Ковачки предложил най-много за ЧЕЗ?

ТЕЦ "Бобовдол" и нейни италиански партньори са предложили най-високата оферта за бизнеса на ЧЕЗ в България. ТЕЦ-ът се свързва с Христо Ковачки.

Обратно в новината

Коментари - Ковачки предложил най-много за ЧЕЗ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно,от къде има пари да си купува енергийни компании,като няма пари да си плати заплатите на работниците в Бобовдол и,кой,изобщо,допуска подобни фирми до търг

Не ракетите на Русия са заплаха за националната сигурност на България, а руските капитали поверени в ръцете на еничари от рода на Ковачки, Банев, Цв. Василев, Богомил Манчев, Пеевски с оито изкупуват както каза и Толстой останалата част от България. А вие ревете, че сме били окупирани от САЩ - удобна завеса с която се прикрива сцената за окупацията на Родината ни от Русия - отколешната им мечта да държат Българското Черноморие е вече почти факт - ценоразписи по заведенията на руски, табели по магазините на руски - такова подлагане не е имало дори по време на турско.

Основен риоритет на КГБ и Русия е да има пълен контрол върху енергийния бизнес в България. Сега ще видите, след като се сменят собствениците, как цените отново ще скочат, но в медиите няма да чуете за недоволни, регулативните органи ще са меки като памуче..и т.н. и т.н. Но..."умния" бг народ ще е щастлив, че не ни "крадат" чуждестранни компании.

а защо ковачки не е в затвора беееееее?

ще издаде всичките си кукловоди!

Питай Орбан ,той ще ти обясни как ги смота тези тарикати ...!!!!

На Брендо ли да благодарим или на Косьо Самоковеца?

ЧЕЗ ще бъде купено от руски олигарси. Като лице на сделката ще бъде някой наш дебеосерко/олигарх наричн още "бизнесмен".

Да по примера на Енерго Про - ТИМ България, пипалата на руската мафия.

Разбирайте Доган и Пеевски. Може и Бойко да е в това.

Защо не обърнете внимание на цената на която го продават - 250 мил. евро. Нали и тези и онези от австрийската общинска фирмичка ЕВН бяха инвестирали по 1-2 милиарда в преносната мрежа. По скоро са ги инвестирали в джобовете на чуждите им собственици с договори за външни услуги към техни дъщерни дружества. "От КЗК твърдят, че разпределителните и снабдителните предприятия от икономическите групи ЕВН, ЧЕЗ и Енерго-Про прилагат обща стратегия и практики, с които дискриминират независимите търговци извън съответните групи и ограничават търговията с електрическа енергия по свободно договорени цени". Ключовата дума тук е "икономическите групи ЕВН, ЧЕЗ и Енерго-Про" . ЕРП-тата се превърнаха в огромни холдинги от свързани фирми през които се преливат пари и се доказват разходи за повишаването на цената на електроенергията пред КЕВР.

плаща!При нормална сделка ще се види истинската стойност.

НЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА, КОЯТО ДА ДОПУСНЕ НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ ДА СЕ СКЛЮЧВА СДЕЛКА И ПРИЛАГАТ ПО ПРАВИЛА НА ЧУЖДА ТАКАВА. НИМА СЕГА РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ЕНЕРГЕТИКАТА Е ВЪПРОС ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.?? РАЗОЧАРОВАНИЕТО МИ Е ОГРОМНО И ДЕМОТИВИРАЩО ЗА МНОГО ХОРА. ТЕЗИ, КОИТО ДОПУСНАХА ТАЗИ СДЕЛКА ОЩЕ НАВРЕМЕТО, ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!! НА ТЕРИТОРИЯТА НА МОЯТА ДЪРЖАВА ДА ВАЖАТ ЗАКОНИТЕ НА ДРУГА,! ПЪЛНО БЕЗУМИЕ И ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ ХОРА!!!

