Приятелка на Елена снимала как мъжът й вади пистолета

"Ще я убия, но развод няма да й дам", казал 64-годишният Венцислав Василев, който застреля 42-годишната си съпруга в София, на нейна приятелка.

Обратно в новината

Коментари - Приятелка на Елена снимала как мъжът й вади пистолета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук директна вина имат МВР и прокуратура. Вместо да пият кафета може да си свършат работата! А с този "пропуск" МВР се оля!

не разбирам какво е това оплюване на убитата, непознати я наричат курва, щом била рускиня била курва - чудно как милиони рускини постигат щастливи бракове в русия - 100 милиона курви ли има там?

Това било четвърто лято, в което двамата с Елена не живеели заедно?? ами като не са живели заедно и майка и гледа децата с кой е живяла и защо не си е гладала децата??

Какъв директор е този урод,кой го е сложил на такъв пост? Това не е човек,а изрод да убиеш майката на децата си!Кой ще се грижи за тези малки дечица!много гадини има в българия които отдавна трябваше да им теглят куршума,толкова много убийци има и няма осъдени,а пробации,споразумения ей такива глупости!Не може да си убил умишлено някой и да си живееш спокойно,трябва да има и да се спазват законите,стига с тия пари и подкупи,че ни омръзна да живеем в страх и ужас! Навсякъде сме с двойни врати,с заградени тераси заключени,залостени и пак няма спокойствие в тази държава! Прилагайте законите и ги спазвайте уважаеми политици!Кога ще се събудим с една добра новина,всеки ден убийства,грабежи нападения над стари хора,телефонни измамници! Кога ще имаме спокойствие и ще станем по сдобри???????

Като се появят грамотни и културни журналисти, които да могат да търсят, намират и отразяват добрите новини. Тези тук имат афинитет към простотиите, престъпленията и лошите новини.

Да почива в мир! Няма безплатен обяд, да се омъжеш за мъж 22 години по- голям, но....директор. Примамливо е: няма мизерия, безработица, може и да не изпадаш в ужас, че нямаш работа, разчиташ на доходите на друг , но неминуемо по този начин губиш свободата си. Ако играеш не по свирката, която ти свири , става жега.

"Четири жалби до полицията и прокуратурата, поредица обаждания на телефон "112 и ограничителна заповед не успяват да спасят Елена от съпруга й" Демократизма я уби!

Тази приятелка, като е видяла реакцията му, как си вади оръжието, вместо да го снима защо не се е опитала да го спре някак си.............

Извадила е телефона и е започнала да снима, по молба на Елена като го е видяла да приближава - за да има доказателство, че не спира да я преследва. Държала е телефона на масата, а убийството е станало за секунда. Сед стреблата всички са в ШОК и УЖАС за собствения си живот. Само са го видели как се отдалечава. И как да реагират подир дъжд качулка????? Хвърлили са да помагат на пострадалата.

Защото въоръжен агресивен и ненормален мъж с пистолет е опасност за нея, и за когото и да било наоколо. Само в измислиците по филмите жени, мъже се справят с въоръжени без проблем, с хватки, при което куршум не ги лови. Ти какво би направил, кажи си де, сигурно си от тез, дето не ги лови куршум.

