Тръмп в ООН: Може да се наложи САЩ да унищожат напълно КНДР

Американският президент Доналд Тръмп призова държавите членки на ООН да засилят натиска върху Северна Корея да се откаже от ядрените си оръжия.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп в ООН: Може да се наложи САЩ да унищожат напълно КНДР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой стои зад севернокорейското безформено същество?? И тогава?? Смешно е!! Много е смешно АНАЛИЗирането на Нищото!! :)

Дрън-дрън, че пляс! Никой умен няма да стрелне ядрената ракета срещу друг. Щото после няма да има нищо! Демек, никой не печели! А инак всичко е икономика, пари, власт! Другото са празни думи, кьорфишек! Доказано е че военната мафия печели най-дебело! И оттук извода писан по-горе :)

САЩ ще отърват светът от КимСвин докато Китай и путкин рИват Свиквайте , мурзилките ;)

"КИМ призова държавите членки на ООН да засилят натиска върху САЩ да се откаже от ядрените си оръжия. КИМ заяви пред ООН, че КНДР няма да имат друг избор, освен да унищожат напълно САЩ, ако тя ги заплаши ИЛИ ИЗПОЛЗВА ЕДИНСТВЕНО В СВЕТА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ КАКТО В ХИРОШИМА И НАГАСАКИ, предаде Ройтерс, цитирана от БТА." КИМ призова държавите членки на ООН да засилят натиска върху САЩ да се откаже от ядрените си оръжия. Тръмп заяви пред ООН, че КНДР няма да имат друг избор, освен да унищожат ЧАСТИЧНО САЩ и техните помагачи, ако тя ги заплаши, предаде Ройтерс, цитирана от БТА...............кое ли е по искрено и вярно????????????????:)

Дано когато се наложи да се унищожава КНДР на пулта с копчето е някой, който знае къде се намира тази държава. Че иначе може да се сбърка я с КюстеНДилР, я с КюстеНДжаР.

И за по-малоумната част от форума, която е на издръжка от Козяк да поясня, че на ФАЩ не им дреме за никой и за никаква демокрация. Северна Корея им е през оная работа. Истинската им цел е тоталното унищожение на азиатските икономики - Ю. Корея, Япония и Китай, които реално са заплаха за господството на ФАЩ. И за целта ползват севернокорейкста "заплаха". Когато стане патакламата ФАЩ се надяват всички изброени да бъдат повлечени на долу, а те да си останат пак на сухичко както едно време.

Жалка работа. Този нещастник не може с едни севернокорейци да се справи. А тук шорошите си мечтаят да ги отърве от Русия.

Ти да не си Всевишния бе боклук, за да решаваш съдбите на милиони хора, независимо дали са корейци или африканци

Крайно време да се размрази военния конфликт КНДР и военната макина на САЩ да заработи с пълна пара, че иначе незнам от къде ще докарат БВП, че и печатниците за пари ще се счупят от бачкане.

Ще печатим колкото си искаме и когато си искаме, защото ние сме световната валута преди, сега и до края на света.

Падне ли ракета в теротириалните води на САЩ ще е по умрял от прасе по Коледа

Дай Боже, да не падне ракета в Йелоустоун, особено със заряд водородна бомба, голяма веселба ще настане. Една цяла КНДР ще изчезне и 2/3 от ФАЩ.

Медленно ракеты улетают вдаль, Встречи с ними ты уже не жди. И хотя Америку немного жаль, Лучшее у нас впереди. Скатертью, скатертью хлорциан стелится И забирается к нам в противогаз. Каждому, каждому в лучшее верится, Падает, падает ядерный фугас. Может, мы обидели кого-то зря, Сбросив пару лишних мегатонн? Клочьями летит кровавая земля - Здесь недавно был Фашингтон.

Ненор Мален.

На тоз рижавият дядка му скроиха ку.р капан. Написаха му една недопустима реч, и сега ще искат да го импийчват затова че го е казал от супер официална трибуна.

