Нинова иска от Спецсъда имена на политици с пари от КТБ

Утре внасям писмо до Специализирания наказателен съд да бъдат огласени политиците, финансирани от КТБ, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова иска от Спецсъда имена на политици с пари от КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

престъпниците-синдици, назначени от БНБ, не трябва ли да дават периодично сведения, влизат ли някои, в затворената банка КТБ и дали си подбират тези някои, каквото им хареса от активите на банката!?И веднага, подбраното го повличат към едни офшорни зони, за криене на фирми!?Куче влачи, диря няма!?Или под сложения печат на следствена тайна и в пълно мълчание, ще се разграби всичко в банката и ще се излезе накрая с абсурдното твърдение!?Цветан Василев самичък е откраднал всичко до стотинка, от банката!?Няма никакви други виновни!

"Селската пръчка" организира чистка в обкръжението си и най вече срещу Н.Добрев... Нормално е да обезглавява застрашаващите я...

известни на общественоста: 1/Николай Бареков- евродепутат 2/Кирил Добрев - БСП

Лайкучката Бареков,оня гаргамел също,доббре, че Костов го спаси от затвора заради незаконен износ в Македония

Само така започвай ги Нинова.

Да не говорим, че никой не обвинява Нинова само и конкретно, а тройната коалиция, която прави цената от 400 милиона на 1400 милиона

А ние др. Нинова, искаме да разберем, КАК, вие от парии, станахте олигарси и милионери?

Колкото повече гледам пресконференции на ГЕРБ толкова повече се радвам на "интелектуалния потенциал" на партията защото не съм и голям фен. Все по-често излизам около перловската река и се чудя дали ще доплува нещо, въпреки ,че за политическите условия на България мисля че мина доста време засега нищо не носи реката.

Омръзна ми Цицерон и шайка да ни дават тон в живота. Простотията на днешната пресконференция на Герб отеква през девет дерета та в десето. Разликата между Нинова и Шайката около Борисов е огромна. Защо не ни се падат повече политици като Нинова- интелигентни и сърдечни.

мисля така, действително разликата е огромна...тя ги преебава в краденето...

изтряска.Тя вече и на Специализирания съд ли разпорежда какво да прави.Другарката Курни ... ИСКАЛА.Как,бе г-жо Лъжа искаш,със изявленията във медиите ли?И съда се стряска и на другия ден ти носят списъка на "ПОСЕРАНО " 20.И ти вадиш молива и плюнчиш и отмяташ,този е от ГЕРБ,този е син или от реформаторите,други ги заобикаляш и се правиш,че не ги виждаш.

Колко е лесно да искаш нещо, което си 100% убеден, че няма да стане, но пък ще изпукнеш като борец за справедливост. Как се наричаше това? ДЕМАГОГИЯ!

Госпожата ако пожелае мога да й ги дам аз. Като се замисля що ли да не й ги пратя на имейла...

Дрогарке Нинова ,от герб няма ни един с пари в ктб,колкото това да изглежда отчайващо за червената пропаганда!Факт ! за сметка на това цялата реформаторска измет беше на издръжка на банго васил,а червените бонзи като кире социало - редовни чакащи просещи в преимната за нови кредити!

Нинива то и българския народ го иска ама цацата няма да го даде под предлог че ''застрашава нац. и банковата сигурност'' ама ние си знаем че причината е да не се покажат имената на ''всенародните любимци'' барабар с неговото., защото той изпълни гербераската оиръчка да нахлуе там..

не съм бил на висока служба като Нинова - леле Боже - Изпълнителен директор на Техноимпекс. Добре де - не е била съгласна с Костов, а сега защо не го съди за вреди на цяла България - нали се сещаш - били са шарко-парко.

Излезе истинскя спсък Следващото Нинова вкл и ве да отивате на стола на лъжата на плщада в храма за да не лъжете а мюслюманите със стла в джамията с корана

Ти от дека си бе апкадаш и на какъв език пишеш?

казваш, че Нинова не е вземала решения при Костов, а е била проста изпълнителка. И аз така си мисля, Костов беше командира. НО Я ИЗПОЛЗВА КАТО НАСРАН ПАМПЕРС.

Ти като си работил при социализма , пък после и при ''демокрацията '' и като си работил за съответната система , на съответното ниво , като насран памперс ли се чувстваш?

що дири при Костов - мълчи както и що дири синът ѝ в САЩ, а не в прекрасната за вас Русия. Що дири мъжът и шеф МИТНИЧАР пак по времето на Костов на сръбската граница по време на бензиновото ембарго - дири парички, както сега в Лукоил - само той незаменим ерудит - копеле.

Очаквате ли Специализираният съд да започне да съставя списък по поръка на Нинова? Утре може кафе да му поръча, без захар, но с две бъркалки.

а ще кажеш ли за КОСТОВ , къде са парите и колко са от раздържевяването на Техноимпекс и Техноимпортекспорт. Вярно - знаем че не си била член на СДС - това го ревеш навсякъде, а Костов - нали той ти даде постовете на Изпълнителен директор на Техноимпекс и Председател на Борда на директорите на Техноемпортекспорт. За това мълчиш.

Мани , подпали ви смръдливите задници тая жена. Въпросите дето ги задаваш ги насочи към Мавъра , Бакърджиев и оня умрелия дето му викаха 10-те процента , те определяха какво да се прави. Нали не твърдиш , че Нинова е вземала решенията?

не е вземала решения какво е търсила там... к..а ми ли ???