Напълно одобрявам изкупуването от страна на държавата на акциите на ЧЕЗ. Много неща ще се разкрият и другите дружества-монополи ще трябва да се съобразят. Така че аз съм ЧЕЗ да стане държавна. Що се отнася за неработещия ТРЦ Варна: цената, която искат чехите, ми подсказва, че същите се нуждаят от медицински преглед!

Убавеца Ковачки ли??? Той е пример, за безнаказано поведение в бизнес средите. Плаща на когото и колкото трябва и си прави каквото пожелае. Всички се дразним, но реално никой от нас обикновените не може да му противодейства. Дерибейства на воля и хич не му пука. Докато в обществото ни се лансират такива хора, не ни очаква нищо добро.

Каква е тая държава, където допуска чужди, в случая чешки закон да е определящ при продажбата на дружеството? Нали ЧЕЗ е БЪЛГАРСКО дружество но с чужд собственик. Едва ли в Чехия биха допуснали чужд закон да регламентира определена сделка!

Някой знае ли за колко чез купиха електроразпределението в западна българия?Защото само за 2015г. приходите на дружеството са 894 милиона евра.Ковачки ще го купи и ще го изплаща с част от приходите,държавата блее,държавниците лапат.

чез направиха сделката през 2004 г.Сещаш ли се кои бяха продавачите тогава?

Така така значи БСП навремето продадоха дружеството на чехите направиха едни огромни комисионни който иска да провери стари новини и да види кой какви проценти е получил!!!И сега да го купи държавата на ново за да го продадете пак на загуба след някоя друга година!!СЪД за тези който са го продали навремето конфискация на имущество !!Ама нищо от това няма да се случи!

Нали Ковачки нямаше пари за заплати понеже бил беден? Само държавата трябва да купи ЧЕЗ, и никой друг. Всеки който се намеси от наша страна да му е яко .....

"Скъпи" БГ говеда,вие сте най-тъпите създания на тоа свят.Ето дрОгарЕте още веднъж ше ви изклатат.Нали не се лАжете че тоа ковачки е некой.Не говеда, той е никой ,той е само един параван зад който стоят ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА В БГ-комунистическата върхушка в БГ през 89г.Това дето не са искали а може би НЕ СА ПОСМЕЛИ ДА СИ ВЗЕМАТ НА ВРЕМЕТО щото е било много ачик,сега те си го прибират. И за кво им е.Ми да ви доят скъпи БГ говеда.Да ви доят с цената на тока и да ви дават да ядете колкото да не пукнете от глад. Иначе нема да има кой да им работи.Разбрахте ли БГ говеда,всичко е техно- на фамилията живкови и къмпани.А вие сте техните роби,които ше работите за тех.Защото сте мърша.Безподобна мърша.И те ше ви доят,вие ше карате таралясници на 15г и ше бъдете най-бедните в европа винаги...

До къде я докарахме, измамника Ковачки пак в играта. Имам чувството, че сме 1992-ра година.

Близко си до истината. Като се замисля , краде се с пълна сила, а хората и днес 2017 живеят все така зле.

А бе този Ковачки не беше ли онзи нагъл чорбаджия,който не си плащаше заплатите на работниците в Бобов дол,караше ги да пазаруват с "талони за храна" в неговия магазин,неговата ниско качествена стока,за която хората се редяха на огромни опашки и се радваха ,ако успеят да се доредят.И сега тоя,червен наглец иска да купи и ЧЕЗ,НЕ,НЕ и НЕ !!!

Ха-ха-ха-ха! Държавта да попита от къде са му парите. Щото всички разбрахме, че студения му резерв го няма, заплати и осигуровки не плаща или са в сивия сектор и няма пенсионирал се работник, който да не го съди за неизплатени пари.

КАТО Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦ. СИГУРНОСТ, ЗАЩО НЕ Е ДЪРЖАВНО!!!!!

СЛУЧАЙНО да си чувал за масовата приватизациа?

Заради веруюто, че държавата е лош собственик, което в България си е 100% истина.

Пълна глупост!

