Уволниха прокурорка, пила в работно време

Районната прокурорка на Варна Цветанка Гетова, която преди няколко месеца беше засечена със своя заместничка да пие в работно време, е освободена от поста.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха прокурорка, пила в работно време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, по-леко със заглавията! В Цацаратурата не се увоняват, там само се освобождават от високите постове! - "освободи от поста административен ръководител на Районната прокуратура във Варна"

" Д-р Радева ми е забранила да пием вода"!

" Д-р Радева ми е забранила да пием вода"!

Ееех, ако пиенето беше баш проблемът на българското правосъдие, тогава положението щеше да е розово. Тея двете не работят понеже пият, аре, а останалите? Или за Варна не стават, но във Видин може? Въобще закривайте го тоя батак и всеки да се въоръжава и разправя както може. Подозирам,че е възможно резултатът да е по-приличен от сега....

А защо пие някой задава ли си въпроса. Когато си в смрадта и системата е такава, че нищо не можеш да направиш, посягаш към чашката малко да ти притъпи сетивата.

някой друг е плащал а тия са се усрали

6 ракии, две чаши с уиски и 2 бири. Ако са малки, по 50 гр., нищо. Ако са двойни - чест и ипочитания съдийке! Вчера ударих набързо 4х100 мастика/гръцка/, каничка вино, и две-три бири. Жена ми ме направи на трътка!

това са поръчали до 15.30,а са останали до 21.30 ...

Че то така може да уволнят всички прокурори и съдии!:)))).. ...адвокатите носят...:))))

"6 ракии, две чаши с уиски и 2 бири" Корави жени! Аз ако гаврътна половината на това, от душа и сърце ще пея "Градил Илия килия" на дръжката на метла вместо микрофон.

Е, те не са били сами...

прокурори защитават убийци... сега ясно ли е защо е пълно с изроди-рецидивисти по улиците в мутристан!?

При такъв началник всеки ще пропие. Горката!

Не, че искам да съобщавам информация "от кухнята", но то по тази логика от съда и прокуратурата трябва да освободят всички....

Уволниха прокурорка, пила в работно време Е , в кое друго време да пие, като само работното и е свободно.

Подкрепя интелекта си с по-силни инхибитори. Ако удари с камион някой по улицата пак ще излезе читава от положението.

Ако работата пречи на пиенето трябва да се преустанови трайно.

Такива решават съдебните дела.

щом са я уволнили така бързо значи не е било корумпирано момичето

Е няма ли и за нея смекчаващи обстоятелствата причини като при онази която лъжесвидетелстваше за да отърве от затвора мъжът си?! "Срещу заместничката ѝ Милена Даскалова все още има висящо дисциплинарно дело" Тия прокурори май въобще си нямат понятие какви са им задълженията и как да ги изпълняват.Съдът се влачи като полу умряло животно,прокурорите не знаят защо са прокурори,инспекторите и полицията умуват за всяко престъпление все едно решават тайните на света и това ни било правосъдие.

Абе тия щом толкова носят на алкохол ... сигурно и друго бутат в устата. Няма да се учудя ако са перфектни флейтистки и редовно "свирят" на проверяващи от София.

НЕ е уволнена обаче, а само е разжалвана от шеф в обикновен прокурор.

Е, ще продължи да си попийва:)))

Подвизите на двете дами са били добре известни в средите им. Своеволието и безнаказаността водят до нежелани последствия. След като изтрезнеят, ще се осъзнаят.

Уволниха прокурорка, пила в работно време!!! То така ако вземат да уволняват държавни служители - един няма да остане!!!

Браво на каките!6 ракии+ 2 уиски+бира за разреждане за има-няма 2 часа!

Биричките ги жулнах аз. Щях да ги челастря, ама те се бяха взели много насериозно. После, като са осъзнали какво са пропуснали, са се довършили от мъка.

сътрудничество с руския прокурор-Чайка..ха.ха

сега ако сме държава,тия мърли трябва от всякъде да ги махнат,и да не практикуват повече тая професия...пияндета смотани...

като допълнителен бонус и "наказание" госпожата е получила и увеличение на заплатата от 01.09.2017 г.! Честито на печелившите!

То и аз нося на пиене, но след разделените на две дами ''6 ракии, две чаши с уиски и 2 бири '' , ще съм доста опулен, да не кажа трупясал :)))

И то забележи за колко време- за няма и два часа от началото на запоя! Яки каки!;)

Пила си, пила - добре, еми вземи си мезе бе джанъм.

не дава така лесно суджуци.

че то всеки прокурор гледа да те разубеди относно престъпника, не знам защо.

Има и свестни прокурори. Те се броят на пръсти, но ги има.

Защото им "отваряш" работа. А те не са на норма...

На такива ли увеличиха заплатите и им построиха нова сграда в София?!

Ето такива са ни назначенията!