ГЕРБ към БСП: Ще увеличаваме заплатите

Депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов призова БСП да не изопачават фактите относно увеличението на заплатите и доходите на гражданите.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ към БСП: Ще увеличаваме заплатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"АБЕ ВИЕ СИ ДИГАЙТЕ ЗАПЛАТИ И ДОХОДИ,А ПЪК НИЕ ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖИМ ДА ПЛЮВАМЕ ОЩЕ ПО ОБИЛНО".ВИЕ ДОРИ С 1000 ЛВ. ДА ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ,НИЕ ЩЕ ИСКАМЕ 2000 ЛВ.МОЖЕ ДА ВДИГНЕТЕ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ НА 500 ЛВ.,НИЕ ЩЕ ИСКАМЕ 1000 ЛВ.

ВярноУвеличихте СИ заплатите.

Есплоатират частния сектор за да дават приходите от него на чиновниците.

Досега само данъци и цени вдигате, та да ви видим...

Не е ВЯРНО- сиренцето и какавала е по-еФФФтино с МИНУС 75%!!!

Махленките от БСП се разболяха , защото нещата се случват без тях и въпреки тях. това показват и изборните резултати. От 66 избора БСП е спечелила само 3 или 4. Българите оценяват стореното от ГЕРБ и не обръщат внимание на махленките.

"В момента имаме 2,5 млрд. повече приходи и 1% дефицит..." По последни данни бюдж. излишък в края на август е 2.1 млрд. лв. Милионите за нищо ги нямат... Дали пак ще повторят декември, 2016-а, когато само за 1 месец изхарчиха 2 млрд. лв. и 1.2 млрд. лв. излишък се превърна в 1.1 млрд. лв. ДЕФИЦИТ?! Имайте предвид, че капиталовите разходи ИЗОСТАВАТ рекордно - те са едва 11% от планираните в кр. на август... Мин. година положението с тях беше малко по-добре, но пак изостанаха заради ШПИГЕЛА - ББ спря порчките на огледалния СИ образ. Имали приходи, пък още невзели планирания за този месец заем от 85 млн. лв. / предвиден за 23-ти октомври / и са палнирали още 30 млн. лв. заем на 13 ноември ... Пеят старата песен на нов глас и в края на годината излищъците ще се превърнат в ДЕФИЦИТИ...

С ТОЗИ "КАПАЦИТЕТ" ДЕТ ВИ ПИШЕ ОПОРНИТЕ СКОРО НЯМА ДА РАЗПРЕДЕЛЯТЕ ИЗЛИШЪЦИ;)ЕДИНСТВЕНОТО ИЗЛИШНО В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е БСП И ТРОЛОВЕТЕ И.:):):):)

Заради дефицит на мозъчните клетки ще зпаднеш в кома. Внимавай! Дълhcт на НЗОК е над 500 млн. лв, а на общините над 222 млн. лв. Нито държавна, нито общинска болница ще те спасят :(((

Бойко уговаряше представителите на "бизнеса", разбирай мутрите да вдигнат заплатите след оценката за бедност на страните в ЕС, където бе показано, че България е най-бедна с най-ниски доходи на обикновените хора. А това мутрите не ще допуснат. Увеличението ще стане след намесата на господин Калашников.

ПМС 129 заплатите растяха прогресивно, сега дават на тези които ревнат не се проучва натовареност, компетентност и инфлация.

Увеличавате,но единствено вашите заплати

А увеличението на заплатите им ще дойде от намалението на обезщетението за безработица... Нищо не се губи в природата - Болен здрав носи...

тате каза че ще ми купи колело ама друг път.че и заплатите пенсиите и т.н. който се качи на коня гледа да се налапа.било и ще бъдеееее

искам да видя минималната заплата да стане колкото половината на министрите и зам.министрите!!;))

От 10 год. съм на една и съща заплата. Как да оставя болни родители и да хукна в странство ? Там, където живея няма друга работа. Нямам полезен ход.

ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ Социалистите в България,1887г ,,Безнравствените подкладки , т. е. социалистите, които ние сме били честити да срещнем в България, презират и се смеят на всеки българин, който се занимава с патриотизъм (узкия) . Въпроси за съединение, за Македония, за конституция, за държавен глава, за българска войска, за разширявание на граници и пр., и пр. за мекеретата на Москва са въпроси за тях отживели, безполезни, па даже и вредителни.Грозната тирания в тяхното отечество Русия така смазала и отхранила тия нещастници ,щото те представят шпионството и хайдутлука на руското правителство спрямо България за социализъм ,а рубладжийството за ,,освобождение на труда,,В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме нашата младеж да се пази от тия душевно болни хора, за които думата ,, Отечество,, не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава само онова правителство ,което строи и гради Нова България и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на труд ,мискинлък ,славянство и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия на мужиците и бабулите. Европейска България няма нужда от такива ципори! ,,

На кои. На бюджетните храненици. Вземайте още заеми.

се откаже от лидерския пост и отиде в НюЙорк при синът си завършил най-скъпия университет на света и сега работи в Рокфелеровата банка ГолдМансити и аз може да глесувам за БСП. Питам само - кой пплати обучението му, в САЩ зават на отличните студенти големи стипендии. Ако Рафаил като отличен студзент е вземал стипендия, това не е ли конфликт на интереси - питам само,но тя мълчи като гъз, както и всички журналя - ама те неподкупни бе!

Ай ся ни съ праи на разбирач... Дочети си втората страница на Винету, обади се после на аркадаша си БОКо по ЕГН-то, и да та турга веднагически за министър...!!! :::))) А пък за това кой за кого ще гласува - всеки си решава сам (освен тези като Вас, дето сте от групата на простите)...!!! :::))) Дааа...!!!

Отново евреи. Рокфелер, банка ГолдманСити. Що не питаш и за Соломон Паси, баща му беше най-големия "комунист" и антимпериалист.

БСП умре!

от 1891ва много пъти е умирала , но всички фашаги и крадливи мутраци е надживяла. Не че БСП няма кусури, но герб е дръгливо, куцо, спънато, алчно магаре. Няма смисъл да го сллагаш пред каруцата. Само ще ти изяде евронадеждите и ще те зареже насред пътя.

ОТКАК ГЕРБ СЪЩЕСТВУВА БСП УСПЯХА САМО КОСТИНБРОД ДА ПРОКАРАТ ТА СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА И КТБ ПРИ ОРЕШКО,НО ЕДВА ЛИ ПАК ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ;)

даже ромите без образование се научиха на по-добро и ходят в чужбина.

МИ ХАЙДЕ И ВИЕ,И БЕЗ ТОВА ФАЙДА ОТ ВАС НИКАКВА;)

Предупреждавах - не лъжете всички безкрайно дълго време - не става. Нас лъгахте с евроуспехи, ЕС лъгахте срещу фондове. Сега въпросът е кой да гризне дръвцето на истината вместо тотално провалените партии. Е няма кой. Оправдавайте се с БСП, колкото искате. Дръвцето чака да си го гризнете. Станишката се уреди хитро. Заменки, имотни балони и хоп у чужбина - вие кво чакате? Няма време. Лъжата свърши.

щЪ ту купя колело ........... на марта в сряда. След като ЕС ви направи смешни с критиките за доходите, бедността и никаквия ни БВП може и да се изимитира едно увеличение.

ли по европейски овцевъд. Стадото овце беше 9 милиона ама решихме да го доим и стрижем без да го храним. Измряха 1-2 милиона и още 1-2 милиона избягаха в чужбина. Аз не вярвах. Мислех ги за прости обцете. В учебника пише - стадото като е гладно и започва да се цепи,а аз не вярвах, той овчарския учебник ми е от соца и се съмнявах в него. Е сега тази по-голяма част от стадото като я подържите гладна и тя ще се разцепи - още едно стадо от 1-2 милиона ще избяга на чужбинска паша. Ми то кво ще остане за доене и стригане от родните мутраци. Сега ще плащате, ще храните, билям и деца ще правите мама ви мутренска, крадлива, ченгесарска, десници, левици, либерали - все сте еднакво прости и алчни. Докарахте се до дръвогризане самички.

