ЕС, САЩ, Русия и НАТО отново се заканиха на терористите

САЩ, ЕС и НАТО осъдиха атентата в Барселона и предложиха помощ.

Обратно в новината

Коментари - ЕС, САЩ, Русия и НАТО отново се заканиха на терористите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големият терорист в света е Америка.

НОВГОВОР-ПО ОРУЕЛ! НИЩОКАЗВАНЕ И НИЩОПРАВЕНЕ,ДО НАЛАГАНЕ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!!!

Тази работа с осъждания на тероризма, с изявления, че не ни е страх и ставаме все по единни след всеки атентат, със съболезнования, палене на свещи, писане на послания и оставяне на плюшени играчки ма местопрестъпленията, лигавене по медиите и прочее постановки не става. Историята се повтаря периодично и само въпрос на време е някой радикален лидер от ранга на австрийския художник да наложи нов ред в Европа, а от там и по света! Защото така вече действително не може да продължава!

Абе тия еврограждани не се ли усещат какво са им надробили гнусните политици със охраните и кортежите,а те горките скачат и викат толерантност и права за всички ,особенно за мързеливите мюслита,които имали религиозни особености...ха,просто е смешно,ако не беше и тъжно за роднините на пострадалите туристи и граждани ...

троабва да рестартире камерите

"Терористите из цял свят трябва да знаят, че САЩ и съюзниците им са решени да ги открият и изправят пред съда", каза Тилърсън".А трябва да стане така "Терористите из цял свят трябва да знаят, че САЩ и съюзниците им са решени да ги открият и изправят пред ПРЕД ПАЛАЧА".Тепане му е майката!

Ми ади де, да се бият, "готови" били...

ЕС, САЩ, Русия и НАТО - те са терористите в действителност.

ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ Е Е ДИНСТВЕНИЯТ ПРЪТ В КОЛЕЛАТА ИМ!!!

То и пенсионери се канят на ученички, ама само лаят като куче след такси. Онези сигурно да умрели от смях, ако не от взрив...

Тези атентати не са истински! Това е за подклаждана на страх и рейтинг за МЕДИЙТЕ вече са ми смешни. Лудия пилот на луфтханза,концерта на онази кифла,пешеходци из европа....за шарли ебдо да не споменавам.

Мдаааа, Заглавието казва всичко....

Отново празни приказки. Тероризмът в определени части от света/най-вече в Европа/ е ислямски в корена си и като начало това трябва ясно да се каже. Само че няма да се случи, защото камиларите ще врътнат кранчетата и Европа ще пострада. След подобни престъпления се чуват спорадични гласове, че ислямът бил мирна религия, но досега нито един значим религиозен мюсюлмански лидер или духовник ще е осъдил изпълнителите на такива престъпления. Така че тероризмът не може да бъде унищожен по друг начин, освен затваряне на европейските граници за такива групи пришълци, скъсване с толерастията и жесток контрол върху тези религиозни общности вътре във всяка държава в Европа.

Само Путин иска да се обединят всички против теросристите. На другите европейски политици им е все едно какво се случва. Нали си имат бронирани автомобили, бодигардове и много мънгизи. Пука им, че в Европа си го веят мюсюлманите.

симо

Неолибералната идеология в действие---създаваме проблема/демократизиране насила/ и насила ви тикаме и лекарството....

Те затова наскоро ни даваха по-Телевизията Крилото на Шин Фейн от ИРА и ни ги представиха като Чудовища без образ и лица и Короната как ги склонила да сложат оръжие с стотици Убити Ирландци. БОООООклуци ! Терора го правят Политиците.

Обучиха ги и ги въоръжиха (Франция, Англия и САЩ), а сега олеле мале. Ние имаме поговорката - който сее вятър, жъне буря и тя е напулно приложима за западняците! Жалко за невинните жертви.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

в Сирия и питайте кой подкрепяше въоръжените терористи и ще ви кажат. А в момента вече не ги подкрепя и те са пред разгром от САА и руснаците.

заканила, бре, бреее. Че от нея по-голям терорист има ли? Тя направо цели държави тероризира, че и анексира даже.

Хайде стига тъпотии!Явно акъла ти е като накокошка!!!

И кво, големите не можете да смачкате некви чалми за седмица?Можете,ама после няма на кого да продавате оръжията си.

руснаците дори могат да съобщят дори имената и адреса на извършителите....

