Стрелба с ”Калашников” по поршето на Шушнара

Неизвестни стреляха с автомат "Калашников" по гаража на бизнесмена от Сандански Цветан Акшаров-Шушнара. Няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба с ”Калашников” по поршето на Шушнара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Мутри, Браво, избиите се, ще сторите добро за Бългатия, Евора и даже за планетата, в краткосрочен, а и в дългосрочен план. Искам нормален съд, искам всички по порочните вериги да влязат по затоворите, искам да ги гледаме, да им се смеем на тия т.нар мутри, защото това наистина заслужават. Гадни прически, гадни дрехи, гадна ценностна система, простолюдуето им подръжава в техния паразитизъм, като начин на живот.

Не разбирам, кога ще престанете да наричате мафиотите бизнесмени! Това са престъпници, не са бизнесмени!

Аматъори, защо колата бе бастуни :)

Когато Хитлер възлага на Фердинанд Порше да направи Volkswagen той иска да е с двигател с въздушно охлаждане. След години Фердинанд Порше на базата на Volkswagen прави първото Porsche и то е двигател с въздушно охлаждане. Стрелба с АК-47 по Порше не може да доведе до големи щети (най-голямата би била пробив на радиатора, но такъв няма).

отдавна поршетата са с водно

Егати и идиота Стрялял ли си с калашников?? Знаеш ли че пробива релса със 7.62 мм патрон от 100 метра

"С войнишки каски" на главите - това е абсолютен хит.

Защо колата бе идиоти, а не собственика?

МИШОЦИ .... НЯМАТ ПИШКИ ДА НАДУПЧАТ СОБСТВЕНИКА НА ПОРШЕТО :))

"Стрелба с Калашников по поршето на Шушнара" Ако аверчетата на Шушнара бяха решили да го наричат Сопола, дали заглавето на новината пак щеше да бъде представено така? А ние, читателите щем-не щем ставаме съпричастни към ъндърграунда, където бандюгите се подвизават с прякорите си. И ние сме длъжни да ги знаем така, все едно и ние сме им аверчета.

А защо НАП не провери как на 33 години си позволява Порше и други разходи? Платил ли си е данъците?

Полицията тръгнала да търси стрелците- звучи почти като анекдот!Те нямат нищо, дори глави на раменете си!

И по какво познахте, че е стреляно с Калашников? Може да е с СКС или ЛК Дегтярьов, които ползват същия патрон. Полицията требе да прави внезапни проверки-тараш в къщите на гнусовете и много незаконно оръжие ще изкочи.

Защо ги правите "звезди" тия идоти? Медиите?

за да ни кажат че "няма пострадали" хора ..

Поршето на некъФ мангал сводник !??? БизНесмеН ?? Да ви таковам журналята, прости ! Тоя е престъпник, бе тъпаци!

циганите при баи тошо, бяха с кирки и лопати, а сега са с поршета и калашници

Моята кола е пред блока, никой не я пали, не я краде ... защото и работата ми е скромна и недоходна - само 650 лв. месечно. Да ми са живи и здрави децата - това е най-важното!

Ма туй Порше се произвежда в Словакия. Четете малко.

Уж сме в ЕС и НАТО, и пак използват руския АК. Що са еврогейци що за патриоти?

Защото са искали да навредят на колата, а не да я пребоядиса.

Щото явно се отчитат мафиотите на изток, за това

Хамериканците във Виетнамската война се радваха на трофейни АК-47. Защото стреляха въпреки мръсотията.

Защо ли някак не ме засяга.

Eee...как пък точно на Шушунара поршето стреляха...направо ми иде да си го преместя в другият крачов от такава стойностна вест

Порше се пише с главно П.

А шушунара с малко 'ш'

На мръсника, по-мръсно. Вярно ли е? Държават спи ли спи спокойно.

"Бизнесмена"!?!?!?!?!??!?!?!?!? А бе вие в България правите ли разлика между бизнесмен и елементарен престъпник?

Каква е разликата у нас между - бизнесмен ,политик и престъпник ?

няма разлика

мутренски времена, мутренски истории - ясно ви е

На оръжие братя това е спасението властта в ръцете на народа такава измет които окрадоха българия на бесилката

Не, другарю! Такива като бизнесмена, които продават жени и ги разменят за коли трябва да бъдат изчистени.

мисля, че на Шушнара, нещо почва да му шушне!?Да иде и да се отчете на едно място, достатъчно!?Щото следващия автоматен пълнител ще го стигне, баш както е в "Порше"-то!?

С какво друго може да се занимава един истински БГ бизнесмен?

Браво. Един от най- хубавият и доходоносен бизнес. Евала.Браво брато.

Яшар от турски е да живей,АК е синоним на автомат Калашников....май някой му дава знак,ако му се живее да отстъпи територия?

да наричате мутрите бизнесмени , а циганите -роми!Докато един проблем не го назовеш със истинското му име,и не видиш истинската му същност, няма начин и да го решиш!

