да разглеждаме като възможно."

г-н тръмп е от малкото успешни президенти на сащ! не могат да понесът човек с визия и мнение, а не просто актjор от holywood.

Само дето "г-н тръмп"е не просто актьор /като президента Рейгън/, а дементен шут с власт и ядрено оръжие.

не боj се приятел за ядрения бутон. зад всеки президент има 5 (поне, а може и повече, зависи какво броим) напълно независими пистолета.

Бо Бо

Американският президент е кукла на конци на Пентагона и ФЕД. Ако не е Тръмп, ще е друга кукла с подобна агресорска визия.

всичко, което е вредно за путлер, е добре за целия свят.

Рече идиота и си прибра центчетата.

Ултра богатите, които до един са либерални комунистически престъпници много мразят Тръмп! Явно ще им навреди на престъпния бизнес!

Да твърди, че "ултрабогатите" са либерали може само един кръгъл идиот! Либерализмът е философия и течение, което се ангажира преди всичко със свободата и РАВЕНСТВОТО (запомни поне това от мен, олигофрен) като основни човешки ценности... Т.н. "ултрабогати" НЕ са и не може да се възприет за радетели и убедени последователи на равенството ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ТЕ СА ТОЧНО СИМВОЛ И НОСИТЕЛ НА НЕРАВЕНСТВОТО, на несправесливото, огромното социално неравенство, против което точно проповядва истинският либерализъм! Не ви ли писна да повтаряте до умопобъркване една и съща изтъркана плоча за лошите и пъклени либерали, Сорос, еврогейовете и великия и единствен о добронамерен Путин и олигарсите му, бе кретени и тролове!

ганчо виж си малоумието ....тоя мръсник бил милиардер либерал и се борел за свободата и РАВЕНСТВОТО !? ......ами защо се бори за власт тогава просто да си раздаде парите и да стане като тебе беден цървул щом иска равенство ...само че той иска да си е милиардер и да контролира такива либерални олигофрени като тебе

Вземи да провериш значението на думата "либерализам". Аман от тръмпанари и техните идиотски клишета.

Парите решават, що са туй избори, глупости.

и на какво законно основание ще инпичват тръмп? 10 милиона за реклами против тръмп достатъчно законно основание са?

И отново въпросът, главният въпрос - КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО ПАРИТЕ НЕ БЯХА ПОХАРЧЕНИ ЗА УОЛСТРИЙТ И В УОЛСТРИЙТ, А ЗА ХОРАТА? ЗА РЕДОВИТЕ АМЕРИКАНЦИ, ДА СЕ ИЗГРАДИ И РАЗВИЕ БИЗНЕСЪТ И ИНДУДТРИИТЕ В АМЕРИКА? Това щеше да има огромен ефект, много голяма разлика! Така че НЕ ДРУГИТЕ СТРАНИ, и в частност Китай ограбват Америка и "обикновените американци", "Америка си е виновна за това", и това със сигурност НЕ СА обикновените американци, които са искали и замисляли да стане така! Тоест, Доналд Тръмп греши, и то много, твърденията му категорично противоречат на ФАКТИТЕ И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА, ако някой наистина ги познава и изобщо иска да ги знае и имат някакво значение за него! И да не забравяме, това БЕ СТРАТЕГИЯ! И то "нечия" стратегия!!! В ... Америка!!! И какво излиза сега? Че след като точно Америка и най-големите (и останалите) бизнеси и компании, американски международни компании толкова време твърдяха и ни убеждаваха, че глобализацията е нещо много добро и полезно за всички, сега изведнъж ... те, в лицето на Доналд Тръмп и други СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УБЕЖДАВАТ В ТОЧНО ОБРАТНОТО - и то хора, забележете, КОИТО СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ЩЕДРО ОТ СЪЩОТО ТОВА "ЛОШО НЕЩО"!

