Борисов: Вдигнете заплатите, за да си останат хората тук

Има много неща, които като приключат, престават да бъдат интересни, без да се оценява какъв огромен труд е положен. Но ние сме пример за останалите държави.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Вдигнете заплатите, за да си останат хората тук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полиция

,,Борисов: Вдигнете ни от ,,тронът,, , за да си останат хората тук...,,!!!

Аз им дигам заплатите, те ги намаляват! Аз им увеличавам пенсийте, те ги съкращават! АЗ ги хващам лошите, те ги пускат! Е, няма правда!

По-добре управляващите да си намалят заплатите и партийносто финансиране и да намалят данъците както в Румъния за да живне народа. Другото е само приказки.....

ГОЛЯМАТА ТИКВА И ТОЙ УМ РАЗДАВА, ОПАЗИЛ НИ БОГ ОТ НЕГО.

Тоя всеки път е ни лук ял, ни лук мирисал.. все едно е опозиция, бахти нагляра..

Аз не знам какво се възмущавате. Вижте, че веднага се взеха мерки. Заплатите на министрите се вдигнаха с над 100%

С тия заспали профсъюзи,които се сещат за работата си само когато са застрашени местата им,няма да ни бъде.

Хората бягат защото ти им спираш проектите и ги рекетираш за "суджук", наглецо.

ка дсе дигнат заплатите ?колко се плаща за охраната на сокола?

Тоя е като комунистически партиец (защо ли като) ползва познатия лозунг: Дайте, да дадем! Не го ли е срам, нали той "дава" парите, защо иска от другите?

Господин Борисов...проверете тези бизнесмени как са спечелили парите си..чрез измами и приватизация и РМД и като немогат да управляват бизнеса си защото им е подарен , а не от способности..търсете пътища да се върне всичко на държавата което Иван Костов и неговите приятели от ДСБ и БСП и ДПС ограбиха и сега незнаят какво да правят...И Съдебната система е омърляна и за нищо не става за това сме до тук...

Човече, как може на базата на правилни констатации да отправиш на толкова грешен адрес молбата си? Нали този престъпник (в момента - наследи го от плеяда други поста - Луканов, Костов, ЦАрА) е в ОСНОВАТА на всичко, от което се възмущаваш. "Дръжте крадеца!" :) :) :) Мислете, бе, хора!

ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, трябва ни И спокойствие, ред, а не да ни пребиват и ограбват . Озаптете си избирателите от ромски произход!!!

НАТИРИХТЕ, УНИЖИХТЕ И УНИЩОЖИХТЕ МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС - ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ????? ВИЕ ГИ ДИГАТЕ НЕ ЗАЩОТО БОРИСОВ ГИ ДИГА, ВДИГАМЕ ГИ НИЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ / ПОНЕ ОТ ИКОНОМИКАТА НА СВЕТЛО / ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ФУКАЙТЕ - НИЕ СМЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ

заплати се вдигат с пари бе малоумнико !!бизнеса се чуди как да свърже двата края,говоря за тези които бачкат и не са свързани стеб,за тези които дойш и мачкас с нап,ит, и други твой рекет органи !!да не говорим за "суджуците" и другите деликатеси.....

Нахалник! Понеже бизнеса се чуди как да върже двата края, затова бизнесмените си вдигнаха палати -"прогимназии", карат по 4-5 супер луксозни автомобили, луксозни екскурзии и почивки, а тези, които им изкарват парите за тая цялата работа- работниците без заплати и осигуровки. Ай сиктер!

БЪДЕ ЛИДЕР КАТО ДАВАШ ПРИМЕР: - ВДИГНА ЛИ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И ПЕНСИИ? ( 2%... това ли е, което искаш от бизнеса )

Идиот Борисов много добре знае, Че на вятъра бае, Такъв нахален Кретен В България не е роден

да ги вдигне бе, другарю, мин.-председателю, нали ти си всичко в тази държава? Нали ти даваш, разрешаваш, назначаваш, уволняваш, строиш, рушиш, поощряваш, наказваш, потупваш и те потупват по рамото, и за сжаление от време на време по главата. Все Божествени длъжности, а Ти си Бог, над Теб само Слънцето грее плахо и смирено в очакване да засенчиш и Него.

Да вдигаме но батко братко, кумовете снахите и братовчедите източват парите.

