Иван Гарелов поиска БНТ да е силна обществена медия

Иван Гарелов сподели пред СЕМ, че има по-глобални виждания за развитието на телевизията, а основна му цел е БНТ да стане силна обществена медия.

Обратно в новината

Коментари - Иван Гарелов поиска БНТ да е силна обществена медия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета кои са кандидатите, виждам като най-подходящ Рачков...

Бетина Жотева участва ли в комисията, която препитва кандидатите? Ако, да, защо участва? Такива като нея нямат място в тази комисия! Още повече, че тя е от квотата на Росен Плевнелиев, а доколкото знам, сега България има друг Президент. Следователно, трябва да има друг член на СЕМ. С друг морал! А госпожата, вън от СЕМ! Щом стигнахме дотам, че такива като нея да определят генералният директор на БНТ, за нищо не ставаме. Нямам никакво желание новият генерален директор да провежда същата политика, като сегашният. Абсолютен слугинаж на управляващите. Това е в момента БНТ.

БНТ има нужда от заличаване и нищо друго. А нека Гарелов си каже колко пари гушна от Пеевски преди години за ежеседмичните предавания анти Прокопиев. И защо като започна с един олигарх не продължи с Пеевски, Кръстева, Гергов . . . .

БНТ е доста сива и скучна!BIT на Диков и останалите е доста по добра,но кофтито е,че е явно опозиционна-така определят обективните и независими ТВ.

BIT не е Българска телевизия според думите Диков, тя е американска която "само" се транслира за България и не подлежи на контрол от СЕМ, а всички знаят чия е.

Този е дърт пенсионер!!!!!Млади и неподкупни хора трябват в БНТ!!!!А Гарелчето е слухар от ДС/има документи за това/!!!!Ако не беше вуйчо му генерал Велев/Дупинов/той нямаше и да "завърши" Гръцка филология/езика на вероятният противник от НАТО/!!!!!!!Да не вмирисва повече ТВ-та!!!!!!!

А да знаеш някъде да има млади и не подкупни хора, но и способни? А за българските журналистите важи в пълна сила "който плаща той поръчва музиката", за справка БТВ, НОВА, Канал 3, BIT.

Хора без енергия - нищо няма да направят! Гарелов му трябва висок пост да "поспи" още малко на него, че да си гледа по живо по здраво старините.

Гурелов пак ли ще каканиже по ПЪНорама?

тоя има наглостта след като се ос---ра пак да иска властта на държавната и най-мощна медия в българия -явно медийната баница пак подлежи на преразпределение от мафията

само да излъчите повторението на панорама от 90 те години в което гарелов нарежда на кръглата маса срещу себе си илия павлов гущеров и още 4 или 5 мафиоти заграбили наодното имане и ги представя пред народа като новите велможи и месии -какво падение какъв срам -типичен мафиотски глашатай и ченге -това е най-гнусното и нахално предаване

Ха, сега нещата да не са по различни, само велможите и месиите са други и ги виждаме по всички ТВ.

Вчера изгледах цялото представяне на Тома Иванов и много ми хареса неговата концепция за БНТ. Днес не успях да гледам Гарелов, но ми се струва, че на годините, на които е ... не си струва да му се гласува доверие. Относно професионализма му, знанията му и мисленето му, нямам нищо против. Що се отнася до колегите тук, пропомнящи ни агентурното му минало... хайде холан! Да не напомням колко сегашни "демократи" също си го имат...

Човек, който е най-изместен с това, че е агент на ДС и "поставен" за журналист от тях - той ли ще рестартира към добро БНТ? БНТ ако получи повече финансиране ще издуха чатните телевизии, тя е като БНР - има здрави основи.

това е изпълнителя на медийните поръчки на мафията в българия -вече мафията ще си има не само държава но и националната медия! да ви е честито!!!!!

този ако дойде в бнт значи бойко борисов е за сваляне щото той ги прави тия рокади нищо че уж била независима това все пак е националната телевизия а не някоя частна медия-само гледайте това ченге и долен манипулатор да не се нагнезди в бнт -е тогава със сшигурност ще емигрирам понеже вече ще е сигурно че няма да има никакъв шанс за българия -тоя динозавър канеше илия павлов и гущеров като Г 8 в панорамата си и ги четкаше като новите велможи на народа -това е един много долен мошеник и изпълнител на поръчките на мафията!

Нищо чудно дядо Гарелов вместо в старчески дом, да се озове в БНТ. Така мишоците ( водени от Севда Шишманова) ще се развихрят още повече, пеейки песента " Ех, бюджет, здравей, здравей.....".

как беше фразата на Хайтов - перефразирам:"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...".

Е ха дано, ама надали. Ако този рестарт се случи, дай Боже глупавите, досадни и дълги дрънканици, наречени заставки, отпаднат. Ще е много по-добре без тях.

Няма да отпаднат. Причината за тях е в Закона за радио и Телевизия.

Интересно, кой е баш соросоида от кандидатите? Сигурен съм, че него ще изберат.

Аз съм. Засега не съм се кандидатирал, така че дишай спокойно.

74 годишен агент на ДС. Става за посмешище.

Не се връзвайте - този театър е за пред широката публика. Вече е известно кой е избраникът. Не е трудно да се досетите, ако познавате цялата родна и еврогейска картинка. Просто много скоро ще ви се наложи да изключите телевизорите си, защото разлика в програмите няма да има.

Ако перифразираме отново Тръмп, Гарелов иска да направи БНТ отново велика!

Аз мисля ,че другарят Гарелов е достоен да оглави БНТ , която в момента се е превърнала в същия бардак ,както новата и бтв ,които гъмжат от медиини проститутки и стари уруспии !

Би ли му плащал заплатата? Аз не.

