Путин: Нужно е обединение на света срещу терора

Руският президент Владимир Путин поднесе съболезнования на испанския крал Фелипе Шести, предаде ТАСС, като се позова на пресслужбата на Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Нужно е обединение на света срещу терора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИДИЛ е създаден от рассия с цел дедтабилизация на Европа Блядовете не спъват срещу ИДИЛ в Сирия - те воюват заедно с ИДИЛ Комуникациооната система на ИДИЛ е руска военна от най модерните ИДИЛ са същите като онези руски терористи в отпуск в Украйна

Истината е, че ти си тъпо животно, чирака на ЕС!хахахах

Бо Бо

Вова, как да има обединение на света срещу терора, след като на приказка и Русия и САЩ (и куклите им на конци от Европа) са срещу него, а на практика Американски фирми продават оръжие на ИДИЛ!?

Какво лицемерие. Но друго от КГБ не може да се очаква. На думи срещу тероризма а оказват всевъзможна подкрепа на терористите от Донбас обединили се в терористични републики срещу законната власт в единна неделима и демократична Украйна, дошла на крилете на революцията на гордостта

Лягай си, уроде.

Путя, светът е обединен. Ти си този който е настрана, ама явно не си го забелязал досега.

Не знам за кой "Свят" говориш, обаче най-вероятно имаш в предвид средата около теб в махалата, ако изобщо скоро си излизал от вас.

Този материал отново дава повод на антируските тролове за обилно плюене. Истината обаче е, че Русия в рамките на своите граници сравнително успешно води борбата с терористите. След като не се съобразява с евротолерастките догми и политики по отношение на миграцията, несъмнено ще успее да гарантира прилично ниво на сигурност за гражданите на собствената си територия. За разлика от демократичния свят, където слободията и безконтролния приток на мигранти предвещава още по-кървави събития.

Няма антируски тролове!Има само руски които разпространяват лъжите на лицемерният демагог в Кремъл!Който разпалва и подържа безмислен и кървав конфликт на сред Европа и обвинява за това Европа и САЩ,а също продава оръжие на ИД и подпомага терорът на Башар Асад срещу собственият му народ за да засили миграцията към Европа!

Да знаете само как сте омръзнали на всички. Вие и вашите работодатели зад океана и в Брюксел.

Е този спечели ОСКАР!!! Като школник в школата за запасни офицери във Враца обядвах в столовата заедно с цял взвод никарагуански 18-19годишни момчета обучавани в подривна дейност. Учехме заедно от РУСКИ учебници!

Генерали които станаха първи натовци учеха генералщабна академия в Русия, какво да ти кажа. Същото важи и за някои ДС кадри станали сега първи "антикомунисти".

Пишеш азбучни истини но неточно адресирани и в страни от темата!!! Терора винаги е бил средство за борба на комунистите и кадрите ги подготвяха другарчетата ти! Не е нужно да си "антикомунист" или доброволен сътрудник на ДС за да го знаеш! А иначе истината боли-нали?!

КГБ-ец, специалист по терористични операции, масов убиец... и призовава за борба с терора. С други думи, дългогодишният затворник призова към въздържане от секс.

Ами то и Инджев и подобните му са КГБ-ейци (ДС е филиал на КГБ) ама ти си му фен.

да ви пи*ая на русофилската комунистическа логика

Минджев няма акъл за да работи в ДС!

на Троцки, кой е подготвил ??? Май съветското външно-политическо разузнаване !!! Та прочетете мемоарите на ген.полк. Павел Судоплатов и ще видите откога руснаците практикуват и обучават кадри за международен тероризъм.

То затова "гарван гарвану око не вади".

Учат се едни други. Част от ДС кадрите сега обслужва и западни служби, но с разрешение на руснаците.

Общежитието на ВНВСУ "Благой Иванов" в Суходол беше пълно с курсанти от цял свят, които се обучаваха на трудова дейност по деконструкция на капитализма ???

джуджето путин да спре своите терористи в украина и тогава да говори за обединение на света срещу тероризма

Повтаряш едно към едно репертоара на "антикомунисти" като Инджев, Г. Лозанов, Евгени Михайлов, Дайнов и тем подобни БКП-ДС креатури.

С кой свят ще се обединяваш,Путин? С т.нар "цивилизован",който причини ислямския тероризъм ли? Нали самият ти твърдеше,че ЦРУ и Турция обучават терористи и ги пускат в Русия?!

Но пък подкрепи САЩ когато си направиха атентатите на 11-ти септември...

това извънземните ли ти го казаха когато те посетиха сред нощ ?

