Юнкер: Всички от ЕС в еврозоната и Шенген

В годишната си реч за състоянието на ЕС, председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер заяви, че всички страни в Общността трябва да бъдат част от еврозоната и Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Всички от ЕС в еврозоната и Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей руснациииииии............ ако вашият тенекиен Сталин беше поне чугунен сега немаше да има ни ЕС, ни шенген ни шехме да четен такива глупости! а наздраве за истинския нов стоманен сталин-2!!!

Бута колкото може в правилната посока човекът, досега май не помня да е натискал в грешна посока. Дано му стигнат силите за повече.

ХА, ХА, ХА! ЖАЛЪК НЕЩАСТНИК! След 2019 г. НЯМА ДА ИМА ЕС! ХАУ!

Отде ви изравят все такива айнщайновци бе.

Всяка година вадите лъжи и ванипулирате народа на него му е през чепа.

300 милиарда ще е оптимистично , песимистично , реална оценка за щетите в карибските острови : нека да осъзаем - щетите там засягат не само нашата икономия , но и глобалното течение на капиталите , сиреч получават се странични пропадения в срочното изпълнения на финансови задължения . Давам пример : Г-жа Моркова , ръководител както и финансовия управител на сдружение по ЗЗД с целите по ЗЗД има регистрирана клонова структура , да речем , при британците , чрез Лондон до Министър Бронзон . А сега , там , долу , къщурката 400 квадрата без покрив , в базейна едни алигатори както и чернокоп , пътека около къщурката пълна с остри предмети , счупени стъкла и друго , ток въобще има ли , питейна вода тече ли , пътят към болница изчистен ли е , а на вън някои стрелят в въздух за прогонването на злите сили ли ? А тази служителка , шефката , председателка , управителка , как тя сега в момента да смени парола за достъп в сървера , да се осъществи заявката , дошла , пристигнала от РБ ?

Какво и да разправя Юнкер, истината е, че Европа тръгва на няколко скорости. Дали това ще бъде положително или отрицателно за България, времето ще покаже.

Нали преди бяхме лоши.Да не се е уплашил Юнкер,че пак ще ни вземе Русия,че се загрижи за нас?Всички в кюпа за по-лесен контрол.Не му пука за аборигените.

В случая мотивите нямат особено значение- важното е да се случи наистина.

едва ли бече сме в нузда от "влизане" в шенген.човек.като се облекчи едва ли има нузда от луксозно кражпутно кафене предлагащо му ползване на тоалетната,само ако си плати консуматив на двожна цена от обикновената.

Никакъв проблем нямам да ме съизмерват с европейците в моята сфера на дейност и работа. Винаги досега покривам напълно задоволителни стандарти на достатъчно високо ниво-не ме е страх от конкуренцията им. Да му мислят връзкарите,не такива като мен.:-) Заплатите в България не отговарят на действителното ниво и качество на положен труд поради социалнио-икономически фактори, независещи от работещия. Освен това, с настъпването на ерата на безусловния базов доход нещата рязко ще се променят- срамно е да има такива несъразмерни разлики в доходите на хората- в никакъв случай не съм за равно заплащане /освен минималния БДД, на границата на бедността напр./, но всичко трябва да е с мярка.

Живях на Запад, ядох пластмасови домати, синтетични чушки и гумено месо. Тук си имаме малки ферми и дребни производители и имаме шанса да си осигурим истинска храна.Нека всеки си живее в неговата кочинка, жабката да си знае гьола. Трябва ли , ние да плащаме за глупостите , които сътвориха няколко държави.Не. Тъкмо малко вдигнахме глави, и хоп , искат отново да ни вкарат в блатото.

Изгубихме Португалия :)))

"Той настоя потребителите в ЕС да имат достъп до стоки с еднакво качество, както и работниците да не бъдат делени на "първа и втора класа", а да получават равни права и възнаграждения при полагането на еднакъв труд на едно и също място." По коро не на едно и също място, а на което и да било място в EU.

Юнкерч го отсвириха и НАТОВци .

Бо Бо

От Виго до Варна в Шенген, от Виго до Варна - Eвропейски стандарти за пенсиите и заплатите!