Глобализацията е добро нещо, но АКО СЕ ИЗВЪРШВА КАКТО ТРЯБВА, (както всяко друг о нещо, между прочем), тя впрочем е (бе) неизбежна и предопределена отразвитието на технологиите и ИНФОРМАЦИОННИЯ БУМ, КОЙТО Е ... ГЛОБАЛЕН! Така че глобализацията не е лошо нещо непременно, но не е добър НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ТЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА - през последните 30 години ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА БЕ ОСЪЩЕСТВЕНА И РЪКОВОДЕНА ОТ ОКОЛО 60,000 ГОЛЕМИ КОМПАНИИ (преди години тя бе осъществявана и контролирана от няколко краля и императора), и остава само да си припомним, че по-малко от 1 процент притежава и КОНТРОЛИРА около 80% от световното богатство, повече от всички останали хора на планетата, и нещата стават мисля пределно ясни за какво точно става дума! Какво ще стане, ако през следващите 30 години се подпомогнат например 30 МИЛИОНА МАЛКИ И СРЕДНИ БИЗНЕСИ ДА ИЗВЪРШВАТ БИЗНЕС ЗАД ГРАНИЦА?!?!?!

Това чудо ГЛОБАЛИЗАЦИЯ!!? Всякой го използва и си го разбира както иска! Аз не съм склонен да оценявам и приемам недефинирани понятия!

През годините в Америка, а и не само там, един куп "умни глави" и кой от кой по-големи икономисти и финансисти, от най-високо ниво, като "финансист номер едно на света" преди няколко години, преседателят на Федералния резерв, в чийто познания и огромен опит и ум едва ли ще се намери някой да се усъмни сериозно, ни убеждаваха постоянно и пламенно в няколко основни тези! Едната - че пазарът трябвало да се остави максимално свободен и да има все по-малко и по-малко, по възможност дори никакви регулации и че той сам можел "да се самоизлекува" - всички тези лакардии се сгромолясаха със страшна сила през кризата 2008 година, когато същите тези големи специалисти и световни експерти бяха принудени с неохота да признаят, че ... били сбъркали! Всичките!?!?

И толкова много години? Десетилетия?!?! Друга много голяма тяхна теза бе т.н. Trickle-down economics, или trickle-down theory,която много пламенно и категорично защитаваше тезата (и до ден днешен при републиканците и ръководството им, това е тяхно знаме всъщност, в което те всичките буквално са се заклели да развяват и защитават до край!) според която трябва непрекъснато да се намаляватданъците и таксите за най-богартите в обществото, като наистина много примитивната им логика бе (е), че КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПАРИ ИМАЛИ НАЙХ-БОГАТИТЕ (А ТЕ, НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ФАМИЛИИ ПРИТЕЖАВАТ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 80 % ОТ БОГАТСТВАТА НА СВЕТА, следвайки точно тази логика!?!?!), ТО ТЯХНОТО БОГАТСТВО ЛЕКА-ПОЛЕКА ЩЯЛО ДА СЕ ПРЕНЕСЕ И НАДОЛУ И ДА ОГРЕЕ И ХОРАТА НАДОЛУ, ВСИЧКИ ХОРА В ОБЩЕСТВОТО! Е, отлично се видя, ЧЕ И ТОВА Е БУЛШИТ, ПЪЛНА ГЛУПОСТ, ЛЪЖА И ИЗМАМА! Впрочем в България това може да се онагледи в най-перврезния и отвратителен вариант, как богатството на "онези горе" се пренася и отразява на останалите - всеки ден четем по новините как някой от "елита" е стрелял на публично място, предизвикал катастрофа с новата си кола, направил някоя и друга простотия, купил нови цици на поредната златотърсачка без грам акъл... ТЕ НЕ ГИ КРАДАТ (ИЛИ (СЕ) КОРУМПИРАТ С И ОТ ОБЩЕСТВЕНИ СРЕДСТВА НА ХОРАТА, ЗА ДА ... ПОМОГНАТ ПОСЛЕ НА ТЕЗИ ХОРА! А може би и само - в най-добрия случай - на единици, и то определени хора, които в никакъв случай не могат да бъдат образец и модел на всички и на обществото - мутреси, тъщи, стринки, безотговорни отрочета и техните кифли и т.н....

