Лейбъристите: Няма Брекзит без сделка с ЕС

Британският парламент ще блокира Брекзит без споразумение с ЕС, заявиха опозиционните лейбъристи.

Обратно в новината

Коментари - Лейбъристите: Няма Брекзит без сделка с ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

москвекзит.

"Резултатът от Референдума беше предизвестен" Да бе, до последно не се знаеше кой ще победи и накрая победиха с леко ,мнозинство тъпаците от провинцията умело манипулирани от лайна като Асанж.

като теб не беше ясно.

Да, бе, тъпаците победили... За цетнокожите какво ще кажеш? Расово между 47 и 53% от белите са гласували за напускане, докато 67% от азиатците и 73% от чернокожите обратното. Подобна е тенденцията и по религия 58% от християните са гласували за Брекзит, а 70% от мюсюлманите искат оставане в ЕС.

лейбъристите са английското БСП и никога не са имали сериозни лидери. Британските политици , станали легенди са от Консервативната партия. Явно това е поредния фейк платен от ЕС .

глупости - тони блеар е недосегаем.

лейбъристите. За тази глупост народът ще ги накаже жестоко на следващите избори.

Резултатът от Референдума беше предизвестен - Великобритания никога не се е чувствала "у дома си" в ЕС. Англичаните искат сами да си коват съдбата и политиците уважиха решението им...За разлика от БГ политиците. Между другото, изкарах известно време на Острова след Брекзита и мага да ви кажа, че у нас ревът е в пъти по-голям, отколкото там. Англичаните си работят и живеят. Хибридните новини са друга манджа. Недейте да плачете на чужди гробища, а си гледайте вашата чинийка!

Глупости на търкалета. Нито едно вярно изречение. Пълно дезинфо. И какво самочувствие само - отишъл селчо на екскурзия и всичко му се изяснило на място. Смех. Абе, глупчо, ми тя Тереза Мей и котилото около нея не е наясно какво да прави и цял свят го знае.Европейските преговарящи са потресени от въпиющата некомпетентност на британските си колеги и се чудят как да им помогнат да се вземат в ръце за да приключи всичко по-бързо и с по-малко загуби. Само на наш селчо морето до колене и всичко му е от ясно по-ясно. Е няма такава простотия!

москвекзит - излизане на москва от русия. без споразумение.

Ню Мексикозит, Уайомингзт и т.н. Щати населени с мексиканци и бивша територия на Мексико, заграбена насила от северния голям брат

В петък едно българченце пееше с оркестъра - Каталуня екзит , К .. К... Кърджали екзит. Брекзит. Хубаво ми беше :)

Каталунците са народ без държава, а помаците и турците са религиозно и етническо малцинство. Малцинство, но не и народ! Каталунците все пак имат автономия и затова претендират за независима държава, а в България никога не е имало автономни области и населението й не е концентрирано в определени области, какъвто е случаят в Испания. У нас турци има както в Разград, така и в София, Пловдив, Бургас и Варна. Населението е смесено, няма етнически чисти райони.

На български пее, ама ако иска да е господар е Европа, а не роб трябва да учи турските традиции, език, едентичност и убеждение. Колкото по рано, толкова по добре

Ей, баян-гювенди, като искате да се делите, събирайте си шалварите и марш в Анадола, от където сте допълзяли!

Ние сме си тук и вас ви има благодарение на нас. Храни куче да те лае

Забравих да кажа- Песента се казва Каталуня кючек. Поздравявам всички от дир-а

,,когато се говори за ,,пари,, идеите ,,мълчат,,..!!!

Пак пропагандни новини с цел глобалистите и техните слуги медии да създадат представата, че Брекзит е една грешка, за която англичаните съжаляват горчиво.Факт ли е вотът-факт.Кой гласува за доброволно излизане от ЕС-британците.Точка.

Нещата май отиват към английски черен хумор... Хем приемат "народната" воля, хем нещо не искат да я приложат, хем нещо започват да се оглеждат като в социалистически магазин за банани и портокали след нова година. Представям си как се дърпат да излязат, па не могат. Интересно ми е къде е онзи пуш, който истерично плашеше англичаните с дивите румънци и българи?

Няма да са прецедент - Ципрас накара хората да гласуват само за да НЕ им зачете вота след това, тея ще са вторите

коп.ле фараш-тараш ? Нали беше фронтменът на брекзита, дето щял да осигури просперитет на Великобритания ? Скри се като мръсен плъх в долните путлерастки дупки никакъв го няма ???

Айде сиктир бе! Нали щяхте "да танцувате и празнувате когато напуснете ЕС"? Нали така крещеше Фараж на митингите преди вота? Сега това дано стане, онова дано остане...

Ние Българските граждани и граждани за туй не вярваме в Бог, защото на земята съществуват лейбърсти и Британия?!... Лейбъристи и Великобритания...

Гати и наглеците. Хем искат да ползват облаги от това, че се измъквавт, но не желаят да оставят и активите, които има дава членството в ЕС. Е това по-големи йезуити от англичаните нема.

Писна ми от тия рижави отпадъци и затормозеното им от кръвосмешение мислене.

екземпляр, смес между филиповци, факултета, абисиния и столипиново ???

А ти понеже им миеш чинийте и им чистиш домовете ли се чувстваш задължен да ги защитаваш от лоши думи?

Лейбъристи, либерали, консерватори. Все са еднакви нагличаните, наричани още наглосаксонци! Един от друг са по-нагли. Виждали ли сте някога по света по-долен народ от нагличаните?

Грозноватите им хамерикански и еврейски братовчеди да не би да са по-читави...

виждали сме,и това са българите,смятат,че всички са им длъжни,че целият свят трябва да ги хрантути,докато те и пръста си не мърдат,крадат с г..овете си,нагли,самозабравили се паразити,които на всичко отгоре се имат за богопомазани,защото живеят като богове

Смени лекаря или дилъра

Колкото ГРЕКЗИТ, толкова и БРЕКЗИТ ще има. Точно толкова и независима държава Каталуния.