Липса на ценности - семейни, хуманни, християнски... Парите, без значение от произхода им и лекият живот са издигнати в култ в нашето общество. Добавено към това и гордостта на Социализма, че сме първи по атеизъм в света. Вместо в предавания като "На кафе", гледано от майки, свекърви, деца и безработни да ни занимават с душата на Алисия и Мара Отварачката, да се почва хуманно, божествено и психологично просвещение. У нас бъка от свекърви- и тъщи -уроди, от жени-, съпруги- и майки-домашни психонасилнички, от мъже-комплексари и насилници. Всички те възпитават и отглеждат увредени хора или им съсипват живота и този на семействата с децата. "ТАТУЛ" от Г. Караславов се вихри и до днес в обществото ни. Има ли българин да не е потърпевш от родители, тъща, свекъри, роднини, шефове, колеги или злобни съседи?????? Къде е Църквата? Защо нямат ТВ-време за тълкуване на ценностите, без да ги натрапват? Къде са хилядите психолози, дипломирани в последните 15 години, след като това беше най-желаната специалност в университетите? Няма ги в социалните дейности, в образователните, в медийните - КЪДЕ СА? Нали Държавата и ние платихме образованието им? Щом има пари за медийно пространство на пет прости чалгаджийки, значи, че не струва пари да се запълни за полезни съвети и анализи на психолози, възпитатели.... все хуманни цели, оздравяващи обществото и народа, затънал в регресия и злоба.

Съгласен съм с повечето неща, освен с наблягането на религията (божественото и Църквата). Моите уважения към вярващите, но религиите по света са създадени за лесно управляване на стадото овчици, наричано паство. Да, учат на някои морални ценности (10-те божи заповеди например), но като цяло са докарали повече злини на човечеството отколкото добрини. Безбройни са човешките жертви в името на дадена религия в противопоставянето и с друга. Християнството също не си е поплювало - Инквизицията, ловът на вещици и т.н. Не е задължително човек да бъде вярващ, религиозен за да има висок морал и да бъде добър Човек.

Дори атеиста Волтер е осъзнал, че без Бог морал в обществото не може да се поддържа. Затова е казал в края на годините си като е помъдрял от атеизма си, че "Дори да нямаше Бог, трябваше да го изобретим." Без Бог: ценности, морал, скрупули, устои - всичко се разпада до животинско ниво на съществуване.

Ти разбра, че няма Бог понеже не си го виждал нали!....

Според християнството,което повечето хора в Европа изповядват,душата на човека е частица от Божия Дух.Ако отричаме това,означава че сме просто твари!А не сме,поне не всички!Плюс това,религията е част от културата на един човек!Например:християнин,мюсулманин,будист,атеист.

Православната /ортодокс/църква няма такива грехове в историята си!Тя е най-толерантната църква и можем да се гордеем с това!Въпреки че е спорно гонението на богомилите,извършено пак от нас ,българите.Но не съм специалист

Търкулнало се гърненцето, пък си намерило похлупака! Гадна история! Жалко за децата!

Не мога да разбера защо българите са толкова склонни да обвиняват жертвата /особено мъжете и особено ако жертвата е жена!/ Що за морал! Що за цинизъм! Нима е толкова трудно една млада жена да види нещо привлекателно и да се влюби в по-възрастен мъж, освен това, че е успял и заможен?! И нима може когато обичаш някого да мислиш в какво щял да се превърне когато остарее?! Но, може би, всички които мислят по този начин съдят по себе си...Което, освен жалко, е и плашещо...

Трябва да се отчита и фактът, че в България животът стана несигурен, Държавата спря да осигурява работа на всеки млад човек, съответно и доходи, конкуренцията за всичко преля в агресия и нараняваща злоба. А това което жената търси в един мъж е неговата сила, защита, увереност в бъдещето. Жената има инстинктът да създава деца и живот и те трябва да бъдат опазени със сигурност. Без да го осъзнават, много жени вече обръщат погледа си към Сигурността и Рутината. Преди българката се женеше за мъж до 5 г. по-възрастен, а в Гърция жените се омъжваха за дядо си. В Европа нямаше граници. Познавам щастливи германци, съпругът е 11 г. по-млад. Но точно тогава чух един възрастен мъж да разказва на своя позната /в края на 80-те/, че изгонил сина си, защото му довел снаха с 1 г. по-възрастна от сина - балерина. Просто паднах! Та не винете жените, влюбени в по-опитни и ерудирани мъже!

ако търсиш само защита за деца е брак по сметка, трябва да има истинска любов и тръпка, като те докосне да настръхваш от удоволствие.