И така, Тръмп обвинява Китай, че ограбвал и "инзасилвал" Америка, но истината е, че ПЪРВИТЕ АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ (МЕЖДУНАРОДНИ КОМПАНИИ) НАПРАВИХА ОГРОМНИ ПАРИ ОТ ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА И ИЗНАСЯНЕТО НА БИЗНЕСИ В ТРЕТИ СТРАНИ, вкл. ... САМИЯТ ТРЪМП!!! И Америка през тези години води 13, ТРИНАДЕСЕТ!?!?! ВОЙНИ, В КОИТО - ВНИМАВАЙТЕ ТУК - ПОХАРЧВА 14,2 ТРИЛИОНА (ТРИЛИОНА!!!!!!) ДОЛАРА!!!!!! Да се замислим за момент - КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО АМЕРИКА БЕ ПОХАРЧИЛА НЯКАКВА ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ НАПРИМЕР ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРА, ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС, ... БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА И КОЛКО УСПЕШНА Е БИЗНЕС СТРАТЕГИЯТА ТИ, ТИ ... ТРЯБВА ДА ХАРЧИШ ПАРИ И ЗА ... СВОИТЕ СОБСТВЕНИ ХОРА!!!!!! Не всеки може да влезе и завърши Харвард! Ние трябва да харчим пари и за хората, които не са добри в училище. Има и нещо друго - преди десетилетия Америка бе известна с тези избуяващи много работни места и производста, СЕГА ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА! Америка, БИЗНЕС АМЕРИКА Е СИЛИКОНОВАТА ДОЛИНА И УОЛСТРИЙТ! И ОСОБЕНО И НАЙ-ВЕЧЕ - УОЛСТРИЙТ! ===================== ПАРИТЕ ОТИДОХА И ОТИВАТ В УОЛСТРИЙТ!!! ===================== И какво стана през 2008 година? Финансовата криза отми ... 90.2 ТРИЛИОНА ДОЛАРА САМО В АМЕРИКА!!!!!!!!!!!! ЗАКРИ МИЛИОНИ РАБОТНИ МЕСТА НА РЕДОВИТЕ АМЕРИКАНЦИ И ЗАКРИ ПОВЕЧЕ ОТ 30 МИЛИОНА РАБОТНИ МЕСТА ГЛОБАЛНО!!!

на наща мъжка крава можете да и захапете онова, дето и виси отдолу.

Алтернатива на идиотските туитове да Дъмби? Лесна работа - да му вземат телефона!

Всичкото милиардер - политици. Каква стана тя?

Чета статията и коментарите и си мисля, че отново не се визират някои от най-големите проблеми в Америка. Преди време, преди да стане президент Доналд Тръмп (по негови данъчни декларации струващ около 1.3 милиарда долата) бе особено доволен да се срещне лично с един китайски милиардер - Джак Ма, основопложник и собственик на Alibaba Group, която най-голямата в света кампания, колекционираща търговски уебсайтс. И който "струва" 35 милиарда долара! Тръмп многократно, десетки пъти гневно обвиняваше Китай че ограбвала Америка, че китайците спекулирали с валутата и я манипулирали и девалвирали, че ... изнасилвали Америка, че били откраднали милиони работни места. И това е много популярна теза и лъжа за много американци, които не мислят с главите си и не са особено грамотни и задълбочени. (няма а коментирам, че Тръмп яростно критикуваше онези американски бизнесмени и бизнеси, които инвестирали в Китай и откривали бизнеси там, а се оказа, че ... ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЯХ, продавайки произведени точно в Китай вратовръзки (даже го има Тръмп да ги рекламира), фланелки и т.н...) Но дали наистина е така всъщност. Да си припомним някои ФАКТИ! На времето, преди около 30 години в университетите, в АМЕРИКАНСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ и сред по-напредничавите в бизнеса в Америка бе създадена и популяризирана една много добра (за бизнеса) и успешна стратегия - ДА СЕ АУТСОРСВАТ ПРОИЗВОДСТВАТА О ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ РАБОТНИ МЕСТА! Да се аутсорсват (изнасят) производствата, респективно РАБОТНИТЕ МЕСТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ, в Мексико, в Китай. Де се изнасят работни места в сферата на услугите в Индия. На запознатите е известна книгата на Томас Фрийдман тогава - "The World is Flat!" (може да се намери, например на Амазон), където авторът говори за неизбежния и много голям ефект, който бумът в технологиите има върху глобализацията и бизнеса!

