Двама полицейски началници са задържани в София

Двама полицейски началници от столичното Седмо РПУ са задържани при две спецоперация на дирекция “Вътрешна сигурност” на МВР тази вечер.

Обратно в новината

Коментари - Двама полицейски началници са задържани в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро!Всеки нормален човек в България знае,че МВР е 100% банда наркопласьори и нищо повече от охранители на криминалния елит в и извън Министерски съвет.

Двамата, като ги уволнят от полицията, могат да отворят чейндж бюро; нали имат опит в броенето на банкноти.

а осъден немаааааа... нема и да има.

Сменят бушончетата и отчитат дейност.

Само двама??????Та нали те не са играли сами а са ръсели нагоре за да продължават????Всичко е прогнило в силовите защото се учат от боко а и му се отплащат много добре явно след като щатовете незаети ама парите за заплати свършили????

На времето Стефан Стамбулов, дава амнистия на разбойниците и който остави разбойническия си начин на живот го е назначавал за стражар/полицай/. Така е ликвидирано разбойничеството в Царство България! А, сега какво? Сега уволняват стражари/полицай/ защото са станали разбойници!!!

От 1944 до сега само разбойници са назначавани за какви ли не даже и премиери но нещо куца и по тоя начин не върви на добре

Нямам пари за зъбите и загивам.Някой не търси ли възрастен дилър?

мноого ,,чадъри,, в системата...!!! от многото ,,чадъри,, не се вижда ,,шатрата,, над тях...!!! един ,,отбор,, като не върви му сменят ,,трениора,,...!!! при нас само ,,играчите,,...!!!

боко чисти конкурентите и тези дето пропускат да се отчитат

защо не проверите в столичния квартал дружба как цели семеиства се издърят от продажбата на наркотици в продългение на цял живот нищо друго не са работили .е как става това бе

и те ли са държавна тайна :Д

ама каква стана тя бе, както е тръгнало ще приберат цялата полиция в дранголника! Един читав няма май от тях, а все реват за заплати и други екстри!

ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ! Това е простата истина, щото само преди седмица от ЕС дойде смазващ доклад за корупцията в БГ правосъдна система. Тея двамцата, както брата и сина от Русе са само за замазване на очите. Никой няма да бъде осъден...

Преди няколко години английската гимназия в Бургас се премести временно в едно друго училище. С преместването ѝ започнаха в двора на училището да се въртят едни съмнителни субектчета. На подадения сигнал от МВР отговориха така: а, знаем ги тия. Те са дилърчета, като се върнат пак в тяхната сграда и те ще изчезнат! Мисля, че не се нуждае от коментар!

Открийте разликите между полицай,политик и престъник ...то май няма такива.

А във Варна кога?! Цяла Максуда продава хероин и това не е тайна за никой!

И на кой го продава ? Ами спрете да купувате и употребявате наркотици, западните туристи не употребяват хероин..

корумпираните полицаи ще им ,,води,, следствието ,,некорумпиран,, следовател, а след това ще ги съдят ,,некорумпирани,, прокурор и съдия...??? резултатът...??? го знаете...!!! ,,ние ги хващаме-те ги пускат...,,!!!

Само хипотеза. Полицаите са само част от системата. Те са избрани и назначени там от политиците, за да вършат тази работа и да върви бизнеса. Големите пари отиват в ръководствата на партиите.

Да-а-а, иначе много ловят, че и ги бият , дребните риби с 2 цигари марихуана. Големите престъпници. Щото дребосъците нямат пари да им дадат. Така са и съдиите.

не се учудвам изобщо??? Чившите и настоящите ченгета контролират банките, рекламни агенции, възлови длъжности във властта, производство и всекидневни услуги - всичко е под техния контрол, точно за това цялата нация на измиране и държава е абдикирала отдавна.