Едва ли е достоен, но останалите съвсем не стават. БНТ и БНР отдавна не представляват нищо. Вместо да бъдат еталон за езика, го удариха през просото и като другите телевизии направиха жаргона норма на поведение. Негодни и безлични журналисти. Интересни са и каките от радиото, които не са в първа младост и понякога им проличава старата школа. Вместо младите да се учат от тях, старите започват да им подражават и да повтарят като папагали брюкселски клишета. Специално за телевизията трябва и поне малко двигателна култура. Вижте го това момченце Боби Теодосиев. Или стои почти мирно със стойка на новобранец или мята ръце във всички посоки и докато говори за Западна Европа, ръката му стигнала Урал. Абсолютна карикатура, но сигурно е нечий човек. Никой не иска силни радио и телевизия. Затова се управляват от послушковци и се назначават хора, от които нищо не става.

Искам да видя на това място Иван Гарелов , група от 18 човека са за него ! Той е най- способния в България да направи телевизия !

За 15 лева ще ти спретна колажче да го видиш.

Само Гарелов знае и има такова образование как се прави общественна телевизия за всички ! Разни други и кушлуковци с калинково образование и жажда за лично обогатяване не трябва да заемат този пост ! Да видим Жотева за коя калинка ще гласува , тя е пратена конкретно да постави на този пост някоя Подлога соросоидно прокопиевни !

Много си прав! Виж само: "Между 1967 и 1969 година работи в Първо управление на Държавна сигурност, а след 1970 година е нещатен сътрудник на службите.[1] Иван Гарелов е бил щатен и нещатен служител на КДС и Първо главно управление (ПГУ) на ДС с псевдоним Талев. Той е работил като разузнавач от 1967 година, като през 1968 е минал курс за квалификация в СССР." Кой друг има такъв бекграунд?

Ало, редактора! Концепция се озаглавява, а не оглавява. И кандидатите се препитват или изслушват, а не разпитват. Кой ли ви учи на български...

Аз пък искам рестарт на цялата държава само че без Гарелов и всички останали ченгета и мутри.

Това е голяма простотия, чрез преместване на централните новини напред да се конкурираш с другите телевзии. 20:00 е перфектния час, защото времето между 19 и 20 часа е също динамично и наситено с новини. А за навиците на зрителите да не говорим. И последно най-досадно е когато всички телевизии са с еднакви програмни схеми - новини, филми и рекламни блокове (щях да кажа паузи, ама то реклами, реклами и между тях филмче).

Зорлем ли иска да гледаме турския сериал от 20 часа по БТВ?

Селянче от циганската махала с кариера в ДС. Самото споменаване на името на този оглупял милиционер е скандално.

ДС-агентите се използват до последен дъх...

Първо простия матриал си избра за президент червен фатмак,сега за шеф на БНТ- дс мръсник,остава третата част -в петък съветска телевизия!

А между двете избра мутра за премиер. Спрете да гласувате за по-малкото зло и може да се оправим, защото тия с нищо не са по-различни от ония.

Кой каквото да казва но най- достоен за това място е Иван Гарелов , патрио , честен и почтен човек !

По -добре би било ако си резстартира годините поне с 30 назад, но понеже е невъзможно, да си гледа пенсията и да даде път на по-младите и можещите. "Иван Стефанов Гарелов щатен служител; нещатен служител на ДС, ПГУ, псевдоним Талев".

владееше БНТ...В СЕМ как са представени сега?

"Иван Гарелов поиска БНТ" Ченгета от вси страни, обединявайте се!

Ей от такива пенсии няма прокопсия в бГ-то!

Не говори така за наборите ти.

"БНТ - Рестарт". - само не знаел колко тротилилов еквивалент му трябва за рестарта!

направи някои хора журналисти.

Точно ! БНТ Е СУПЕР СКУЧНА ТЕЛЕВИЗИЯ

мило детенце, начина по който си се изразила подсказва, че нямаш и 12 годинки. върви пред блока да скачаш на дама. опс, ти не знаеш що е това дама, но пък съм убеден, че знаеш наизуст всички чалга певци барабар с текстовете на песните им. не е сложно като се има предвид, че в песен има-няма 3 думи. голям праз, че не знаеш и едно стихотворение на Вазов (няма да ти обяснявам кой е Вазов, защото не те интересува).

че няма да го изберат, иначе ставаме за смях пред света, но си е друго да говорят за теб, дори да те псуват.

Тая па мърша-апаратчик къде се вре ? Мирише на пръст и пак се увира.

Иван Гарелов поиска БНТ да е силна обществена медия Гарелов да вземе да си гледа спокойно пенсионерските години, защото живота има не само начало , но и край, а за съжаление той не е в неговото начало.

трябва да си пият каавето и да си хортуват помежду си. Верно, може да е бил велик, но сега е старец задължително с деменция.

Ако беше с 20г. по-млад можеше и да се получи. А сега ако не си изпие гинко билобата, не може да си намери виаграта.

...а онова копеле КАШЛЯКОВ-КЪДЕ СЕ СЛАГА И ТО?

loyola

Емил Кошлуков ?!?!?!

Цветан Василев е в немилост, не може да разчита на него повече. Пък и Бареков е на същия хал.

Отивай у пенсия ,и това е-не си за там !

и хранилка на определени хора. Много некадърници с години си живуркат там безгрижно. За напредналите години на Гарелов... идеите му са много свежарски. Може би защото е професионалист.

ПРЕДИ СРЕЩАТА С ГОСПОД , ИДЕИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-СВЕЖАРСКИ.

При Господ ред няма....само той знае..

Този алкохолизирал се склеротик ще прави рестарт? Боже опази ни от дърти ченгета, няма отърване от тях, нахални до безкрай!

Аман от тоя нагаждач и лицемер.