Тук в коментарите в 90% от тях чета критики, че такъв дърт пергишин имал толкова млада жена. Това е цинично и глупаво! Има една приказка: възрастта не е порок. И тя е вярна. Ако възрастта е била основния проблем, то те не биха си направили две свои деца и да живеят толкова време заедно. Ако възрастта бе проблема, то след раздялата преди 4 години, жената е щяла вече да си има най малкото една връзка с друг мъж. Според мен просто несъвместимост на характерите. Затова и раздяла без развод. И може би най-важното - жената е дала в миналото много силни емоции на мъжа и той затова толкова силно е държал на нея. Както е казал - без майката за какво са ми децата. Не знам дали е точно обич, или силно чувство за притежание, но мъжът е изпитвал особено силни чувства към тази жена. А тя е започнала да не може да го понася заради някакви черти в характера му. Жалко за нея, хубава жена е била. Но и мъжът едва ли ще може да преживее какво е направил и коя е затрил - точно обектът на толкова силните си чувства. Не трябва да се стига чак до там, до такива унищожаващо силни емоции.

Е, несъвместимостта в характерите може да идва и от РАЗЛИКАТА във възрастта. Просто са били на различни етапи от живота си и е нормално да имат различни виждания. Друг е въпроса, единият да е директор, а другият - служител. Различни типове личности ... А ти него не го мисли. На 64, както се оказа и с раково заболяване не му остава кой-знае колко. Дори са влезе в затвора, предвид здравословното състояние ще отскача до някоя болница, може и да не е на строг режим през останалото време ...

Няма какво да се коментира. Никой няма право по никаква причина да отнема живота на друг човек но и да се ожениш на 30 за 22 години по-възрастен си е най-малко странно. Е да, в Холивуд го правят но там е за шоуто.

ако някой си е давал , времето, парите, надеждите и мечтите и другия го е лъгал и накрая всичко разваля как да няма право, единия отнема на другия времето което най-ценният ресурс на планетата защото не се възстановява, много правилно е направил , направил е по човешки защото човека има чуства, а тя е направила по животински без да мисли че оставя децата си без баща а и самата тя ги е захвърлила за едното праскане, айде недейте втълпява на хората вашите европейски ценности , тролове мръсни

Абе дебил нещастен, жена ми е 15 години по-млада, но ако реши да ме зареже, не мисля да я убивам и да оставям детето без майка. И това са човешки ценности, а не европейски. Тъп, необразовам, дебилен неандерталец.

След като 4 години са изтърпели разделени, какво й пречеше да изтърпи още малко докато пукне. А тя развод, та развод. Развод, ама с милионер в България не е добре, води до фатални последици. А Венци той си беше зле още едно време като собственик на Белла. Целият град го знаеше, тази видяла бърза печалба, свалила го, омагьосала го. Ами всичко се връща в живота, хубав живот, ама кратък. Бог да я прости, и на него да прости, а най-вече да закриля децата - дамгосани завинаги от тази драма - баща им застрелял майка им, как ще растат в училище и какви подигравки ще изтърпят - само те си знаят...

...още малко докато пукне... Ти да не си му личния лекар та знаеш кога ще пукне? И колко дълго е това "още малко"? За жертвите на тормоз и един ден насилие е твърде дълго.

Този венци няма нищо общо с онзи от белла. Единственото общо е името.0

Бизнесмена е оставил съпругата си и се оженил за по-млада жена.20 години по-млада.Тормозел,биел нея е децата я,заплашвал я е с физическа саморазправа. Сега я е убил. Фактите.Деца имал две,за тях не мислел,а само как да убие по-младата си жена.Навремето първата му жена защо не го е убила,когато я напуснал заради по-млада? Всичко се връща.Не е ясно дали му е изневерявала втората по-младата, но щом е подала молба за развод и има ограничителна заповед, твърде вероятно е,предвид разликата във възрастта. Сега децата с убита майка и баща в затвора ще могат ли да се насладят на богатството на бизнесмена? И изобщо парите му не са показател за интелект. Поведението,заплахи,накрая разстрелва жена си. Потрес!

