Путин: Голямото доверие към Европа е най-голямата ни грешка

Твърде голямото доверие към Европа бе най-голямата външнополитическа грешка на Русия за последните 15 години.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Голямото доверие към Европа е най-голямата ни грешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което пише и е казал Путин тук по темата Е ВЯРНО! Дали някойо запартък, или хамериканогъзолизец, или дуга пройдоха го разбира и се съглася/не се съглася с това - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НИКОГО от посочените чарвари! От тях нищо не зависи! Те са най-долни плебеи, способни само да лапат, серат и плюят по всичко около тях!

Дъщеря му в Западна Европа, той купува облигациите на САЩ, заплатите му двойно по-ниски от българските - седнал да ни поучава. Смешник.

На тая валдайска среща тоа клоун всяка година повтаря едно и също, на всички отдавна им е писнало от глупостите му.

Някой да ми припомни по-изчерпателна, по-далновидна, по-даваща отговори за съвремието/и то отговори приемливи за всички/, по всестранно и лишен от популизъм анализ, на някой друг съвременен политик!!!

Замри паскудная Европа! И не качай свои права! Ты у РОССИИ просто жопа, А думаешь, что голова.

Стилът му не е личен, а придобит от първата му месторабота- профасионалната политика( всеки офицер от службите го владее).Той просто го пренесе на полето на амат'орите (политиците).

най-голямата грешка на руския народ е, че още търпи този хитър демагог с тъмно агентурно минало да им е сатрап. "...може да се изроди в тоталитаризъм, кастово общество, конфликт и ръст на противоречията", отбеляза руският президент" - той точно в това е превърнал страната им.

Браво на Путин ! Да живее българо-руската дружба ! Долу НАТО и ЕС !

Пълен нещастник! Европа вече намери изход от газовия шантаж и отношенията с нея се превърнаха в грешка. Грешка сте вие Mr. Putin! Руския народ ще преживее поредния деспот и комплексар, но това е положението.

Най-голямата ви грешка е, че си останахте пияници и мърлячи. Произвеждахте 30 години Фиат 124 без никакви подобрения. За това време Китай от техническо джудже се превърна в технологичен гигант. Ма само с пиене не става - трябва работа и акъл.

най-голямата грешка е разпускането на ссср и обединението на германия

Нем.Най-голяма грешка е формирането на СССР и скапването на Русия.

Си мисля, че най-голямата грешка е включването ни в това творение на сащ.виж кои са ентусиастите и си прави сметка.

Като не ви харесва Европа си изнсяйте гъзовете към Азия.

Те са целия свят бе дрисльо.

С жигулката бе Тъпи

Ти па кой си бе, соросоидна бълхо, че нещо се не видиш !

Пръчка премести Россия от Г8, най развитите държави в Г3 - Иран, СКорея и Пази Боже Россия Един ден росияните ще му потърсят сметка ...

са съпроводени от хибридни съобщения като това на Военное обозрение : "Износът ни за Русия скочил с 10%".

1893г. 1885г. 1918г. 1991г. 1998г. и всеки път европа и щатите ги спасяват!! последният фалит се дължи на кризата с рублата, тъй като страната е засегната от голямо изтичане на капитали. "спусък" за кризисните процеси тогава е азиатската криза започнала през есента на 1997г. тя води до срив в цените на петрола което просто стопява руските печалби от износ! тези мъдрости не съм ги казал аз, а ги цитирам! а защо ли, като гледам назад във времето, виждам настоящето на россия, и най вече съвсем близкото и бъдеще?!

как да назовем Русия, Путин си го каза: ВРАГОВЕ СА НА ЕВРОПА И НА БЪЛГАРИЯ , КАТО ЧАСТ ОТ ЕВРОПА.

Голямото доверие към Европа е най-голямата ни грешка, каза кагебейския жулик и си накупиха имоти и влияние по Европа и си пратиха семействата в грешна Европа да учат и живеят всички псевдо патриоти на Рассия.

и като видяха ква мизерия има, си казаха - въх, тва ли бил великия запад ?!

Vladimir Borisov

А що ли не се връщат у Путинистан? Кютат си у пропадналият запад...

Не знам за какво доверие говори Пусин но по-скоро голямото доверие на Украйна да склони да си унищожи ядреното оръжие позволи на Русия да анексира територия и да продължава да опитва да граби от Украйна! Да не говорим за гигантското подценяване от европейските служби на намесите във политиката на почти всички държави от страна на руските служби! Така че за какво точно доверие говори масковското джудже просто не знам?!?!

