Вегани ще протестират срещу филм с насилие над животни

Веганите излизат на протест, заради филм с насилие над животни - документалния "Сафари" на Улрих Зайдл, който разказва за ловния туризъм в Африка.

Обратно в новината

Коментари - Вегани ще протестират срещу филм с насилие над животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как, как си хранят бебетата тези вегани? С вода и салата? С адаптивно мляко на прах? С коластра? Ако майката отбие детето, какво правим? Драги вегани, отбитото дете се изхвърля на улицата и се изоставя от стадото, защото ще бъде в тежест. Кретени!

Протестирам срещу всички животни които се хранят с вегани. То бива да си немрлив към храната си, но всичко си има граници.

"Веганката" на масата не е кльощава Става за .бане.

Как бе? Нали им липсваха 8 незаменими аминокиселини, защото не ядат месо? Ти сега ще ги изкараш и че не страдат от авитаминоза и дефицит на аминокиселини. Как може да е здрава и секси, бе мамка му? Недей така, сектата на месоядците ще те отлъчи за пропаганда в полза на врага.

Защо организират протести в България?В България не е пълно с богаташи, които ловуват в Африка. Педерастите вегани, които не могат да станат гейове, защото са бедни, като нас нормалните, са станали вегани. Но защо организират протести? Отговорът го е дал икономът на лорда:" Педерасти сър".

които жадуват за своя миг известност и "слава"! Защо откачалки?! Ами защото в хода на човешката еволюция кръвните групи на хората са формирани и развити в зависимост от условията на живот и основно от храната на хората и да отричаш човешката еволюция като бъдеш само тревопасен е откачена работа! Впрочем и растителния свят е съставен от живи същества, които имат своето енергийно поле и еволюция. Тогава защо веганите защитават една част от живата верига на заобикалящият ни свят, а целенасочено унищожават другата?! Ами правят го защото толкова им е акъла и познанията за живия свят около нас и здравословния начин на хранене и живот на човека!

Да смяташ, че човешката е-волюция се дължи основно на храната на хората, е толкова де-волюционно, че не ми се коментира. Да живеят готвачите, долу Питагор, Нютон и Моцарт!? Не се излагайте с такива примитивни дарвинистки обяснения, облечени в "енергийно поле" за малко разкош.

в това което е написано или си драскаш хей-така, между другото?! Чети внимателно какво е написано в текста, след това се порови и в медицинските книги и тогова пиши. В поста става въпрос за формиране на кръвните групи на хората, а не изобщо за човешката еволюция и великите личности в човешката история! Кръвните групи на хората са възникнали много преди Питагор, Нютон и Моцарт и са част от човешката еволюция, драги/а ми вегане/ке!

Леле колко глупости заляха хората. Вече мечтая за цензура и ред. Между другото имали дата която да не е ден за нещо?

Ми айде пали към Северна Корея

Умиращите олигофрени могат да си вземат животните вкъщи... Има и Зоологическа градина. Но, по улиците не трябва да се разхождат диви улични животни- кучета, котки, плъхове... Преди години, са взели котки , защото броят на плъховете е нарастнал... Обаче, сега броят на котките стана много и трябва да ги убиват, какт сме правили с плъховете... Градските лигльовьи са свиканли само да КОНСУМИРАТ- печени пилета, печени прасета, печено агнешко. Обаче не са отглеждали животни като прасета, овце, кокошки, пилета и после да ги колят за храна... Ловът на животни е ПЪРВАТА професия на човека. С това са почнали хората когато са се появили.

Нека си протестират децата-всъщност са прави, а младежта по принцип е по-шумна, та ще ги изтърпим. После някои ще останат вегани, други -не, но новите поколения така или иначе са различни и, като цяло, по-развити от предишните. Приятна вечеря. :)

Ловът е изконно право на всеки човек, както и древна традиция, датираща в зовата на човешката цивилизация. Веганството не е, въпреки че, стига да не е войнствено, аз лично го толерирам.

