Австрийският ”анти-Меркел”

В Европа не бива да стъпи повече нито един нелегален мигрант, а социалната система трябва да изгуби привлекателността си за чужденци.

Обратно в новината

Коментари - Австрийският ”анти-Меркел” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ДАДАТ КУРАЖ И НА ГЕРМАНЦИТЕ ! И ЕВРОПА ДА ПОЕМЕ КУРС КЪМ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ !!!

че държавните граници са свещени и неприкосновени. Ако ги прекрачиш без паспорт - стреля се на месо - така беше и не само при комунистическите страни. Кой, кой ще ми каже тези мигранти със стотици и хиляди евра и долари защо са без лични документи - пазят си пари и телефони, а документи - не. Дотам сме стигнали че за визи никой не говори.

със заглавието. Мързи ме да прочета напоителната статия.

меркел и цялата педераска мафия в затвора!

австрийците си знаят правата и задълженията ,поне знаят за какво са ходили на училище .

Не "харизма" а "привлекателност" или "обаяние" драги ни "журналисти".

Да не му се случи нещо с мерцедеса, както стана с друг един харизматичен австрийски политик.Иначе, дори да е популизъм, това искаме ние обикновените хора да чуваме, а и нещо да се случва, .

извинявам се и не говоря само за теб, но ми изглежда в България има някакво грешно разбиране на това, какво популизъм значи, защото не значи демагогия!! популизъм идва от времето на френската революция и значи политика в защита на народа, на обикновения човек, а не на богатия елит. пише го и в книгите, а за младите поколения - в Уикипедия.

Не е вярно че Унгария, Словакия, Чехия и Полша са евроскептични. По-скоро са скептични към диктата на недемократично избраната Европейската Комисия.

Пожелавам голям успех на Курц,неговата партия и Народната партия,както и да я нарича еврогейските либерасти.Искам в цяла Европа да дойдат на власт десни партии,да изритат 5 млн.мюсюлмани,заедно с мама им канцлер.

bitte schön нека да уточни г-н Курц,че става дума за социално помощи, изплащани за децата на тъмнозелените индивиди, притежаващи български документи за самоличност, с които пребивават в Австрия!

За араби всичко може,а за ,,тъмноз....,,не може.Но все пак намери се един трезвомислещ човек да поведе ,,зомбираните европейци,,но дали ще успее не се знае.За нас нищо добро,ние се мазним на икуфелицата ,а тя ще ни разселва ония дето не са и нужни,,неграмотни,естествено те са с много деца,,за да ни пълни държавата с хора,т.е. само с паразити,а ние ги имаме в изобилие.

Нямаше начин да не се пръкнат десните партии. Хубавото е, че всред европейските народи има и умни, мислещи хора, а не ония дърти евро-муфлони дето вършат глупости. Този младеж ще затвори вратите за арабелки, но какво ще прави с ония дето вече са при тях, че те се множат като бактерии при влага.

Страхувам се да не му спретнат и на него нЕкоя катастрофа.

Да не се окаже, че след Англия и Австрия ще напуска ес? Тоя Курц хич не е от кротките политици.

са "анти-меркел", обаче само ако са извън управлението.. В момента глас не им се чува по този въпрос...апа на Председателството Волен може и да чете приветствено слово...