Нинова не ще консенсус с ГЕРБ за антикорупционния закон

БСП няма да търси консенсус с ГЕРБ за антикорупционното законодателство, каза пред Радио „Фокус“ лидерът на партията Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова не ще консенсус с ГЕРБ за антикорупционния закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таз кучка и цчлата и комунистическа чета от яничери-българоубийци,вместо да е натикана в Белене или някои друг концлагер,всеки ден се мъдри по офсайтовете

Лелко КУР. С КАкви пари от една заплата изучи сина си в скъп колеж - спечелени или крадени? Като чета как си представящ разделението на властите - и в юридическото ти образование нещо куца. Изрий си пяната от устата с употребявана тоалетна хартия.

Тя курнелия следва стъпките на мая манолова кудкудяка за,някой пост,дадат ли и го и ще клекне тя,го е доказала,че е интересчийка!

Др.НИНОВА С ВСЯКА НОВА ЛЪЖА ГУБИШ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ.НАГУШИ СЕ ПРИ КОСТОВ,И ОТИДЕ ПРИ СТАНИШЕВ,ТОЙ ТЕ ИЗГОНИ ,ЩЕ ГО ПИТАМЕ ЗАЩО?СЕГА ТИ СЕ ИСКА САМА ДА УПРАВЛЯВАШ,НО ТЕ ВИДЯХ МЕ,ЧЕ СЕ ПРАВИШ НА ХИТРА СВРАКА И,ЗА ТОВА НЯМА ДА УСПЕЕШ,АКО БОЙКО ТИ ПРЕДЛОЖИ МИНИСТЕРСКИ ПОСТ,СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕБОЯДИСАШ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ И ЩЕ СТАНЕШ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЕРБАДЖИЙКА!ЗАТОВА НЯМА ДА ТИ ДАДЕМ ТОЗИ ШАНС!!!

Ако президент бе Цецка Цачева, дали Нинова щеше с такъв патос да говори за БГ президента и така да му тика правомощия в ръцете?

Корни погрижи се за народа.

У нас растежа на икономиката е 3.5 процента. С това темпо не 50, а 100 години трябват за да станем средноевропейци. Смятал съм го. Даже се изненадах от отчайващите числа. Не благодаря. Искам го приживе това. Все ми е тая дали Корни е опапала нещо. С 2 апартамента и гараж на 50 години хич не ми разправяйте, че богата. Това е далеч , далеч даже от средна класа - за съжаление у нас с труд толкова. Важното е да се гони устойчив растеж от поне 5 процента за поне 2 мандата. Иначе истината е следната - БВП на калпак е под 7000 евро у нас годишно и е над 30 000 за средноевропеец. Даже математиката може да даде над 100 години ако я караме с темпото на Борисов, Цветанов и Горанов. Факти другарки и другари, госпожи и господа. Трябват ни петилетни планове и ускорено развитие на индустрия главно в условия на пазарна демокрация. Другото (сегашното) е робство и геноцид. Все ми е тая кой ще го прави, само да може и да не е диктатор и тотален крадец. Ако ще ОФ да връщат, трудови войски, трудови повинности, бригади, 4 годишни планове вместо петилетки, данък инвестиция и кот си искат. Само не 100 години до светлия евростандарт. Щото така беше при соца - все комунизъм чакахме и все питахме кога все пак, аджеба, въпреки всички. Кога?

С пълни олигофрени и мангусти прогрес няма да имаме. За да има БВП трябва производство. За да има производство . . . трябват много неща, но едно от тях е квалифицирани хора. Същевременно уж умни хора се връзват на 'народните' приказки на власт имащите как имат по един апартамент, гараж и 1000 лв в джоба. До преди 1 година Пеевски имаше само един стар опел и всички вярвахме. Хората се впечатляват от афера за 40 000 лв и половин детска градина, а за 1 милиард кражба за Цанков Камък, 4 милиарда КТБ, 2 милиарда Белене, 500 милиона вагони, 100 милион батко и братко, 10 милиона ремонт . . . си кават - голЕма работа Иначе си прав. Нека загърбим миналото и гледаме бъдещето, но според мен не е правилно да назначим вълка за спасяването на агнето.

И с кое темпо, отворко, да я караме? С темпото на Жан Виденов?С темпото на Орешарски? С темпото на Герджиков? Не разбрахте ли, че с умирането на СИВ, умря и българската икономика, защото беше създадена единствено и само за да обслужва нуждите на СИВ и беше абсолютно непригодна за оцеляване в конкурентна среда!