Ако някой си направи труда да поразрови архивите на българските висши военни учебни заведения ще открие хиляди имена на обучаеми от Ирак, Иран, Либия, Сирия, Йемен и много още страни от латинска Америка кото се обучаваха в държавните висши училища на подривна дейност и саботажи по линия на социалистическия интернационализъм и износа на революции. В Африка, Латинска Америка, Азия се изнасяше оръжие ,подготвяхя се специалисти които да се борят против законните правителства на тези държави, творяха се риволюции - спомнете си Кастро, който изпрати в Ангола 10 000 "лекари" на помощ пред 1970година и в Сирия през 1973. Цветните революции по света не са американско изобретение- техният принос е в това, че те не вкарват директно войски в дадените държави, а ползват местни ресурси.

Учат се едни други и взимат най-добрите модели. Даже отдавна има и компютърна симулация за провеждане на цветни революции с различни сценарии.

Защо другаря Путлер,не е изпратил съболезнования и от своя приятел,чеченския главорез КАДИРОВ.

Вова, Господата западняци още не са разбрали тази истина, но като започнат да ги разфасаоват по често ще драпат сами, дори ще те благославят, че политиката ти е била правилна и че не си такъв за какъвто те мислят!

Путин е открил топлата вода. Това го пиша от години, още от първите зачатъци на тероризъм на тези циреи слямистите. Големите сили вместо да воюват за глупости да се обединят срещу чумата на века. А дано на-после се случи.

ти вероятно си пропуснал факта, че единствените съюзници на россия са аятоласите от ислямска република иран, и шиитската ислямска военизирана организация хизбулла?

Това само един глупак може да говори....а кой първи тръгна към Афганистан с танковете, а запада подкрепяше атолясите!

гледам пищете ми минуси, крепостни смо.тани?? а някой да ми каже кой друг е съюзник на путя?? науру и никарагуа може и да не ги споменавате, нещаст..ници!

че то светът е обединен срещу тероризма! а терористите от россия, иран и хизбулла също си са обединени!

Нужно е обединение на света срещу терора-каза терорист номер едно!

Саудския крал ли имаш предвид?

русия хем финансира терористите,а Путин се възмущава от това и поднася съболезнования.С тази политика и на него скоро ще поднасят съболезнования.

Абе Путин ли беше на она снимка с шефовете на идил че не си спомням?

с кой да се обединява! Постоянно се оплаква че никой не го иска.

Цитат: "Единственият нормален в света политик и държавник-г-н Вл.Путин." - Единственият в света - лъжа - нормален - лъжа на квадрат - политик - лъжа - избива опозицията - държавник - лъжа на N-та степен - разкъса връзката на Русия с най-близкият и народ на този свят и заобиколи Русия със страни които я мразят. Срина икономиката в рецесия с малоумните си действия, националната валута я обезцени но пък сам наложи на страната си ембарго с което увеличи цените. Но пък нападна с въоръжени сили всички съседи с цел заграбване на територии - какъв небивал юнак а? И през цялото време се кълнеше и лъжеше най-безочливо, че не бил той а "миротворците", "зелените човечета", "отпускарите", "опълченците" ама те другите го нападнали и т.н.

Ще се наакаш от напъни, соросоиде!

той така си мирише!

Извинявайки-се за Директностите, чрез които ви показах Отново слабостите/пропуските на Платформата-ви, Домакини/Дир.бг - позволете да отбележа : а. Оставянето на възможностДори за Такива Недопустимости (като на Обичайния 'наш' Многоименясников) - Трябва да се Елиминира !, дори в Необичайните времеви периоди б. Е задължително да предвидите 'речник' от Недопустимости ! в. Е задължително да предвидите МаксималноДопустим брой коментари в Един thread ! ...и да Сме ТоталноОткровени ! - Всеки Незапознат с 'кухнята'Тук - Веднага Би си помислил че 'пословичният' Многоименясников е Модератора (т.е. Разчита че Ще си скрие/изтрие Свинствата) ...което НЕ във ваша/Дир.бг полза ! И ! - Само да си представим едноТакова като неговотоТук (изберете думата) - СЕ 'случи' по време когато Се ползва Платформата за Реално Управленско Процедиране ! (Ужас не, ами Ужас !) ------- Успех, Екип Дир.бг !

В България днес НЯМА РУСОФИЛИ И РУСКИ ЕМИГРАНТИ - избиха ги "червените другари" през 1944-1945г., под ръководството на съветските комисари и които случайно оцеляха бяха изпратени без съд и присъда в българските лагери за унищожаване. Защото русофилите тачеха Цар Александър II, а това беше смъртен грях в очите на съветските комисари и българските им подлоги-комунисти. Съветските "другари" избиха цели дворянски родове по време на Гражданската война, които бяха освобождавали България през 1878г., а тези които не успяха беше защото те напуснаха пределите на болшевишка Русия и бяха приети с отворени обятия в България, макар и само преди три години да бяха наши врагове и посегнаха на Отечеството ни България. България отново бе на висота в морала и човещината, както и пет години по-рано, когато прие и подслони арменците, въпреки разрухата от войната, въпреки тежките непосилни репарации, които и бяха наложени. Ето защо в СССР не беше останал нито един паметник на Царя Освободител - болшевиките провеждаха "борба с царизма". България ще бъде отново образец за морал и хуманност защитавайки и не давайки своите евреи на Хитлер. Това е защото този дух на истинско непресторено християнство и хуманизъм са изковани с много мъки и страдания в хилядолетната история на България. С това е ВЕЛИКА България. Сега по форумите се подвизават СЪВЕТОФИЛИ, РУБЛОФИЛИ И КОМУНИСТИ-ФАНАТИЦИ, сънуващи и мечтаещи за бащицата Сталин с неговия КЪРВАВ РЕД, подло използвайки прикритието "русофил".

