ГЕРБ-Хасково свали доверието си от кмета

Структурата на партия ГЕРБ и общинските съветници от групата в Хасково свалиха доверието си към кмета Добри Беливанов и го обвиниха в провалено управление.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ-Хасково свали доверието си от кмета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От местния ГЕРБ обаче уточниха, че не искат оставката на кмета. Искахме кмет, който да управлява компетентно, справедливо и прозрачно. Добри Беливанов беше такъв. Но явно властта и ласкателите го превърнаха в кмета, който ние никога не сме искали. За съжаление, действията на Добри Беливанов още от първия ден на управлението му носят само разочарования." Ся последно - кметът кога "беше такъв" - компетентен и т.н., след като още от "първия ден на управлението" си успя да ви разочарова?;) И ако за снегопочистването ще си търсим кусури - ами да бяхте дошли в Бургас тази зима, че да видите как драпахме 2 седмици през снега, в идеалния център, без от общината да си мръднат трътките и да почистят поне пред автогара Юг и централните площади... Ся да не свалите доверието и от нашия кмет за тази нищо и никаква подробност?!;)

Видях 1-2 мнения, които се доближават до истината! В една община ОТ КМЕТА ПОЧТИ НИЩО НЕ ЗАВИСИ! Решенията взема Общинският съвет- които го " държи"- управлява и Общината, печели общински поръчки и т.н. Кметът само се подписва под решението!

Ами като нищо не зависи, да го няма , бе! Защо взема заплата, и той и всичките копуци около него? С колите му, с командировките му из чужбина, с далаверите му и игрите му? Вся власт советам тогаз и без кметове! Защо се натискат като луди да стават кметове, а?

И с'я к'во го обвинявате човека?! Имал една негова фирма да монтира бариера и да вземе пари, ама нямал негови фирми за урана и снегопочистването - мила родна картинка!

Стара новина! Още вчера кметът даде отговор на безпочвените обвинения. Човекът е с единия си крак на оня свят и вече нищо не му трябва за разлика от Христо Бисеров, Делян Добрев, Къньо Маймуната и а от Гробнтораж - все верни поддръжници на ГЕРБ. Дядо Добри макар и да не може много, прави кавото е по силите му въпреки партийците от Гроб. Нормално е да го мразят

Това за недобрия професионализъм и лошата работа на общинската администрация са празни приказки. Ами то в самите министерства и регионални държавни структури ако знаете какъв е батак. там е пълна некадърност, лобизъм и уреждане на правилните хора. В сравнение с батака в държавата, този кмет с мед да го намажеш. Проблемът му е, че просто не се е отчел и е гушнал някоя комисионна лично, без да я сподели с другарите от герП. Нещо толкова. Има време да се поправи. ще се разкае, ще пусне някоя обществена поръчка на правилните другари и ще хване и следващ мандат.

Основния проблем на Хасково си остава водата, и ако кмета е виновен за нещо то е точно за това че не е направил нищо за решаването му. Когато проблема с урана стана обществено достояние ситуацията беше толкова спешна че се наложи правителството на извънредно заседание да отпусне нужните за решаването му два милиона лева. След това правителството разреши пак заради спешността на проблема да не се провеждат обществени поръчки, а да се премине към директно договаряне с фирми изпълнителки. И тук въпроса се закучи. Явно не можаха да се спазарят кой да прибере тлъстата печалба и всичко спря. Половин година по-късно хасковлии пият, готвят, правят си чая и кафето с минерална вода. В едно нормално семейство това означава една десет литрова туба вода на ден. По два и нещо тубата това са си шейсет, седемдесет лева на месец. Прибавете още трийсет лева за десет кубика вода / дето се води питейна / за битови нужди. Цяло лято плащам петдесет лева за ток и сто лева за вода на месец. Ей това не мога да простя на кмета. Бездомните кучета и преспите сняг също са проблем, но незначителен на фона на водния.

Като не може да реши проблема- да си подава оставката и да си ходи. А вие да си изберете друг, но по-разумно и не защото лъжел по-мазно.

Снегопочистването през зимата беше много зле, но си мисля, че това е само повод. Какво ли има зад кулисите...

Дребнотемие нещо свързано с дребното теме на кмета ли е?

Калина Илиева и петър харизанов----са безработни!:)))))))))

нормално е,че е в чужбина . нали прехода се решава и управлява оттам ,а и финансите ни са там ...тук остават гробищата и погреб.агенции .

Кмете кмете кактъй дзабрави при сделките да се отчетеш на пхартията майка дето те е издигнала ГЕРБ гробарите български сега дано не си закъснял с отчета пък може и да се оправиш ако напавиш навреме и на когото трябва нужната вноска

Не правеше добро впечатление и въпросната ситуация въобще не изненадва.

Още, когато го избираха, се учудих, как могат ГЕРБ да подкрепят този селяндур.....

ГЕРБ, като подкрепи Ценко Чоков, ти Учуди ли се?

Росе, патко слабоумна, Беливанов си е потомствен гражданин, за разлика от твоя кумир - Боко Тиквата, който е от едно тъпо шопско село. А и най-малко софиянци могат да кажат, че не са селяндури!

Селянията се определя не от родното място, а от манталитета и възпитанието.

О,Роси ти си патка с п утка,но и за последното не съм сигурен...