ИСКА ДА КАЖЕ СОРОС ИНВЕСТИРА

Тия не могат да си намерят място. Тръмп като таралеж им влезе в задниците и......бодеееее.Сега ще търсят всякакви начини да го свалят. Оная дърта анаконда се е свила на кълбо,готова за атака.Малиииии,злото не умира лесно.

драскачи, ако се ликвидирали ЩАТИТЕ, по земното кълбо щели да потекат путински реки от мед и масло ???

защото уса не било демокрация, демокрация било в русия :::::::)))))

GOD BLESS AMERICA!

Не съм казвал такова нещо.

дрън дрън ярина. Един куп феодали почнаха да губят пари и нападнаха друг куп феодали. Накрая ще остане само кочината, защото говедата ще са измряли.

Направо да продължават традициите-да го думнат и да го изпратят с почести.

всъщност , след метаморфозата на Тръмп изобщо не мога да разбера ЗАЩО ще му искат импийчмънт . Всъщност : има ли още такива наивници и отявлени глупаци , които да вЕрват , че от президента на САЩ зависи нещо ? И какво изобщо значение има това КАК ще се казва той ?

куклен театър за инфантили. кукловодите мразят истината особено като им я кажеш в безочливите очи...

Дайте сутрешния майтап по Нова с Г.Марков и Волен Сидеров.

Скука,скукааа,ни Нинова,ни Путин...

поне да ,,пишат,, за ,,фондацията клинтон,, и ,,рублите,, за нея...???

и тоя се е ококорил като йончева,ясен ми е

До тогава трябва да е в затвора синьо-червената госпожа/другарка Нинова за криминалната приватизация на външнотърговските фирми за жълти стотинки.Новият орган за антикорупция трябва да се захване първо със драгалевския циганин Иван Костов и северозападната монтафонка Курни Нинова.

Ционистите и неолибералите съвсем превъртяха! То няма и как! Грижливо подготвяния от тях в продължениена три века "Нов световен ред" се продъни със страшна сила само за три години. как няма да са подивяли! И тоя образ с кривия и нос и малките очички от пръв поглед издава от кой етнос е, въпреки англо - саксонското си име. Дори не се учудвам, че се съревновава за пост с с друг представител на същия етнос - Даян Файнстайн (Файнщайн). Та тя Демократическата партия в САЩ отдавна принадлежи само на евреи!

Да не искаш да кажеш, че Дъмби не е близък с евреите? Я си помисли пак.....ако можеш де.

Боко ще го смените като министър - председател ...когато спечели президентските избори и стане президент.

той до тогава ще е вече у затвора, заедно с Цацаров, заради обира на КТБ, чака се само Сената на САЩ да произнесе присъдата!

народа ще ги даде с удоволствие, колко милиона тябват да смениме Боко мутрата?

Българи,всеки да даде по 10 лв. и да съберем достатъчна сума и за импийчмънта и на нашия президент"РАЗДЕЛИТЕЛ",дружката на другарката Нинова.

