ИДИЛ пое отговорност за атаката в Барселона

"Ислямска държава" пое отговорността за атентата в Барселона. Това съобщи информационната агенция на групировката Амак, цитирана от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ пое отговорност за атаката в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

"Борците срещу тероризма" са всъщност негови поддръжници. Истинските терористи НЕ могат да помогнат на Испания, след като продадат оръжие за милиарди на ИД. Където се е появил американец да помага, освен жертви, страдания и унищожаване на държавата, друго нищо не се случва.

И къде са тези ИД? Нали уж и се вижда края я Сирия? От къде поемат отговорност за атентатите? Кой им плаща нета?

Ха! Сега остава и да се намерят баламурници да вярват на новините по медиите. Вече ви лъснаха задниците, никой човек с грам мозък в главата не вярва на платени статии.

Отново ЦРУ постановки.

Преди така лъжеха баламурниците с Ал Кайда.

Не съм от хората, които имат проблем с други етноси или религии, но на фона на толкова много вече атентати смятам, че европейските лидери и службите трябва да предприемат повече от сериозни мерки за следене на всички мигранти с мюсюлмански произход и то до 3-то, 4-то поколение.И никакви такива - имали съмнения, ама го оставили, че не били сигурни ще направи ли атентат или ДА?Такива трябва да бъдат следени по социални мрежи, телефони, всякакви възможни начини и при най-малка издънка- вън от Европа!Да върви при тези, на които се кланя!Такива нямат нищо общо с мюсюлманите, които от столетия населяват европейски държави и изповядват мирно религията си.Новите, радикализираните са просто убийци.Той отива, взривява се или се врязва с камион в тълпата и въобще не мисли, че между пострадалите хора може да има дори и събратя по Коран.За болни и престъпни мозъци, които обличат жаждата си за кръв в религия не би трябвало да има и сантиметър място в белите държави.Всякакви тайни и полицейски служби трябва да се мобилизират, да имат и максимум задания и правомощия за следене.Иначе, нищо против мюсюлманите.И сред тях има много обикновени, трудови хора.

Такова следене трябва да е абсолютно забранено! Кой решава кого да следят и кого не? Ти ли? Утре може ти да попаднеш в графата нежелани и да ти отровят живота без да имаш грам вина. Да не говорим че тоя дето те следи може да издевателства както си иска. Пожелавам ти бъдеш от другата страна, може пък тогава да проумееш колко е грешен тоя начин на мислене.

Е, щом е ИДИЛ, значи е ЦРУ пак, техните създатели!

Моят съвет до гражданите на ЕС е да осъдят държавите си за създадената умишленна касапница.

Не,просто да премахнат санкциите срещу Русия и атентатите ще спрат.

Сигурно ако и САЩ премахнат санкциите към Русия и там размириците ще спрат. Много яка тази Русия бре! Предполагам и северна Корея ще спре да се защитава ако Русия каже.

Осъдете виновните, те взимат от 30 хил. в евро на месец от вашите пари и всеки месец дават по 20-30 мирни граждани и повече, жертворпиношения за алах.

на секундата пуснаха партийното поръчение ... излязоха всички с някакви гейски лозунги ... няма да ни уплашите ,,, няма да ни промените живота .... сега ще палят запалки .. мълчаливи шествия .... до следващият атентат

ИДИЛ е руска креатура. Русия е истинският терорист. Запомнете това.

И защо да го запомняме? Някой лев ще дадеш ли, за да опитаме да го запомним?

Абе да го запомним, ама някакви факти по въпроса? Или ще ни представите сателитни снимки и пликчета с бели прахчета. А може би да ни доставите и доказателства за оня полет, който го отстреляха над Украйна?

Фактите са няколко поста по надолу

... ти не си ректор, а реактор...

А не, Руснаците са виновни.

Не месете религията и човешките идиотизми, защото по този начин някой иска да осигури индулгенция за престъпленията си. Защото ако бешее така, както се опитват да ни го пробутат нео- едикакви си болните мозъци, в България още щяхме да се колим, както и където се срещнем. Ако САЩ не бяха създали и финансирали ИДИЛ, дали днес тези изроди биха убивали хора и след това с гордост да поемат отговорност???