Цялата държава се тресе, само пожари и атентати ни трябват и може да я закриваме, в същото време обясняват че всичко е наред и направо сме в Европаа с двата крака и по заплати, и по износ, и по квалифицирани кадри, по лекари и всичко. ПЪлен КЕНЕФ !!

Е как да вярваме на държавниците и властта ?

Парите се бележат като се снимат серийните номера и се въведът в протокол за маркирани за злоупотреба а от там прокурора се оправя с обвинението а защитата няма думи върху фактите. С какво ги мажат парите па сега?бележат и всеки може да каже че не е той :)) нека доказват че е- с условна ще мине началника ако изобщо се стигне до съд

ТОВА НЕ Е ПОДКУП, СОБСТВЕНИКА МИ ДЪЛЖЕШЕ ПАРИ, ПРИЯТЕЛ МИ Е, БЯХ МУ ДАЛ ЕДНИ ПАРИ НА ЗАЕМ, РЕШИЛ ДА МИ ГИ ВЪРНЕ. И МИ СЕ ОБАДИ, АЗ ОТИДОХ, ВЗЕХ СИ ПАРИТЕ И ТАКА.. ТОВА Е ВСИЧКО. НЕ СЪМ ВИНОВЕН.

Ако искат да променят нещо, могат да направят проверка за произход на средствата на всички висши държавни служители. 99% са до гуша в лайн*та и са директно за затвора. Ама е ясно, че желание за промяна няма. Има само имитация на дейност. Спомнете си какво стана с Цецо и апартаментите.

А над полицейските шефове кой стои? Други шефове. Тях обаче никой не ги пипа, щото те си пият кафето в ЦУМ и Хотел Берлин. Тия двамата арестуваните веднага са сменени с други двама и бизнеса си върви.

Не се отчитате, аааа....Ще видите вие....

Висши политици, висши полицаи и не чак толкова... свързани с престъпността. Хванали са няколко, да хвърлят прах в очите на хората. Как да им вярваш, а?!

най обикновена смяна на караула за заблуда на белъците

е добро утро! как може един полицай със заплатата си от МВР за няколко месеца да си купува чисто нов джип и апартаменти?!

Тиквата разбра, че народа е прост, но чак толкова прост не е и трябва да се направи жертвоприношение. Естествено, това нищо няма да промени. Но плебеите от тълпата ще са доволни и ще оставят сегашните мафиоти да крадат още. Истината е, че ако има желание за промяна, трябва да има арести всеки ден по 20-30. Почти няма читав държавен служител, който да не може да бъде пипнат за нещо.

Добре Дошли в Шенген! Нуждаем се от вас! А какво стана с каналджиите от летище София?

В Грузия за 2 год уволняват 90% от полицията и за учудване престъпността намалява. Това трябва да се случи и в БГ.

Невъзможно! Милиционерите да пазят бандидите и самите те да са бандити? Абсурд! Трябва да им се вдигнат заплатите, както на прокурорите!

d4

симбиоза, осмоза...и т.н. сливане на държава и мафия. хубава нова седмица!

Полицейски шеф от Пловдив паралелно бил шеф и на ало-измамници от Пловдив, в София полицейски началници са шефове на наркодилъри, в Русе задържани синът и братът на началника на КАТ....Прокурори хванати с подкуп някъде си или мъртво-пияни по време на работа... Хора, имате ли си на идея за какво говорим? Полицаи, Прокурори , съдии са най-престъпната шайка на обществото. Измет. До един са такива. Корумпирани престъпници, нарко-босове, рекетьори , измамници и . Трябва всички публично да се разстрелят за назидание.

Не е ли по-важно, че ги хващат. Значи все пак има някакво желание

че не сме Китай .

Затова сме разпасана територия Бандустан.

Виновна е системата на МВР! Разберете, че докато назначавате разни селендури дошли от прованса и понеже чеп за зеле не става от тях та ги правите полицаи те затова е така. Хората които служат в редиците на МВР трябва да са образовани, интелигентни с чувство за дълг и морал, граждани, а не селяни и тогава всичко ще се оправи! Дошъл ми селЮ с мостака и решил, че полицая е касичка за пари! Плюя аз на мръсните слелендури от прованса!

