Президентът Радев: Европа трябва да спре да бъде идеалист

Когато става дума за сигурността на гражданите, няма място за компромиси и заблуди. Европейският съюз трябва да забрави за идеалистичния си подход.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев: Европа трябва да спре да бъде идеалист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към кого се обръщаш с това "Европа" бе, алонкоолу?! Не ти ли е ясно, че си в девета глуха и от там скоро няма да излезеш и ти и останалите "държавници"?! Даже скоро ще отидеш в 10та глуха.

Вервам ти бе Радев! Особено много ти вервам като чета тук-там и те знам, че си бесепар: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа....", 27.10.2016, ТВ Европа. "Брест: Как и защо социалистическото мнозинство подкрепя салафитската експанзия", писа бретонският Breiz Atao на 31 юли 2015 ("Brest : Comment et pourquoi la majorité socialiste soutient l'expansion salafiste", 31ST JUILLET 2015). "Социалистите продължават ислямизацията на Франция, започната от предишните правителства" е заглавие на публикация от 9 август 2016 на френския католически сайт Льо салон беж ("Les socialistes poursuivent l'islamisation de la France amorcée par les gouvernements précédents", le 9 août 2016, Salon Beige). И че си обучен в САЩ натовец: "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", според както писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info). "Американската следа за бежанските потоци" ("La marque américaine derrière les afflux de réfugiés", 25 août 2015, Réseau International). И че си за ЕС и Шенген: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", писа бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). И к'во ще стане: "Според Буалем Сансал "Европа няма бъдеще: Ислямът ще взриви нашето общество" ("Pour Boualem Sansal "l'Europe n'a plus davenir : l'Islam va faire éclater notre société", Juin 01, 2016, Europe Israel

Усилията на държавите от ЕС трябва да се насочат към оказване съдействие на изостаналите страни да създадат добри условия за живот на хората в родните им страни. Не е възможно ЕС да подари на всички щастие. Само населението на Бангладеш с територия 140 хиляди километра е над 150 милиона души. Дори теоретически не е възможно да се осигурят с дарения условия за живот на толкова хора. Да не говорим за Индия, Пакистан и др. които са над милиард.

Защо? Господ се грижи за всички. Дори едно врабче не пада без знанието на Господа. Ако всички се откажат от греха, който е безсмислен и който е във фундаментално противоречие с живота, ще има мир, радост, любов, истина, правда, смисъл и бъдеще. Но понеже много от временните управници на този свят и мнозинството то хората са избрали да служат на страстите на плътта и на тленният човек, вместо на вечният свят Бог, този ще погине за което Бог ни е предупредил от хилядолетия напред.

Радев, ти ако си готов да стреляш по хора на границата за гласовете на няколко примата си е твой проблем. Още от казармата мразя наказанията на всички, защото някой не може да си реши проблема. Трбява ли всички българи да бъдат приемани като тъпанари, заради политиците, които си избираме?

Наказанието на всички заради един в казармата, беше за да се възпитава екипност бе егоист хренав. Нищо не си разбрал.

Полезно четиво за любители на имигранти. Хубаво е да разбират с кого си имат работа: https://link/glasat-na-jabata/glasat/otnovo-oriana-falachi-haresva-kazvam-che-troia-gori.html

О.З. РАДЕВ ЕКСКУРЗИАНТ С ДЕСИ И КОМПАНИЯ НА ГЪРБА НА НАРОДА А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ.ТЪРТЕЙ!!!!!!!!

Хрантутим един червен паразит-русофилистик, който ни срами пред света като руски пионки, троянски катъри на Русия в НАТО и ЕС. Прост мужик, селяндур, фатмак и комуняга - срам за Нова България. Никой държавник чужденец не го уважава, никой не го кани на посещение, обикаля по света с Деса като глуха кучка, трошейки парите на бедните българи..

Поне да хрантутехме някой умен човек, интелектуалец, а не този селяндур, който бълва глупотевини и води навсякъде метреса Деса. Червените лумпени избраха това недоразумение, прецедент в политиката.

Поне да хрантутехме някой умен човек, интелектуалец, а не този селяндур, който бълва глупотевини и води навсякъде метреса Деса. Червените лумпени избраха това недоразумение, прецедент в политиката.

ФАТМАК. ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ХРАНТУТИМ ЕДИН УНИКАЛЕН ТЪРТИЙ С 11000 ЛЕВА ЗАПЛАТА. ОТГЛЕЖДАМЕ СИ ЕДИН КРЕТЕН САМО ЗА ПОЗЬОРСТВО В МЕДИИТЕ.

