Тръмп иска куршум със свинска кръв за ислямисти

Доналд Тръмп предложи като реакция за терористичното нападение в Барселона, борбата срещу ислямския тероризъм да се води с куршуми, потопени със свинска кръв.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп иска куршум със свинска кръв за ислямисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви огради, трябва да има свинеферми по цялата граница, да не може да се премине ..

е за това го уважавам донито, щото е пич от секъде... ше излезе и ше каже каквото му е на сърцето, нема да фамилиарничи... сеа как ше бори тероризма със свинска кръв не знам, нооо т'ва е друга тема!!!

Всички мюсюлмани вън от България и Европа!!!!

Смъртното наказание не е демократично и е в разрез с правата на човека ! Ами сега ?! Ко праиме ?

Ами тези свине не са хора.

Хахаха ми да ги хранят заловените терористи с кабапчета само. Вътре може освен всичко друго и свинско да има понякога

Добре, ама предложението на Тръмп е безполезно, след като всички знаем, че САЩ и НАТО не гърмят по терористите, а ги създават, въоръжават и финансират: "...Генерал Венсен Депорт...Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Да го заявим ясно, защото това има последствия: това са САЩ...", ("...Général Vincent Desportes... "Quel est le docteur Frankenstein qui a créé ce monstre ? Affirmons-le clairement, parce que cela a des conséquences : ce sont les Etats-Unis..."), заявява в прав текст дивизионен генерал Венсен Депорт пред френския Сенат, което може да се намери и прочете на сайта на Сената като се напише в гугл: Général Vincent Desportes Quel est le docteur Frankenstein "Даеш, новата тайна армия на НАТО. Връзките на САЩ, Франция и ЕС с Ислямска държава и Ал-кайда" ("Daesh, la nouvelle armée secrète de l'OTAN ? les liens des USA, de la France et de l'UE avec l'Etat Islamique et Al-Qaida", lundi 1er août 2016, AgoraVox), а баба Меркел и останалите управляващи ЕС хамерикански слугувници ги канят, приемат, хранят и подслоняват: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", пише бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). "Италия: затвор за онези, които се противопоставят на реквизицията на второто им жилище за да настанят мигрантите" ("Italie : prison pour ceux qui s'opposent à la réquisition de leurs maisons secondaires pour les migrants", 24.11.2016, Les Observateurs).

Господин Тръмп трябва да се научи да е отговорен за постъпките, които прави. Трябва щом е президент на САЩ да се държи като такъв. С тези си исказвания не помага за мира в държавата си. Мюсюлманите са чувствителни на тема религия а това със свинската кръв е варварщина, абсолютно толкова гнусна колкото и самите терористични актове! Нещата са ужасно прости - исляма е една недорасла религия, на нивото на християнството по време на светата инквизиция. Тези хора не бива да се бомбардират или да се разстрелват с куршуми попити в свинска кръв. Просто трябва да бъдат оставени да изживеят своите вартоломееви нощи и ренесанс. На всякъде по света има хора, които са психически лабилни - за мен един "терорист" е точно толкова виновен, колкото някоя жертва на играта "син кит", например. И двамата жертват живота си за кефа на някой друг. И двамата са психичесли лабилни. И двамата имат нужда от компетентна психиатрична помощ а не от куршум в свинска кръв. Решение има - събират се мюсюлманския и християнския свят и решават - когато мюсюлманин направи терористичен акт в християнския свят, цялото му семейство се депортира в държава, която ги устройва и им се предлага покрив над главата и им се забранява да влизат в християнските държави. И обратно. Да, трагедия е да си постигнал много в чужда държава и в един момент да те изгонят, но по този начин, ако имаш дори и май-малки съмнения, че някой е тръгнал по грешен път ще кажеш. Другия вариант е да правим като Израел - унищожаване на домовете на тези, чиито деца са извършили терористичен грях. Но това е съвършенно неправилно - така освен да се генерират още хора без перспектива е огромен. А и сами наливаме масло в огъня - хора, чиито роднини са загинали от западни или руски бомби могат да бъдат много лесно вербувани за подобни гнусни деяния!

На всички трябва да е ясно,че ще въвеждам ред,спокойствие и справедливост по цялото земно кълбо! Разузнаването ми докладва че Обанго Мабонго от Република Конго е човекоядец.Затова,след като укротя Северна Корея и Венецуела,планирам военна намеса и в тази държава.

Този дърт склеротик ми напомня за шантавия проф.Вучков,т.е. хлопа му дъската.

Сигорно иска по този начин по лесно да влизат куршумите.Но пък евреите искат на терористите да им бъде по-топло,като искат да ги завият в свински кожи.

Боне този път коментира атентата след като стана. Атентата в Швеция го коментираше преди да се случи. А как терористите все забравят паспортите си в колите ?

Давене в свинска кръв направо и после за храна за прасетата!

Да се разрушат всички минарета и джамии в ЕС. За бурки и забулвания да се на налагат стотици хиляди евро глоби. А хванат атентатор да се реже къс по къс и да се хвърлят в затвора цялата му рода до 5 коляно. Който е дошъл в Европа да се държи европейски!!!