За първи път от 75 години имаме истински президент и Вие искате да го импийчвате?!? Да не сте препили нещо снощи?!?

къш соросоид

предизборната кампания започвала още от сега. на масата, в един копюр са заложени 10млн усд. кой дава повече? 10млн. 1-ви път. 10 млн втори път. 10 млн трети път - няма. уса е продадена на стиснатия "демократичен" чичко скрудж, който купува импийчмънти, а продава празни надежди. все пак трябва да се познаваме от рано с идиотите, които ще ни управляват и нас...

JeSuisDobrichlia.Във Варна на пазарите се предлагат големи жълти добруджански тикви от гр.Ген.Тошево,от с.Карапелит,от гр.Шабла,от гр.Каварна.Е има и тип"Цигулки".Тъй,че Варна е залята от добруджански тикви и в пряк и преносен случай.И казваш,имате и гербераски суджуци и бесепарска овча пъстарма.Вие винаги се подготвяте и тако и вако.Дет е келепира.

трябва да са ,,братчеди,, с ,,банкянските,,. а наближава и ,,хелоуин,,...!!!

Тия не могат да си намерят място,бе... Малииии. Тръмп им е голям таралеж в гащите.А, що се отнася до война,хищното бабе вече щеше да я запали. Къде събра толкова отрова тази змия...

Този ли поема финансирането на протестна мрежа и бхк?

Не бе - Сорос. Не си ли следиш опорните точки?

бах ти 10 милиона, то дори и Октомврийската революция е струвала повече, но шведския банкер Ашберг се е бръкнал да ги даде лично на Ленин

Шведски, шведски, колко да е шведски...

Е само 10 милиона си заделил за импийчмъна, ве фашкио:)?

Горкия Доналд Тръмп, горкия чичо Сам..

чакаме нинова да цъфне отгоре че пак е изкудкудякала нещо от курника на позитано,а тоя милиардер няма да е нищо повече от оранжевия клоун

Путин нищо ли не е казал днес,та ни занимават с американските глупости?

"... Стайър, който е демократ, обмисля да се кандидатира..." Аха, познатото СДС - Стани Да Седна.

Тиквите от Добрич са много вкусни и търсени,но когато са узрели.Когато са зелени-ни за семе,ни за тиквеник.

LeGrandTulup

Грешиш, насам тиквите не виреят, но виж герберастки суджуци дал господ берекет.

Защо си го избрахте, бе, глупави американци ? Богати сте, но сте глупави. Като ви казах, че от вас акъл не искам, защото на дядо ми бурето за вино е по-старо от вашата държава, вие ми се разсърдихте.

Тоя дядо дето е бил роб, без съмнение, нали? И що са му позволили да има буре?

Ми щото трябваше да "избираме" между дърта вещица и оранжев клоун. Пък дъртата вещица й бяха протекли лигите вече да натисне червеното копче за ядрения апокалипсис. Заложихме на по-малкото зло. Уж.

Значи оранжевия клоун е по-малкото зло? Този е дементен, импулсивен, абсурдно непригоден за този пост и крайно опасен за САЩ и света.

а бе тоя демократ защо не обясни скандала със фондацията на хилари който дира умело не искат да пуснат като новина,ами тръгнал и той като тръмпета да се напъва за власт

Я раздуй за кой скандал? Щото чета и на други места, ама не съм попадал. п.п. Разбира се, не чета блогове за плоска земя, рептили, кемтрейл, илюминати, Велика Русия и други неща, които макар и невероятни не са интересни.

Тотален скандал в САЩ: ФБР има доказателства, че Хилари Клинтън е получила "милиони мръсни долари" от хора на Путин те ти четиво за краварско демократски изгъзяци,да се видите соросите каква кочина във голяма ферма сте

Ако наистина искаш да разбереш от къде черпят информация тръмпанарите - точно в тези места трябва да търсиш. Може и в "Брайтбарт нюз"...