Ку-ку... Обмисляй малко по-дълго преди да пишеш моля те

Като прочетох статията с изнедада установих, че мъжът убиец е връстник на баща ми, а жената е на моята възраст. Разликата между убиецът и моя баща е, че по това време на годината баща ми е на вилата с децата на сестра ми, води ги на басейн всеки ден, а през септември двамата с майка ми отиват на санаториум, където докато киснат в минералните басейни пият бира и обсъждат геополитическата обстановка. Не искам и да си представям версия, в която баща ми обикаля с пистолет и следи по-млада жена по кафета и градинки.

За този електрически стол с 180 волта да се мъчи... мамицата му и психопат.

Милена може би и тя не е стока. Аман от такива приятелки ФЕМИНИСТКИ.

Кат се оженил за 22 г. по-млада жена, готино му било нали?! А после реве, че започва да го хваща старостта, а тя е в разцвета си. Ами да не е мислил с неподходящия орган.

и двамата са се избрали по екстрите...

Чичака е превъртел със сигурност. Ако си беше с акъла просто щеше да чака следващото интервю за работа в завода да си намери нова жена.

Дядката няма ни акъл, ни може да смята? Нали е голям богаташ? Ето сменяш тая 40 годишната с някоя 29 годишна,която интервюираш, живееш с нея и така до следващата. А сега ни пари, ни жени .Гледай шарлапов той така си зел жена първата бил шута,взел една млада докато я интервюирал за работа,само дето още е жива.Хем по-млада от него хем и деца има и си пари има. Ако се скарат няма да утрепе жена си, подменя я със следващата.Ама човека има бизнес нюх а тоя кво голям богаташ голямо чудо На един мъж с пари гледай семейството и ще го разбереш става или не и като бизнесмен

Кретен.

Всички журналисти повтарят до посиняване, че институциите не си взаимодействали, не направили нищо и прочие, като че ли институциите са някакъв бог, на който всички се кланят и чакат те да им оправят живота. А истината е че такива случаи са следствие от изгубването на истинските семейни ценности, съпружеската вярност и централността на семейството в обществото. За възстановяването на тази ценностна система и мироглед трябва народа да се събуди и да започне да върви в правилната посока. Никакви институции не могат да заменят централната роля на хората в едно общество.

Ами като за начало е хубаво всеки татко да обясни на сина си, че това да удряш или да стреляш по жени, няма да ти реши проблемите с тях. А пък всяка мама е хубаво да обясни на дъщеря си, че дъртият чичко с годините ще се превърне в дърт дядо и че има неща на тоя свят, които хубавата кола, жилище и пари, не могат да компенсират.

Стойне пищова. Сега да му го заврат пищова там дето не го огрява слънцето.

"ЩЕ Я УБИЯ, но развод няма да й дам", казал 64-годишният Венцислав Василев, който застреля 42-годишната си съпруга в София, на нейна приятелка... Във фаталния ден двете се видели, за да обсъдят новата жалба, когато Венцислав дошъл, ИЗВАДИЛ ИЗПОД БЛУЗАТА СИ ПИСТОЛЕТ, ОЪХНАТ В ПАНТАЛОНА МУ!?!?!?!, И ИЗСТРЕЛЯЛ ВСИЧКИ КУРШУМИ ОТ НЕГО В Елена. Тя се свлякла на земята още след първия изстрел. Приятелката й успяла да снима и сега показа снимките (вижте в галерията)..." Аз чух същата жена, приятелката на убитата да заявява, че И ДРУГ ПЪТ Е ВИЖДАЛА ТОЗИ ПСИХОПАТ-ПРЕСТЪПНИК ДА ЗАПЛАШВА С ПИСТОЛЕТ! ========================== Съгласно законите в САЩ например ЗАПЛАХА ЗА СЪРТ СЪС СМЪРТНОНОСНО ОРЪЖИЕ (забележете, не убийство, А ЗАПЛАХА ЗА УБИЙСТВО) се наказва с от 2 (две) до ... 30 (ТРИДЕСЕТ) ГОДИНИ ЗАТВОР!!!! Други утежняващи вината факти и обстоятелства, като възраст или размер на пораженията МОГАТ ДА ДОВЕДАТ И ДО ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ!!!! Но това е там, където Цацаров не е главен прокурор, Борисов - премиер и Радев - президент

