От 6 клас започват с наркотици. Отровна дрога си пробива път

Ученици са засичани да употребяват наркотици още в 6 клас, най-масова е марихуаната, каза Стефан Бакалов от Отдела за борба с наркотрафика в Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - От 6 клас започват с наркотици. Отровна дрога си пробива път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че се е покривало не значи, че го е нямало. Още през 60-70 от родители на мои приятели знам къде е можело да се видят изхвърлените спринцовки. От мед. сестра в психодиспансер (работила там 60-70, отдавна почина) знам истории как се е изкарвал морфин. Тъй че ходи другаде да хленчиш по младините си.

"...От 6 клас започват с наркотици. Отровна дрога си пробива път..." - ТОВА са последствията от отдавна загубената война срещу наркотиците! От десетилетия се тъпчат милиарди без абсолютно никакъв ефект! ЛЕГАЛИЗАЦИЯ! Това е начинът да намалите консумацията и да разбиете мафията!!! Кога ще Ви го уврат малоумните кратуни най-накрая ??! В противен случай ще се борите с безкрайните производни на дизайнерските наркотици докато свят светува. С тази разлика, че сега хората вместо да пушат безвредна марихуана, се тъпчат със синтетични канабиноиди, на които не можете да хванете следите! И ще става все по-зле и по-зле. Защото сте идиоти :)

Не пишете глупости, Фентанил се използба за премедикация в анестезиите. Поставя се само венозно и 1 мл приспива пациента, след което следва миорелаксант и интубация. Поставен венозно, този медикамент приспива и подтиска дишането , ако се търси седативен , обезболяващ ефект или наркотичен, то максималната доза е 2,5-мл интрамускулно. Флаконите са по 10 мл, дозира се според килограмите. Друга форма на Фентанил няма, цената е космическа, държи се в сейф за наркотични лекарства , всеки изразходен милилитър се записва с името на лекар назначил поставянето. При венозно поставяне центъра на дишането се подтиска и изключва , за да се включи пациента на командно дишане . Това е едно от предназначенията на медикамента. Парадокс е да пишете,че извън медицинско заведение някой ще има достъп до него.

Хаха Смешник - ти от къде падаш... Има много медикаменти, които трябва да са заключени в сейф, но са по улиците. Също така, Фантанилът го има и на хапчета, така че си далеч от истината.

Всичко може да се спре,но...Ял съм шамари на19 само за една Фемина.Уж пълнолетен но със униформа на ученик.За мен сега тровят умишлено.Пари,власт,цинизъм и т. н.

КЪДЕ СА ПОЛИЦАИТЕ????ИЛИ ТЕ СА ОСНОВНИТЕ ДИЛЪРИ!!!!!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТИЯ НЕРАБОТЕЩИ УПРАВЛЯВАЩИ И ИНСТИТУЦИИ!!!

Ми то в 4 клас спиран да четенето, в 5 с писането и то какво остава за 6-ти....горе написаното. Чакай нация.

Каквото и да се каже и пише, всичко опира до тежестта на възмездието за отровителите на децата ни. След като не ги плашат т.н."присъди" и след като няма кой да конфискува милионите им, да очакваме поредната полиицейска акция.

Изключително полезна статия. Добре щеше да е, ако бяхте пуснали и едно списъче в кое училище какво най-върви, както и за цените - така де, нека родителите се информират за съвременните нужди на децата си. Или пък да избират училище според фин. си възможности. Нещастници.

МВР бди,дрогата безпрепядствено да достига своето предназначение.Днес в 6-ти клас,утре в предучилищната.

Дизайнерски наркотици...Ми то звучи много АРТ бе, направо да ти е кеф да пукнеш от дизайнерска смърт...

С любезното съдействие на господа милиционерите, разпространителите само се наблюдават и не им се пречи да развиват търговската си мрежа.

Това носи пари. А да ловиш престъпници не носи нищо, освен чест. Кой в днешно време работи за едната чест?

"Зависи от училищата. Има училища, в които се наблюдава употреба и на хероин. Има и училища, в които предимно се употребяват амфетамини. Вече за марихуаната, за съжаление, това явление е толкова масово, че аз лично не мога да се наема да го опиша" "Наблюдаваме"? Вече не го ловим разбойниците, само ги наблюдаваме? И ми искате увеличение на заплатите? За да наблюдавате как разни боклуци тровят децата ни? Нямате Срама!

МЛАДИТЕ ДРУСАТ АМФЕТАМИНИ, СТАРИТЕ ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ ! ТАКА ВСИЧКИ СА ЗАМАЯНИ И НЕ РАЗБИРАТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ И КАКВО СТАВА В ТАЯ ДЪРЖАВА.

Около всяко училище се продава дрога.Ченгетата знаят това много добре но не правят нищо срещу редовния си доход(такса спокойствие)

бг ценности,бг родители,бг овщество.

Грешиш - този проблем е по целият свят - даже в БГ сме доста изостанали.

че обръгнахме на тази напаст и не правим нищо, казваме си, че нас ще ни подмине! Все едно,че децата припалват по някоя цигара тютюн!

Решението е просто - питайте президента на филипините Родриго Дутерте. ;) Въпрос на закони и прилагане е. Примерно да им режат главите и забиват на колчета на оградата по границата с Турция. За добре дошли на мигрантите. ;) Да има двойна полза.

Гейовете от ЕС няма да са съгласни. Кой ще им го слага?

к гъзар ако не пушат пред даскало ги считат за сдухани.

Фентанилът е много опасен. Най-добре децата да си друсат амфетки и да им е мирна главата.

За мен най-добре си е коката. Проблемът е, че е скъпа.

Екстазито също e класика.

Питай ме некое друго въпросче!

Дискусия на дилъри!Тъпаци!

Ето още едно първо място за пример.боко много си прав.

Другарите от ДС се стараеме да има разнообразна дрога

Наясно сме, че няма страшно щом този бизнес го контролира родната полиция. (виж статия от вчера)

След като няма осъден на смърт дилър-какво да очакваме? Агонията ще продължава и алчните престъпници ще трупат милиони.

Докато спорите за канабиса, децата ви измират от синтетични боклуци забъркани в гаражи. Времето на тревата отмина, масово се друса амфетамин (всъщност метамфетамин, продаван като амфетамин). Под масово имам предвид всяка дискотека в страна, всяка вечер.

Докато не започнат да се застрелват като кучета на улицата без съд и присъда всеки търговец и наркоман, на каквито и да вещества които "пържат" мозъка на човек оправия няма да има. А що се отнася до марихуаната и нейните привържениците ... даже не искам дори да им чувал доводите. Те са най-гадните и трябва да се унищожават още в зародиш.