този път тръмп прескочи тоалетната и се изходи в тревата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1нема да стане идиот нема !!!!!!!1твоите крави са нищо сравнение само на китаици и руски !!!!!!!!!!!!!този път ракети ще падат и в капитолия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ако може и Русия, че да не ни освободят пак, че на там отиват работите

Лошото за САЩ е, че сев.корейците не са толкова глупави, че да заплашат САЩ. Знаят какво е ядрено оръжие и си го разработват точно като сдържащо. И няма да мине номерът американците да покажат една епруветка и да почнат да бомбардират баш на границите с Китай и Русия.

На великите САЩ че чистят светът от боклукът - Садаам и Кадафи Да се готвят КимСвин и Башар Амин!

На фондациите от САЩ, които наемайки тъпаци да пишат ни отварят истински очите.

ДА НО НИЕ НЕ ОБИЧАМЕ БОКЛУКЧИИТЕ И МЕТАЧИТЕ, ЗАЩОТО СМЪРДЯТ НА КРАВАРСКА ТОР!:)))))))))))))

Представяте ли си, ако друг държавен лидер излезе в ООН и заяви, че може да се наложи да унищожи друга нация, защото така мислят те ?

Двоен,троен аршин.Да поиска исра ел да изпълни поне една резолюция на ООН

Само глупавите руснаци не разбраха,че Барак Обама беше най-миролюбивия президент на на САЩ, от всички президенти до сега! По времето на Барак Обама човечеството изживя най-добрите си години след ВСВ и в цялото си съществуване !

ВБА

Тези закани на Тръмп пред света може да се тълкуват: Ние сме готови за ТСВ, а Вие. Нали се досещате, кои са другите две държави освен С.Корея... До НГ всичко, ще е ясно дали, ще ни има или не..... За Европа не ми се мисли, какво може да остане от нея. Най вероятно е Турция да остане неутрална при един конфликт, но пък не са застраховани от голям регионален конфликт, като гледам как всички се въоръжават с бързи темпове. В Сирия по опасния вариант е да се ступат руснаци и американци имам в предвид провокациите от страна на американците, както срещу сирийците и руснаците така и срещу турците. Там обстановката е, като преди война, и ако на някои не му издържат нервите, ще стане патакламата. Даже, и израелските ВВС се готвят за такава на наша територия. Това е ясен показател за много опасното положение, което цари в БИ.....

Евала!Отдавна трябваше! Същи и тези урки ,наречени ИДИЛ!

А може би ще се наложи някои хора да ги пратят в лудницата....преди да са направили голяма поразия.

Интересно какви са биле реакциите на аудиторията?

Изобщо не го слушаха. Иран и Венецуела си излязоха, Сев.Корея остави само преводача, който си записваше нещо.

И аз на село си имам куфарче от студената война с малка термоядрена бомба, само 2 килотона е ама нема кой да ми я вземе!!!

Тоя нелеп смешник за какъв се мисли, че щял да унижожи цяла една страна...Много бързо почна да играе по еврейската свирка...

Наистина е смешно, та чак до плач да те докара! Че е клоун, клоун е, ама не е нито от комикс нито от филмче за Батман. Този шегобиец си има едно истинско бутонче, с което може да унищожи не "една цяла страна", а цели 2-3 "Земни кълбета". Предпочитам да не се шегуваме. А Вие?

Е хайде хайде, не е станал Господ Бог още. Не зависи само от него да предприеме такива съдбоносни действия.

Таз година Коледата ще дойде по ранко Тръмп Врлики скоро ще сготви Прасчо Амин!

и теб да не те изпекат като коледна пуйка в суматохата....

Чукча ( нерегистриран ) 20.09.2017 11:35 А да си чувал нещо за неутронните бомби, много се обсъждаха през 70-те! Бум и хората ги няма, сградите здрави, заразяване няма! чукча прав ( нерегистриран ) 20.09.2017 12:33 А ти, не правиш разлика между радиация и радиоактивно заразяване. -------------- Не мога да повярвам, че има такива неграмотници на света. Чукча, за теб евтаназията е единствения изход, момче! Евроатлантически д-е-бил!

ChatGPT

А аз питам кой ще засили натиска над САЩ да се откажат от техните ядрени оръжия?

Дончо Тръмпов преди да прави такива нелепи изказвания, да попита ястреба на войната Маккейн за престоя му във виетнамската помийна яма.

Виетнам беше обърнат наопаки свят. Вместо салам през устата и после -шит през ауспуха, там нещата бяха наопаки: шит в устата и салам в ауспуха.