За Цацата си прав, ама Боко и Радев какво са ти виновни - не създават и не прилагат законите, не им е и работа.

Боко ти избра Цацата, ако си забравил! И то с огромни суперлативи, тръбеше навсякъде, явно по заповед на кукловодите му, че само и единствено Цаацров бил достоен за поста главен прокурор, а той дотогава дори и не бе прокурор, а съдия!!! Радев подлъга избирателите си в канпанията си, че ще настоява в Българияда има истинско правосъдие и да се прилжи румънския модел! Този кретен, дето си е повярвал, че може да разполага с нечии друг живот, пък дори и този на жена му или децата му, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДОРИ КАКВИ СА ТЕ, е такъв защото НЯМА ПРАВОРАЗДАВАНЕ, СПРАВЕДЛИВОСТ И ЛИПСВА ПРЕВЕНЦИЯТА НА СПРАВЕДЛИВОТО НАКАЗАНИЕ, КОЕТО РАЗЛАГА МОРАЛА, И ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА КАРТИНКАТА, КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА България в момента!

Навремето Венцислав Василев си имаше жена, но я заряза, за да се занимава с момичета, които могат да му бъдат дъщери. Ако си беше седял мирно при бившата жена сега щеше да му е мирна главата и да си кара старините.

Жената е извадила късмет. Нямаше да са спокойни старини ни за нея, ни за него.

До сега не бях чула, че е имал жена. Късмет е извадила.

мъж на 50 си изглежда много добре, особено, ако е хубав и поддържан, но след 60 вече става старичък личи си..... и жената ясно е.....

България е нищо ,такива милф курволяк,оставили си децата и тръгнали да си начешат трътките ,в испания ,италия и гърция ги трепят на килограм!

Вероятно и двамата имат вина за провала на брака им. Тя, защото се е хванала с дъртак, водена от идеята за по-добър живот. Той, защото се е хванал с млада жена вместо да гледа внуци. При 22 години разлика е било ясно, че тя ще го зареже един ден, какъв е бил смисъла да я преследва и убива не мога да разбера. Резултатът е плачевен: 2 малки деца без майка и без баща!

явно си к.рва която си търси оправдание, има свястни жени за които не е важна възраста а човека и имат принципи, а тези за които казвате че е "ясно" ги наричат боклуци и к.рви

Досега не съм срещал свястна жена, която се е хванала с баща си или дядо си. Ако си на 50 и жена на 30 се хване с теб и иска да се жени за теб, едва ли ще е заради прекрасните сини очи.

излишно е да пишеш обиди, жената е напълно права. Какво търси мада жена при такъв старец, нима може да го обича, освен да го ползва, а мъжете като остареят и като вече не им става, стават невъзможни.

Жеко и ти ли си старец с млада жена

И полицаите са мъже, а България явно си е останала в Азия , най честата реплика която чувам на последък е : "Ти знаеш ли кой съм АЗ ма....шъ тъ....." Това е логото на България за съжаление...връзките определят кой си, а не собствените ти способности

Грешката и е, че е разчитала на прокуратоурата и полицията. Практиката показва, че у нас само саморазправата работи. Ако беше наела някой да го "посъветва", този щеше да се храни със сламка доживот, а тя да е още жива.

При подобен случай бащата на една тормозена жена директно разстреля зет си. Вярно е, опропасти своя живот, но поне спаси детето си.