Хайде да направим един протест срещу насилието оказвано от веганите върху флората . Моята китайска роза само като чуе веган и си свива цветовете . Нали и растенията имат душа. Това са чиста проба лицемери ! Да започват да рупат камъни !

Като гледам сички сбъркани протестират разголенки ама някой път ще вземе да ми писне и аз да сваля гащите и да размахам Интернационала пък да видим тогава кой на къф ше ми се праи

Има един хубав виц на тази тема. Знаете ли как веган завива крушка? Хваща я, опира я във фасунгата и чака света да се завърти около него.

Заглавието щеше да звучи по-добре и да отразява истината ако беше: "Тревопасни протестират срещу месоядни"

ТОВА ПРАВИ ЛИ ГО ПО-УЯЗВИМ, И ОБРАТНО ?

следната: щом гея е обратен на нормалните, значи вегана също е обратен на останалите

Ако гей веган прави френска, това вътрешен конфликт ли е?

Гъзът си е негов.Той да каже.

В Калифорния вече толкова били наплашени от яденето на месо и хляб с глутен, че вече можеш да обираш банки въоръжен с една филия със салам...

ОБЕЩАЛ Е НА ВЕГАНИТЕ МАРУЛИ И КРАСТАВИЦИ :-)

НЕ БИХ ПОХАПНАЛ ВЕГАН. НЯМА ГО БЕКОНЧЕТО ! :-)

ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ПРАВОТО МИ ДА ЯМ КАКВОТО ИСКАМ, ВСЕ ЕДНО АЗ ДА ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ТЯХ, ЗА ТОВА ЧЕ СА ПСИХИЧЕСКИ БОЛНИ !

Че ти нямаш такова право! Кой те е излъгал?!

трябва да се забрани яденето на каквото и да е...!!!

Да, ако можеш да просъществуваш така, защо не? Айде де!

Не е възможно на върха на хранителната верига да бъдат същества -тревопасни или на фотосинтеза, а сега се явиха и тези ГМО поне да си траят ...

Разликата между веган и вегетарианец е като разликата между здрав човек и душевно болен !

Ще се учедиш ли, че едно време- само преди 1 век, така са говорили и за разликата между вегетарианец и месоядец?

Съжалявам тези хора, които лишават себе си от най-важните неща: незаменимите аминокиселини и холестерола. Резултат: метаболизъм на бабичка и мозък на имбецил.

даам- холестеролът ту е вреден, ту е полезен. после се оказа, че имало 2 вида:полезен и вреден. така някой ден ще се окаже и за аминокиселините, а после пък и други неща ще се окажат. науката се развива, нормално е.

Se taia

Всъщност липсва един витамините B, който се доставя само от месо и от това следват проблемите с поведението и умственото развитие...

Значи аз от над 10 години съм мъртъв или тежко болен поради авитаминоза, в никакъв случай не съм си вземал висшето и не работя в сфера, дето ако главата ти не работи те уволняват, защото грешките в нея правят 5-6 цифрени дупки в банковите сметки на клиентите. Много хубаво сте си назубкали каквото пише в учебниците, ама за съжаление нещата в реалния живот са различни. Нито физиологията, нито анатомията на човека го правят подходящ да бъде се храни с трупове. Ама вие си ги плюскайте - нали някой трябва да е абониран за лекарския кабинет и аптеките. Да, веганството може и да е крайност, ама определено месоядската секта не им отстъпвате.

Да ходят да протестират пред някоя кебапчийница или дюнерджийница...ще ми станат хем вегани,хем...еб*ни:))

Е тая, дето са и клъцнали шкембето, хем яде само листа, хем е по-близо до прасе отколкото до човек. Аз по цял ден муам месо и яйца и съм с тяло на ПРОФЕСИОНАЛЕН АТЛЕТ.