Чичко Тръмп, след такива изказвания дали очакваш корейците да си прекратят ядрената програма или още по-амбицирано ще я ускорят? Такива думи са сигнал за всички, които искат да оцелеят, да започнат да развиват ядрена програма, т.е. ефектът ще е обратен. И като си толкова ербап, защо досега не свали демонстративно поне една севернокорейска ракета? Военните анализатори вече коментират, че не смеете да опитате, защото ако не успеете да я свалите, на севернокорейците акциите ще им се вдигнат до небесата, а американците ще станат за смях на маймуните. И Ким Чен Ун ще си въобрази, че е Господ, заради такива малоумници като теб! Само за справка, последната изстреляна сев. корейска ракета достигна височина 770 км, а МКСтанция се мотае на височина около 400 км.

THAAD стреля на 150 км. От Ю.Корея не може да достигне стартиращата ракета, полигонът е далеч. Американците я инсталираха и в Япония, но над Япония ракетата е на върха на траекторията си, много стотици км, недостижима е. Може да изпратят кораби в мястото на падане и да опитат с Иджис. Нейната ракета SAM-3 стреля на 700 км и височина до 500 км. Обаче Сев.корейците не казват нито времето, нито мястото и имат кораби наоколо. Като видят американци и не правят пуск. Американците се повъртят, повъртят, па се върнат както им се върна самолетоносачът.

Ти си сламенчо хапни го кимчо иначе той ще ти влезе с такетата в задника.

Пурко ( нерегистриран ) 20.09.2017 10:06 "Драги, Путин редовно плаши целия цивилизаван свят с ядреното си оръжие, това с Украйна е дреболия, частен случай! Гледай повече руска теливизия, ако не вярваш, особенно Дмитрий Кисельов, който обяви, че Русия като нищо може да превърне Америка в радиоактивна пепел! И това са думи на неслучаен водещ на най-гледания правителствен канал!" Не знам, ама аз все си мисля, че има разлика между това, тв говорител да говори за ползване на ядрено оръжие и президент на президентска държава да каже, че може да се наложи да уппотреби ядрено оръжие. Второто ми звучи далеееееч по-сериозно...

А що не е уволнен този водещ, който се изказва от името на Русия, що не го уволни Путин, който единствен има правото да говори от името на Русия! Що водещият, който се изтропва върху авторитета на Президента не копа вече уран някъде в Сибир! Путин истински президент ли е или пионка в ръцете на такива водещи! Къде в Русия е властта, в Кремъл или в Първи канал, където сульо и пульо могат да определят вътрешната и външна политика на Русия?

ChatGPT

"А що не е уволнен този водещ" Свобода на словото му викат За това аз мога да застана в ефир и да кажа, че България е най-голямата ядрена сила в света и може да изпепели САЩ и Русия за 24ч

защото краваристанецо, взимат пример от обора. В обора имаше съд и съда отсъди, че ABC може да съобщава каквото си иска и да го именува 'новини' и така.

След краварската реч на ТРУМПЕТА, военните експерти се обединиха около тезата, че унищожаването на Северна Корея е невъзможно без унищожаването на Южна Корея и Япония. Последните две страни са в ужас, защото знаят, че на краварите въобще не им пука за тях ! Сложен е въпроса с Южна Корея защото 95% от бизнеса там и почти 90% от собствеността е американска .... И ТРУМПЕТА като тръгне да отнема на друг кравар милярди може да го сполети участта на Кенеди ....

Бай Трампо живи жаби гълта като види началник Ким на снимка.

Преди 25 години беше спечелила зелена карта и с мужа и отидоха до говедарника. Тогава такмо краварите гърмяха шампанско че ссср е разрушен и ще лапат здраво! Тази същата бивша ученичка на майка се върна след около година и половина и се срешнали случайно на улицата(живеем в малък град) и майка с удивление я попитала какво прави тук в България? Нали беше в говедарника...Няма никога да забравя какво и е казала тази жена: Там живеят ненормални хора които се смятат за нормални! Тогава и аз недоумяах как така??? Всички бягаха от лошия социализъм към "процъфтяващия капиталиЗЪМ' и АЗ ТАКА СИ МИСЛЕХ!!! а СЕ ОКАЗА ЧЕ ВСИЧКО Е ЕДИН НАДУТ БАЛОН.Днес великата Америка е една фалирала държава със население което е маниполирано и доведено до състояние на гражданска война! За това и чифутите от федералния резерв нямат друг начин да се справят с тази криза и искат да запалят ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!!! Искат вина на всяка цена...А перуката е поредната им пионка..... Амин.