Всичко казано от този симпатичен старец-алкохолик е напълно положително, адекватно и вярно, друг е въпросът, КАК точно тези добри пожелания могат да се осъществят на практика...

С добро желание и много старание, естествено- както се прави всичко друго.

Евро министър на финансите и т.н. до пълно наднационално ръководство. Не, благодаря. Няма как затлъстял бей, стоящ на хиляди километри от дома ми да знае от какво имам нужда.

Сичкуту кеч у еврузонътъ.

Човека е умен и мисли за единството на ЕС, за разлика от Меркел и Макрон. Съединението прави силата - това го има и пред парламента ни. Англосаксонците от Великобритания да им сложат мита щом не допускат свободно движение на европейски работници, не могат само да се ползват от европейските пазари, а другите да са баламите.

не ща.

И к'во точно не щеш, "умнико"?!...

Който се е захванал с нас,за да ни працаква добро не е видял!!! ИСТОРИЯ!

И в тоя ход н МИСЛИ веднага да се въведат европейски стандарти за пенсиите и заплатите,другото е от лукавия

и следприсъединителен изравнителен фонд с директен депозит в лична партида на всеки индивидуален бенефициент- работник или пенсионер.без посредници. фондът да се попълва преимуществено чрез задължителни минимални ( по единен европейски стандарт) вноски на всички БГ работодатели. всякакви офшорни трансакции да се проследяват и блокират моментално

Тогава ще ти се наложи да се конкурираш с останалите европейци за твоето работно място. Това помисли ли го. А помисли ли, че тогава много хора, които сега развиват частна иницатива и са много, амам много по-квалифицирани от теб ще кандидатстват за твоето място. ТА недей да се радваш ако се изравнят заплатите. Точно ти с твоето мислене, че някой друг ти е виновен за ниската заплата ЩЕ С ПОСТОЯННО БЕЗРАБОТЕН.

Голям плюс на това мнение написах, браво... Жалко, че повечето маймуни не мислят така и твърдят, че парите растат по дърветата, като бананите..

Китай и Турция довършват ЕС . Турците станаха МОСКОВЦИ !

,..хвани единия , удари другия .

Доживяхме да ни броят за част от цивилизована Европа, а не за долнопробен, безличен сателит на СССР...Посмешище за цял свят, че и за самите руснаци, в каквото ни бяха превърнали безродните комунисти-''интернационалисти''

е бе като гледам и сега европата ни брои за матрял,така че май не се знае кое по голямото зло

Православни комунисти,като толкова мразите ЕС и обичате Русия и Евразия, ЗАЩО ДО СЕГА НЕ СЪМ ВИДЯЛ ПОНЕ ЕДИН КОМУНЯГА ДА ЖИВЕЕ ИЛИ РАБОТИ В РУСИЯ. ДАЙТЕ ПРИМЕР.

нещо по тоя повод за шенген едно гей парадче да спретнете а гусин юнкер,и вие най отпред да се държите за ръце и да поплясквате отвреме на време

никой не ви вярва вече! от тук нататък следва-разпад!

Кипър? Какъв е тоя пееразки ЗАПАДНАЛ НАРКОМАН.

Егати демагогията! Ако това беше реч, непосредствено след избирането му, как да е. Ама да дрънка нравоучения в края на мандата, когато много добре знае, че няма да отговаря за думите си, е безмислено.

Все тая защото и шенген ще да стане като еврогейския - лични интереси манипулации и лъжи и сгромолясване нато т.н. ''съюз''.. Всички тия приказки са само за манипулация на хора дето не мислят с главите си а вярват на евродебили осигурили материално поне две поколения след тях..

Др. юнкер, научи географията! Европа е континент от Великобритания до Русия!

Великобритания е на остров ДО континента.

Понеже Япония е остров не е в континента Азия, а в континента Ц!!! Голям акъл?

чичка, гледай си там педерастията, хазарта, укриването на данъци и изпращането на сърчица на боко тиквата проста и неграмотна, тлъста и нагла, и не се занимавай с неща, от които не отбираш. под твоето ръководство ЕС се превърна в курва и посмешище, васална територия и театър за ученията на аллахакбаровците. приятен ден.