При социализма имахме стандарт - апартамент, вила и кола. Това беше напълно постоижимо за работещите и то много преди да станат на 50. При това горните 3 бяха нови обикновено. Сега сме демокрация. Трябва да вдигнем стандарта, още повече, че при социализма повече от 1 жилище беше проблем с партията. За кво махнахме социализма - за да въведем масовата бедност, при която за 2 апартамента и гараж след 25 години бачкане келявите демократи ти завиждат. Благодаря за такава демокрация.

Таз другарка заприлича на оскубан ястреб от Злоба и завист Те още не могат да преживеят че не можаха да се докопат до власта и сега дерзаят за Анти- корупционния закон Искат да се назначава от нейния човек- президента който си го командват както им е изгодно Но няма да ги огрее

корупцията да бъде бита ама не по сегашния модел - бий порока като му се отдадеш.

уж БСП била слаба, уж Корнелия не ставала, уж електората и измирал. Ама защо така плюете бе хора. Ами нека си умрат пък спокойно. Ами ГЕРБ има цялата власт от 2009та насам. Изключвам 2013та, в която Орешарски при целия гаф с Пеевски спря спада и обърна икономиката на растеж. Ако сте толкова уверени в успеха какво ви пука от Корни. Значи за няма 8 години 1933-39-40 Хитлер прави Германия чудовище заплашващо света след загубена война и . За 8 години и Сталин прави същото с изостаналия СССР - петилетките му започват от 1932ра. За няма 2 петилетки изостанала Русия става истинска велика сила. А за САЩ няма да говоря - Рузвелт хвърля една цифра случайна в началото на войната 50 000 самолета годишно за да бием Германия, стават 70, 80 000 даже. Чудеса в организацията, в усилието, в националната кауза за 2 години само в САЩ. За 8 години ние загубихме към половин милион граждани, все по-назад сме от Румъния даже и с това темпо за 100 години може и да станем средноевропейци. Смятал съм - 100 години трябват. Ами НЕ БЛАГОДАРЯ. При това ЕС ни тегли напред, а ние ве влачим от корупция и мутренски управници, от ялови десни копелдаци и просташки заяждания.

"2013та, в която Орешарски при целия гаф с Пеевски спря спада и обърна икономиката на растеж" Уеуе мауе . . . . вече и в лудницата ли раздават компютри?

Тая не спря да се взема на сериозно. Едва ли някой от ГЕРБ се интересува от законопроектите на БСП. Като спечелят избори да си пишат закони. Сега бадева се хабят :)

те и се отдават. Или то май това беше класическия метод за борба спороци.

Какво е плюете че синът и е в САЩ. Всеки, ама всеки нормален работещ човек и правещ си сметката може да си прати детето да учи на запад. Обикновен наемник на труда съм, ама и двете ми са минали от там. Икономии, стискане, разумни лишения и се оправихме. Пък и имоти си понаправихме тръгвайки от О. Със сметка, труд и акъл.

Синът и има ген и възпитание. От кого ли ги е взел. Първи награди от международни състезания по математика не се дават за партийни заслуги. На най-добрите в света мястото им е сред най-добрите. За сега това е САЩ, ЕС е безнадеждно изваден от играта, Русия не е СССР, а Китай може би е бъдещето ако не е Индия.

Имаше избори. Победи версията на ГЕРБ за борба с корупцията. Тя е - отдай се на порока за да го победиш. Може би повечето гласували за Борисов няма да ме разберат и съм доволен от това. Версията на БСП и Нинова не се наложи, така, че моля победилите да си действат според програмата. За изтребителите, за бежанците за извънземните и за световната конспирация ако щете правете компромиси и консенсуси, но за борбата с корупцията трябват мъжество, топи и акъл от там закон и прилагането му. Консенсус не е необходим. Яко сме затънали в корупция и по-скоро консенсус би ме притеснил. Консенсус за корупция е все едно кради и викай дръж крадеца.

Дръж Корни .България е със теб.Разцепи тиквата.

Само така Корни ! Мачкай ги, съди ги където и да ги хванеш. Ти поне имаш топки, за разлика от герберчетата - хахахахах

Госпожо Нинова, промяната за която претендирате да творите в партията си започва с изчистване на терминологията, която при вас е още от началото на прехода. Обществените поръчки и обществените средства наистина се раздаваха, но това беше по времето, когато управлявахте вие - още помним формулата 3-5-8 (блато). По закон обществените поръчки се печелят на търгове при определена процедура - не се раздават. Покажете че ако не в мисленето, то поне в терминологията, която използвате има някаква промяна.