Ех, мечти, мечти! Няма да ви дойде скоро акъла в главата! СССР изчезна, не ви дойде, пак по старому! Русия фалира, след 2-3 години изчезва, пак няма да ви дойде, пак ще карате по старому!

Ако беше отишла с мъжа си, а не с мужа, едва ли щеше да се върне! Всичкото друго, дето си написал, са пълни глупости на един пълен неграмотник!

говориш абсурдни глупости...прегледай се!

И с какво се различава режима във Вашингтон и в режима в Пхенян? Тръмп иска да "унищожава напълно" а се сърди, че Ким иска да унищожи едно островче. Кой от двамата е по-демократичен?

Откога пък САЩ станаха островче, намери изгледай северокорейския филм, как Ким се кани да унищожи САЩ! Изгледай го преди да продължиш да ръсиш тъпотии!

Сульо, става въпрос за Япония. Така бе заявено от НПорганизация на корейците по света.

Може да се наложи САЩ да унищожат напълно КНДР....знаят как направиха го в България!

Горките българи, сичките ли ги изтреби Обама-Мама и засели България с Пуерториканци! Ти от Москва ли цвъкаш по клавиатурата, или си местен пуерториканец?

Не, унищожи ги неутронната демонокрадична бомба на 10 ноември 1989 - хората изчезнаха, а виж, сградите останаха.

Четете внимателно заглавието: "Може да се наложи САЩ да унищожат напълно КНДР"! Между "може да се наложи" и "искат" има огромна разлика! Тръмп не е тъпак, иначе Путин нямаше да го назначи за Американски Президент, Путин мрази тъпаците!

Тръмп доказа съществуването на демокрацията в САЩ - особено, че там всеки идиот може да стане президент.

И ти си прав, в Америка всеки може, в Русия само един, най-качествения и най-изперкалия! Кофти е, че според лозунгите, ако той си отиде, по естествени или неестествени причини, заедно с него си отива и Русия! В Америка не издигат лозунги като "Без Обама няма да я има Америка" или "Без Тръмп няма да я има Америка"! Докато любимия лозунг на "братушките" е "Без Путина нет России"!

КНДР е държава, която се готви за ядрена война от 1950 - когато бе заплашена реално. Изградили са 8 000 подземни обекта над 50 м.дълбочина/метрото в Пхенян е на дълбочина 150 м./, свързани с тунели и дори ж.п.линии., населението - мъже, жени, деца са обучени и подготвени за всякакъв вид нападение. Ръководството им е от изключително подготвени и интелигнтни хора, създали генерация висококфалифицирани учени, инженери и работници - достигнали най-висши технологии, като ядрената и ракетната. Сухопътна операция срещу тях е обречена, ядрена атака - означава Трета световна война и край на агресора. Това е положението, съжалявам - САЩ вече не могат да господстват над света.

Ми кво съжаляваш, радвай се, че САЩ вече не могат да господстват над света! Ким каза, че само след година КНДР ще господства над света! И като се юрнат народите, особенно руснаците и американците да стават граждани на КНДР, ела гледай кво шъ става!

Ким не говори глупости, за разлика от палячото Тръмп. Второ, не знам чак толкова хора да тръгнат да разнасят пици на майна си за да си купуват банани и тоалетна хартия. Е, за чукча като теб това е идеал.

"престъпна" държава???? за ФАЩт ли говори тая рижа плява...

За ФАЩ, за ФАЩ! Ама много го харесват тоя ФАЩ бе, народа ще си строши краката да бяга там! Пъ и всички си държат парите там, на сигурно място, най вече руските милиардери! Пъ и заможните рускини са на опашки да раждат там, щото там раждат фашисти, с американско гражданство! Пъ и всички се натискат за американските университети, не за руските!