софиа и жълтите павета останаха на тъмно....крайно време беше. ковачки у чез е равно на 24/7 без ток. БРАВОС, ДА ЖИВЕЙ.

Вместо да му вземат мините, поради недобро стопанисване, както направиха сърбите, той тука се изживява като ненаказания крадец на 8 млн лева невнесени данъци и мини без никакви инвестиции, всичките пред фалит.

Спасявайте се докато можете

Ковачки е един обикновен руски агент,както е и Цветан Василев

Агент е, но не е руски.

Напротив педалчо - точно руски е, затова една проруска до мозъка на костите си партия го награди с мини и активи на минимална цена, а няки и без заплащане.

Ковачки след като съсипа въгледобива, явно е решил да съсипе и енергетиката като цяло. Първо да плати заплатите и осигуровките на работниците си, да полежи в затвора за неплатени данъци, пък после да участва в търгове за ЧЕЗ.

Ако Ковачки вземе ЧЕЗ със сигурност ще ни спре тока - тоя до каквото се е докоснал го е фалирал на мига, че даже и извън България.

Като се натресе ковашки, ще плачете за чехите

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯЯЯЯ и връщане на 20% от продажната цена на скапаните чехи и толкоз , след това и на другите предприятия от национално значение.

да се върне на държавата,но имаме ли пари да покрием социалните сметки на ромите?Частна компания от Чехия не е длъжна на никого,но еврогейските съдилища ще извиват меките китки на политиците ни !!!

Циганите крадат ток независимо дали е ЧЕЗ или ще е държавата собственик! И в двата случая плащаме българите! Във единият обаче печалбата отива в Чехия, а в другия - в Бългрия

По принцип си абсолютно прав, но факт е, че ако е държавна, печалбата за жалост пак няма да е в държавната хазна, а в джобовете на нагласени фирми, които да правят съответните ремонти и строителни дейности. За жалост в нашия изроден капитализъм, парите се въртят само в една шепа новобогаташи, които с престъпни прийоми ограбват държавата, и по този начин нас - нормалните данъкоплатци.

Пак ли Ковачки?! Няма ли край?! Всичко ли се забрави? Сега софиянци ще са под гнета на подобен "човек"?

Всички ЕРП-та да се национализират и да станат отново държавна собственост - дори и почивните им станции ги прехвърлиха на чужденците, въпреки, че всичко е изградено с народни пари.

Да, нещо много скъпо ни излезе евроинтеграцията, а отсреща нищо! Поглед към бъдещето - пак нищо!

Тези дни директно заявиха, че не ни искат изобщо в Шенген, ... но им харесва да отиват при тях печалбите от ЕРП-тата, техните молове, техните филиали на заводи, ...

О! Ма разбира се, че другаря Ковачки е най-подходящ и за фалирането на ЧЕЗ;) Че кое до тук с фалитите му се опря - да не ги изброявам, че хората под мен са си направили вече труда! Пък и държавицата му е осигурила коридор, така да се каже - за успешните фалити го бонусира допълнително, като му опрощава милиони дългове като данъци и осигуровки! ТОЙ Е!

Ковачки ще е само едно звено от продажбата! На ЧЕЗ не можеш да им извваш ръцете, при Ковачки е друга бира. А и който си мисли, че Ковачки е случаен тип, значи е много далеч от истината

Да - мафията си има държава.

Другарят Ковачки никак даже не е случаен - той е като вечната Амбър на енергетиката ни;) Има още няколко такива моми като него - вечни, де - то си личи и по състоянието на т.нар. ни "енергетика'!;)

Тоя същия Ковачки "купи-преватизира за себе си" с врътка открития басейн с минерална вода в гр. Баня, Карловско. Елате сега да се изкъпете в храстите и тревата до пояса- съсипа го, чиста дупка, а ходехме даже на Нова Година да се плацикаме на открито!