промяна си избирай гробта и се кефи, че Румъния ни бяга и не можем да наваксаме средноевропейския стандарт даже за 100 години. Дори със сегашния ръст от 3.5 процента няма да ни стигнат 50 години, а аз искам да съм жив за да го видя.

нищо не съм чула за мнението ѝ за Костов, съгласна ли е с приватизацията, с продажбата на "Балкан" - това е престъпление! Толкова е отвратително нахална. Съгласна ли е с Цанков камък - милярдите които струва и печалбата която дава на година. Чувал бях и за някакво Водно огледало - и за него нито дума.

Гооспожа Нинова се стреми да увеличи правомощията на Президента като силно се надява той да е послушен. Ами ако на президента му писне от това опекунство на каките около него и покаже характер? Пък и нека не забравяме какви функции има президента по конституция. Нима Нинова не е наясно, че това е де факто опит за промяна на конституцията- или само опипва почвата.

Гледайте си работата. Всеки своята. ГЕРБ управлява от 2009та без прекъсване почти. Сега ли се сетиха за тези приватизации. Минали са към 20 години. Един юрист тук няма ли да каже дали всичко не е въпрос на давност. Защо сега? Защо не 2009та - нали затова дойде герб, да наказва виновни. На Борисов каквото му трябваше май си го намери. Още един/една ще трябва като Нинова и за цветанов. Да е по-интересно. Невинни няма. Тенис по двойки. 2 апартамента за човек към 50 с над средния ценз и постове си е малко. При това говорим за 2 апартамента в семейство. А гараж и трябва още един. Това е стандарт - паркоместо или гараж за апартамент, за тези над 100 квадрата даже трябват и 2. Ето ви тема за консенсус, че да спре презастрояването. Борбата с корупцията не е задължително с консенсус. Тя е със закон.

Нинова, много си е редовна. Просто е безмерно нахална дори и за комунист. Ти от дясна ръка на Костов, да минеш в БСП, а и да имаш мерака да станеш премиер министър, вярно граничи до лудост, но това показва нивото на електората на БСП.

нивото на електората на герб го виждаме по разрухата в провинцията.

Лелко Ку., та ти трябва да си първа в списъка. Умрем да седнеш на ръждив пирин.

заглавието се доближава до изказа на лидерката на БСП - трябва да си поне малко интелигентен да разбереш подигрлавателното заглавие. Мислиш ли, че не можеха да пишат НИНОВА НЕ ЖЕЛАЕ КОНСЕНСУС, но това не е в нейният речник ха-ха.

да плача ли",пише във фейса си г-жа Лъжа.И аз се питам"Да се смея ли,да плача ли" г-жа Лъжа ще търси общонароден консенсус за антикорупционното законодателство... да си скрие далаверите,криминалната приватизация и корупционни схеми в "Техноимпекс","Техноимпексимпорт",БТК,Пловдивски панаир,"Булгартабак",ЦУМ и други по-малко известни.Вчера я хванаха в най-долна лъжа за писмото от прокуратурата и след като беше разобличена,продължи да лъже и измуква от пръстите си нелепости.Алоо, БСП-то,размърдайте се бе.Председателката ви е клиничен случай.

Компромис не е задължителен. Явява се на изборите с теза - без компромис с този и с това. Вземаш гласове, защитаваш си тезата. НОРМАЛНО. Има си победител, той е наложил неговата теза, съставил е кабинет, да си я претвори в дела. Кой му пречи.

тъй като много хора питат, както и аз как приватизира Корнелия Техноимпекс, къде са парите, днес Антон Тодоров, ама много го мразят, защото работи само с факти и документи ПОКАЗА, ЧЕ 48% ОТ АКЦИИТЕ НА ТЕХНОИМПЕКС СЕ ВОДЯТ НА НЕЙНО ИМЕ - АБЕ ТОВА Е ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА! Как я понасяте - не знам - ти да работиш при Костов на най-отговорна служба, да се нагушиш и после хоп в БСП. Ама той Станишев го каза - имала е КАТАРЗИС ха-ха.

Президента да назначи прецедателя на парламента, амаааа куковицооо на кви амфети си???

затова махнахте Тошо за да живеете като бели хора, ама само вие. Първанката от село в пернишко с клозет - дупка на двора сега синовете му горди собственици на спа хотел. Срам нямате - вие не вдигахте ли цените на тока и всичко. Затова бягат хората от България - не могат да ви гледат - едно говорите, друго вършите.