Факт ! (Chapeau !)

отличен

СЛЕД ТРАГЕДИИТЕ В НОРД ОСТ И БАСЛАН, СЪБОРЕЗНОВАНИЯТА НА ПУТИН ЗВУЧАТ НАЙ ИСКРЕНО. ЖАЛКО, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГИ ЧУЕ.

Цинично всъщност е това съболезнование, всички знаем, че за руснаците животът на мирните граждани никога не е имал значение.

Звучеше Искрен/Откровен. - Е ли възможно да Е усетил че Трябва ВоистинеЕдинност ?

Щот много квичиш затва ше те газят с камионите и бусовете като прасе на магистрала. Тъпо и безсилно животно!

Съобразно името-Ви - Излиза че Руснаци (в бусове и камиони) Ще мачкат по магистралите Хората които дискутират Тук...

когато ислямската лента се изтърка, ще сложат православаната... и ти всичко првиш за това да се случи. новата рака ще бъде някде около баикал

Бихте ли доИзказали ? (В рамките на Възможното)

FuckTheEU

Чест му прави на Президента, че изразява съболезнования въпреки, че едва ли е забравил как Испания не пускаше руските кораби в пристанищата си когато отиваха да бият ИДИЛ.

Руски кораби Идват в Испански пристанища На път Към И.Д. ?!

Западналите наркомани, държат на щат терористи.

Браво ! ------- Перфектен текст. Перфектна жестомимика. Перфектен body language.

Е нали всички се обединиха срещу Русия? Какво повече?

"Нужно е обединение на света срещу терора на Русия"

Този лилипут е най-големият терорист в света

Вкарахте мюсюлманите в Европа, сега се извинявате, че правели атентати. Ами то от самото начало беше ясно, че ще стане така.

Това е все едно да вкарате вълците в кошарата и после да се извинявате, че давели овцете. Лицемери мръсни.

Путин говори за света, не за създателите и спонсорите на ИДИЛ. Осмислете написаното, не тролете, щото файда няма от празни думи. И се замислете - нашата държава също продаваше оръжия на тези от ИДИЛ - дали ще ни броят в "света" или ще ни избутат пак в ъгъла?

Това значи, че от света не е останало много за съюзяване. ИЛИ?

Единствената борба е забрана на исляма ,като религия,пълна забрана и тотално преследване на психарите,които са се отдали на Дявола!!! Исляма принадлежи на Дявола!!!

Г-н Путин, с тези които създадоха и поддържат тероризма няма как да се обединиш.

Лилипуткин, бягай от Донбас!!!!

Кой е тоя Лилипуткин бе Кончита?

Лилипуткин е твой "великият вожд"!!!!

Адолфчо, пак не си се прибрал за вечерна проверка.

ако моето дете е загинало и ако пред мен се изправите всички празнодумци (политици)със ,,съболезнования",ще ви изтръгна гръцсмулите собственоръчно!!!

Няма никаква здрава логика в това да се съюзиш с онези, които подкрепят тероризма по всякакви канали, за да се бориш с него. Какъв съюзник може да са Меркел, социалистите или зелените в ЕУ? С предатели не може да има обединение срещу тероризма по простата причина, че те самите са терористи. Доказан факт.

Единственият нормален в света политик и държавник-г-н Вл.Путин-единствената нормална и адекватна реакция на случилото се в Барселона.А не-"ние заставаме зад Испания","Няма да ни победят","Ще изправим пред съда..." и пр. и пр. глупости на неадкеватни хора,застанали начело на големи държави по неясно какви причини/комплексни,но ясно изразяващи сериозен дефект на на сегашната форма на власт и управления в Европа/.

Русия държава терорист!!

Ти нормален ли си бе?

Най големият терорист-фашист нещо се изказал тука?

Русия е развъдника на тероризъма!! Русия е най големият терорист в света! Тя уби 200000 чеченци, над 15000 украинци.

Ами защо не казаха че терористите са от Русия? Казват че са от ИДИЛ, занчи подкрепяната от САЩ и ЕС умерена опозиция? Просто питам че незнам!

ИДИЛ е дело на Русия, Иран и Сирия!! Само САЩ се бие с тях, Русия и ИДИЛ се бият само с опозицията на Асад!!

Не съм убеден че ще го оценят, важното за тях е Русия да е зле.

евреин ли е, ясна е работата. А западна Европа е Еврейския съюз.