Най-ефективната диета за мускулесто тяло не се е променила от праисторията насам: яйца и месо.

аз не ям месо и риба от 1995. но мога да ви кажа, че веганите са супер тъпи парчета! така и ранят и децата си! абсолютни диктатори са! отвратителни просто! мойте нивгиш не съм ги ограничавал. перат яко месо и се бъзикат с мен, че не ям и се се опитват да ми пробутат нящо с месо за ядене... а не знаят милите, макя им как я ям като я подкарам?!? мале-мале-мале.... не е за разправяне! хищник направо ставам! освирепевам!

Е, тука си много прав-не става с насилие,а с убедителен личен пример.

То се вижда какъв си убавец.

На снимката се вижда че закланата зелка и обезглавеният картоф са пуснали доста кръв.

НЕ СЪМ ВИДЯЛ ВЕГАН ДА СПОРИ С ЛЮДОЕД !!!

ЩО? ДА НЕ БИ ПЪК ДА СИ ВИЖДЛ МЕСОЯДЕЦ ДА СПОРИ С ЛЮДОЕД?

БИХА МОГЛИ ДА СЕ ДОГОВОРЯТ :-) ИЛИ КОЙТО Е ПО- СИЛЕН. НО ТРЕВОПАСНИТЕ ХЪРБИ НЯМАТ И ДВАТА ШАНСА :-))

Как постят канибалите? - Похапват вегани :)

Аз пък ще протестирам срещу филми с насилие над растения. Да ядеш плодове, зеленчуци, да пиеш чай е егати и зверството! Апропо, веганите ядат ли мед?

някои-не. зависи от вида веган.

А защо да не го ядът? Що за въпрос?

защото, за да се извади меда/който е "зимнината" на пчелите/, те биват а/ попарвани и унищожавани (стара практика) б/ обгазявани/одимявани- за да напуснат кошера временно

Пчелният мед е животински продукт според българското законодателство и винаги е бил класифициран като такъв.

Наскоро чух следното: "А, те хора още убиват, че ги и ядат, вие за животните сте се загрижили." Вярно, трябва йерархизация на приоритетите, но не пречи да се напомня от време на време, че човек не трябва да е и веган дори, а плодоядец /спр. Библията/. А пък анемията и др. проблеми се дължат и на прекомерната употреба на влакнини-те "свързва" ценни в-ва и ги изхвърля от организма. Принципно, хората сме едни ходещи "развъдници" на микроби и от това си и умираме- за наказание на нашата жестокост. Понеже и в марулята има живот и той не съвсем е наш, а е даден на нея, а какво остава пък за живота на животинките. :) И как ще живеем тогава?-Мислете и ще разберете...

Точно па Библията, дето Господ не аресал приношението на Каин, дето било от треволяци.Айде холан

Е, това е след Падението и изгонването от рая. Тогава нещата вече са тотално различни...

СЛАГА МЕДИЦИНАТА ! ОСЕМТЕ НАЙ-ВАЖНИ АМИНОКИСЕЛИНИ ЗА НОРМАЛНО ПРОТИЧАНЕ НА БИОЛОГИЧНИТЕ ПРОЦЕСИ У ЧОВЕКА, НАРЕЧЕНИ НЕЗАМЕНИМИ, СЕ ДОСТАВЯТ НА ОРГАНИЗМА С ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТИ КАТО ХРАНА ! ЛИПСАТА ИМ ПРЕДИЗВИКВА ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ В МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ НА ЧОВЕКА. ТОВА Е .

Нищо подобно. Това са мнения от миналия век. Нормалният, здрав човешки организъм има нужда само от гликоза, другото го затруднява и натравя.

Това изобщо не е вярно. Истината е, че пълния комплект незаменими аминокиселини се съдържат само в храни от животински произход, но от 2 или 3 храни от растителен произход - също могат да бъдат набавени. Просто трябва да се чете много, ако искаш да си веган и да не вредиш на тялото си!