търтий някаква латинска дума ли е?

Този човек мисли много по-нормално от европейската гейска политика, в която има нещо извратено и неадекватно. За това този съюз е толкова крив и сбъркан. И пътищата са два : или да се поставят нормални управляващи, но без извратената ценностна система, или да се разпадне. Сегашното управление е антиполитическо, антинародно и антиеволюционно, платено от някаква секта извратени същества. Радвам се, че случихме на президент, че ако беше Плевнелиев, такова подлизурстване щеше да падне, че срам да те стане.

На това му казвахме някога дружеска критика, сега думата е "креативна", но все тая. Който разбрал - разбрал. Не щем мигранти, искаме да си останем нормални хора, а недораслите за нашиата ценностна система - на някой пуст остров, да се развиват по своите си критерии за "развитие", ако ще и канибалско да е, само да не пречат на нормалните.

Един трезвомислещ.

Радев е единствения разумен и балансиран и достоен политик .Роско отиде в небитието.Срамувах се заради него.А приказките му......Идеше ми да му тегля един ритник.Е,народа го направи.

..истината е една !...когато Oрбан говори ,всички го разбират и е ясно какво казва и за кого го казва !...когфато Paдeв говори са само общи приказки в повечето случаи и все се налага да се талкуват !...сами си вадете извода !...да те обича народа и да плещиш за европеиска и HATOвска ориентацiя ...са двe различни неща,защото именно от Eвропа и от HATO идват всички демонократични злини за Balgaria и за балгарите !

Како, ма си и "ентелигентна", еша си нямаш!

....оди за боровинки бе кака...

Значи според мошеника Радев, проблема не е в това че ЕС си е отворил границите и кани първобитните диваци нарочно че да унищожат местното християнско население, а проблема е в това че ЕС не дава достатъчно пари на бедните държави - хахаххаха - тоя е по-глупав и от Росенчо глупака!

какво означава тази абревиатура?

Къде пише, че е абревиатура?

Име на португалско селище, където се е провела първата среща.

Радев се държи адекватно-----за разлика от Суджук ага Симитлията, който ВТОРИ ДЕН МЪЛЧИ ЗА РЕАКЦИЯТА НА ГЕРМАНИЯ, АВСТРИЯ , ХОЛАНДИЯ---за Шенген!:)))).... ....освен, ако не прилага в момента тихата дипломация(т.е ближе меркел)!:))))) ))

А РАДЕВ СИ БЛИЖЕ НЕГОВАТА "ЗЛАТКА"-ИЗГЛЕЖДА И ТЯ МУ ПИШЕ ГЛУПОСТИТЕ ДЕТ ДРЪНКА.ИНТЕРЕСНО КАКВО ТОЛКО АДЕКВАТНО ОТКРИ В ТЕЗИ ОБЩИ ПРИКАЗКИ?

Аз съм за независима България от Гейските и Глобалистични политики на Берлин и Париж.

(П)резидент ,пионка на мадам ПИГИ и кака Кури одобрен от ген. Решетников. Съветска подлога.

като става дума за заблуди е добре да се подчертае много дебело, че всъщност, съвсем и изобщо не става дума за сигурността на гражданите, съответно за страховете им или другите им чувства, а за свободите и правата им! На боклуците много им се иска да внушат, че проблемът е в страхливите граждани и пробутват думичката "сигурност" но това изобщо не е така. Когато някой не иска да плаща с живота си за да храни кърлежи, усещанията за несигурност, страховете и чувствата като цяло, не са смислен аргумент. Да не говорим, че меркеландия и земята на некрон и баба му, НЕ само, че не са европа но и никога не са били "идеалист" за да престават тепърва да бъдат такива. Не е зле президентът да се позамисли по-сериозно над изказванията си и да не се поддава. В противен случай става проводник за фашистката пропаганда, която трови и уврежда ума.

Хубави приказки. Без всякакво покритие. Поради куп вътрешни и съответни външни причини,на практика ние сме в Европа на задна скорост. Твръдо отстояваме дъното по всички показатели.Първенци сме по корупция,бедност,бандитизъм и крадене.Вижда се,че не ни щат-ни в Шенген,ни където и да е било. Чудя се,защо изобщо ни приеха в този олигархичен клуб. За 9-те години власт на ГЕРБ,не само не мръднахме напред,напротив,твърдо копаем надолу.Видно е.Въпреки фанфарите,тъпаните и могъщата пропаганда на управляващата Партия. Президентът констатира неща,до болка познати и всеизвестни. Изход-в сегашното статукво-ЗИРО. Европа се кефи и подкрепя активно Геройко.Значи,на Европа й се нрави положението у нас.Точка.