Първанката не е в БСП.Той е аверче на Борисов, чирака Калфин беше министър ако сте забравили и съответно на изборите от 4 процента остана 1. За 2 апартамента и един гараж ви казвам - това е минимума, който едно семействотрябва да гони до 50 години, абсолютния минимум. Иначе ви пикая на демокрацията, пазарната икономика, ЕСто , натото, пматото и накрая патото и държавата е в киреча ни напред , ни назад без млади, без платена работа, мизерия...

Нинова не ще консенсус ....За пореден път ви казвам, няма по-прости и неграмотни журналисти от вашите!!НЕ ИСКА ИЛИ НЕ ЩЕ, кое е по-правилно, некадърници!?ПРАЩА или ИЗПРАЩА!?Какъвто е министър председателя, такъв и слугинският му сайт, прости и неграмотни!!

Минусите са от тъпи, кухи, гербаджийски манерки!?

Казва се Румен Овчаров. Него също го гонят от герб ама акъл нямат и бягат наобратно та не знам дали ще го стигнат - има още къде 40 000 км да пробягат. Та като го питаха журналисти има ли апартамент в Швейцария май беше, той директно им каза. Мъж на 50 трябва да си е уредил живота. Това е ИСТИНАТА. Комунизъм, социализъм, един мъж до 50 не се ли оправи, мани-бегай става след това. Не може измислени демократи тук да поставяте въпроса за 2 апартамента и един гараж. Ами аз имам повече бе. А никога с жена ми не сме били някакви шефове. Частна собственост. Пред вид постовете и , образованието, ценза даже има малко, не е като Цветанов шестака.

Трябва да го питат защо допусна такава цена на газта и угроби България за години напред! И да го затварят за поне 20 години с конфисказия до размера на загубите!! А не има ли апартамент!

и какво си работил - много си се нагушил, а като лъжеш къде гледаш - преди -. еидн апартамент за едно семейство. Мой колега строи апартамент на негово място и му разрешиха само едностаен, защото беше ерген на 40 г. Трябваше шефът да излъже, че му е нужен кабинет, а той беше технически секратар, та му разрешиха на собственото си място да си построи двустаен.

Курнелия поеми нещата в държавата, батака е голям. Смело напред.

КТБта,НДКта,суджуци,100 дни правителство без програма,вдигане цени на ток и вода,скандали със грипени/ф16 ......това са само последните им изяви ! ТОВА Е ГЕРБ ,ТОВА СИ ИЗБРАХТЕ !

тая колко се е нагушила след като Костов я взе за своя дясна ръка. С мъжът си били почти бедни - живеели под наем, а после си купила апартамент естествено в София на 130 квадрата, гараж и още един апартамен на 90 квадрата. Обявила е и 100 000 лв. в книжка. Комуняги гадни - като дойдоха след 44 г. приватизираха на хората фабрики, работилници, ателиета, взеха им апартаментите и се настаниха в тях, а сега първи нагли богаташи.

С жена ми се оженихме студенти и бяхме голи пушки. Още тогава поработвахме, стипендии, едно друго и като завършихме с помощ на родители купихме първия малък апартамент. После по голям. После оше един. Мен да ме съдят ли. Щото аз като я гледам даже малко има за човек с над средния ценз и това не е срам за нея, че има малко, а за държавата, в която много имат само мутрите. Особено управляващите.

За какво са минусите? Трябваше ли да съм пълен голтак при демокрацията ви? Това ли е целта на демокрацията - по-бедни от при комунизма?

Корнелий

А сега си представи, че баща ти и бащата на жена ти ви завещаят по един апартамен - ще имате 4 апартамента. Ак очетеш коментарите да има6 апартамента е по-голямо престъпление от това да обереш и фалираш една банка, така, че сте само на една стъпка от най-големите и мащабни престъпници в страната!!!

А после като дойдоха крадливите и нагли СДСари,възцариха справедливостта,изобщо не крадяха,демократизираха ни яко нали ?!

а за 6 - герой цвъкев.

Такова перде не съм виждал! След като всички я наричат госпожа Лъжа и пак да лъже непрекъснато! Какво е това БСП да избират за лидер човек на Костов! А и само се заяжда за щяло и нещяло, и нищо ползотворно някакви нови идей и т.н. Направо ще закрие и БСП , а това не е добре...

Направо сте се изпотили от шубе.

не щем Живкови охранители и царски мекерета.

