Студени досиета: 14 г. от разстрела на Фатик (снимки)

Точно преди 14 години в София беше застрелян 40-годишният бизнесмен Филип Найденов-Фатик, син на митичната фигура от соца Исмет Шабан.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: 14 г. от разстрела на Фатик (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е изводът - комунделските изроди продават България на сирийци, турци и кюрди, дават им власт и сила да ни управляват. Наркотици, контрабанда на коли, оръжие, кражби, силови групировки, всичко е дирижирано от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БОКЛУЦИ, които и до днес дърпат конците на всичко, под зоркото око на мАсква. А простолюдието им се радва и вика БеСиПе, АтаКа, ДеПеСе и т.н. Разни Баба, Фатици, Павловци, само нечистокръвни изроди !

ама ,...там някъде прочетох и за ,,демократите" от сдс.иначе за другото съм съгласен,а извода е ,че партийните членове нямат цвят-сдс,бсп.герб,дпс-всички те, навързани като свински черва,хамелеони!!!

ЗАВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА С ТОЗИ НЕКРОЛОГ.

бившите хора, книгата

лошото е,че на негово място са поникнали други петима най-малко .

Боклук, ама плащаше добре!

много хубаво че са го утрепали тоя боклук!!

БОКЛУК КАТО БАЩА СИ. ЕЙ ТЕЗИ ОКРАДОХА СПЕСТЯВАНИЯТА И ЖИВОТА ВИ, БЪЛГАРИ ЗАСПАЛИ... НЯКОИ ПОНЕ СЕ ИЗПОТРЕПАХА.

Поне да бяхте изчакали една година за да стане поне 15 години.

За мъртвите или добро,или нищо, освен истината !

Случайно го познавах лично. За мъртвите или добро,или нищо. За този,нищо добро. Рядко противен тип. Нагъл и арогантен. Не се сещам изобщо,защо е публикуван във форума.

ПЛАЩАШ - ПУБЛИКУВАШ

е КаГеБешки.

На погребенията на българската мафия участва целия политически елит на България. Това говори ли ви нещо?

Плюс Христо Стоичков. Неизменно.

Искаме да видим и последната снимка на този убавец. Тук е мноого весел и щастлив, покажете и другата с която свършва всеки мафиот. Някой хора ще се видят на втората снимка.

Да ровят из архивите на БКП и ще разберат...

Както е тръгнало постоянното натякване на подобни "студени досиета" ще замести "горещите" такива - на нашите национални герои!

вместо да драскат за Фатик да му направят паметник като им толкова мил...тъй де.На мен не ми липсва.

ни връщате в годините на убийства и показни растрели. Сякаш нещата са минало, което ние сме забравили. Така ли е обаче? Забравил ли е Сретен Йосич унижението което някои лица му причиниха в България? Едва ли! Удара срещу една личност може да промени нещата в България по начина по който това се случи след СМЪРТТА на ЛУКАНОВ. Да не забравяме, че изпълнителите на смъртните присиди са живи и под вънкашност чужда и с име ново са готови да нанесат удара - точен и с един истрел. Познат почерк , на познати главени герои. Кръжат като акули и чакат момента.

В Лале има запис на бай Миле, който казва: Бойко взе парите и до Варненеца не стигна нищо. Бойко Борисов стана главен секретар и генерал с парите на сръбския наркобос Сретен Йосич. Влизането на Борисов в МВР струваше 400 000 долара. Думите към Сретен Йосич на хора от СИК бяха: Имаме едно момче, което не е инкрустиран, ще го направим някакъв в полицията , да слуша.По времето на Бойко Борисов като главен секретар на МВР контрабандните канали работеха на пълни обороти, защото ги оглавявали негови хора. Румен Николов Пашата беше редовен гост в къщата му в Банкя.

Много си прав!!! След смърта на Луканов, човека слънце, всичко тръгна в друга посока. Нищо чудно и сега да стане така, да не казвам неизбежно.

имеет си хас.

Кому е нужно да се припомня че този антисоциален елемент е съществувал? Въобще не ми пука за него.

Нужно е да се припомня,цялата режисура на Бкп с ДС дано някой заблудени проумеят кой ни доведе да тази беднотия.Те и без това си управляват,дали Корни ,или Боко разлика няма,всеки мисли по какъв начин да ни ограби

Това е организирана престъпност и който посмее да я напусне го следва куршума.

Комунистите си го създадоха и си го премахнаха , както им е било угодно .

създадоха и Баци, ако е за въпрос.

За 30 години няма нито едно разкрито "поръчково-мафия" убийство. Какво повече може да се каже???????

ами, просто няма такива убийства. самоубили са се, все пак. едно е сигурно: българия не е румъния и тук хора за затвора няма!

Може да се каже, че мафията продължава да управлява в България. Нима някой смята че мафията БСП взела властта току тъй ще я пусне! Това се прави с революция, но тук тя липсва.

Политиците създадоха мафията и убиха ненужните мафиоти. Класическо правило. Европейските и други правителства отдавна знаят, че от 28 години управлява политико-криминална мафия в България и те умело я ползват в свой интерес за пълно подчинение, геноцид и подмяна на населението.

