Севернокорейци работят в Китай за трапезата в САЩ

Разследване на Асошиейтед прес установи, че севернокорейски работници преработват морска продукция в китайски предприятия, откъдето тя се доставя в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Севернокорейци работят в Китай за трапезата в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези от асошиейтед прес направо са разкрили престъплението на века! пулицър няма как да им се размине за това смело разследване и публикуването на тази новина шокираща цялото честно и прогресивно човечество, че ким финансира производството на атомни бомби с продажба на стриди на великите демократизатори на света... направо шок!

вие банкери ли искате да работят и китай ги изнася не сев корея

Опа, опа! Чакай малко! Нали северна Корея не пускаше душа да иде навън, робство, пълно затъмнение, ядат доматите с колците и тн? Сега как така били в Китай и произвеждали стоки за САЩ и Европа, че и всеки месец превеждат пари лично на Ким да си прави ракетки.. Тея хора съвсем не помнят какво говорят и всеки ден си противоречат...

Чети внимателно.

Специалитет: Суши "Ким Чен Ун" Морски дарове със солено-кисел сос натюр.

Ким Чи с октоподи...

Те затова изперкаха американците всеки ден стрелят и се убиват като кучета.

с тая реклама да се дръпнат очите на американците. Ще видим дали пък не пращат колети на своите в Северна Корея.

тази новина е като българските калашници дето ги ползват терористите..

Пак претоплена манджа... През септември 2015 година,двама евродепутати нали питаха Еврокомисията дали са чували нещо по този въпрос. На 18 януари 2016 години ЕК лаконично им отговори:"Комисията не разполага с никакви документи за работници от трети страни в ЕС". и то след като британски вестници са пбликували свое разследване в което доказват че из всички европейски странни работят 50 000 северно-корейци и до момента единствено Полша, след четвъртия ядрен опит на Ким, е заявила че за в бъдеще няма да позволява наемането на северно-корейци от полски фирми;)

Робството било забранено...

Бе те американците си внасяха електромагнитчета от Китай за прехваления си Ф-35, ся за едни рибешки дреболии се шашкат :)

Според авторите на разследването от месечните заплати на севернокорейските работници 70 процента отиват при правителството на Ким Чен-ун. Така на работниците остават по 90 долара на месец или около 46 цента на час Преди 10 ноември схемата за изземване на доходите на работещите българи във външнотърговски фирми беше същата.

Алоо, Петрофф, кога точно си работил зад граница и като какъв? Аман от тъпи лъжци!

Човекът казва, че схемата е същата, не процентите.

И севернокорейците де си харчат останалите невзети центове? В корекоми ли?

суровините???? Тя Аляска си е на САЩ отдавна! Начи хахаха много лаем но когато става въпрос за авантата си правим каквото си искаме!!!

Ееехехе. Че то стоката на Али Експрес "мейд ин Чайна" се прави в китайски заводи на територията на С Корея. Кво сте се хванали за некви октоподчета при положение че новият ви Iphone и той правен от С Корейци? BTW, 40% от фабриките в С Корея са частни, предимно китайска собственост.

40% от фабриките в С Корея са частни тва къв комунизъм е?

В Северна Корея цари само нощ, а Ким Чен яде млади американчета, докато крои планове как да превземе света. Точно същите неща се пишеха и у нас само преди 30 години. Включително култовото "американски моряци, опиянени от кока-кола изнасилват момичета по улиците". Но сега, вместо тези пропаганди да са ни смешни, все повече започват да им вярват. Всичко, което знаем за Северна Корея е пропаганда. С очите си са я виждали малко хора и ВСИЧКИ разказват нещо съвсем различно.

В събота гледах южнокорейски филм за сътрудничество между южнокорейски полицай и севернокорейски военен. Трябва да кажа, че дори те се смяха на пропагандата, че севернокорейците умирали от глад под строй под диктатурата. Дори накрая южнокорееца отиде в Северна Корея по задачи и не я дадоха някаква разсипана гадна като от американски филм. Тъпото е, че съм гледал не един филм на тази тема и двата народа явно се смятат за един и желаят да се обединят, но Америка много им "помага" това да стане. Май са нещо като съвременен вариант на Княжество България и Източна Румелия.

И що тогава южнокорейците най-много реват, че Ким вадил бомбите?

И? каква е истината? защо няма снимки?

ФЕЙК НЮЗ! ВЕЧЕ САНКЦИИТЕ НА ООН ОТСКОРО ИЗКЛЮЧВАТ КОРЕЙСКИ РАБОРНИЦИ НАВЪН! ЯСНО ЛИ Е? КАЖЕТЕ НА РЕШЕТНИКОВ, ЧЕ СКОРО ЕС ПОЧВА МЕТЛА НА ТАКИВА КАТО ВАС!

Ами браво на САЩ - впрегнали са дори враговете си, да работят за тях.