то и аз имам американско гражданство ама не съм се запътил натам.... що ли...?

буахахахаххаа хахахахахахххахихихихихихи мнооог си закъснял пурко ти наистина си другаря ПУРКО.Единствените които бягат вСАЩ са талибани,латиноафроараби и твойто село.Руснаците за какво да раждат в САЩ -за купони ли?Щото в "изостанала" Русия за първи новорено изплащат на майката равност. на 8000 долара /450 000р./ за трето дете 11 000 долара.

Такава държава като КНДР няма място в 21 век,но с лидерите да се справят,а не да избиват невинни прегърбени от работа за къшея хляб хора

прав си, така е, КНДР нарушава човешките права и трябва да бъде унищожена - съгласно евроатлантическите ценности.

Да това напомня за вица: - Абе! Вие на този остров имате ли канибали? - Ами имахме един, но го изядохме. Ще създаваме демокрация и ще пазим правата на човека, като затриваме цели държави, убивайки населението им.

В КНДР не се нарушават никакви човешки права, щото хората там нямат никакви права!

От Втората Световна война разорените САЩ излязоха не само победител, но и преодолели Голямата Депресия. За 5 години вместо да са с милиони хора, редящи се на опашки за храна, американците преминаха в ролята на световен индустриален и всякакъв лидер. Тогава САЩ бяха фалирали. Днес също са фалирали.Доларът е къс хартия,която и за тоалетна не става. Ще играят ва банк и ще запалят планетата.

Доларът е къс хартия,която и за тоалетна не става, а рублата става ли? Разликата е, че с 1 Долар може да си купиш 4 рулона тоалетна хартия, а с една рубла 4 лисчета от рулон, за едно забърсване не стават, трябват минимум 10!

Зад рублата, юана, зад еврото ако щеш стоят производства, стоки. Зад долара стои единствено дълг. Дълг на мутра, който никой не смее да си поиска, поне до скоро.

Пурко, виждам, изгаряш от желание за изява и пишеш ли пишеш.Но как да те приема насериозно, пиле шарено, след като ти непрекъснато БОНБАРДИРАШ ли БОНБАРДИРАШ.Та, приятелю, за да приеме някой глупостите ти, наблегни преди всичко на правописа, т.е., на диктовките, пък тогава ръси компетентни простотии на геополитическа тематика.

Нарочно пиша бонбардирам, иначе как тъпаците ще се замислят за кво става дума! Що се отнася до желанието за изява и писане, виждам, че и ти не оставаш по-назад! Призмял си хърбел на щърбел!

Правилно ли разбирам, иска да унищожи 25 милиона, включително деца, жени и старци!!!

Е не е чак като Путин, който иска да унищожи 323 милиона американци! Трамп-наш е къде, къде по-малко кръвожаден!

Наистина ли не се сещаш каква е тази толкова голяма тайна? Предвид, че са си изнесли производството, че дават надуто големи заплати и балона все повече се пука, затова Тръмп толкова отчаяно искаше да съживи икономиката, според теб откъде се финансира Америка? За американците, които са тъпи, може и да мине мотото, че разнасят демокрация по цял свят, но в действителност на всички е ясно, че мародерстват по цял свят. И ако спрат войните, едни значителни доходи ще изчезнат, а държавата здраво ще закъса. Първо, че заграбват неофициално ресурсите на слабите, второ, че продават умрелите си оръжия на слабите срещу безбожни пари и накрая, че ограбват и исторически ценности.

Уф! Това трябваше да е реплика към JUDES.

Ю. Деспотов

Въпросът ми за тайните на Белия дом е в известна степен риторичен а в известна степен провокативен към размисъл. Радвам се, че все пак са останали и мислещи хора като теб, а не такива на които последният и най-голям аргумент за превъзходството на Америка са множеството желаещи да имигрират там.

КОЙ Е СЕГА НАИСТИНА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО Е ОЧЕВАДНО

Изрусения кретен , как си представя , че ще хвърля атомни бомби на границата на Китай , Русия и Южна Корея?Косвени жертви?Няма да мине номера, ще те схрускат!

Ким, като вривява атомни и телмоядрени бомби има ли заразяване? След употребата на термоядрен заряд няма радиоактивно заразяване!