Е това вече ако е истина...Този разсипник или тези,които го използват са за строг тъмничен режим.Затри мина "Ч.море" , в "Топлофикация-Сливен" работниците са с неизплатени заплати за 2-3 месеца назад,не по-различно е положението и в други фирми свързвани с неговото име.Когато обаче искаш да потърсиш отговорност или дори да прибегнеш до стачка се оказва,че няма нищо негово,а само някакви офшорки по света....Виждали ли сте заповеди подпечатани с танкчета,цветчета,звездички и други такива детски печатчета.......За избиване са,а им подариха енергртиката....

Примката на червената енергийна мафия все повече се затяга.

Ковачки не беше ли най-големият мастит "бизнесмен", укрил данъци в милиони и разминал се благодарение на дебелите връзки с БСП, а също се прочу с мизерното и нередовно плащане на измършавелите му работници в мините, които задължава да купуват застоялата стока в гнусния му магазин? Представям си какъв Х ни чака, ако се докопа до ЧЕЗ.

Щото , той, Ковачкия, оправи ТЕЦ-овете и мините, дето си ги напазари за по без пари, сега и токът ще ни бастиса....

Държавата трябва да е собственик! Чехите какво са изградили, освен поддръжката, за която печелят милиони? Само че тези мрежи са изградени от нашите бащи и дядовци и следва печалбата да отива в Българската държава, а не в чехите и австрийците.

Сега и италианската мафия ще ни цица директно

Енергото ке го земе оня неграмотнио ром "Хасан дедесара" от ломското село,дето точи ДДС от петилетки.

само една забележка, е са поне 100. българското законодателство е хармонизирано с това на ЕС в хода на преговорите за пълноправно членство. чешкото също. изводът е, че двете законодателства са хармонизирани. дори и да не са, което е напълно несъстоятелно, защо чехите ще претаковат нас, а не ние тях. то в това се състои и целият т.нар. преход, тотално и брутално ограбване на националния капитал вече 28 г. а за капацитета на кадрите на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла не е нужно да се добавя каквото и да било. пак да гласувате и за рапоня, и за малоумните му идеи, и да плащате 30 евроцента дневна и 15 евроцента нощна енергия в еврозоната, от която всеки вече иска да се откачи, но сол-ташакът на ермангал и цеко гуменката искат да ни набутат вътре. приятен ден.

Ковачки е човекът на Р.Овч. и БСП. Няма отърсване от нея.

След като е ясно ,че ел.енергията е важна за националната сигурност , то е очевидно че собственик не само не може да е чуждо физическо или юридическо лице, но и българско такова с частни капитали.Единствен собственик , който би следвало да може да гарантира нац.сигурност в тази сфера е българската държава и никой друг.Това е решението, освен ако не сме си продали суверенитета другиму.

Като си немаш работа пиши си. На никой не му дреме. Още по малко на пазвантина на крадеца готски.

И как един боклук, който дължи милиони левове осигуровки на държавата и постоянно бави заплати, извади 250 милиона ЕВРО за ЧЕЗ?

офшорки, подставени и свързани лица и т.н. Само се предполага че отзад стои Ковачки.

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.

Може и това да е идеята, да изчакат да го купи и после национализация :)

Ковачки - един от крупните източвачи на ДДС.

Продажбата на електро-разпределенията на чехи и австрийци беше сделка за подкрепа на тези държави за приемането на България в ЕС! Мисля че достатъчно пари спечелиха за тази им подкрепа. Да си ходят!

Само не разбрах как продажбата ще е по чешкото законодателство при условие че фирмата е българска. То бива некадърност и неграмотнот, ама тая темонужка счупи тъпомера. По тъпа е и от началника си. Оня поне има извинение че е завършил милиционерското.

Яааа един милицонр ми цъкнал минус :)

ти си неграмотника! ЧЕЗ си продават акциите на "ЧЕЗ България" в чехия. по кое законодатество според теб? това е така, както прасчо и банко васил си продават/купуват офшьорките (от бг нищо не зависи)

разбира ти главата тъпа селска проста от корпоративни финанси.