До всички получили оргазъм от садистичните си предложения. Свинското е забранено като нечисто месо. Свинско не ядат и евреите. Яденето на свинско е равно на канибализъм.органи и части от прасета директно се присаждат на хора. Това първо. Второ,казано е,че ако трябва да оцелеете ,и това налага яденето на свинско,може,ако е с нежелание.После се правят ритуали за почистване. Така че това е поредната тъпня и то от най-високо място. Атентатите са ужасни деяния. Те се правят от същите хора,които запалиха Афганистан,Ирак,Либия,Сирия,Йемен ит. Тези хора не са мароканците идиоти,чийто паспорти намериха. Те са тези дето диктуват на Дончо прическата,какво да прави.Дончо спазари оръжие за 500 милиарда.То трябва да се пробва,та да се продава още. За жалост някой от същите тези иска война в Европа. Надявам се да не стане. Защото в Сирия,Ирак и Афганистан им е все едно дали бомбите с които ги убиват са руски или Американски. Някой иска война в Европа.Това е. Атентатите се правят от службите. Ще го разберете след войната ако сте оцелели Така като много хора измряха от лудостта на същите тези подстрекатели във втората световна война. От кой е би спонсориран Хитлер,вече никому не е тайна.

Започва да мисли правилно!

дкми

Тръмп иска да ги приключи бързо... Аз пък бих правил с тях следното: 1. Хвърляне на прасета докато амуджата е жив; 2. Пържене в свинска мас: потапяш го в маста, и баааавно я загряваш; 3. Набутване на току що сварен картоф в устата; 4. Вързан да виси за ръцете се пуска в месомелачка бавно бавно откъм краката 5. Хвърляне на раци - ядат всичко; 6. Държане затворен и гладен, а за храна - само и единствено сланина

Отвратително. Баси извратеняка дет си. Преповръща ми се.

Една позната, която живее в европейска държава сподели, че и е писнало да не може детено и да се нахрани нормално в училищните столове. Да не накърняват убежданията на мюслитата не давали свинско, да не накърняват убежденията на тия от Индия не давали телешко и т.н. " Детето ми изкукурига от това пилешко", казва жената. Да не говорим, че е пълно с хормони. Та до там я докарахме. Да не може една филия със свинска мас да си намажеш, а половин България така е отрасла. Я тая напаст да я посрещат по български на границата със филия хляб, намазана с мас и сол, пък да влизат ако искат. Само това ще ги оправи - свинска кръв и свинска мас. И до всяка джамия - държавен свинекомплекс. И ако искат помощи - да работят в него.

Историкът Уилям Ламберс e неолиберал и пе.ал! Той е готов с голо дупе да се бори с терористите, както и много от съвремените европейски лидери! Смятайте какво ни чака с такива лидери...

Що публикувате такива извратенящини , а после като се възмущаваме ни триете. Аз не съм нито мюсюлманин , нито ислямист , нито терорист , но съм възмутен от подобни изключително примитивни изказвания и то на американски Президент. На подобни примитивни страсти не трябва да се дава гласност. Не искам и тези хора , чужди и различни от мен дето ни ги натрисат в държавите ни . Не искам крайностите ви мизервици обезумели за пари и власт.

Става да се блъскат по кратуните и с консерви русенско варено !

У нас наглостта стигна до там,че искат да си строят нов,голям ислямски храм на пъпа на столицата ни, точно до паметника на наша светиня. Тръмп. Вие американците строите ли ислямски храмове като сте лице на демокрацията? Щото ние на една педя земя вече имаме стотици и пак не им стигат. Кажи нещо по въпроса...

За белия свят - ... във всяка джамия и прасе ... ....за всеки "мигрант" - безплатна свинска пържола на границата още...

Тоя човек зе да ми става се по-симпатичен.

Божидар Димитров да спретне една брошура за битката на хан Тервел с арабите и нейното значение и безплатно да се раздаде на евродупетатите да я четат. Съгласен съм от данъците ми да отидат пари за тази цел. Човекът избави Европа от тази паплач за векове, сега от ЕС ни я натрисат насила.

Призовавам протестърите веднага да адмирират гения на Тръмп и да ни докажат колко прогресивни и демократично-хуманни идеи се раждат там, в меката на демокрацията. Тая държава, която не зачита другия, е вредна за света в този си вид.

ти зачиташ правото на джихадиста да убива. Евала - току-що мустана съучастник. :)

кои кои зачита се разбира от деиствията на хората и от идеологията която споделят. всички ние знаем че хората идващи от близкия изток изпитват искренна омраза както к1м запада така и кам християнството ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и после да хвърлят труповете на прасетата и след това да хранят с месото от тия прасета всички терористи които са из затворите по света и които откаже свинското да бъде хварлян директно на прасетата и които не е съгласен с това да ми го дадат на мен да го ползвам като мишена на стрелбището

Точно така! Браво на американския президент! А нашите евроатлантици само се гушат и са "толерантни"! Убиват и мачкат невинни хора в Европа, а лидерите ни поставят цветя на мястото на терора и са "ужасени"! Тези не заслужават да са водачи на ЕС!

