Откриха изчезналия Ивелин

Обявеният за общодържавно издирване Ивелин Узунов (20 г.) от Смилян е открит жив и здрав в местност край селото, съобщиха от ОД на МВР- Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Откриха изчезналия Ивелин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оти не му сложат една гривня с GPS! По-евтино ще излезе на дръжавата издирването на тази откачалка!

Абе , на тоя пиклю, кой плаща масрафите по издирването му? Никъде не се споменава, да е връчена някаква фактура на бащата.

Един път стомничка, дважди стомничка...

Мое да оди при "мецан". Да са се запознале от пръвнийот път и, те така.

Може да е болно момчето, а може и у дома да го забелязват само, щом изчезне. Случаят е за семеен терапевт поне.

Туй момче нещо сакато в главата ми изглежда. Има нужда от психолог, защото няма да спре да бяга и всичко живо да се вдига да го търси. Няма ли някоя мома да го оточи па да повтори и затрети няколко пъти, белким му писне да бяга и се задоми. То бива бива, ама така внимание не се получава.

кьотек требе яко ке помогне !

А всъщност това момче наред ли е или е за специализирана помощ? Струвами се, че си има проблем...

Това лай.о няма ли кой да му хвърли един пердах

Тества си новата игра момчето, "Да преброим глупаците". Може да се окаже и по добра от "Син кит".

А ти кой си бе льольо? Плюй си в пазвата и се моли да не ти се случва

Момчето може би не е съвсем добре, така че недейте го обвинява. Лесно му е на човек да обвинява като му е широко около врата.

абе, тоя синковец няма ли баща да му тегли един як бой и да престане да разиграва хората. И, сега нека баща му плати за поисканото издирване, както и за предния път! И то с лихвите!

Опитай да проявиш човещина. Няма да се изсипеш! Обещавам ти. Това с боя не е адекватно. Да не говорим, че впечатлява само хора с повърхностно мислене...

Да не се окаже че има любовна афера с горския!

ШАМАРИ...ШАМАРИ....ШАМАРИ 1 ХУБАВ БОЙ... А АМА НЕ.... ГЛЕЗЕНИК Е...

там има нещо съмнително при бащата

Да му сложат нашийник с GPS на този олигофрен, преди да се е затрил ефективно.

Момче на 20г.? Това е нормален, здрав, прав мъж. Трябва да е отговорен за действията си. Ако е нормален. Ако е болен - да се лекува, а родителите му да не хленчат.

този е някакъв олигофрен

20 годишния трябваше да е в казармата, и да дава наряди. ВЪРНЕТЕ КАЗАРМАТА!

Luna0102

20 годишните трябва да ги търсят, ако не се появят 1 седмица. Нормално за възрастта му да запразни нещо си, дето и той не знае какво точно и да забрави да се прибере.

Преди 1989 имаше Кърлуково и всички бяха там на лечение . Сега се гледат от родителите , а те не са специалисти и не знаят как да се справят .

Карлуково си работи и в наши дни. Но нито преди, нито сега може да прибере всички, а и този май е с лека форма на проблем.

тъй го карат "братята" от НЛО-то. Да пий редовно аповете юнака за да не разиграват държавата.

Щом се губи, я веднагически свалям хлопката от кравата и вързвам на тоя убавец.

ама до посиняване. Та следващия път да си знае...

Вместо фелтшер и санитр да се грижат за него, 200 здрави мъже го диряи 2 дни!

чиито правопис не знаеш.....пише се ФЕЛДШЕР-с "Д"....

На този или му щрака релето, или пак и някоя шантава игра. Ако е второто има лек- бой до посиране и с мотиката на нивата. Ама ако е първото.... лошо.

момчето може да има заболяване, за това никои не е виновен.спрете да обсаждате това дете.не е правилно! аз сащо имам дете сас заболяване и не са приятни такива критични мнения.благодаря

Момчето явно има някакъв психически проблем и е редно да потърсят специализирана помощ.Вярно в по-малките населени места не е ясно дали има добри психиатри, но в големите градове се намират.Друг е въпроса, че някои се притесняват от психиатъра, защото не били луди.А трябва да се ходи навреме, кога човека изпатка, надали има особен смисъл.

Веднага да бъде изпратен на лечение ,ако откаже семейството да плати всички разноски и по двете му търсения ,толкова народ за без пари го е търсил.То си личи по излъчването ,че не е нещо наред младежа..

Тоя колко пъти ще го търсят? Явно има проблем. Да го лекуват, да го вържат или да не ни занимават с него.

Да вземе прокуратурата да се самосезира и да го прати на лечение това момче! Ясно е,че има нужда.

Прекалиха тези родители с този шизофреник ,айде лекувайте го не ни занимавайте има толкова болни деца приковани на легло ние си играем на криеница !!

Звучи като сякаш бяга от вкъщи. Дали не го бият много или малтретират по някакъв друг начин?

Ако го бяха търсили индианците първия път, нямаше да се губи втори път, че да не стане като с дъщерята на вожда.

Понеделник: - Дъщерята на вожда се загуби. Цялото племе я търси. Намерихме я при голямата скала. От благодарност вожда позволи на всички воини да правим скс с нея. Сряда: - Дъщерята на шамана се загуби. Търсихме я два дни. Намерихме я при Далечното езеро. От благодарност шамана позволи на всички воини да правим скс с нея. Неделя: - Лошо. Загубил съм се.

ама той за втори път си прави майтап с нас. Абе сиктир - освен семейството му да плати разноските по издирването трябва да има и наказание - глоба и то доста висока, щото може и други да искат да си направят екшън.

чии го е дирил Ивилин в тази плевня - никой нищо не казва . Вързан ли е бил, отвлечен ли или ненормален.

Само GPS го оправя Ивелинчо или звънеца от селсию пръч...все тая

Сега тати да плати разходите и за миналия път и за сега!

Държавата успя да демотивира и обезвери подрастващите !Това бе дългосрочната програма на билдербергите , целящата заличаване на българската нация ! По времето на така старателно оплювания социализъм , този младеж щеше да завърши безплатно образование и впоследствие да започне работа , а не да се чуди с каква дрога да се надруса и в каква секта да търси истината за живота !

По принцип си прав, но точно този младеж ми се струва, че е умствено изостанал и макар от политкоректност да не споменават такива неща по медиите, този извод се налага от само себе си. Просто трябва много по-сериозна грижа и постоянно наблюдение... което всъщност никак не е просто.

И аз съм съгласен с предположението за умствена изостаналост или поне отклонение. Ако беше по времето на соц-а щеше да завърши безплатно образование, и впоследствие да започне работа. А ти щеше да си му клиент. Междувременно в казармата щяха и картечница да му дадат.

РАБФАК-а го завършваше от воле, а днес можеше и кандидат-президент да е.

... няма стомна за водичка.