В България нито един закон не работи, защото няма кой да го налага! В далаверното събрание си гледат собствените интереси, а не тези на народа!

Ако тези, които са на държавна работа си свършат работата, цена нямаше да има. Ако полиция, съд и прокуратура си вършеха работата и специално след такива жалби, а не само да отбиват номера и да взимат заплати, жената щеше да е жива!

Изтрещяла работа,но има и такива жени!!! Дано почива в мир!

Такива жени? Малоумник.....

Ама вие какво искате. Първо сменихме една социална система с друга със всичките ценности които вървят с нея. Бяхме възпитаваме да се подчиняваме на обществения а не на личния интерес. Сега ако не се подчиняваш на личния ...умираш. На никой не му пука за човека до него. Или поне доста по-малко отколкото преди. Създаваме деца а нямаме никакво време за тях. Те израстват без нашето възпитание или в разни обществени институции като ясли и детски градини като някакви еничари. Ние ги губим още там. Няма как "чужди" да ти отглеждат детето. Макар и да се специалисти ...уж. Ние сме основно три неща днес. Роби на парите, егоисти на 100% и консуматори на материални блага от които 90% нямаме никаква нужда. Ние сме в постоянна надпревара помежду си като на олимпийски игри като се състезаваме във всички дисциплини без изключение. Няма как във такъв живот да общуваме помежду си разбирайки се при условие че всеки гледа да е напред и отгоре.

има начин, като не следваш всичко това което изброи и му се противопоставиш, никой няма да умре ако не е амбициозен, работа и пари ще има винаги но амбициите трябва да са според възможностите , не може да си мисли всеки че ще стане космонафт ако се намали егоизма и егоцентризма може и да се разбират хората

в крайна сметка, не виждаме как се вади пистоуета..........противоречие със заглевиес.

упс, виждаме........... аз си мислех, че ше е на фронтснимката, а то, чак на третата......... неприятен тип.

Това е защото от дира все още не са се добрали до снимката която показваха по новините сутринта.Пък и статията е по важна от материала.

Нормално -пенделите е да лъжат кой им вярва.

Жалко за децата

Като гледам дъртият пергиш си боядисвал и косата! Лудница! Нисък мъжък е диагноза, какво остава и за боядисан!

Знае ли са може да е заслуга има две страни.

Със сигурност има силикон в члена...

Историята е много тъжна и показателна. Нещата не са случайни. Още от училище никой не те учи и не изисква от теб да мислиш самостоятелно. Населението масово се е набълбукало с клишетата от жълти вестници и масови телевизии. Повечето фрази излизат от устите им като рефлекси, защото са имплантирани успешно и нямат нищо общо с тяхното вътрешно желание. Това е и една от причините масово да има бой между българи само, защото единият закачил неволно другия. Давате ли си сметка, че думите комуникация и общуване са твърде изискани за реалностите, които се случват постоянно? Спрете си телевизорите! Задръжте един месец и ще видите, че нищо лошо няма да ви се случи. Дори ще започнете да мислите.

Гледам на снимката пистолета му в панталоните. Глупаво е като не може да извадиш нещо друго от панталоните да вадиш пистолет.

Искрено съм потресена и дори ужасена от коментарите, които прочетох по-долу. Не мога да повярвам, че някой може да приеме самоволното и показно убийство на друг човек, по каквото и да било причина! Може би фактът, че е убита жена, за мъжката аудитория е достатъчно оправдателен - видите ли, тя си е го е заслужила... Явно повечето от пишещите тук мъже са скрити или явни насилници, щом намират оправдание, за насилието над жени и деца....

Ни се притеснявай , обичаме ви. Тук само си приказваме , избиваме си по някое комплексче.

Ако жена беше застреляла мъжа си щяха да го изкарат него виновен, щото е пка. Видиш ли, аз съм расов мъжкар, мен неква кифла не мое ма гръмне.

