Министър: Учителите да направят родителите съюзници

Доверието е в основата на съвременното образование - доверието между родител и учител, между семейство и училище

Обратно в новината

Коментари - Министър: Учителите да направят родителите съюзници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато ти носят цветенца един ден, а после цяла година те плюят и правят доноси безнаказано? Родител не означава да направиш дете и да го хвърлиш на обществото да ти го отглежда безплатно.

Това МОН е напълно нереформирана система от времето на комунизма. Колко партийни членове са на хранилка в системата и колко е раздут щата. Сега ме заливат с прекрасни думи. Вие какви действия сте предприели за да се случи доверието? - отговора е нула.

Няма как да се вярва на някой който гледа картата си дали са му превели парите а че знанията на децата са критични не му пука.. Докато заплатите не ги раздавате на калпак а след изпит в края на годината няма да имаме образовани деца а парите за частни урочи ще се увеличават там където има възможност за плащане и мерак за знанич

Този откри топлата вода за родителите. А мандатност кога ? Директорите са феодали в СОУ. Обвързани със свои хора и се вършат, какви ли не гимнастики в училищата.

Тия учители който не си е дал труда да провери, той не ги е изловил да малтретират деца, а тоя рапон призовава да им имаме доверие?!

Оправи си правописаааааа глупако!

Къде точно намери грешка, тъпакооо? Или си обикновен представител на неграмотното учителско съсловие?

"Утопия е да вярваме, че като сложим камери във всяка стая, ще решим проблема с липсата на доверие, а всъщност ще го задълбочим, коментира министърът, цитиран от БТА." Почти гениално, г-н министър! Те и децата вече знаят, даже най-малките, защо се слагат камери - именно поради липса на доверие. Всички знаем, че трябва да го има, ама го няма. И кво правим после? Нещо реално да се свърши? Аз от образоват. институции освен приказки друго не съм чула.

Подкрепям министъра за това, че трябва да има доверие между родители и учители. В противен случай, ще продължава да има конфликти и ексцесии в училище.

Министерството на образование:как да върнем доверието между учителите и родителите? Министърът Вълчев:ще направя кратко изявление(което ще звучи като евтина PR реклама) в което ще спомена колко важно е доверието и колко важно е за децата и ще припомня колко много вяра са имали родителите от едно време.И така ще се реши проблема(ама няма). Министерството на образование:каква прекрасна идея и даже не изисква почти никаква работа. "Той припомни, че нашите прародители много са вярвали на учителите, защото са знаели, че така е правилно" Това изказване ми звучи малко като "прародители много са вярвали на учителите" защото така.Тъпо и елементарно точно като цялата образователната система.

...а той, знае ли колко е заплатата на младшия учител... и как се живее с тези пари...!?!

Естествено, че знае! А Вие защо все за заплатите питате? Не ви ли стигнаха вече??? На кое съсловие са вдигнати толкова заплатите в последните години?

Я кажи каква е цифрата за един "младши учител", отвъд която спира тайно да бие децата, че да си знам!