А Гърция изключихте ли я вече? Едни географи са се навъдили....

Този алкохолик, финансов спекулант и богато платен слуга на световното правителство в сянка - ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА?!? Нямаме работа в Шенген! Докато ни управляват марионетки - ислямизатори и продажници на Европа, трябва да се държим далече от Шенген и скапаната европейска валута!!

А морковчето и тоягата къде ще останат? Едва ли богатите биха се лишили от това изпитано средство.

Казва ви в прав текст Юнкер, че не може да има втора категория хора - ВИЕ ПАК НЕДОВОЛНИ. Абсолютно неадекватна пасмина, която няма никаква идея какво иска от живота. А сега да обобщим - ще има Европа на две скорости, а може и на повече. Няма да е на икономически принци бедни и богати страни, а явно ще е на ЖЕЛАЕЩИ И НЕЖЕЛАЕЩИ. Всички, които желаят влизат в Еврозоната и Шенген. Засега във втората скорост се очертават Унгария и Полша ако не се стреснат и станат желаещи. За България ще е национално предателство ако НЯКОЙ РЕШИ , ЧЕ НЕ НИ Е ИЗГОДНО ДА СМЕ В ТАЗИ ГРУПА. Та драги фенове на Путин, Орбан и Шилдо - не сте патриоти за каквито се представяте, а сте национални предатели , които обслужват интересите на олигархията. Защо на олигархията ли - ами защото в първа група ще има силно увеличаване на доходите, КОЕТО НЕ Е ОТ ПОЛЗА НА БЪЛГАРСКИЯ ЕДЪР КАПИТАЛ. Очаквайте тази клика да плаща на безброй"експерти", които да ви убеждават, че е зле да сме в първата група.

да получа европейска пенсия. Юнкер сигурно мисли за мен.

Ако вярвате на политици като Юнкер, значи не сте много умен. Те никога не говорят за втората страна на медала и когато хората възнегодуват, се позовават на еднакви възможности. Няма еднакви възможности, ако единият е на обиколка напред, а другият е с вързани крака. Европа трябва да разбере, че не става дума за икономическо, а за физическо оцеляване.

Ами направи анализ КАКВО ТОЧНО ти пречи и преговаряй. НЕ ми обяснявай общи приказки. Никой в живота не помага на човек, който не обясни какво ще направи с парите. Ако дойде пир теб съсед и те помоли за пари за курс, който му трябва да си увеличи дохода ще му дадеш, ама ако ти иска за да си купи нов телевизор, защото ТРЯБВА ДА ИМА ТАКЪВ ще му теглиш една майна. А ти приличаш на втория тип.

ЕВРОПА Е ДО УРАЛ,ГЛУПАКО ФРАНКОФОНСКИ-А ЛАЙНЯРСКИЯ ВИ СЪЮЗ НАРЕЧЕН ЕВРОСЪЮЗ Е ДО ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ...И АНГЛИЯ ВИ ЗАЕБА

Беше до Владивосок до 2014 година. Сега е та, където съм обяснил. От Виго до Варна. След време може пак да стане до Владивосток, ама не вярвам да съм жив тогава.

Г-н Юнкерс леко греши - Европа си е Европа, България си е България ! Нещата са отделни и НИКОГА няма да се размият в едно !

Тоя дърт педал май започна да осъзнава, че губи контрол над България за сметка на генетичната любов на българите към православието и Русия и сега крои пъклен план за окончателното финансово заробване на страната ни ... иска да ни отреже всичките вратички за безболезнено напускане на потъващия кораб на ЕС и създаването на безкрайни трудности за по-късно присъединяване към перспективните евразийски проекти на Русия и Китай ... ако имаме поне малко останал интелект трябва всички българи да защитим суверенитета си и националната си валута ... твърдо НЕ на шенгенското валутно пространство ...!!!