(между другото по наше време ни промиваха мозъка, че тия "незаменими" аминокиселини, дето трябвало да се вземат само от месо били 3, та не знам как се плодят на 8, при положение, че аминокиселините са общо 20) Значи по вашата назубкана "медицинска" логика аз от над 10 години съм мъртъв или тежко болен поради дефицит на прословутите аминокиселини и поради авитаминоза. Много хубаво сте си назубкали каквото пише в учебниците, ама за съжаление нещата в реалния живот са различни от твърденията официалната "безкористна и безпогрешна медицина". Нито физиологията, нито анатомията на човека го правят подходящ да се храни с трупове. Ама вие си ги плюскайте - нали някой трябва да е абониран за лекарския кабинет и аптеките. Да, веганството може и да е крайност, ама определено месоядската секта не им отстъпвате.

Като цяло игнорирам веганите с техните теории за всичко, но не мога да им се начудя защо се излагат като рекламират този филм. Защото никой нямаше да му обърне внимание ако те не бяха се насочили към него.

Присъствието на вегани компрометират прекрасната идея убийството на животни за удоволствие, а не от необходимост, да бъде забранена...

А за насилието над марулите ...защо нищо не казват?

Съгласен съм само с едно. Ловът трябва да е само поради необходимост. Ние хората имаме нужда от животинско месо за да се нахраним и оцелеем така както имаме нужда от вода и това е факт. Няма да влизам в никакви спорове по този въпрос. Но да убиваш за удоволствие това не го разбирам и съм против. Що се отнася до веганите. Ваша си работа дали ще ядете месо или не. Само ще ви кажа че анемия не се лекува особено когато си я създавате сами. И също няма да споря по този въпрос. Изобщо не искам да водя разговор на тази тема. Човек за да е здрав и силен и за да живее пълноценна има нужда от месо. Просто физиологията му е такава. А вие драги вегани щом сте избрали нещо което не естествено за човека си е лично ваша работа но няма да ви позволя да унищожавате моя живота. Ако спазвате това правило ще се разбираме. Ако не го спазвате няма да се разбираме. Топката е във вашето поле. Същото се отнася и за гейовете. Знам че по принцип двете общности си ходят под ръчичка така че това което казвам се отнася еднакво и за едните и за другите. Стойте си във вашето поле и не стъпвайте в моето. Света е достатъчно голям за да има място за всички.

Ще протестирам срещу всички документални филми, показващи кадри от ПСВ и ВСВ, излъчвани по Discovery и History! Ще осъдя кабелните оператори в Страсбург.

Добре де, що не протестират срещу ловния туризъм, а срещу филма?.Филма само отразява факти и действителност.Или ако вземат протестират срещу ловния туризъм, който е доста доходоносна дейност, може да отнесът плувката.

МЕЖДУНАРОДНИЯТ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В ХАГА ! С ДЕЙСТВИЯТА СИ ВЕГАНИТЕ УПРАЖНЯВАТ ПСИХОЛОГИЧЕСКО НАСИЛИЕ ВЪРХУ МЕН, ВЪЗПРЕПЯТСТВАЙКИ НОРМАЛНИЯТ МИ БИТ И ТРУДОВА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ПСИХИЧЕСКАТА МИ СЪВМЕСТИМОСТ СЪС ЗАОБИКАЛЯЩИЯТ МЕ СВЯТ . ОТ МОЯ СТРАНА, С НИЩО НЕ СЪМ ПРЕДИЗВИКАЛ ТЕХНИТЕ НАСИЛСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ. ИСКАНАТА ПАРИЧНА КОМПЕНСАЦИЯ СРЕШУ ТЯХ Е В РАЗМЕР НА 30 000 000 ЛЕВА .

са веганите, трябва им яко клатене ....

Kalin

Не ни стигат обратните сага и веганите ще се правят на интересни;-)))