Хубаво е, че са го убили. Нищо лошо не е станало.

Цял ден ли ще го държите този убавец на първа страница?!?!Странно нещо са журналята...сложиш му копанка...пише...няма свян и смисъл!!!

14 години по-късно нещата не са се променили особено. Някои от замесените в криминалните хроники от миналото вдигат спокойно шум в Слънчев бряг. Слъчевбрягски хигиенисти от всякакъв ранг препират по няколко пъти мръсното на този или онзи бандит / управник,пласират дрогата му, докато тече пародийното шоу за "тишина след 23 ч." А някои угрижени министри броят жертвите на развития постсоциалистически бандитизъм. Единствено ново е по-големия брой колосани бели яки с широкоформатни смартфони. Нещата вървят към европейската зона все пак. Някои се готвят за следващия преход.

Интересно кой и как е финансирал кюрдският тероризъм? За каптагона и амфетамините ясно. Кой обаче стоеше зад контрабандния износ на оръжие за Близкия изток?

венци стефанов и сие...

А знате ли къде и от кой произвеждаше каптагона. Кой пласираше към Турция и близкия изток. Живи и здрави успешни учени, политици, бизнесмени...И не само каптагон, а и по-твърда стока в кашони за Малборо.

И така, докато "митичният" герой от стартията бе основна фигура при снабдяването на мафията с устойчиви потоци от пари, големи суми пари и валута, след това те трябваше да се изперат! ЧЕРВЕНИЯТ БАНКЕР ЯНКО ЯНЕВ! Прокуратурата прекрати дело срещу бившия банкер Янко Янев Автор: link 04.01.1999 13:00:00 Софийската окръжна прокуратура прекрати дело срещу бившия шеф на Банка за земеделски кредит Янко Янев. Срещу Янев беше повдигнато обвинение заради два чека на стойност 200 хиляди долара издадени от Банка за земеделски кредит. Парите са били предназначени за варненската фирма СМ 33. Градската прокуратурата реши, че обвинението за присвояване в особено големи размери е несъстоятелно и го преквалифицира в престъпление по служба. Софийската районна прокуратура прекрати делото, след като разгледа случая и реши, че в действията на Янев не е имало умисъл. Следователите от специализираната следствена служба не са били уведомени за решението до деня, в който адвокатите на банкера са изтеглили определената сума от 3 милиона лева за гаранция на следствения по делото. ========================== Забележете какви обвинения е повдигнала българската прокуратура, за колко пари (смешна сума, джобни пари за тия) и да припомня кой бе точно ДЪЛГИ ГОДИНИ червеният банкер Янко Янев и С КАКВИ СУМИ ОПЕРИРАШЕ! И къде!

Е СТУДЕНО , ще ви помяля за някое ТОБЛО ДИСИЕ. КАТО НАПРИМЕР НА "ДОН БУДА". Ако влезем в УИКИПЕДИЯТА четем ПРИТОПЛЕНОТО ДОСИЕ НА ДОНБУДА: ... висш служител от средите на СИК ... каква е тази службба СИК и какъв е този неин ВИСШ СЛУЖИТЕЛ тръгнал от СЕКРЕТАР НА МВР и стигнал до МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ на България. Понякога се питам , ча за хора са МЕРКЕЛ , БАРОЗО и ЮНКЕР, които се прегръщат с такива НЕЧИСТОПЛЪТНИ СЪЗДАНИЯ на криминалния преход. ТОВА, ЧЕ БОРИСОВ СИ Е ЧИСТА МУТРА ГО ЗНАЯТ И ДЕЦАТА ОТ ЗАБАВАЧНИЦАНА, АМА ВИЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ АХМАЦИ ЛИ СТЕ, ЧЕ ГО ТУПАТЕ ПО ГЪРБА И НИ ГО СОЧИТЕ КАТО ВЪЗДУХА И ВОДАТА ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО?!! ПАДАТЕ ТОЛКОВА НИСКО И ОТВРАЩАВАТА ХОРАТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ВСЯКАКВИ СИ ТАМ ИНСТИТУЦИИ.

с буда се прегръщат путин и медведев, дори путин кученце прие като подарък, класически мафиотски дар ???

Защото Той по потекло е свързан с Путин и Медведев и е нормално те да го прегръщат.

Илюстрация за дружбата , обичта и сътрудничеството между Партията и криминалитета. Корените на тези дружба, обич и сътрудничеството между българските комунисти и криминалните са някъде в началото на миналия век.