Бате Боцко , а що не ни светнеш за кое "вдигане на заплатите" стаа дума ? За това на политиците, на разните там служители на държавна и общинска администрация или за това на полиция , пожарна, военни, учители , горски... и какви ли не темподобни си, такива които са на гърба на обикновения пооредял трудов народец !? Ми , че тяхната заплатица си е доста добра - май по груби сметки - средната "такава работна заплата" възлизаше на над 750 или 800 лева ако не се лъжа.... Заплатицата на обикновения шлосер "Бай-Кольо" или на Баба Гина на полето си е била малка и ще си е малка докато има трудещи се в това запустяло и забравено то бога място !!! та за тия ли заплати стаа дума или.. за вашите там и на вашите измекяри дето ден по ден ви благославят че сте били нашето спасение .....

Бойко хората бягат и заради твоята проруска политика -путинизацията урекет на печеливши фирми и разпродажбата на имоти на руснаци не проучени техните пари. Стези действия подготвяте ГЕРБ ,БСП-БКП ,ПФ и ДПС Кримски вариант.

Борисов говори така,че почва да ни става срам.Бай Тошо така си мааше накрая.А това за Белене ми прилича на защитна реакция.Ами ако беше завършена централата и произвеждаше ток щеше да обяснява колко милиарда е печалбата.Все някога ще дойде Видовден и накрая ще разберем кой е виновен-тези които я започнаха,тези които я строеха или този който я спря.

никога няма да се построи и да тръгне белене. това е квази-централа, измислена с цел да се инжектират милиарди всяка година от нас към русия. дори и да стане, това е силно земетръсна зона и огромна заплаха.

Ток от АЕЦ 3 ст Ток от американски ТЕЦ 20 ст Ток от трайчово-прокопиеви ВЕИ 50 ст Няма по евтин ток от този на АЕЦ при това многократно по-евтин. При това абсолютно безопасна, каквито са новите АЕЦ. Хайде тичай за грантчето си при Шорос, чух че ви е отпуснал нови яки парички.

кажи къде изчезват милиардите

в Русия

ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ,А? А ВИЕ ДА КРАДЕТЕ.... НАГЛЕДЦИ. ЛАПАДЕ ОТ КЪДЕТО МОЖЕТЕ. Е , ПОСРЕДНО ОТ ОГРАДИТЕ ПО ГРАНИЦАТА - ДНЕС СЕ ОТВОРИЛИ ДУПКИ, БЕЖАНЦИТЕ СИ ПРЕМИНАВАТ СПОКОЙНО, А МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ЗАБРАНЯВА ДА СЕ ГОВОРИ ПО ВЪПРОСА. ПАК ЛИ НИНОВА Е ВИНОВНА? И КОЙ ЛЪЖЕ? ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА БИ БАРАБАНА, ОБВИНИХА Я В ЛЪЖА.Е ДНЕС ЛЪСНА ЛЪЖАТА НА НАГЛИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ. ИДИОТИТЕ СА НЕПОБЕДИМИ

БОРИСОВ НАЛИ ОБЕЩА,ЧЕ ОТ ДОГОДИНА ТАВАНА НА ПЕНСИИТЕ ЩЕ СТАНЕ ОТ 910 НА 1100 ЛЕВА.ТОВА Е ПОРЕДНАТА ТИ ЛЪЖА.

Боко, хората се махат от Бг не само заради заплатите, а и заради теб и мутрополитиците ти....

,...не ти работи ''ПЕРАЛНЯТА'' в главЪтЪ.

"Ние сме пример за Европа!"- заявява нашият Премиер! Аз искам да го попитам" "По кой показаел? Бедност, смъртност, емигрирали хора от страната......" А иначе пак намери крайния за ситуацията! Това е бизнесът, който не вдига заплатите и гони хората от държавата! А той, горкия, като света вода ненапита! Невинен, до доказване на противното! Не че в случая някой се опитва да доказва някому нещо!