Не са насилници, слабаци са. С мокри сънища - как пишат за тях във вестниците, полицаите ги интервюират. И после доживот ги клатят в пандиза. Мечти...

Ревността и чувството за притежание са тежко психично заболяване. Човек трябва да е широкоскроен и да е готов на всякакви изненади в живота. Като се е радвал на доста по млада жена, трябвало е да знае че един ден тя природно ще си потърси нещо друго.

дкми

Ебахти и изтрещелите кифли! Тоя отишъл да ги гърми, тя вместо да направи нещо - снима с телефона?????????? Много са изперкали, честно! Хайде, сега ще ми скриете коментара :)

Нямало е как да знаят преди да извади пистолета. Ти какво щеше да направиш, ако срещу теб има луд дядка (с ограничителна заповед), който държи боен пистолет в ръка?

Умно е постъпила. Нали е знаела, че е тормозел приятелката й, можела е да използва материала за поредната жалба в полицията. Не е знаела обаче докъде е могъл да стигне...

не защитавам никого, но всъщност знае ли се дали наистина я е биел и тормозел? а наи-добрата приятелка колко ли е наливала масло в огъня? колко ли бракове са щяли да се запазят ако нямаше такива доброжелатели? защо е смятал че му е съсипала живота, само защото го е зарязала ли? а дали не се е канела да му вземе и децата и парите подкокоросана пак от наи-добрата си приятелка? от полицията ще каят ли нещо относно евентуални медицински които тя си е вадила или за всичко имаме единствено думите на приятелката и някаква ограничителна заповед, която едва ли е било трудно да се извади?

Тарикатка - фанала си директорче на годините на баща й, духала му паричките 10 години и после като му е омекнал тръгнала да се развежда. Така не става.Правилно е постъпил дядката.Добра поука за златотърсачките.

Тя е златотърсачка, а дядката какъв е? Не го ли е срам на стари години да си търси жена по интервюта за работа? Ако се беше хванал с някоя негов набор сега щяха да карат лятото на вилата и да варят лютеница и компоти, докато тичат след някое внуче, н най-лошя случай куче.

Бог да я прости. Не мога да разбера що за баща е мъжа й - сега тя е мъртва, а той ще лежи в затвора. Толкова ли е засегнато егото му, че не е помислил за децата? Но има и друго. Защо някои жени се женят за старци? Когато тя е била в разцвета си (42), той се е стягал за пенсия (64). При 20-ина години разлика е могъл баща да й бъде. Не, че ще върнем времето назад, да поправим нещата. Просто си разсъждавам.

Само идно ще попитам , по същия ли начин щяхме да коментираме ако де отнасяше лично до нас. Всички го правим , всичко имаме връзки с партньори извън семейството , всички имаме деца , или в повечето случаи. Лесно е да заемаш морални и принципни позиции да други лица. Само дано жена ми не ме прочете.

сега да се намери един тарикат адвокат и да осъди държавата за неосигурената защита на горката жена и да им го начука този случай чак в европа....ама файда каква бития си е бит ......си е е....!защо тази тъпа държава не прави нищо за нас бе хора?? за какво ми е този антураж от дебели полицаи без права и съдилища и прокуратура в които никой не работи а само чакат датата на превод на заплата която ние им плащаме!стига вече! сега ако това е в гърция ,полша или където и да е ще има такива фиести в центъра на столицата им а ние спим блеем...........когато не умеем да се защитаваме кой да ни уважава????? протест младите на протест!!!!!!!!!!

Тази вместо да звънни на полиция да разбуни и другите около нея взела че снимала клип как убиват приятелката и?????? До кога в България всичко ще е подир дъжд качулка?????

първоначално и аз така помислих, но явно е започнала да снима още преди този да стреля, ако случайно и посегне пак да ги има документирано, а тоя направо я е застрелял...пълен откачалник...

Ами точно че е трябвало да звънне преди да се прави на оператор и после да снима и с думи да се опита да успокои малко нещата..