Предоверяването към Европа, доведе до обграждането на РУСИЯ с НАТОВСКИ воиски! Мирът се крепеше на равновесието между НАТО и ВЪРШАВСКИЯТ ДОГОВОР!

Зад това което е казал не стои само Путин, но по-точен и ясен анализ на общите положения в световен мащаб не бях чел скоро.Браво!

Скоро си се научил да четеш !

Вова, ще минат години, но ти няма да бъдеш жив за да видиш плодовете на своя труд...

Нещо болнав ли е ? Подпухнал ми се вижда.

Доверието към Европа било грешка? Нека тогава ченгето да се доверява на Ердоган на Хаменеи и на Си Дзинпин! Те изобщо не го лъжат, не го и използват и не му се хилят гадно зад гърба.

гном !!!!къде ти е семеиството ? обяви жена си за луда за да не може да разкаже кои си всъшност .... кого си тръгнал да учиш? власта ти се крепи на измами и политицски репресии и убииства . историята ще отсъди . седи си в иркутск и си пии препарата за вана .... ние само може да сме благодарни че си толкова головоден и можеш само да си бръщолевиш простотиите от далеко

гоуем пич тоя, нема да се даде на еврогейските атлантици.

работете бе тъпаци. За какво ви плащаме. Хвърляйте отровни лиги по Русия.

Проблемът, Големият проблем на РФедерация е и си остава същият, както и този на И Европа- нереформираната вътрешна политика, нереформираната по същността си социална структура. Всички други проблеми са следствие от това. И, докато на времето е било въпрос на искрено желание, сега ще е само въпрос на време.

Какво точно да реформират? Кое не те устройва?

Наследствената кастова система на привилегированите "недосегаеми".

Путин е най-разумния съвременен световен лидер в момента!

едно малко джудже така да прецака великия запад, тц тц, чак не е за вярване.

И как го прецака по-точно? Като му наложи санкции и сега Великия Запад се моли на великия "великан" (160 см) да ги отмени ли бе, палячо? :))))

Брекзит (т.е. разпадането на ЕС), появата на Тръмп в Белия дом, заявката на КНР за световно лидерство, увереното и победоносно поведение на РФ на световната сцена са брънки от една и съща верига. Събития, вследствие на една и съща тенденция на тектонично разместване и преразпределение на властта сред световните елитни сили. Путин говори открито за онова, което всички знаем, но никой няма смелостта да каже на глас.

В един свят на добронамереност и мир, целта не е и никога няма да бъде "преразпределение на властта сред световните елити". Имате погрешна- неконструктивна и неползотворна- концепция, различна, надявам се от тази на управляващите кръгове в големите държави.

За съжаление идеален е вероятно само "оня свят"(поне според Ванга, друг засега не е споделил мнение). Така че, този свят трябва да намери своя баланс и това се случва в момента...

русофилистиците вече предадохте щафетата на китайците, а до скоро се кълняхте, че баш майка русия ще бъде лидер. Що така? Май и вие чакахте, чакахте да дойде великият комунизъм, да се разпадне гнилият капитализъм, а то ко стана? Неверници ;)

е комунистическа формация, и кой какво прави в там се опделя от самите участници. Пред БРИКС всички са джуджета !

Вместо да пишете прочели само заглавието, изслушайте(ако разбирате) какво говори, и тогава дрищете. Изключително прав, както и преди 10 г. в Берлин. всичко което тогава каза, се случи. Няма да отговарям на никого.

ако кажеш, че ще станеш още по-тъп, агресивен и че ще си подложиш хората на хранително ембарго и го изпълниш... това означава ли, че може да виждаш бъдещето?

Преди Пичин беше просто смешен. Сега е просто гнусен...

ти не си мръднал и на йота от глупостта си преди и сега, щото не можеш.

жуже, не си види мизерната обоярешна популация, а акъл зел да раздава ??? То бива неадекватност, ама неговата е прекалена ???

здраво ви еб на тва лошо джудже, а ?

Ти ако имаше и 10% от акъла му, вече да си ни министър ..............

Че какво разбира този. Нали е само един КГБист, което значи полицай. Попаднал случайно на това място защото най добре се е подмазвал на Елцин.

