Борисов сменя шефа на агенцията за подслушване

Председателят на Държавна агенция “Технически операции” Цветан Китов ще бъде сменен, става ясно от дневния ред за заседание на Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Борисов сменя шефа на агенцията за подслушване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-достоен ще да е за този пост Радо Отверката.

А ние БЪЛГАРИТЕ , ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ТЕ СМЕНИМЕ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ България.

Който не е целувал ръката на баш мафиота Борисов веднага да се уволнява!Така ще е в държавата на мутрите!

Ми да! Ще го сменя - щом като не слуша достатъчно и не слуша както трябва и когото трябва, естествено е БоБо да го смени.

Прочетете отново "Фашизмът" на Желю Желев!

loyola

можем ли да направим обосновано предположение, че наследника ще е Пеевски? А като има нарушения от толкова висок обществен интерес, няма ли да се огласят? И съответно престъпниците да получат ЕФЕКТИВНИ присъди ?

Баце, виж там някое наше момче, с което ритате мачле или играеш тенисче! Абе трньорът на тигрите, Коце Лаптопа не става ли? Щом му викат Лаптопа, значи сигурно е високотехнологичен юнак.

Мутрата си пази пак задника след като подлогата му си е изпълнил задачата ама се е разчуло за зла участ на боко..Всеки който се е подложил на боко и му играе по свирката може да позачезне от службата си ако стане напечено около ментора му...

А с подслушаното при "допуснати нарушения от службите" какво правим? Заличаване и компенсации за незаконно подслушаните, нали така?

Ченгеджийска държава. Този прави каквото си иска в ущърб на нацията.

Не ги впечатлява ,че ги подслушват,а са се загрижили КОЙ ще ги подслушва. Някои пък се радват. ...Тежки щети нанесе бойковизма . Духовни инвалиди оставя след себе си.

Бойко да пуска жицата край бардаците на злото - драгалевци,сараите и позитано,там е фраш от криминални мастии на лаборанта,порциона и лъжкинята!

Боко не е пуснал тази жица само в тоалетните ни ама и за там идва ред както се вижда колко подлоги има дето го ''избират'' за служба някой лев или просто от идиотщина

Цецо-голямото ухо е най-подходящия.

БРАВО !!! Единствено Бойко Рашков има "топки" в тази "територия" България.

Цяла агенция за подслушване.Даже и не крият. Навярно ни подслушват вече и в ушите. Борисов вече ще се пъхне и в червените ни кръвни телца,само защото са червени. Еми,да. Това изисква демокрацията и е демократичен подход.Няма мърдане. Всичко е под контрола на падишаха.

Наший Пожарникар отново върти кадрите, интересно, новият на този пост, на кой кръстопът го е намерил, или край месокомбината "Добрич", но откъдето и да го е изкопал, съм спокоен, защото във всички случаи Цецо Цървула, Шестака, Ухото, Физкултурника, Спестовника на мама(тоя има повече прозвища и от агент 007), го е проверил дали става за поста!!

Занимавай се с другите джендъри като теб и не коментирай политиците.

И защо изтрихте отговора ми на феса Мюмун, бе турски подлоги, не журналисти!?Мръсни, долни предатели сте вие, съвременни Кириак Стефчовци, нещастни ибрикчии!!Гербаджийски цървули смрадливи!!

И сега да очакваме ли нова флашка от поредицата "Ало Ваньо", "Нали Ти си Го избра" и т.н.?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Значи на "пряко негово подчинение"?И ние чакаме все пак някаква си там ДЕМОКРАЦИЯ тук на тази територия на боко.Какво е това ДЕМОКРАЦИЯ,че вече напълно се обърках?Този ли е човека който ще я докара?Сега кой ще назначи,като комай тук народ не остана.?

Навсякъде пожарникари в тази държава! И все аркадаши на Главния пожарникар! Браво Простотията е тотална!

Или ще се окаже, че е завършил СОУ за деца с увреден слух?

Всичко е като Суджука , има начало има и край ! Иска Цецо шлифера да назначи на това място !

Ша го сменят я, как няма да го сменят. Ами, ако е събрал нещичко за Нему и ордата Му, а? Параноята тресне ли веднъж, остава за цял живот. Ама всичко е като салама - има си начало и край.

Този нали му е брачет на ББ ! Ура няма да ме подслушват от ДАНС докато не изберат друг ! То често чувам чужди гласове в ютията и нощната лампа !

Оди се прегледай.

ЗАЩО ГО УВОЛНЯВАТ ??? ... АМИ СЕДИ СИ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА В КЕНЕФА И ИЗПЪШКАЛ НА ГЛАС : .. "ОХ ГОСПОДИ " .... А СТЕНАТА НА КЕНЕФА МУ ОТГОВОРИЛА СЪНЕНО : " ПОКАЙСЯ БЛЯД И ПОТОМ БУДЕШ РАЗГОВАРИВАТЬ С МНЕ "

Борисов, казано ти е, и на всеуслошание също че Цацаров е престъпник, ти защо мълчиш като бит гъз и се преструваш че нищо не се е случило ?

Търпя го , защото покрива всичките ми гафове , закоито всеки друг прокурор ще нареди разследване: Мищо Бирата, Джобния ми прокурор Кокинов. За такива неща прокурор на място майката ще ми разкатае.

Без никакво обяснения, аргументи, факти... Ясноо...не удобен е!

това е бг традиция ,по еврейски лиценз .

Шило

Някакво логично обяснение за тази смяна?

Обяснение да, логично не. Грифирано, запечатано и прибрано.

дупката,дупката,дупката, онази дупка,,,

Логично обяснение - на мястото на НЕУДОБЕН, ще сложа УДОБЕН.

И такава ли агенция има? За подслушване? А агенцията за мокри поръчки? Тя как се казва?

сигурно китов е подслушвал някое еврейче и ето резултата ...толкова е елементарно ,Уотсън !

Тоя идиот Бай Xyй винаги върви след събитията и чака да се насере до ушите, за да направи нещо. Скандалът с Гетов е от м. април. Бацето не може нито да ръководи, нито да си подбира кодри. Тъпанар.

А тоя не беше ли братовчед на Винету?

Препоръчвам му да назначи Саздов, хич бива ли диването така да стои далеко от софрата? Само с тенис корт не се живее!

Явно не могат да хванат айпитата от коментарите в дира. Иначе друга причина няма!

Кой беше тоя борисов?

Това бе за оня строи да нее фалшива новина

Запе-те г-н рачо!Носете си и вазелин!

Glupavijat borisoff da vzeme da smeni sebe si da mu ebem pichkata majchina i nekadurnika! metev ti samo ne spiraj da mu celuvash nasranijat Guz,bokluk!

Кой ли не опраска Борисов. Започна от Цветелина Бориславова и стигна до съпратийците си. И защо? За да се пришие с Пеевски. Лошо Борисов, лошо.

Glupavijat borisoff da vzeme da smeni sebe si da mu ebem pichkata majchina i nekadurnika! metev ti samo ne spiraj da mu celuvash nasranijat Guz,bokluk!

Мануел - да те ийбъ

Те пък са едни контраразузнавачи-и-и-и, тоя китов не беше ли пожарникар?

Борисов е мнооого последователен, когато пази столчето си във властта, колко хора опраска. То не останаха.

Борисов сменя шефа на агенцията за подслушване защото вече не чува