Редакторите на сайта няма ли като пишат за такива и им казват - бизнесмен, поне едни кавички да сложат. Значи всеки нарко-дилър и сводник си е бизнесмен?

Заеби го тоя боклук! Поршето как е !?!

МВР не смеят да се занимават с професионалисти а с начинаещи пенсионери.

"...и войнишки каски".... Абе тези сигурно беше от НАТО :))

В накои медии казаха че са били от бели те каски или НАТО. Сигурно са правили учение за Сирия.

Не харчете данъците, които плащам в полза на мръсниците! Оставете справедливостта да възтървествува по естествен път, защото Законът не може...

Това е престъпна държава!!!

ГОЛЯМ " БИЗНЕСМЕН " НА 33 ГОДИНИ - НЯМА ЩО .

Що? Ти кат си на 70 да не си станал по-голям? Бай ти Абрамович на 33 вече имаше 10-тина милиарда.

То и приятеля му има 10 млрд евро но дали ще успеят да си ги харчат. Алчността няма край!

Нали знаеш, че на бай Абрамович господарят му е онова малкото, фашистчето в Кремъл. Бай Абрамович само са му дали едни пари от КГБ да ги държи.

а има ли му нещо на поршето?

Не няма му нищо на външен вид, само дето духа много като караш с повече от 20 км/час. Ако запали изобщо.

Бизнесмен на 33 години и вече кара порше?!? На запад за да караш порше трябва родителите ти,техните родители и на техните родители родителите им да са имали богат семеен бизнес и с времето да са достигнали до там,че пра - пра - пра внукът им да може да си купи порше и то след,като е наследил 100 годишният и бизнес! А тук всеки втори бизнесмен с порше,някой с по две,а някой с по цял автопарк,от де тези пари,няма обяснение! А и на работниците си пари не дават,понеже все нямат!

БРАВО ЖАЛКО ЧЕ ИСТИНАТА НЯМА КОЙ ДА Я ЧУЕ И ВИДИ -МУТРЕНСКА БЪЛГАРИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нека стрелят, някой върши работат на Прокурватурата и Полицията... Чак пък издирвали стрелците...Кой ще ви плаща заплатите, бе, алоууу, от Милицията? Кой ще поеме разходите, за това, че търсите кой бил стрелял по колата на престъпника- Шушнара? Боклуци нещастни.

Махленска свада! МВР няма смисъл да се занимават. :D

Да МВР обича да се занимава с начинаещи, е дават фира по някой път ама от де да знаят че стареца служил в БНА.

Тая държава почва да ми харесва вече!

"Бизнесмен"...Съмнявам се, че този бизнесмен може да пресметне 2 на трета степен колко е, или корен трети от 27, или поне да напише едно сложно изречение, без да допусне правописна или граматическа грешка в него... Да ви пикая на бизнесмена и на бизнесмените.... Май-ната му на Шушнар ли е, мушнар ли е... Престанете да занимавате простия скот с промит от телевизии мозък с разни псевдобизнесмени- сводници, наркопласьори, автоджамбази, дърводобивни и аптечни престъпници, измамници, които гръмко наричате- бизнесмени... Измет.

Всички изброени плюс управниците на абсурдистан са креатури на ДС. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Само че напиши истинакат, като замениш ЕС и САЩ с Русия и КГБ. 80% от българския бизнес се държи от руски мафиоти. Жилищата по морето също. Руснаци отдават под наем на руснаци "ваканционните си жилища", а парите си остават в Русия. Няма данъци, няма печалби, няма нищо за България. Само дето българите услужливо са превърнали черноморието в Рашастан.

d4

в Бантустана съществуват 2 категории индивиди. първата са "бизнесмени", втората "експерти". първите ги отстрелват, вторите стават министри. всички останали индивиди се числят към категорита на "мат,ряла".

Преди няколко дни проф. Михаил Константинов призова Европа да действа спрямо джихадистите както Израел. Да попиляват семействата и родата.

jingiby

Местният бандит не може да е бизнесмен. Той просто е айдук, кандидат за затвора. Ако не тук, то в Холандия или Гърция със сигурност ще го вкарат на топло...

поне ще му иземат незаконно придобито имущество. Тоя шушул как си е декларирал....доходите? От нива с картофи ли са?

имало е защо да стрелят,знаем ги тrя бг бизнесмени.

Уникална "новинка",Дир,направо сцерихте мрака! Крими-мутро конингентът се е развихрил здраво,видно е.Кой е този,пострадалият с прякор?Виден местен "бизнесмен",явно,щом притежава "Порше"......

Пфу, какво ме интересува някакъв си сводник. Как е спечелил парите за Поршето на 33 години. Платил ли е данъци? Щото дипломирани юристи ш ИТ-специалисти на същата възраст не могат да си позволят поршета.

Клиент, недоволен от обслужването е предявил рекламация....