как няма да са ужасени, като ги снабдяваме с оръжия? Да ти е минавало през акъла ограничен, че и ние сме качени на тази лайняна каруца?

ор1жието е без значение. те могат да убиват и без него идиоти с идиотите ви наивни ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и к`ъв чеп дири генерала Ви във Филипините? к`ъвто намират 800 бази по света?

все си мислих, че подобряване на икономическото състояние на хората, подобряване на образованието, отварянето на граници и мира, ще доведат до изчезването на тероризма... А, то какво било!

Човек, като започне сам да си говори...или е шизофрения или е старческа деменция.

БРАВО НА НАБОРА!САМО СВИНСКО И ПАК СВИНСКО,ДО КАТО СЕ МАХНАТ ОТ НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ!!!

Тръмпчето първо да озапти собствените си терористи които са плъзнали по цял свят, после да вкара в затвора военни и политици организирали и спонсорирали радикалните ционизъм и ислямизъм. Да изрита спонсора на миграцията на радикални ислямисти - евреина Сорос (шорош). И изобщо да сложи малко ред в краварника, тъй като всичко тръгва от тях, управляваната от евреи англия и ционистки исраел (в действителност Палестина управлявана от ционисти)

ама така са изсра с тоя исраел че...

Israel (/ˈɪzreɪəl/; Hebrew: ישראל, Arabic: إسرائيل), officially the State of Israel, is a country in the Middle East... Това, че у нас някои си са го прекръстили на израел --- е друга работа, но в иругинал си е иСРАел

Тряя сме толерантни,те мюслитата си имат религиозни особености...мразят другите ...

Добра идея! Бих я доразвил - труповете им да бъдат заравяни заедно със свински останки.

Истински евроатлантик , а вчера канеше ли ги тия араби по държавите ни? Да бъдем толерантни призоваваше ли ни?

Челен БГ опит от Белене A не може ли труповете или живите заловени терористи да се дават на свине? Държани предварително гладни десетина дни. Рязко и неочаквано ще спадне броят на кандидат терористите.

Абе бута масло на моменти, ама ме кефи...

ти сериозно ли смяташ, че тероризма се крепи на тази идиотщина??

абе, дончо, А НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ПОСРЕЩАМЕ МИГРАНТИТЕ СЪС СВИНСКО И КОЙТО ОТКАЖЕ ДА ХАПНЕ И ПОСТАВЯ ИСЛАМА НАД ДЪРЖАВНОСТТА В СТРАНИТЕ-ПРИЕМАТЕЛКИ: ОБРАТНО В МОРЕТО!

Мулти-култи а? А сега ние ядем куртито , а вие пак си продължавате с идиотщините.

Тръмпи, КОЙ ги създаде тези ислямисти, КОЙ ги въоръжава, КОЙ ги обучава и срещу кого ги испращахте да воюват!

Браво на Тръмп! Най-накрая един президент който да говори нещата точно каквито са!

Да бе , до вчера същите тия ти натъпкаха с араби , като ни говореха за хуманност и толерантност , днес обърнаха палачинката и ми говорят за някакви перверзии да ги трепели със свинска кръв.

Да. Но не той.

Първо ръгнахте да им насаждате ''демокрация '' , резултата го виждаме днес , като тръгнете да ги трепете със свинска кръв , какво ли ни чака питам се аз. Лидерският дефицит на така наречения цивилизован свят , който нещо се оказва не толкова цивилизован , се оказва по-опасен за нас от тероризма.

На същия този Пършинг приписват израза - Добрия индианец е мъртвия индианец !

МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ ГЕН. КАРТЪР.

ВЯРНО Е ТОГАВА ПРАВОВЕРНИЯ НЕ ОТИВА В РАЯ.БРАВО ДОНАЛД.

Браво брато..гениален си!

а според мене и стерилен да е куршумът пак си върши работа!

Луд умора нема, само се поти....хахахах....:)

Тръмп да вземе да прочете как кан Тервел е посрещнал първите ислямисти през 716г и тогава да дава пример с ген. Пършинг който не е и верен! Иначе идеята е добра!!!

Тръмпи , не ръси идиотщини , няма да помогнат такива простотии.Струва ми се , че е твърде късно , престанете да им разрушавате държавите на арабите и се постарайте да направите всичко възможно да си възстанови това което е останало , като ограничите колкото е възможно въобще достъпа на араби в нашите държави. Спрете войните , които водите в арабския свят и екстрадирайте арабите които са се заселили вече в държавите ни . И все пак ми се струва , че време е твърде късно , за това което вие ''лидерите'' на така наречения ''западен свят'' направихте .

Става ми все по-симпатичен!

Веднъж и той да е тотално прав! Ако се обединим, не 35 - 355 г. няма да се весне никакъв терорист!

Ей то лицемерие бива бива, ама чак такова, тоя не беше ли продал оръжие за над 100 млрд и сключил договор за над 400млрд на точно тия терористи