Доколкото си спомням никой не е казвал,че Нинова има участие в Цанков камък. Това, което казаха, е че по времето на правителството на тройната коалиция е стартирал проекта, по което време Нинова е била зам.министър на икономиката. И по същото това време освободена за съмнение в корупция. Никой персонално не я е нападал. Тя сама си измисли тази история. Проверете новините. Стига сте повтаряли глупостите на Нинова

Нейната работа е ГУЗЕН НАГЪЗЕН БЯГА

Нинова има цял набор от публичните изказвания на гербаджиите...и то в ефир.

Браво! Заслужаваш потупване по рамото от Цветан Цветанов, или дори от Бойко Борисов!

Вижте Тодоров нищожеството. Това е ГРОБ.

Какво ли не правят откраднатите милиарди от Герб ! Сега защитават и измислят компромат срещу Нинова ! Аферите на Герб са обикновени детски игри според техните Тролове и остриета , като Черната перла от Дулово с мъж на Държавни поръчки охранен или Антон Тодор бореца с Мутрата ББ !

Моля никой да не СЪМНЯВА в тази госпожа на снимката, отСДС призоваваме за разбиране,тя е от нашите и иска на всяка цена да ни върне във власта.ТЯ Е ПОЧТЕН ЧОВЕК!

Никакво шу шу мушо с ГРОБ. Мачкай като валяк с аргументи.

И аз съм против закона измислен от Мутри за Мутри ! Антон Тодоров ти си най-мръсното и долно животно ! За 3000 лева се продаде ! Когато казвам че умните и красиви наши деца избягаха , правените в пияно състояние останаха , тоест боклука е тук и България загива !

Срещу Корнелия Нинова се изгражда мощен фронт за нейното ликвидиране като политик и всячески! Преди малко депутата - лайномет от ГЕРБ - Антон Тодоров не отговори на въпрос на журналистка от Би Ти Ви - Вярно ли е, че Нинова, няма участие в Проекта "Цанков камик", а вместо това в негов стил започна да вади хартии с данни , че Нинова приватизирала през 1997 г. "Техноимпекс" и забогатяла, купила си два апартамента, гараж и, че трябва "Комисията по незаконно придобито имущество" да се занимае с нея и да и осигури полагащият се друг вид живот! Не знам дали Антон Тодоров е съгласувал този си ход с Вожда Бойко Борисов, защото заравяйки се в този период - преди 20 години, за лицето Борисов има доста интересни неща! В ГЕРБ нещо се объркаха в последно време. Взеха се за много важни и напреднали. Решиха, че може да правят и говорят каквото си искат за когото искат! Пък, може ГЕРБ да са достигнали това развитие! Знае ли човек?

тая работапри Ана Цолова А Нинова в същото време беше при Хекимян. Добре са го измислили....да не може Нинова да поиска думата в ефир.

да плюе по Нинова тази сутрин,докато в същото време тя беше в БТВ. Добър номер....но утре се надявам да и дадат думата в ефира на Нова.

Утре плюещата кобра Нинова ще му го върне.

Какъв закон антикорупция ти се пресънва и на тебе бе курнелио?За теб важи поговорката"крадеца вика дръжте крадеца",сега от завист към боко ,че по малко крадеш сън не те лови.Вярваш ли си?Ние не,само ако първо върнеш всичко крадено,тогава ДА.

Корнелия винаги казва истината и не е като Гробарите да трепери когато настъпят мотиката ! В Герб няма един честен всички тайно имат бизнес и го въртят всички ! Хванаха БСП в крачка Гробарите , Афера Луканко -Суджук , Афера НДК и 17 милиона изпарили се пари !

Това се знае.Интересно какво иска? Сигурно да е премиер.Но няма как да стане. Най-напред трябва да сподели с народа за приватизационните й сделки и тогава ние ще решим. Нали Корнелче? Според нас се пениш защото си се олайнивла отвсякъде.

ей върти суче това чучело комунистическо и все към румен радев гледа, все той да решава неща които са далеч от правомощията му. Тая Нинова започвам да се съмнявам на ред ли е с главата, със зъби и нокти продължава да бута пилота навсякъде нали е нейна "рожба" и със зъби и нокти се бори да грабне кокала от ГЕРБ. Направо е неприятна тази кукундрела.

корнелио много хора ти знаят бакиите. не се напъвай много много. тоя ше съдиш ония ше съдиш.

Колкото и да го парфюмирате едно руско комунистическо лайно, по-добре няма да замирише.

Докато Гробарите са на власт никакви анти корупционни закони ! Странно че корупцията иска да съди корупция ! Афера СУДЖУК гейт ! Афера НДК !

Я разкажи за "аферата суджук гейт" Къде е аферата? Какво е обвинението?

Мога и за св. Панталеймон да кажа болницата собственост на Гробарите от Герб !