Поне вече става ясно и за най непросветените кой стои за ИДИЛ - според руската пропаганда,Русия е държавата която страховито и ожесточено се бори с ИДИЛ а всъщност ИДИЛ бил подкрепян от САЩ и Запада.Добре де САЩ и Запада "подкрепят" ИДИЛ ,а ИДИЛ прави терористични атаки само в Запада и САЩ - излиза че ИДИЛ не се бори срещу тези които най "ожесточено" се бият срещу тях.Нито веднъж не нападнаха Русия. Е как ще ги нападнат като още от самото начало(2003г - падането на Садам)Русия създаде ИДИЛ и ги активира веднага щом Обама изтегли американските войски от Ирак(2011-2012г)

прочети какво каза Тръмп по повод кой създаде ИДИЛ. То каква стана - "протестър писател, протестър не читател"!!!

Ти прочети аз какво съм написал - това са факти,а не какво казал Тръмп за да спечели изборите с помоща на Русия

Виж в Ютюб има видео на Тръмп като го питат какво точно е имал предвид като е казал че Обама е създателят на ИДИЛ - отговорът на Тръмп е - "Обама никога не трябваше да изтегля войските от Ирак"

Меркел каза Елате всички и си правеше селфита, не друг. Извратените либерастки медии показваха удавеното от баща си дете по всичките си първи страници. Медийната пропаганда на толерастните саклеймяваше всяка съпротива срещу терористите. А ако и в Русия има ежечасни атентати, това ще задоволи ли по някакъв начин жаждата ви за православна кръв?

А като си погледнеш минусите какво мислиш, дали някой ще клъвне на паразна кука?

Гледай фактите а не минусите

Може би ИДИЛ нямат мрежа в Русия. Много по-лесно е да правиш атентати там където имаш изградена струкрура. Защо все в Западна Европа стават тия неща??? И то само в определени държави.

А с жълтия Ким Член -уй, какво става? Напоследък беше Враг 1 на Белодомската селищна система. Или сега играем хуморески на европейския фронт, за да отклоним вниманието и да притъпим обществената нагласа????

а дано успее да тресне барем една атомна бомбичка в шащ. Ху8баво ни вило, пък да става, каквото ще!

ИДИЛ пое отговорност за атаката в Барселона - умерената опозиция подкрепяна от САЩ и ЕС нали?

Не бре - това са Умерените Клинтънисти. Тъпото е, че и Тръмпи е толкова тъп, че ги допуска тези машинации...

ЦРУ, Клинтън, Обама и Маккейн кога ще си поемат отговорността, като мъже?

Тя, Клинтън, трудно ще й е, да го поеме, като мъж.... ама хубаво би било, да го поеме!

Поредното престъпление - следват изтърканите приказки за съчувствие, съпричастност и т.н. от останалите световни лидери. Истината е в скъсване с толерастията във всичките й аспекти заедно с тотално затваряне на границите за пришълци. Иначе жалко за винаги невинните хора, които гинат..

какви са тия новини .. от къде ги вадите ...няма никакво официално съобщение .. че има убит терорист че идил е поел отговорност че рахой е обвинил идил .. на два телевизора въртя 6 испански канала + интернет .. от къде ги вадите тия глупости

какъв собственик на микробуса ... нает е ... нает е и още един намерен изоставен във вик ..град на 100тина км на север

Чудна работа? ИДИЛ избива европейците като дивеч. Русия, Сирия и Иран правят на пух и прах ИДИЛ в Сирия. В същото време европейските "лидери" налагат санкции на тези страни, а приемат с отворени обятия джихадистите. Кошмар някакъв, необясним.

Тия циркаджии - ИДИЛ, нали ги бяха унищожили?! Или никой не е питал ЦРУ, дали са унищожени и си правят изявления под път и над път, без да е съгласувано с Големият брат....

Кво очаквате ? Омразата на Исляма към християните е вековна, още от кръстоносните походи, сега се нарича Радикален. Ний сме им яли попарата с кланетата и кръвния данък и нямаме илюзии, тези които искат да ги интегрират да му мислят.

Какви "вековни" омрази, какви пет лева бре? Тука се играе театро на три сцени. А задокеанският "режисьор" събира "овации"...или калкулира овации...

Калкулира печалби...петролни печалби

ИДИЛ бяха онези, които колеха християни, изнасилваха жени и на които им беше осигурен коридор за безопасно изтегляне само и да не ги докопа Асад, нали?

същите!!!

Бъркаш, онези бяха "мирната опозиция". Тези дето заклаха 12 годишното палестинче и ядоха сърцето на сирийски войник.