Виновна е демокрацията, че съсипа държавата като направи за смях армията , сигурността, образованието и здравеопазването. Резултата е на лице всичко го виждате.

Тенеке ръждиво, Ако 50 000 "граждани" станат полюцай кой ще остане? Защо не чувам в Австрия и Германия да има такива случаи толкова често? Може би защото ако хванат служител с подкуп : - Дисциплинарно освобождаване от работа. -не знам колко години няма право да заема държавна служба. - Заличава се стажа за пенсия натрупан на заеманата длъжност. - Евентуално съд с повишена присъда заради обществена опасност на деянието Ако и тук го направим така ,ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ПООПРАВЯТ НЕЩАТА? Да ,ама не ... :-(((

няма ли да им вдигаме заплатите???

прочети новина....броят с лампа! Умници,като се опишат номерата,каква маркировка ще видят :Д

Доказателство достатъчно. Да видим дали ще идат в затвора.

на условна ми мирише.....

Хората им гласували доверие, а алчните "полицаи" им плюват в лицето. Дано изгният в затвора!

няма нито закони,нито съдии ,които да осъществят справедливост,а ние сме циркаджии без достойнство и воля. съжалявам,но е така и това е причината ситуацията да се влошава ,вместо да се подобрява . обществото страда от непукизъм и едно много ГРЕШНО мислене ,а ето и резултатите !

По принцип полицаите в Студентски град са голими боклуци. Спира ли са ме абсълютно без никаква причина в неделя сутрин, докато се разхождах. И ме питат неадекват въпроси. То само като ги видиш ги става ясно, че са накаква шдмит, която трябва да бъде разтреляна.

Как се казват? Гамбинов и Капонев?

В Пловдив гащниците в дирекцията са манипулирани или служат на масоните, слугуват им. А в Трето криминалните са най-големите Дебили ( с главна буква!). Освен че вече един зам-началник на РПУ-то миналата седмица изгърмя по най-елементарен начин. Дебили бе!!! В техния район в Шекера и навсякъде си продължава контрабандното разпространение на цигари, рязан тютюн, точно пред КАТ, също. Полицаите и доносницните им си купуват цигари от тях. Някой чете ли тия мнения тук?!- Едва ли, иначе щеше да има реакция и да набележат мерки с реализации!

Шило

Седмо си е гнила ябълка от началото на 90-те. Поне тогава почнаха явно,ама като им знам района, нищо чудно и преди това да са били в цепиите. Дето се вика- имат традиции!

Учудването в случая е, че след мащабната акция са задържани САМО двама полицаи. Масова практика е полицаи да прикриват и дори да покровителстват разпространението на наркотици, особено в крайните квартали. Добрата новина е, че все още се срещат истински Полицаи, които наистина са наясно какви са служебните им задължения.

Ай стига уе:) Каква изненада:) Ни мой да бъди!

Как при нужда да звъня на 112,когато имам 0% доверие в полицията? Във всички далавери в БГ са замесени полицаи? После изчезвали доказателства и съдиите пускат престъпниците ... Няма осъдени, няма и да има! Да си наемем от вън полицаи,прокурори и съдии,както при футболни мачове!

Откриха топлата вода! Навремето Труд излезе с две средни страници описващи схемата за разпространение на наркотици в Люлин. Повече от 10 години по-късно в квартла се говори, че схемата е същата и още си работи, а вероятно и хората в 9-то са си същите.

Абе, тези шефове на РПУ-та ли са или бософе на мафиотски фамилии?

- термин от бай Тошово време ! като не ни вдигате заплатите ние се оправяме.

... самозадоволявсите се, ама се откажете от пагоните - поемете риска наравно с престъпниците...