По логиката на изказването на президента, Европа трябва да следва примера на експанзионистичната външна политика на САЩ, т.е. "насилствено въдворяване и налагане на демокрация" в страните, които "не ни харесват"... Практиката на САЩ в тази насока, до сега е доста неуспешна, така че явно и тоя подход е губещ. Освен това, остава въпросът, КОЙ ще плаща за този "разкош"?! Както се казва: Насила, хубост не става!

и като видя тоя кон ,навсякъде направо ми идва да изокам.

Викаш друго си е деснячката, ама не прекалявай, че на стари години се хващало тендовагинит.

Коносан притежават доказан противовъзпалителен и обезболяващ ефект при тендовагинит. Продуктите Коносан намират приложение при всички форми на остър и хроничен тендовагинит с една единствена препоръка да се поставят върху здрава, ненаранена кожа. Край на цитата!

неговите действия са на принципа "дайте да дадем "! Така и баба може !

прав си, само че не е "дайте да дадем", а "дайте да дадете", типичното мислене на всеки червен примат.

Върнете системата на образование от времето на СОЦА , и всичко си идва на мястото . Отново ще бъдем признати в другите държави , с много добро образование , защото сега , всеки нов министър се напъва да ''СЪТВОРИ'' нещо ''НОВО'' и го обявява за ''реформа '', но каква реформа , ...за да си прибере ''полагащите'' му се ПАРИ ЗА ''НОВОТО''.... До кога ще се правят неуспешни опити , и в образованието ? Най-новото сътворение , НЯМАЛО ДА ИМА ''ОТЛИЧЕН'' ???? И КОЛКО ПРИБРАХА ЗА ТОВА ''СЪТВОРЕНИЕ''???

Радев да издаде Заповед , която гласи :От днес 15.09.2017 г комисионните ....вече не са 20-30 % а 2-3 % ....докат дойдат инвеститорите .После пак ще си ги дигнем до обичайноприетите в ЕС 10% ....

Хохохохо;)) Според мен, ако се съди по последните изказвания на Германия и Австрия например, Европа отдавна е спряла да бъде идеалист! Ма пък ние у назе все още сме запазили идеализЪма и вярата си;)

Има един,единствен политик у нас,който е на страната на народа и милее за него - президента!

Пхахахаха...

и откога тоя смешник стана политик. виж, ако кажеш че е кукла на конци, че е червен клоун, че е сламено руско човече, бих се съгласил с тебе.

поне откакто ти е президент!

Някои животни като се ядосат си изяждат мъдете.

Нали алчността на ''политиците'' разбуни нормалните им общества основани на техни традиции култура манталитет за да ги принудят да бягат и да търсят лекото и мекото на живота си след приказките на същите лицемери дето ги докараха до тук как са ''добре дошли''.. Стига лицемерие Радев защото много добре знаеш каква е реалността ама там се правиш на нещо съвсем друго сред обкръжението на такива като теб ''политици''

Европа е слуга на САЩ , България също . Защо си заравяме главите в пясъка ? За какво ни е кабинет и Президент , след като всички заповеди идват от САЩ ? Колониите няма права .

Трезвомислещ човек е президента.Жалко,че не сме президентска република.

ти нормален ли си бе, с това червено руско мекере за президент. айде нема нужда. като е толкова добър си го вземи у вас.

и да върнеме оня със страпоня ли бе

Президентът Радев: Европа трябва да спре да бъде идеалист Европа е всичко друго но не и иделист. Ако под идеалист разбира идиот съм съгласен с президента.

"ЕС да спре да бъде идеалист" Това да не е нещо като: "Ще върна внучетата" "Ще ви вдигна пенсиите и заплатите" Хубаво дава акъл на тъпите германци, че не могат да си оправят държавата без съветите му...

Просълзих се.))

а на мен па ми се доака:))))))))

радев нощеска да не е чел маркс та дърдори щуротии или заразата по мигрантите е верно заразна,кога в гейсъюза е имало равноправие бе,и кога мигрантите са желани от хората