и не щеш ли пак по случайност са мюсюлмани от арабски произход , ама нали европейския съюз ся ще осъдят акта , няма страшно , мечета това онова както си му е реда до следващия път

След 11/09 колкото по-енергично САЩ се борят срещу терористите, толкова повече се увеличават терористите. А да ли наистина се борят ....

Запада се нуждае от петрол. Той пък се намира основно при мюслимите, съответно ги залива с пари. Те пък с тези пари финансират ислямската пропаганда и тероризма. Хората се страхуват и под благовидния повод за борба с тероризма се ограничават правата на хората. Бавно и методично, за да не роптаят много много. И така всички са доволни. Е не точно всички.

ЕС, САЩ, Русия и НАТО ще се сетят, че трябва да се обединят срещу ислямския свят. Прекалено късно се сетиха и можеше да не умрат толкова много хора.

САЩ, НАТО и ЕС родиха днешните терористи, но те никога няма да разберат, защо Тарас Булба е казал - "Я тебя породил, я тебя и убью"

golema rabota,kato sa se zakanili! utre pak niakude shte ginat nevinni hora zaradi tezi nasrani,nekadurni politici!

великите държави могат да ги спрат но не искат за да държат нродите си в подчинение и робство

Пак едни и същи приказки от разни ДЪРТАЦИ , които ги пазят и им пазаруват по поръчка . докато те си плещят ТЪПИТЕ МАНТРИ , а хорат им вярват и се надяват ! Постоянно слушам за това как сме живеели във ''великият 21 век'' , века на технолгиите и как всичко било прекрасно и лесно - Пълни глупости !!!! Човечеството не е мръднало в развитието си от хилядолетия , и ще се обоснова защо смятам така : Въпросът не е в технологиите - Въпросът е в мисленето и моралът на хората , които претендират за най-интелигентният вид в животинският свят и върха на веригата ! Хората днес с НИЩО НЕ се различават от предците си хилядолетия назад - ще се отнася до : Егоизъм , Алчност , Жестокост , Лицемерие и Жаждата за кръв ! Дори и в 21в. , сме свирепи и безмилостни същества , които се ръководят единственно от долните си страсти , и никоя технология не може да ни помогне !!!!! Докато има насилие м/у хорат - НЯМА РАЗВИТИЕ !!!!

Не слагай всички ни под един знаменател с мюсюлманите и техния коран, проповядващ създаване на халифат и убиване на всички различни от тях.

Далеч съм от мисълта да влизам в спор , но ти драги наистина НИЩО не си разбрал от това , което съм изказал като мнение ! Не казвам че трябва да си съгласен с мен и не те задължавам да го споделяш , но НИКЪДЕ (повтарям НИКЪДЕ) , НЕ съм споменал : Коран, мюсолмани и т.н - Това го казваш ти !!!! Аз лично съм Православен Християнин , без да твърдя че съм екстремно набожен , но спокойно мога да кажа че и аз си имам грехове в рамките на човешкото ! Аз обаче имам и много приятели и познати мюсолмани , с които имам прекрасни ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ !! Това , което се опитвам да ти обясня , е че : Развитието на човечеството е в самите ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ и ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ , без значение на : цвят , раса , религия и т.н !!!!!

А ЗАЩО не са в затвора тези, които разрушиха Ирак и отприщиха ислямския терризъм, питам??? Ревете против терористите, ама те са ваши изобретения, тъпи западни копелета!!!

Щука

Какво има да им се заканват? Да изхвърлят паплачта от Европа!!!

Кучетата си лаят, а кервана си върви.....нищо няма да се промени за съжаление, дори и смърта не може да ги трогне АМЕРИКА, НАТО и западните меки китки, сега ще завалят мечета и цветя и ще тръгнат по улиците като на погребение!

Смайващо!!! Най-големите терористи на света - ФАЩ, заедно с другия терорист - НАТО и пуделчето им - Еврогейския съюз щели да борят тероризма??? О, небеса, докъде стигна жидовското лицемерие!!!

Браво Капитане!

