Трудно време да си генерален секретар на ООН

Трудно време да си генерален секретар на ООН: дебютът на Антониу Гутериш на сцената на годишната среща на световните лидери.

Обратно в новината

Коментари - Трудно време да си генерален секретар на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя дебелак беше заръчал преди няколко месеца да се изготви доклад за положението на палестинците в днешен израел. Докладът беше направен, ама явно на някой не се хареса съдържанието му и по лично нареждане на Гутериш докладът така и не видя бял свят. Какъв е смисълът от тая организация в такъв случай, един господ знае(а аз знам чий господ е :)))

Много е трудно байно Гутериш, неимоверно трудно, разбираме те, съчувстваме ти, откак САЩ спря да ти налива мангизи в пеликанската гуша и в гушите пеликански на безбройните пеликани - търтеи там около теб. Скоро ще се саморазпуснете, на там вървят работите.

не, че много си струва но би била твърде нескопосна лъжа, ако кажа, че не се наслаждавам на пуканките и бирата докато ви гледам как зреете за да нахраните червеите в този свят, в който НЕ човечеството, а точно "подобренията" на гути си струват. така де, какъв е този неподобрен свят с толкова много неюдеи, нали !? друго си е първо да го подобриш правилно и после да говорим за човечество... хахааааа! давай гути, имаш място, право и време за поне още две-три гуши!!! аде, шалом на все ви подобрители у пепелника и до амина много поздрави на тате ти луц!

Трудно е, да. Особено сега, когато милиарди роби проглеждат за факта че тюфлеци като тоя, мечтаещи за глобален Марксизъм и централно планиране в световен мащаб, спонсорирани от централни баМчици с НАПЕЧАТАНИ и ЕЛЕКТРОННИ НОМЕРЦА, са ПЪРВОПРИЧИНАТА за страданията, глада и задлъжнялостта им. Ще стане и по-трудно когато се вдигнат ГИЛОТИНИТЕ за такива тюфлеци. Да не забравяме че и Мария-Антоанета е имала план за доминация над робите... Време е за действие.

Този е от партията и държавата на хитреца Барозу, който след шев на ЕС одиде да работи за Голдман Сакс - една от големите еврейски ( и световни) банки. Бах ти социалистите - не са по-различни от нашите.

колко да е трудно. Ако беше Боковата щеше да оправи нещата - тя е корифей по оправяне - себе си оправи, та ООН ли не?

и кога ще санкционирате сащ, кажи бе щерев, ти поне целуваш там дето е_беш

Да му имам на тоя и другите бая около него такива ''трудности''...Когато дебила се изкарва ''жертва'' да знаете че въобще не мисли и незнае какви жертви реални са милиони хора благодарение на тях

Да, ей сега ти повярвах, че от теб зависи нещо на тоя свят.

Човечеството има нужда от друг тип ООН. Това вече не върши работа.

да бе,сега па било трудно да си подлога във голямата ферма,аре бегай бе кратун

ха ха ха ... мнооого е трудно особено когато руснаците надигнаха глава ... северна кореа също ... и кон с капаци да си пак ще видиш как америка съсипва африка , европа ... и при това трябва да казваш на черното бяло ...

Колкото на Боку му е трудно да е мин. председател на България. Само търчи до Малта и чака Имейли от САЩ с нареждания. Същата работа и тази в ООН