ГЕРБ: Кирил Добрев може да изнася лекции за Цветан Василев

Погледнете регистрационната книга на КТБ и вижте колко пъти Кирил Добрев е имал срещи с Цветан Василев и колко пъти от ГЕРБ сме имали.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Кирил Добрев може да изнася лекции за Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добрев също много често се облажваше с пари от КТБ. Получаваше какви ли не кредити и Василев му помагаше за далаверите както и той на него. Всичко е свързано и няма случайни неща. Василев си имаше такива като Добрев във всяка политическа партия и това му помагаше винаги да се нагажда с властта и да продължава да прави далавери без да го пипа законът.

Вие имате вътрешна информация? СРС-та или лично участие? Или просто лъжите и лицемерието не ви правят впечатление. :) Не съм чул на Добрев да са му дарили 3-4 апартамента, още по-малко шест от тъщата. :))))))))))))))))))

Обществото няма нужда от лекции за Цветан Василев, а от негов арест за източването на КТБ!

Цецо Василев си е подходящ за лекции. Да учат хората как се става престъпник. И как ловко да бягаш от правосъдието.

Кирил Добрев може да изнесе лекция и за Герб, конкретно за Владислав Горанов. Само че ако почна да изнася лекции, мнозина ще има да реват ...

Ами ако утре изкарат тази - регистрационна карта и от там лъсне често споменавано в нея името на Добрев, какво ще приказвате тук? Че БСП се бори с паралелната власт и Добрев е ходил там за борбите ли? Знаем, че е ходил и по сръбската граница за борбите.

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НЕ Е ПРОТЕЖЕ НА БСП, А НА ГЕРБ! ГЕРБ ОТКРАДНА ПАРИТЕ ОТ КГБ И ЗАТОВА МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ, АКО БЯХА ГИ ОТКРАДНАЛИ ОТ БСП, ВРЯВАТА ОТ ГЕРБ ЩЕШЕ ДА СТИГНЕ ДО ПАПАТА, А ДОКЛАДА НА ЦРУ ГОВОРИ ДРУГО, ЧЕ ГЕРБ СА В ОГРАБВАНЕТО, ВО ГЛАВЕ С ЦВЕТАНОВ.

А Цветан Цветанов няма ли да изнесе някоя лекция на адаша си Василев как се перат пари?! На единия тъщата пенсионерка му дарила 6 апартамента и това си е дарение. Другия, банкер с милиони декларирани възнаграждения, купил апартамент, един, на дъщеря си и го издирва Интерпол за пране на пари?! Вече даже не ме интересува държавата, 1300 години история и култура погребани от неграмотни мутри, наглост и агресия, малолетни убийци, "народни представители" прехранващи се с рекет, премиер, който твърди, че през живота си е прочел една книга за индианци и дясната му ръка, чието единствено качество е, че може да вземе 100 метра под 10 секунди, евентуално. ... държавата я няма, и да я има, това не е моята държава, а ОПГ. Вече ме е страх само да не затъпеем и ние като тях.

Най-добре вместо да носи от 9 кладенеца вода, да публикуват списъка на държавните чиновници, политици и журналисти на хранилката на Цветан Василев, ние сами ще си решим кой какъв е. :)

Четете новоизлюпения гербер! Никой не може да отнеме прозорливия му шайкаджийски поглед: "Бойко Борисов, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" - персони, обединени от престъпна цел." Евала на гербаджията - за да пиеш вода от кладенеца, в който си плюл, се иска истинско мъжество...

ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА!!! ФИНАЛА Е ЕКСТРА.

Много искам лекция от Антон Тодоров за миналото на Борисов , защото тогава не съм го чувал , настоящето му и сам го знам.

Давай Корни. И Кирчо и Мирчо, всичките под ножа след като се изнесе информация - хахахах

...когат ЗаконътМагнитски Удари - как Навсякъде сред 'наште' Оттеква...

Нима в Гърция не е имало робство-има там където има стада турци как така в Атина няма джамия -те са железни в това отношение.

Курнельо , що ми сереш у гащите , ма ?

Кирчо не се занимаваше с петрол, а с валута! Дребните и средните бандити се потеха с нафта и бензин, а големите тарикати пренасяха куфари с пари.

И кво стана сега? Ако ги изправят помагачите на Цветан Василев ще имаме комунист - милиционер-комунист -милиционер, както в "Опасен чар"! П.П. : А милиционерите сега са предимно по върховете на ГЕРБ!

Попитай народа как е живял при комунистите и милиционерите бе пръдльо ! Кажи им ,че пиканата ти демокрация е добра и ще ти счупят главата

Единствените политици в света, продали мандат на партия са Първанов и Н.Добрев.Когато Костов дойде на власт направи Кирил Добрев гл. дистрибутор на Лукойл за Юго-Западна България. Майка му гл. специалист м МОН Пито-Платено

Кой беше Антон Тодоров? Ааа, сетих се - фурнаджийската лопата, който преди 9 месеца псуваше Б.Борисов при всяко едно глупаво говорене пред някои медии, които не можеха да привлекат за събеседници нормални личности.

Чекай, чекай, он па че го плюе, само да паднат от власт и ще видиш какъв честен човек е Тони Тодоров!

Кирил Добрев е известен контрабандист от висока класа, но и герберите не са по-добри. Вижте например сегашния кмет на община Сливница, той е малко по-ниш чин, но също особено вредна личност, пренесъл и препрал милиони марки на времето.

даже и в наи корумпираната страна има защитници на неините блага а не расипници в тяхна полза !!!!!!!!!!!!!!!!!!

колко??????ами немали българско дс или ние сме разграден двор за всякъкъв боклук!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер, чухме едно име, остава да видим и останалите, пък още по-интересно е кой от тях се е фионансирал. Не се стискайте от ГЕРБ, давайте ги всички, няма леви, няма десни. Някой трябва да връща парите и това не е НАРОДЪТ!!!!!!!!!!

Откъде мислиш са парите на Кирчето Добрев за соларната инсталация и за ВЕЦ-а му.А за Капута Бареков всички знаем.Той и за това реве сега като приклещен.

Е, как да ти ги дадем и другите, като са все от нашите?