Предлагат София Тех Парк за Евроагенция по лекарствата

София Тех Парк е подходящо и атрактивно място за Европейската агенция по лекарствата, като там е предвидено да бъде изградена и метростанция.

Обратно в новината

Коментари - Предлагат София Тех Парк за Евроагенция по лекарствата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и така не работи като Техпарк...

София била все повече добра за живеене, да ама София не е , България , защо не казва нищо за останалите населени места в Б-я , ВКЛЮЧИТЕЛНО и родния й край Самоковско. Или само си чеша език с празни приказки!!!!!!

Поредните плямпания които и те самите знаят че няма как да им се осъществи врътката ама нали трябва като истински комплексари да блямосват нещо..Като няма да стане това какво ли обяснение ще дадът тези патки?????

Само така. Колко му е да заместиш тех парк с бюрократична структура като евроагенция. Ама тези последните и стотинка не внасят в БВП. Но ние нали сме богати.

Може, ама само ако европейската агенция по лекарствата покрие критериите за стартъп компания. Нали това беше мотото на плевела?

Нали прецеденто-комсомолецът направи там велик бизнес-инкубатор? Няма ли някой да връща субсидия, преди трансформация на предназначението!?

Къмто 5 годинки беше задължително да не се сменя предназначението.

тази кандидатура е абсолютно закасняла. държавите си депозираха кандидатурите за тази агенция още когато беше насрочен референдума в ОК - забележете не когато бяха ясни резултатите, а когато беше насрочен! министерствата са пълни с неграмотни некадърни хора, които са правили по 3 проекта за Еврофондове и се пишат специалисти консултанти по евро финансиране просто е смешно.-

Безплатните детски градини?!?! Със занимания на английски?! Най-добре им споменете за близостта на слънчева Гърция и Егейския бряг и им предложете по една "безплата" 2-седмична почивка всяко лято там. Веднага ще се навият.

хората биха се зарадвали много да работят в София - припомням ти, че средната работна заплата там ще бъде към 4-5 хиляди лева поне, дори след намаляването и заради разлика в стандарта с брюксел. Сами разбирате, че с 5-6 хилки човек би си живял доста добре в София.

Как така е подходяща? Нали е 100% заета?