Прокуратурата разследва смъртта на полицай

Окръжната прокуратура във Варна разследва смъртта на старши инспектор от Четвърто РПУ в морския град, съобщиха от държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва смъртта на полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ако бях тъпо корумпирано ченге също щях да се застрелям.

То версията е една: "Нещастен полицай боравил с оръжие или други общоопасни средства - подкупи, участие в банди и т.н."

Полицаят чисто и просто....загризала го е съвестта и решил да си тегли куршума.

"Димократичният" дирник е овъргалял заглавието в лъжлива мъглявина. То трябваше да бъде, че полицейския инспектор е застрелян, най -вероятно при изпълнение на служебните си задължения. В метрополиите (да не говрим за ама много големата демокрация САЩ) извършителите на такива деяния се търсят упорито и (в САЩ) сядат на електрическия стол. Във васалното БГ такива случки се потулват под формата на "самоубийство" (специалитет на ГЕРП и Боко&Цвинокио), нещастен случай, лични отношения, бизнес отношения и т.н.

Осъзнал е какво е да си полицай в България и е взел правилно решение. Има някои свестни полицаи, но повечето са боклуци.

на колко години е и как се казва , ако не ви представлява трудност разбира се в този за вас труден ден

Ако е прострелян с повече от един куршум, значи е самоубийство. Виж, ако е прострелян само с един куршум, тогава има много варианти ;).

vasil

Хемингуей си е отнесъл главата и с двете цеви на чифтето. Съратникът на Левски,Тодор Пеев се е прострелял с револвер първо в гърдите,после в главата. Познавам човек,оживял след опит за самоубийство с Калашников"-3 куршума в гърдите. Самозастрелването с повече от един куршум не е невъзможно.

В България след 1989-та година има и четвърти вариант - самоубили са го.

Мафията нещо надига глава напоследък и хората й трябва да бъдат респектирани,профилактирани и каквото още се сетите в този дух.

старшият инспектор явно не е имал опит в боравенето с оръжие ,за което е необходима най-вече пожарникарска диплома .

нещастен случай при боравене с оръжие- устройва всички

vasil

И с обяснението,датиращо още от време оно "при почистване на оръжието"... Мнозина от тия,носещи оръжие,дори по служба,дори от дълго време, са немарливи и лекомислени с него.

ммммммммммммммм , ддддддддддддддддд, аааааааааааа

vasil

Щом ги има и трите хипотези -самоубийство,нещастен случай,убийство,значи е прострелян от упор,най-вероятно със собственото му оръжие.В такива случаи трябва чудо да стане,за да се разследва и докаже убийство,не че няма и такива случаи.