В момента тече годишната реч на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер! Слушам внимателно. Преди четвърт век гледахме с респект и страх към политбюро на СССР. Леонид Брежнев целуваше уста в уста всеки държавен ръководител на държавите от съветския лагер. Как изглеждаха тези целувки за лагерниците, живеещи в лагера няма да коментирам, защото очите на страха са твърде големи и слепи. Днес твърдият враг на алкохола Юнкер ни зове да си "изчистим европейската къщичка". Пляска му се на всяко изречение като в политбюро на КПСС! Ползва обществено приемливи формули, вместо да налапа езика на своя приятел Бойко като акт на европейска целувка и по стандарта на Брежнев и бай ви Тошо, да ни покажат единство и целеустременост!? Извинявайте, но както преди така и днес ме е гнус от политическите екскременти. Тези крадливи и гнусни плазмодии, които в комунизъм или демокрация имат едно и също поведение и цели, не се променят. Затова светът гори от техните войни, грабежи на държави и опустошаване на цели континенти под прикритието на идеологическа анестезия. Свирепи вълци в овчи кожи, които се хранят само с мърша. Нямам думи, с които да ви опиша какво изживявам, когато слушам тези отрепки. Подлеци, лицемери и престъпници, които говорят за световен мир, демокрация и хуманност. А да обичаш човека се оказа не толкова лесна работа! Най-малко възможна за политически гепачи с няколко напълно легитимни лица...

За едно истинско изравняване на стандарта, поставяне на равни условия и възможности никога не е късно. Въпросът е наистина ли искате това?

Сорос не е доволен от темповете на унищожаване на националните държави. Дразни се от някои локални бунтове в разни Унгарийки, Полшенца и други пиленца златни на дедо. Дразни се от прекалено меките и мудни Меркел-Юнкер и сие. Звъннал е на юнкера и е завишил тон. Защо се бавят заселванията, а? Е как не искали в България. Кой ги пита. Банкянския да не се прави на хитър, а да вдига бараки. Имаме цяла Африка и Азия да изнесем. Не ме интересува нито евро, нито Шенген, до Коледа да е сложен ред, ясно? Имаме война срещу Русия да водим, ще те пратя теб ако ми се мотаеш.

Юнкере, ЕС по дефиниция беше споделени ценности и солидарност. Откак се срути Берлинската стена, солидарността отпадна, просто нямаше нужда монопилите и едрият капитал да се натяга пред трудовата класа с излишни социални програми. Едно време ЕИО помагаше на държави като Португали и Испания да достигнат средното европейско икономическо ниво. Днес спрямо Източна Европа се прилага икономически геноцид, изсмукване на населението и физическо убийство. България е христоматиен пример за това. От 9 милиона днес сме 6.5. Не само че никой не ни подаде ръка, но еврогейовете унищожиха и най-малките наченки на конкуренция в лицето на помишлеността и енергетиката ни.

Европа е от Атлантика до Урал. ЕС вреди и трябва да се разкара. А Юнкер е подставено лице на разни ционистки олигарси, обича да си пийва и е леко, ъъъ, обратното на острото.

Историята е доказала , че такива съюзи са временни :) Дори Римската империя се разпаднала , а да не говорим за един келяф ЕС !

Ами то навремето ЕО я създадоха с Римския договор, така че особена разлика няма...

Като направите Европейска Армия, тогава, ще ви слушам. Дотогава сте Лакейчета Задокеански

Много глупости можехте да предотвратите , ако бяхте направили една европейска държава и всичко да приключи. Защо трябваше да чакате кефа на британците да се махат за да правите европейска държава?

Този дядка още за Евро бълнува, но днешната младеж е може да я излъже... тя отсега смята пенсиите в Биткойни ! Шенгея изобщо няма да го коментирам, той е мъртва риба от арабското нашествие през 2015 г.!

до 222 Слагам три двойки за тъпия ТИ коментар. Явно си антибългарски руски алкохолен трол.

Е, разгеле, сетихте се.

думи на Юнкер,дайте по същество какво е казал. Разбрахме че ке представи доклад за състоянито на ЕС,за мигрантската криза и за бъдещото развитие... Общи приказки от сорта Работническо дело не вършат работа....Казал ли е нещо по същество ??