Едните работят, другите крадат, лъжат и служат на чужди мафиоти като Путин с цел ограбване на народа. Народът всичко вижда, комуняги.

краде герб, трети пореден мандат. Може би се съмняваш, че крадат. Няма нито една поръчка и проект без крадене.

Краде майка ти от водката на баща ти бляд. А иначе няма политик по света, който да не краде, важно е колко и какво прави за народа. Комунетата руски подлоги не само крадат като обезумели, ами и докарват народа до просешка тояга. Това е разликата.

Като в оня виц за бай Тошо - "Ще раздаваме апартаменти, менти, менти, менти..."

Са тези червени боклуци,няма ден да не сипят лъжи и да работят срещу България искат по всякакъв начин да върнат държавата в Руския БАТАК !

Оградата с дупка да минават в колона по трима. При Станишев бяхме почти на нивото на Румъния, а сега сме 30 процента под тяхното ниво - за доходи говорим. Калинки, връзкарство, служебна бележка от герб да те назначат някъде на работа. Изцяло корупционно провеждани проекти и държ. поръчки, комисионни, система мними подизпълнители изяждащи всичко. Пълни некадърници в управлението. Не казвам, че БСП нямаха кусури, но сега е още по-зле просто от калпави кадри и безмерно крадене и патоологична алчност. Най-голямата лъжа е това дето гроб му вика евроуспехи.

АКО ГО НЯМАШЕ СТАНИШЕВ И ОРЕШАРСКИ ЩЯХМЕ ДА СМЕ 100% ПО-ДОБРЕ ОТ РУМЪНЦИТЕ,НО ПЪК МАТЕРИАЛА КАКТО ВИЖДАШ СКОРО НЯМА ДО ДОПУСНЕ КОМУНЯГИ НА ВЛАСТ;)

Я да видим как шайката на Борисов увеличава заплатите ?1. На депутат от 2500 на 3300 - 32 % 2. На работник - призив на Бойко да им вдигнат заплатите , т.е. от 0 до 2 % - ялова работа!3 . На пенсионер , направо 2,4 % но от догодина , юли , ако доживеят!А бре Вие г-н Борисов какви гадове сте , уникални непокисти!Мислели за народа????

Моята пенсия е минимална - беше 160 лв. за прослужено време. Някои скачат - не сте работили - няма такова нещо - 30 години съм работила, но като не съм била комунага, не ми дадоха бележка да кандидатствам в университета, а и намирах трудно работа и то ниско платена. Бях враг на народа. Сега с 40 лв. казвам - бат Бойко ми ги даде - изкарвам една седмица за храна. Да ни ги бяха дали БСП-то, а не Нинова нейното синче да учи и работи в САЩ срещу огромни пари. Защо не в Русия питам аз.

При другарите това увеличение щеше да ти стигне до следобяд !

Така е Баце БОКо Ви ги даде - трохичка от лично неговите откраднати от лошия мат'риал милиарди...!!! :::))) И защо ли Ви ги "дава" тези трохички чак сега - след 8 годишно яко крадене?... А?... Или защото Му припари под дебелата дупара?... Дааа...!!!

На Нинова сина и е шампион с международни награди. У гроб такива нямате, кво да ви правим. Майка ми е също с минимална пенсия - просто е отказала да влезе в БКП и е в същото положение, защото бачкаше каквото има на мин. заплата и е с над 40 години стаж ама не реве като теб и не целува мутренски задници.

Кога лихваря лихвата зачеркне и курвите да зидат черкви, тогаз във нашата държава - на изопачврите червени -ще е честен нрава!

БСП е срещу народа само и само да има политическа нестабилност...

бла-бла-бла....и как точно, че нещо не става ясно? и чак след 10 години управление ли се сетиха да разгледат този въпрос??????????

увеличават щото имат пари,бсп увеличаваше без пари и видяхме докъде я докараха,да лаят като куче за кокал

Чии заплати ще увеличите, бе лъжец? От 8 години ме държите със замразена заплата.