Велик е !!! Време е да има президент на цялота земя и това трябва да е г-н Владимир Путин !

ей селянин плати ли си дълговете?

Светът се променя пред очите ни. Влиянието на изтока расте, докато западът е в отстъпление. Само може да ни радва, че в такъв съдбоносен за света момент РФ и КНР (основните генератори на глобалната промяна) се управляват от хора на висота, които знаят какво искат и как да го постигнат!

средно заплащане в русия- 290 евро- най-богата на природни ресурси държава, за които цял свят дава луди пари. Австрия - средно заплащане е над 1700евро - нямат ресурси и са нищожно малки, сравнени с русия. Какво влияние предпочита българинът, пък и нормалният човек, м?

ей пръдльо не ми давай за пример австрия и люксенбург а тиквената кочина!!!!

От къде измисли тази лъжа ? Средната заплата в Русия е малко над 700$ и това е видимо за всеки, който ходи както в Русия, така и в чужбина на почивка.

Не. Съжалявам, но това е само мечтателно пожелание. Новата- стара заплаха за европейския свят в съвременния му вид продължава да е силна Азия. Противоборството м/у САЩ и РФ ги изтощава взаимно и , ако не се разберат скоро, ЕС / в частност Германи/ и КНР /подкрепен от все по-силна Япония/ ще вземат лидерството и инициативата- пак с подобна прогноза, за съжаление. На света е нужна напълно нова концепция за вътрешно и международно развитие, основана на съвсем различни принципи от тези на конкуренция и заплахи, от които се действа в момента.

Светът се промени и променя благодарение на интернета,GPS-а,роботизацията,нанотехнологиите и ДОЛАРА! Простотията на Путин се отразява зле на Русия

Безспорно технологиите променят света. Но аз говоря за политически промени, нова парадигма на поведение в международните отношения. А Путин отлично се отразява на РФ. Виж само какво беше РФ преди 17г. и каква е днес!

А някой от плюещата съставно на форума замисли ли се, че Путин е казал нещо точно сега с определен подтекст, да бъде разбран правилно? Говоря за гяволъка, дето се плаща. По-късно, но затова пък с лихвите. "Най-голямата грешка от наша страна беше, че твърде много ви се доверихме. А вашата грешка е, че приехте това доверие като слабост и злоупотребихте с него". Нали сега разбирате защо няма вече евфтин газ, евтини горива, евтино ядрено гориво за Козлодуй? И пазарен дял за нашите фирми... Ония, дето пречат и на СП2 май забравиха, че добивите в Норвежко море намаляват, щото свършват. И те ще се бръкнат издълбоко, няма да им се размине. Австрия и Унгария се уредиха проблема, а не не са по-прости от "Европейската" мисъл. Ама вие си лайте, кервана пак ще ни заобиколи.

Въпрос към почитателите на диалектическия материализъм: Все още ли смятат, че в спор се ражда истината?

виж с телевизор, малоумна твар или соросоиден трол спор не може да има.

Въпросът беше ре/риторичен...

Напротив!Европа се доверяваше прекалено много на Путин!След показните му простотии със Крим и кланетата в Донбас и свалянето на Боинга Европа вече е по отговорна към режима в Кремъл! Ясно е,че Путин води срещу Ивропа подмолна хибридна война в която той и Русия са губещите!

Доверието не е грешка, а лековерието.

Ти плати ли си дълговете или чакаш аз да ти ги плащам бе М?

Въпрос, Домакини/Дир.бг : - на колко 'коментиращи' индивида Се осигурява Хляба чрез/за тяхно 'коментиране' ? (, и не Е ли ДалечПоСмислено да НЕ го правите ?! ;-)

кво си осрал цялата стая бе малоумния?

Първата вълна западни "лидери", на които Путин обясняваше същите неща, но те отказваха да го чуят отиде в канализацията... Помните ли ги? (Камерън, Оланд, Ренци, Обама, Абът, че и Меркел е тръгнала в тази посока). Да видим следващата вълна дали ще прояви повече мъдрост?

от другата страна е вълната с хранително ембарго и пристрастено към химия за тоалетни. Сещаш ли се за коя нация говоря?

А нещо по темата дали ще кажеш?

Това са глупави разсъждения на един дребен кратунковец.

НЕЩАСТНИК!

че не сте прочел статията а коментирате наслуки