Слава Богу, че нашият премиер никога не е участвал в силови групировки. ГЕРБ полагат истински усилия за защита на обикновеният български гражданин. Важно е да се знае, че нито ГЕРБ, БСП, ДПС а и другите партии в парламента никoга не са участвали в корупционни схеми, скрит лобизъм и защитаване на лични и семейни интереси с цел облага. С решението си НАП да преследва всички фирми от дребният и среден бизнес, обикновени граждани продаващи през интернет стоки, налагането на 10% данък върху лихвите на влоговете, по-високите цени на винетки, Гражданска отговорност и градски транспорт целят единствено - по-висок стандарт на живот, по-високи приходи в държавата с цел борба с корупцията и повече здраве и сигурност за българите. Благодарим ти ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н.! Гласувайте само за парламентарно представени партии и г-жа Фандъкова!

Държавата преследва всички фирми от дребният и среден бизнес, обикновени граждани продаващи през интернет стоки, налагането на 10% данък върху лихвите на влоговете, по-високите цени на винетки, Гражданска отговорност и градски транспорт целят единствено - по-висок стандарт на живот, по-високи приходи в държавата с цел борба с корупцията и повече здраве и сигурност за българите. Благодарим ти ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н.! Гласувайте само за парламентарно представени партии и г-жа Фандъкова!

До тАпака с минусите: Ти или си идиот или се кефиш да те обират всеки ден теб, приятелите ти и семейството ти. Няма значение дали си ляв или десен, или каква ти е сексуалната ориентация, дали обичаш или мразиш САЩ и /или Русия - те ни крадат законно!!! Гласувайте само за парламентарно представени партии и г-жа Фандъкова!

ние от Филиповци, Столипиново и всички български квартали, махали и улици с преобладаващо мургаво население те подкрепяме!

Вдигнат ли заплатите с 10% ще вдигнат цените с 50%- това е Булгаристан! Така, че Терминал 2 е спасението.

мен с 50% по-високи цени, будителю няма да ме уплашиш. гражданска война да стане, пак ще си седя тук. от тук могат да ме махнат само на сила

Tи, си от лошият мат*рял, и на никой Hавън... не си нужен!! Hикой, на сила няма да влезе в кенефа в който живееш, за да ти отваря очите!!;)) xaxaxa..

дори да се вдигнат заплатите - малко вероятно, пак ще има голяма емиграция, просто хората искат друга култура, други пътища, други съседи, други политици, искат всичко да е различно, не е само до повече пари.

българите ни докараха до тук. разсипаха я тая държава

Вдигане няма да има , затова си ВДИГАЙТЕ ГЪЛЪБИТЕ от тази кочина . Тази държава , ВЕЧЕ е сътворена за политици и роми , / в други държави , наричани цигани , и двете прослойки /. Еднакво лъжат и еднакво крадат , от ЕДНА ПОРОДА СА . ВДИГАЙТЕ СИ ГЪЛЪБИТЕ ....

Въпросът не опира само до заплатите. Интелигентните българи избягаха от България, защото в страната липсват правила, закони, които се спазват, корупцията и шуробаджанащината се ширят, простотията и ганьовският манталитет също. Именно манталитетът в България отвращава интелигентния човек и ако той добре се е интегрирал в Европа, изобщо няма да се върне в родината.

да. и погледни какъв тип хора се занимават с политика в българия, доста далече са от представата за образовани, интелигентни хора.

Много е късно.Не се хаби.Разбери ,че всичко е безвъзвратно загубено.Не напред назад вървим и се топим всеки ден.Никой няма да остане в кенефа ти.Даже циганите в Европа се интегрираха и спазват законите на страната където са.А тук,беззаконие и за вас най големите престъпници закон не ви лови.Всеки вече го вижда това ,даже и слепите.

наскоро видях семеиство български роми в самолет за англия - дори и те са осъзнали къде ще са по-добре - имаха само 2 деца, всичките добре облечени, със скъп мобилен телефон с интернет, бяха заприличали на цивилизовани хора.

Имам познат който докато беше в БГ кенефа имаше редовно проблеми с парите. Играеше комар, крадеше лъжеше и винаги беше без пари. Ожени се и заминаха за западна Европа. В момента има собствена фирма, работници и доста успешен!!

мм да, друго си е да краднеш скъп мобилен телефон и портмоне с паунди в лондонското метро, както и да ти подхвърлят паунди в кутийката с просия... имали само две деца, а останалите запита ли се къде са- в домовете тук, издържани от нашите данъци. И стига с тия "роми"- цигани са, цигани ще си и останат, независимо къде живеят!

вдигни тавана на пенсиите.Вдигни тавана на пенсиите.С какво право се возите в бронирани мерцедеси,такива,каквито и завода производител не притежава,харчите пари безотчетно,а има таван на ЗАСЛУЖЕНИ пенсии.

