Константин Каменаров е новият шеф на БНТ

Константин Каменаров е новият генерален директор на БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Константин Каменаров е новият шеф на БНТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последното нещо, което гледах по тази телевизия беше президентския дебат и интервюто с новия президент. Толкова тенденциозна журналистика, не си позволиха дори частните телевизии. Всички неудобни въпроси и заядмливи коментари бяха за Радев.

Няма да има промяна на статуквото, явно. Шуробаджанашка работа. Ще плащаме на тези хрантутници, за да ни лъжат и манипулират. Половината от тях на ясла от американските НПО-та. Предаванията са им тенденциозни.

честито ,комсомолчето послушко овладя бнт и няма да прави революции защото всички в бнт са заспали,няма да критикува работодателите си тримата свръхдебели

Ники

Позабравена е старата фамилия по бившия мъж на Жотева - Чампоева. Синче на видни комунисти и естествен трамплин за младата кариеристка от града на гоУфовете. Със сигурност здравата е оплетена в тъмните ченгефорски схеми на ДС.

Кво значи - Курнелия да не види бял ден като е костовски кадър. Пък на комунетата не им пука - мъжко момиче е.

Малкият народ овладява позиции

Значи Радинчета скоро няма да се пенсионира! Ще кара докато смъррта я раздели с телевизията!

Когато видя такова единомислие при гласуването на шеф на БНТ започвам силно да се притеснявам! От 6 човека само един е против! Голям майтап! Никой не може да ме убеди, че за него не са се обадили я от американското я от английското, френското или германското посолство! Начина на избор - едни каки от СЕМ четат и сричат едни мотиви които те трябва да са написали! Голем цирк, казвам ви! Май някой им го е написал и им го е дал 5 минути преди публичния цирк който си спретнаха пред камерите за да го прочетат! Спомням си цирка с изборите при комунизма - за БКП гласуваха 98% от гласоподавателите! Тогава от посолството на СССР веднага ни спешаваха! Изборът за генерален директор на БНТ ми заприлича досуш на този на БКП! Въпросът е - вярва ли им някой на тия от СЕМ? Аз - определено НЕ!

и този е от ДС , събрахме се

Леле. колко СЕКСИ разтворена яка на ризКата! ще изпопадат "телевизионерките"! Ама много дебел станал! И не беше ли по-млад от жена си - змията ?

Браво на Коко! Дали Коковица ще остане да води новините в "По света и у нас"?

родина ,никой нищо не избира,само едно посолство има право на това,Бетинчето Жотева е щатен сътрудник на това посолство

Абе, какво правеше бетинчето в Белгия преди бате бойко да я забележи и да я предложи ( или да му я посочат) на президента за СЕМкаджийка?

"Новият генерален директор на БНТ предлага ... и създаване на Библия (!) със златни (!) правила за вътрешните продукции." Няма ли кой да си прибере вересиите? Бетинчето пак се прояви блестящо ведно със себеподобните й СЕМкаджии !

Този ли боклук избраха за шеф на БНТ ! Дупе да ни е яко , калинка до мозъка на костите ! Да хванеш на улицата човек по -добре ще ръководи !

така и не разбрахме какъв е бюджета на бнт, явно се лапа яко от парите на данъкоплатеца щом само се споменава без конкретно да се назовава цифра.

Нещо "понамирисва" този избор! Абе, Жотева още ли е там , нали щеше да подава оставка!? Гьонсурат, както се казва!

Каменаров иска БНТ да работи с големите корпорации и да печели пари, което е пълна противоположност на една обществена телевизия! Да й спрат веднага всички държавни пари и тогава да печели колкото си иска и да работи с каквито си иска корпорации! Но какво друго да се очаква от човек работил за Иван Костов и Ernst and Young - глобалист соросоид отвсякъде!

...Коко Коментаров - така иронично го наричаха всички негови колеги в парламента,защото не можеше да каже две коментарни думи на кръст...Въздухарче...И като премести Панорама от петък в събота,ще стане изведнъж супер-предаване???Сякаш вминалото не се е излъчвала в събота...

...не беше ли го назначил за прес-секретар на правителството си и после тихомълком го освободи,защото се оказал политически неграмотен...И може ли в биографичната бележка да се пропусне такъв важен момент от кариерата му???А че тогава го прибра в МТЕЛ Владо Грашнов - това също е пропуснато,случайно ли???

Ами нали са все от едно котило - ще се подкрепят, я

Всичките кандидати бяха посредствени. Но такива са и членовете на СЕМ които имат думата при избора. Не разбирам защо Чампоева все още е на поста си.

Много е просто - посредствеността е агресивна и оцеляваща за разлика от таланта и кадърността. Посредствеността мачка като валяк всичко по пътя си, особенно таланта. Нищо ново.

Това ,,недоразумение,,Жотева ,Чампоева е за сериозни психо тестове и принудително лечение в клиника под ,,строг контрол ,,.Толкова занижава авторитета ( ако изобщо можем да наречем СЕМ ) ,че го доближава до свада между фолк певица и папарак снимал лява къдрица ,а дясната е по фотогенична ,ниско махленско ниво Жотева много ниско

Честито на победителя! Просветените Р. П., Цвъ. Цвъ. и Ковачки си избраха новия шеф Б. Жотева / назначена от Плевнелиев /, Розита Еленова / предложена от Хр. Ковачки /, София Владимирова / номинирана от Цвъ. Цвъ. / и Мария Стоянова / предложена от Жотева и Владимирова /...Навързани като суджуци. Каките си избраха лице, завършило медицина, за визионер на обществената медия :( Кой за каквото е учил... Всички камъни в България се оказаха дялани. И сега медикът-визионер ще наложи качествена журналистика и плурализъм на мненията...Пляс-пляс ръчички!