Таман сега ти е дошло времето.

Ами, нали четеш, цитирам: "...700 млн. лева повече догодина ще бъдат изплатени на хората с най-ниски заплати..."! Разбирай ОТНОВО САМО на минималните заплати! Направиха така, че цяла България работим (които все пак имат работа) за минимална заплата! :( Говорят ми за 10% увеличение от 2018 г.! Какво ни топлят 50-60 ЛИ 80 лв.? Какво ще компенсира това увеличение, питам аз?!?! След като не са индексирани заплати от 5-6 години, с изключение на минималната, която всяка година се вдига и я изравниха с тези, които навремето се брояха, че са средни заплати! А от 2018 г. отново ще я вдигат на 510 лв. Циганките - метачки по улицата вземат колкото образованите хора, чийто труд изисква квалификация! Увеличението на минималната заплата е от полза САМО за хората без образование, без ценз и квалификация, разбирай - преди всичко за циганските малцинства, които според мен вече са мнозинство! А, щях да забравя... от полза е и за депутатските заплати, които зависят от нея!!! За никой друг не е от полза! АБЕ....НЯМАМ ДУМИ!!! :(:(

Увеличиха минималната пенсия на двеста лева и сега половината пенсионери получават еднакво, независимо какъв принос са дали към системата. Догодина като направят минималната заплата петстотин лева / а дано / и ще се окаже че половината работещи българи получават еднакви заплати. Не знам защо въобще се мъчат. Да направят всички заплати по петстотин лева, а всички пенсии по двеста и готово. Няма значение какво работиш, няма значение колко си работил. На всички колкото да не умрат от глад,. Така за нашите хора ще остане повече за раздаване.

Заглавието е погрешно, демек сбъркано. Трябва да бъде: " ГЕРБ към БСП: Ще СИ увеличаваме заплатите" А честито ВИ увеличение на заплатите със 150%! Честито плужеци и калинки! Честито и на Мутрата, който се изявява и като финансов експерт и като паша, който раздава благоденствие на еничарите си!

Хайде пак стари вицове... Народа български е добре - яде месо със зеле... На Народа ПОСТНО ЗЕЛЕ, а на мутромилиционерогерберастките кумци, брат'чеди, съученици - МЕСОТО...!!! :::))) Дааа...!!!

Един работодател в един средноголям областен град ми разправя - закъсал съм, плащам им по 500 лева със закъснение, ама то НАВЪН е такава стагнация, че те седят в общи линии и това ми удържа положението с работниците. НАВЪН е групата на безработните, не чужбина. И аз на кого да вярвам. Едни казват растеж, други викат нови заводи, трети европолитики и евроуспехи, а пък моя познат се кефи, че ситуацията му спъва хората и те бачкат на полуробски начала и си траят.

Пак ще увеличват заплатите на депутатите. На балъците български и трохите са им много. Тууууу,преядах с гербаджийски локуми. Повръща ми се.

Как ще го направите? ТРЯБВА ДА СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ

Кажете точно с колко ще увеличите заплатите в Агенцията по храните. Това ги интересува около 3000 човека

Никой не е увеличавал заплатите повече от бесепету..По 15-20 бона ги направиха..И то, не на министри, ами на тружениците...Геният Гечев, знае как.Още го канят по телевизиите за съвети.И Овч. канят..Но тези гербаджии не слушат

Тоя неадекватен ли е или циркаджия?

Гербаджийски простак! Кой изопачава факти бе тъпчо? Не е ли истина, че на зам. министрите и на началниците на кабинети увеличението е с 2000 лева , а на балъците с по 50 лева и на пенсионерите с 4 лева ?