Грешиш ... да не говорим, че почти всички са термоядрени! И има толко много радиация че не може да си представиш даже!!! Въпроса е къде е извършено взривяването ... по земята, на повърхоността, във водата или във въздуха ... Но да не изпадаме в полемики ...

Някакси откакто влезе в Белия дом Д.Тръмп много се промени. Извъртява се на 180 градуса: от миролюбец-прагматик, който щеше да търси сметка на Х.Клинтън за военните й разходи и да я вкара в затвора заради намесата й в Близкия изток и Украйна, от амбициите да възстанови икономическата мощ и лидерство на САЩ за сметка на милитаристичните въжделения за световно господство, Тръмп се превърна в агресивен параноик, в заплаха за световния мир номер едно! Всичко това не би ми направило особено впечатление, имайки в предвид колко бързо политиците забравят предизборните си обещания, ако не бе една реплика на Х. Клентън в началото на президентския му мандат. Цитирам по памет: Почакай да дадеш клетва, тогава ще те запознаем с ТАЙНИТЕ на Белия дом, пък тогава ще запееш друга песен. Та мисълта ми е за тези тъй строго пазени тайни на Белия дом. Та кое ли е туй нещо което не бива да излиза наяве за властта в Америка? Явно съвсем не е това което се тиражира в медиите, нито тава, което звучи от трибуните и на президентството и от трибуните на сената. Явно истината за Америка и демокрацията им е коренно различна от имиджа, който се стремят да изграждат. Не, Тръм няма да бъде убит като някои от своите предшественици, нито пък ще му гласуват импийчмант. Той бързо схваща какво се иска от него, и че не той командва парада.

Кво се чудиш, нали Путин си го избра и назначи за Президент! Забрави ли колко тона Шампанско се изпи в Кремъл по случай победата на Путин в изборите за президент на краварите?

Явно дедо Дони е забравил да закуси в аптеката с хапчетата си. Сега не му са времената когато унищожаваха , коренните жители на америка индианците еи така за кеф. Как си го представя Китай и русия да допуснат това?

А кво общо има Империалистическата Русия с Комунистическата КНДР? Пъ и кой шъ пита една Русия, на която БВП е по-малък от този на Южна Корея? Южна Корея някой бръсне ли я за кюстендилска джанка?

Пурко, погледни картата!

Чичко Тръмп се е изокал доста нелепо! Как така най- демократичната държава, бореща се с все сили за човешките права ще унищожава НАПЪЛНО друга държава с население 25 милиона, вкл. жени, деца, старци? Ясно е, че това не ще се случи и най- вероятно става дума за някаква грешка, при превода или е чиста журналистическа партенка!

Нормална реакция на нормален Империалистически президент! Лика прилика е с дружката си Путин, който заплаши с ядрено оръжие "братска" Украйна ако не го слушка!

КоУега, не си спомням, Путин да е заплашвал с ядрено оръжие, който и да било, ама карай - за прости хорица, като теб това е нормално... Дори сравнението на Тръмп с Путин е смехотворно и жалко. Повтарянето на едни и същи псалми води неименуемо до умствени отклонения...

това за заплаха към Украйна с ядрено оръжие си е чиста лъжа, която май сам си измисляш!

едвали САЩ може да унищожи С.Корея проста няма такъв ресурс видя се при далеч по слаби и ембаргови държави.Обаче САЩ със сигурност унищожват самите себе си бавно сигрно постъпателно.Вече никой не се интересува от САЩ или най вече техните крясъци будят смях.

Разбира се, че нямат ресурс, там бият негрите и пролетариата гладува! Не им стигат и въглищата за парните котли на самолетоносачите им, а КНДР е спряла износа на бензин за самолетите им! А стотиците корейски ПО-2 могат да носят по 2 атомни бонби под крилата си!

Много си прав Пурко! САЩ са много закъсала държава и все повече ще затъват! Там дори няма нация, липсва обща история, говорят се различни езици (най- вече испански), да не говорим за сбирщината от всякакви раси, които не се понасят. Абе нямат бъдеще, то е ясно! Докато КНДР е силно развиваща се икономика, подкрепяна безусловно от Китай и Русия. Населението е сплотено и единно, имат вожд кого боготворят и са готови да влязат в огъня заради него!