А другите пенсии какво, да си останат 33% от осигурителния доход на лицата осигурявали се РЕДОВНО върху цялата си заплата? Ето тоя егоизъм и алчност ще ви държи на дъното. Всички пенсии, драги/а ми трябва да бъдат преизчислени в съответствие с актуалния стандарт на живота, а тези мижави 33% да станат поне на 80%.

Бате Боби на кви гъби си бе брат ;)

колко високи бяха заплатите и пенсиите при БСП, та така ривете. Ще ви кажа - пенсии - 3 долара, заплати - 6.

много добре се критикува, а още по-добре краде. Кои бяха батко и братко и сегашните такива - батко - престъпник, братко - депутат, майката лидерка - синът учи и работи в САЩ. Абе кажете ми само какво направи БСП - дупка в морето и една голя-яма инфлация та окраде парите на целокупния български народ. И кой започна банковата криза - първият съпруг на Моника Станишева, която с тези пари купува на сем.Станишеви имения и дворци на Женевското езеро.

щото дъщерята на бибитко не учи в щатите, а сина на мамата на нацията не учи също там, нали???

А вдигнете и Вие заплатите г-н Борисов на останалите в България служители и работници. Нека същото важи и за бизнеса, особено ярко се очертава охранителния - там е направо плачевно състоянието. Особено големите охранителни фирми, 161,ВИП Секюрити и още няколко като тях, хората работят за жълти стотинки направо. Но едва ли на някой му пука. Във всеки бранш от производството,колкото го имаме заплатите са занижени до минимума почти. Дано правителството излезе с някаква програма за увеличение доходите на хората, ние сме най-бедните в Евросъюза дс най-ниски доходи и пенсии. Време е да се вземат мерки и след като приходите се увеличават, направете нещо за доходите на хората.

Така де, вижте депутатите и съдиите как си вдигат заплатите и си стоят тука. Даже се натискат за още

Най-доволни са банкерите-на всяка пресечка банка и ядат ли ядат на хората живота

Циганските патриоти остават тук и знаят за кого да гласуват, за разлика от разни вищистчета!

Нагъл престъпник! Крадеш държавна пара, опита се да национализираш частна собственост (Емко и Дунарит) и в същото време даваш акъл на фирмите какво да правят.

Този човек лъха на нечистоплътност!

Борисов: Вдигнете заплатите, за да си останат хората тук

Абе дайте на комуноидните революции, разстрели, дайте им чуждата частна собственост, дайте им служебните волги, а те пак няма да са доволни.

КОМУНИСТИТЕ ИСКАМЕ ДА ИЗБИВАМЕ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ДЕТО СА : НАЙ-КРАСИВАТА НАЙ-УМНАТА НАЙ-БЛАГОРОДНАТА НАЙ-ОБРАЗОВАНАТА НАЙ-ХУМАННАТА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО :))

Те се твоите приближени авери ? хората ли ? За тебе хората са роби ? Наште, срещу ваште.

плюе ли плюе!Бойко строи!Докарва инвестиции,усвоява еврофондове,санира!А Нинова и ДПС крадат,спират санирането,работят за Русия за източване на България чрез ялови руски проекти,спират санирането и работят за излизане на България от ЕС

Харесва ми иронията ти. Стараеш се, но на други повече им се удава. Дерзай!

Този ще е на власт още дълго време.Даже и един българин да не остане тук ,той си има електорат-мангалите и ченгетата,сега и "учителите"Те не са българи,защото нищо не вършат.

А НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ИЗБИЕМ "УНИТЕ И КРАСИВИТЕ" РАБОТОДАТЕЛИ МУТРИ И СУДЖУЦИ И ДА СИ ВДИГНЕМ САМИ ЗАПЛАТИТЕ ??? ... ТАКА ДЕ ЩОМ НЕОБРАЗОВАНИ ТЪПАНАРИ МОГАТ ДА СА УПЕШНИ БИЗНЕСМЕНИ , ЩО ДА НЕ ГО МОГАТ БЪЛГАРИ С ПО 3 ЕЗИКА , ИНЖЕНЕРИ , ЛЕКАРИ , УЧИТЕЛИ ДА ЗАМЕНЯТ БОКЛУКА ???