Беден пенсионер няма в България,вижте как хвърлят десетки хиляди левове на измамниците

С какво повече е заслужил един зам министър който си клати краката в кабинета по цял ден (когато му е кеф) да получи 2 000 лев увеличение или 1950 лв повече от заплата на един миньор например който се гърбуи от работа а даже често се случва че или получава половин заплата а понякога трябва да се моли на работодателя като просяк за да му дадър трохите които е изработил с двете си ръце. Тия мутанти от ГРОБ са да ги наредиш в редица и един след друг да им лепиш по 1-2 шамара докато ти олекне. Няма такава гавра която се случва в тая фалирала кочина. Червени, зелени, сенчесто сини, пембени...все едни и същи чумбери бре?! Говори сладко, говори как ще помага по време на избори а след това " Благодаря че ни даде кокала ама ние вече не се познаваме " и следва гърбене до безкрай или поне докато хората не хванат куфарите и бегом зад граница.

* Нямам идея колко точно е заплата на миньорите , но според това което съм гледал по телевизията е унизителни ниска , какво на голяма част от всички останали който не сме на държавна хранилка и роднини на Сикаджията

МИНЬОРИТЕ В МАРИЦА-ИЗТОК ВЗЕМАТ ПО 3000лв

МИНЬОРИТЕ НА БСП В ЛИЦЕТО НА КОВАШКИ НЕ ВЗЕМАТ ПАРИ НО В МАРИЦА ИЗТОК ВЗЕМАТ МЕЖДУ 2000 и4000лв.

Пак увеличиха заплатите на ШУРОБАДЖАНАЦИТЕ ВТОРИЯ ЕШАЛОН май му викаха

Ами то 3 мандата стана поредни ви слушам мутренската песен как провеждате успешни европейски политики, особено пъпешовата гласва цвъки.. Ама то малко е като келнерът на ресторант Победа имал малко мозъчна повреда. Не били евроуспехи, а бил евробълвоч. БВП у нас е 6500 евро на калпак, а средния в ЕС е 30 000. Така имаме разлика 4.5 пъти и това е достатъчно стадото овце да ви се разбяга и да няма кой да ви работи без пари в робско-феодалната ченгесаро-мутроландия. Стадото овце може да е 500 овце ако има храна, а като няма се разпада на малки стада, цепи се. Ей това направихте мутри долни със стадото овце, и вие, и бсп и царя и костов. Всичките сте за панделата и затова ви карам на малки букви, щото за вас няма да си хабя главните. Народа се разбяга от глад. Щели да вдигат заплати - ами лъжата свърши. Лъжата ЕС и НАТО свърши. Народа си иска своето.

Супер казано!!!!!!

ГЕРБ към БСП: Ще увеличаваме заплатите На администрацията със сигурност.

В производството заплатите се увеличават от бизнесмените. Ако държавата повлече крак, работодателите не могат да се ослушват.

Г-н Борисов, моля да си приберете хората, вкарайте ги малко да поучат риторика, пък тогава се излагайте. Не е доведен народът ни до идиотизъм все още, трявба да се потрудите още.

"ГЕРБ към БСП: Ще увеличаваме заплатите" Но не всички заплати, а нашите заплати!

Имаше по времето на комунизма един лозунг-гатанка. Лозунгът гласеше: "Всичко в името на човека, всичко за благото на човека!". В гатанката се питаше: Кой е обаче човека (Тодор Живков е отговора)?

Хохо, така беше вицът, докато не разбрахме гадната истина след 27г. проби.

мойта е увеличена, незнам що се оплаквате ?!?

Къде е това увеличение бе, само в главите ви и вашите заплати, хората са масово на по 500 лв. заплата. Това са нагли лъжи, на които само вие си вярвате ....

Къде ги тези работници за по 500 лева, бе?! Кажете ми в кой град можеш да намериш нощен пазач за тези пари?

Верно лъже, не може да се намери, за по-малко се цанат.

Един работодател в един средноголям областен град ми разправя - закъсал съм, плащам им по 500 лева със закъснение, ама то НАВЪН е такава стагнация, че те седят в общи линии и това ми удържа положението с работниците. НАВЪН е групата на безработните, не чужбина. И аз на кого да вярвам. Едни казват растеж, други викат нови заводи, трети европолитики и евроуспехи, а пък моя познат се кефи, че ситуацията му спъва хората и те бачкат на полуробски начала и си траят.

По просто изказване от това не бях чувал.....