А моите мисли отново не съвпадат с мислите на тези, чиито мисли са с жертвите на нападението и всички засегнати. Трябва действие, не мислене. Нали го знаете лафа за патката?! Тоя Доналд е по-скоро Дък, а не Туск :)

сега пак ще кажат-ама ние го знаехме ама ние го следихме той беше поддръжник на терористите но...ето до това доведе всичко 13 майки да не могат да заспят тази нощ и как ще осъмнат, а идиотите нека си дэржат по 3000 мюсюлмани които застрашават обикновените хора ...дръжте си ги те ще избият още много невинни хора ...боклуци

Пак руско лицемерие..... Дали отново има замесени руснаци?? "Обвиниха 11 руснаци за атентата в Истанбул 05.07"Руски националисти са участвали в опита за преврат в Черна гора 06 Ноември 2016

Мозъчното ти поражение от сифилиса е налице. Пиши си завещанието.

Щял да изправя терористите пред съда... Златно правило в контратероризма - терористите винаги се унищожават, да ги изправиш пред съда значи те да си постигнат политическите цели. Учете азбуката бе!

Утре по тоя случай ще има парад с балони и лозунги. Не ни е страх и не на насилието. Политиците ще се поснимат с мрачни физиономии, ще си кажат дежурните клишета и след това ще се приберат в богатите си добре охранявани къщи. Простолюдието да го духа.

Как ще помогне Нато на Барселона? Като хвърли бомби над някоя "не демократична държава" ли?

Не искам нищо да кажа, обаче на САЩ, на коалицията, на НАТО му трябва страшен повод за "влизане" в Сирия. Преди няколко дни Сирия в Дамаск и май Алепо откриха склад с химически боеприпаси произведени в Англия. Следващо, заформи се голям котел в Сирия и в момента се "вари". Друго, САА напредва към хамериканската база в Ан тен и май ги пита: На какво основание са в Сирия? . . . .Та, жалко за хората, но някой много иска да "запали" ЕС . . Друго. пак преди няколко дни, 2- 3 корееца извърши ядртен опит , но никой нищо не каза . . ТИШИНА . . . .Та групата на Хилари мног и трябва "пожар" . . . ще видим какво ще последва . . . .дано бате Бойко не се хване на "хорото" . . . . . .Още веднъж жалко за хората . . . .

Бюркселските гиздавелки разклатиха лапичките и утре са на прайд парад у Барселона с шарени балончета и плюшени меченца. Повръща ми се!

"...ЕС е готов да окаже пълна подкрепа на Испания в борбата с тероризма..." Лицемерието на евроГейските краварски подлоги е безкрайно! Терорът ще продължи. Часите ще бъдат държани в страх. Брюкселските зелки ще управляват. Това е бъдещето на ЕгейскияС!!!

Така ще е и нататък. Спиране движението няма да има напротив. Защото има три фактора,които ескалират и няма лидер,държава или общо да ги спрат. Това са:1.-супер голямата раждаемост/в началото на 20 век населението е около 1,8 милиарда а сега над 7,5 милиарда, т.е. над 4 пъти увеличение за никаквите 100 г./ 2.-Светкавичното развитие на технич.прогрес във всички сфери по експонента за последните 80 г. иде време на невъзможнжност за контрол., 3.- Страхотна разлика в нивото на трудовите възможности на отделните хора и най-вече ниското ниво на по-голямата част , които не могат да се котират на пазара на труда. Това са основните фактори,които дефинират и ще дефинират и в бъдеще живота и проблемите на хората. Нито:Тръмп,Путев, Китаеца и др.не могат да се справят а и до момента няма и намек за решаване на тези проблеми от тях. Това всичко ще командва света и ще има голями предвижвания на маси хора в различни направления в близките деситилетия!!!!!!!!!!!!!!!

Лицемери

ЕС, САЩ, Русия и НАТО са заети да се дърлят един друг. Ако само 1%, от ресурсите които хабят, да си правят мръсотийки, бъдат насочени срещу престъпноста, света би станал безопасен. Изглежда че от това което става в ЕС, някои имат интерес, и тези някои май са баш ЕС политици. Няма друго обяснение, освен користни интереси в самия ЕС.

...саздателите на проблема...сега ще се садерат да помагат ...за "oтcTраняването " му ?!?

...а ние ще стискаме палци да не ни засегне..... пфу....

Добре бе, до сега къде беше това насрано НАТО? А забравих, НАТО води война със измислена заплаха от страна на Рысия.

сега от юросъюза ще се хванат за ръчички и ще рипнат по гол гъз в някой фонтан от солидарност

До последен европеец!

То НАТОто им пръдна на ХУрката на терористите!