ДБГ: Ако ГЕРБ се провали в борбата с корупцията, да си ходи

Корупцията в България е проблем с огромни размери, които могат да бъдат измерени. По данни на RAND Europe страната ни губи близо 19 млрд. евро на година.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ: Ако ГЕРБ се провали в борбата с корупцията, да си ходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проблема е че неможе да ги накатрате да работят тези чиновници. като не му платиш и ще духаш супата. миналата година платих 5000лв. рушвет на министерство на транспорта и си свършиха работата. тази година платих също 5000 за друго МПС. регистрация но допуснаха грешка в номера на? само едно число е сгрешено и съм с вързани ръце не си вършат работата. как ще ги накарате да работят ААААААА. парите ги вземар с куриер. как ще хваните шефа който е корумпиран.?

колега не се притеснявай оправия няма защото са всички копумпирани. те само си приказват а работа не бършат защото са всички корумпирани, Бойко само си приказва да се намира на работа, той досега никва не я свърши и няма да направи никакви промени. аи със здраве.

ЕЕЕЕ имал дал. да са живи и здрави да ги харчат. то за куриерите е ясно те не са глупаци да ги снимаш, и да си загубят кокала.

"страната ни губи близо 19 млрд. евро на година", нас не ни интересува колко губи България, интересува ни колко печелим ние собствениците на партията.

Кой и кога ще си ходи, казва НАРОДА, а не ДБГ.

Кои са ДБГ- партия , неправителсвена организация? Кои са тези?Троловете обаче захапаха и хайде по пьрзалката. Жалки сте!

Да бе! Кои са тези ДБГ? И защо питат? Ако се били провалели в борбата с корупцията! Ами ТЕ СА властта! Според мен корупцията е възможна само там където нормалните хора имат контакт с властта! Как ГРОБ ще се борят сами със себе си. В този смисъл те, като създатели на корупция вече са се провалили!

""""""страната ни губи близо 19 млрд. евро на година. """""А бюджета колко е , че не го знам.Да не се окаже ,че корупцията присвоява средства колкото бюджета , ако е така то сметката е лесна -няма корупция и доходите скачат двойно

Много ясно, ако е секс между много участници и аз не участвам е Оргия....

оф тва ми излезе на пъпа... корупция морупция..... народа изпростя ей..... мууууу.... беееееее...... квиииииик......

това е девизът на бай ганьо ,който няма как да се пребори със себе си!

Ами тези "лобисти " не са ли най- корумпираните ? За да искат да се прокара някакво предложение, те упражняват натиск върху други , които да им помогнат в това, а за такава услуга се дават пари, назначават се на платени постове, подаряват им коли, къщи и още много други форми на корупция !

По-добре да ги вземе някой , отколкото управляващите да ги дадат ДОБРОВОЛНО ЗА НАТО !

Мама Цецка не иска анонимни сигнали.Всеки се представя с името си.Кой ще е тоя куражлия,когато в тази курумпирана държава освен куршум не го очаква никаква защита?

28 години демокрация, 28 години "борбата с корупцията" е дъвка и сапунена опера! А корупцията така я борят, че става все по-силна! Борбата с корупцията, както и досега ще си остане само с приказки, без реални действия. Ако, ще се борят с корупцията би следвало Боко да си сложи сам белезниците, а останалите политически сили в парламента да го последват!

Не сме забравили че хвалехте Патриотите и много държахте на тях в предишното управление. Половината от вас пък харесваха управление редом с Борисов. За сме на това дередже го дължим и нас. Няма ли в тая държава 240 честни,неподкупни и човечни?

отиват да управляват, за да крадат и пълнят гушите си, за това не си пускат кокала, защото им се услажда и диплят милиони за бъдещите наследници - внуци, правнуци и т.н. ама изобща не си мислят, че ще им излязат пред всичките дупки тези откраднати от народа пари, ще има да се мъчат и да се тръшкат от страшни болести, заради безкрайната си алчност.

И кои бяха ДБГ?

На ДГБ, ДСБ, Дай България и други малки измислени партийки , та на тях им е много мъчно, че не могат да са част от тази корупция и затова тъй жално лаят. Корупцията я виждат единствено когато са извън властта, иначе като са в управлението за тях корупция няма!

За ДБГ на изборите им казахме да си ходят,те пак се надигат! Някой да ги пита? Да имат някаква стойност в политическия живот? Те в селото не ги пускат а те питат за поповата къща. Малко от малко да си дадат сметка колко са незначителни. Дадохме им шанс на предните избори,видяхме каква я свършиха...До тук с тях

Всичко е смрад отгоре до долу, оставки не вършат работа, едни корумпирани ще си отидат , други ще дойдат. Необходимо е едно голямо земетресение и потоп нищо живо да не остане.

Фифти-фифти, както се казва: ГЕРБ ще се провали в "борбата с корупцията", защото просто такава борба не се води!;) Или пък: ГЕРБ ще се провали в борбата с корупцията, защото в БГ корупция няма!;)

Бойко, нали търсеше едни 15 млрд. за да изпълниш желанията на всички. Ето от къде да ги вземеш.