Oще един P.R боклук още новини на турски... Този беше от бързата серия само 1 седмица реклама и е готов за поста !! А някой може ли да ми каже защо трябва да избера да гледам боклук с мазни политически утрепки, някакво смотано риалири или новини според официалната весия на правителството, ако мога да си гледам на smart телевизора NetFlix, hbo i амазон прайм плюс AMAZON prime заедно с дискъвъритата и naciona geograpfic ?

"За неговата кандидатура се обявиха Бетина Жотева, Мария Стоянова, Розита Еленова и София Владимирова....." Всички изброени горе курвенца Коко ги ебеше! Нормално е да му върнат жеста!

В твърдението Ви има противоречие. Нищо лошо, ако ги е чукал, а и тогава са били млади и привлекателни. Чукал ги е качествено, но ако знаят една за друга ще се изпокарат и няма да гласуват за него.

Стойностен и професионалист на място. БНТ можеше да има друго лице, но уви...

Безгръбначен, комуноиден некадърник като него?

Гарелов е доносник бе, пъпеш смотан. Добре че не го избраха.

а има ли някоя позиция на която да стои недоносник?

Колко ли щика е омъзгавила Бетина за да стигне от първа .урва на СДС до първа .урва на СЕМ?

Кой е този тупан и с какво е заслужил да е дефектор? Бил и е любовник на Бетина Жотева, а тя пък е любовница на.

Върнете Канал 2001, Каменар!

Кой е този тупан и с какво е заслужил да е дефектор?

Очакван избор . Все пак е единственият непрофесионалист , който се кандидатира. Това сега е модерно у нас. Всеки се назначава на място, за което е най- малко подходящ и доказано неподготвен професионална.Важното е парите да вървят в правилната посока.Успокоителното в този случай е, че никой не гледа БНТ.

От днес се освобождава целия екип от такса 5лв. за нищо правене!

Hе е ли мъж на Мира Добрева ?

На Радина Червенкова ( баба костенурка), с дървена къщурка и вече национална ТВ

с чашката? Четох, че той бил приятел с чашката

е оставила следи - торбичките по очите....

Бесепара гласувал против Каменаров, но каките направиха правилния избор. КОР за БСП.

ЕПМ цървул!!! ХО ХО ХО

Глупако,"бесепара" беше за другия турбо соросоид Валери Тодоров!!! ХО ХО ХО

Главния мениджър на АББ България Еккехард Нойр.назчначи любовницата си Десислава Михтарска за управителка на производствената база в Петрич с заплата от 10 000 лева . Същия препира парите на италианската мафия, укрива данъци и точи ДДС. Хвала на такива инвеститори .

"...Константин Каменаров заяви, че бюджетът, с който разполага в момента обществената телевизия, е крайно недостатъчен и даде пример, че преди 15 години той е бил в два пъти по-голям размер." Това е очебръкваща наглост. Бюджета на БНТ, по данни на МФ, за 2017 е над 65млн. лв.!!! И това не включва приходи от реклами, приходи от права за излъчване - по закон всяка кабеларка или сателитка е ДЛЪЖНА да излъчва всички национални медии и да им плаща за това. Та значи частните медии могат да печелят само от рекламите, а БНТ освен реклами и авторски права иска и повече от 65млн. лв.

Ченгето Гарелов презрян и отхвърлен. Така трябва да се постъпва с всички комунисти. Да ходи при Цв. Василев в неговата телевизия, Бареков да му е шеф.

на БНТ .....боза. Водещия Никодимов апатичен ли е... махмурлия ли е сутрин...не знам. Тончо с Марта са ми втръснали до е-та степен ... Оная пък Искра Ангелова се мисли за голяма интелектуалка и позира и се лиготи...и веднага я разкарвам. Гледам само Панорама и понякога Още от деня....Нищо друго.

Аз само история.бг и понякога "всичко от деня" с Поли

тая "Поли" е такава очукана селска тетка, че не мога да я гледам, Ама е соросоидка , дете на подходящи хора и се е издигнала.

Волгин и вдигат нивото .

С волгин вдигат единствено нивото в руския говновоз.

Раздвоена съм - дилема. Как да го приема - и Каменаров приятел на Костов и Корнелия Нинова и тя негов кадър. Като харесвам Каменаров, трябва ли да харесвам Курнелия?

в Труд от 21. 08. една хвалебствена статия за Каменаров от някой си Михаил Леонов в която се бяха изказали едни от....ки на родната интелЕгенция и публични личности като н каза сян, някакъв директор на д. радио, мисля и собствената му жена. Толкова хвалби, - все едно е умрял.

С този шеф БНТ стана старчески дом ! Да си дава оставката ако искат да гледаме тази телевизия !

Пълен триумф на Суджука в БНТ!

щом е със сущия шеф - и това щв стане

закрие,а БНТ да се приватизира. Това да не е пансион там бе????

Калинки бутат навсякъде , този помияр не знае от къде да гледа в камерата , ама болшевишкото копеле жотева -жопева го направи ! Професионалите не са на мода !

Брей , че защо не се яви ти , такъв специалист да изпуснат.

Бюджетът на Кавал 1 е крайно недостатъчен, но пък щатът от 1500 щика е свръхдостатъчен дори и за 5 нормални телевизии!

БНТ по пътя на Канал 2!!!!

тези комуняги. Каменаров бил привърженик и приятел на Костов, а Корнелия Нинова - тя каква е. Беше никоя докато Костов не я повика в екипа си, заложи на нея и я направи първа приватизаторка и спечели и Нинова - също.

на министъра на търговията Валентин Василев, който е пръв приятел на софиянски и яко се покри.