Да опитаме да разсеем малко "мистиката" около този ОТКРОВЕН ПРЕСТЪПНИК-РЕЦИДИВИСТ И ЗАНИМАНИЯТА МУ В СТРУКТУРИТЕ НА ДС-КГБ МАФИЯТА! За мафията, за всяка мафия са жизнено важни финансовите потоци, устойчивите финансови канали и приходи. Най-сериозните финансови доходи на червената ДС-КГБ мафия винаги през годините са били КОНТРАБАНДАТА, ТЪРГОВИЯТА С НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЯ, а след 1989 година и РЕКЕТЪТ И ОРГАНИЗИРАНИТЕ КРАЖБИ - над 120 милиарда долара пари и активи бяха откраднати и разграбени от България и българите през последните 30 години, и голяма част от по-сериозните удари отиде в ... РУСКИТЕ СЛУЖБИ, ТОЕСТ МАФИЯ И ОЛИГАРСИ! Друго не по-малко важни занимание след осигуряване на финансови потоци за мафията ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА И ДА МОЖЕ ДА ОПЕРИРА Е ... ПРАНЕТО И ПРЕПИРАНЕТО НА ПАРИТЕ, особено когато става дума за редовни постъпления на КРУПНИ СУМИ! е ТОЗИ "МИТИЧЕН" ДС-КГБ ПРЕСТЪПНИК БЕ ОСНОВНА ФИГУРА. Една от редовните дестинации за пране и препиране на пари от червната ДС мафия е Гърция. Както е известно Гърция дълги години е известна с много близките връзки на КУП ЕДРИ ГРЪЦКИ МИЛИАРДЕРИ И МАГНАТИ С КГБ (а те бяха зад правителствата й!) Впрочем точно овекът, който лансира лично и Борисов във властта и бе шеф на българското разузнаване е много отдавна известен на западните служби и дипломати като ... ОФИЦЕР НА КГБ (освен на ДС) - Бригадир Аспарухов! И на времето е БИЛ ИЗГОНЕН ОТ АТИНА, КЪДЕТО Е ЛЕГЕНДИРАН КАТО ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СЛУЖИТЕЛ, СЛЕД НЕОБИЧАЙНО СИЛЕН ПРОТЕСТ НА ЗАПАДНИТЕ ДИПЛОМАТИ ТАМ КАТО ... РЕЗИДЕНТЪТ НА КГБ В Гърция!!! Други дестинации за пране на откраднатите от ДС-КБ мафията - над 120 милиарда долара пари и активи за последните 30 години, са Австрия, Швейцария, някои офшорни дестинации, вкл. далечни екзотични острови (заинтересувайте се например къде е живял и с какво се е занимавал ... БРАТЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ!)

"... къде е живял и с какво се е занимавал ... БРАТЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ!) " -В Япониа.До 1989г.

ДИР, защо занимавате хора с глупости? Ако търсете отговори, питайте Борисов за Фатик.

какъв е смисъла на тази статия? това е новата история на България ? да ни напомнят за криминални авторитети от 90-те. Няма вече за какво друго да си спомняме ? Направете му един паметник ако толкова ви е мил. Кой знае колко на колко хора е очернил живота този изрод.

смисъл, че няма нито едно разкрито такова убийство.

Как ще купи кабриолета на Васил Илиев още същият ден,като колата пролежа към 2 години,като веществено доказателсто.Сульо и пульо пишат простотии...Този фатик си беше един криминален, но богат боклук,който беше купил всички "държавници"-по боклуци от него.

Случаят с Жабока е още едно потвърждение,че не всички които оставят предсмъртни писма са самоубиици!

Главен секретар на МВР на 19 август 2003 год е ДОН БУДА, а министър председател испанския тарикат на който БОРИСОВ бе охранител. РАЗТРЕЛИ И УБИЙСТВА НА СЕБЕПОДОБНИ и изчистването на държавата от всичко което пречеше на БОЙКОВИЯ ЦАР да блсне като "обединител" на нацията. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО "СЛЪНЦЕ" БИ БИЛ МУТРАТА БОРИСОВ, АКО ЖОРО ИЛИЕВ БЕ ЖИВ. ЖОРО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕШЕ ПОКАЗНО ДА ПОКАЖЕ НА БОРИСОВ, ЧЕ Е ДЖОБЕН ФОРМАТ. ВСИЧКИ БЯХА ИЗБИТИ!

УБИУЦА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е. ИДВА ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА!

Ще ,ще , ще ама ББ е по-жив и здрав от всякога и още дълго ще клати с пожарникарския си шланг комундетата от Би еес е пее ей тъй да си знаат от къде иЗгрева слънцето.Всички гореизброени от тебе гледат картофите от към корените .Нема Жоро нема моро даже и оня сръбски цървул Йоца -та е иЗвън играта.Баце е верно момче на партията от крилото на Тато очите и ушите на ДС и разни мишоци дето се мислят за играчи бързо дават фира.Ако не верваш намери из нета изказване на Митко Гестапото за ББ.

Що за цинизъм! Ще ни стане ли по-добре от тези факти? Имало е много поръчкови убийства в страната ни и преди '89 г., но тогава за тях не научавахме и мисля, че е било по-добре.

Аз много бих искал авторът на тази статия и на внушенията за митичността на този да обясни с думи прости и какво точно е митичното на този ПОРЕДЕН престъпник! На времето така създаваха ДС легенди и около куп други престъпни техни мекерета. Като например за доносника им и рецидивист Иво Карамански, че би, Кръстник на българската мафия, а те го създадоха в медиите като такъв! В техните медии! Преди това пък това звание бе пришито на един друг от тях, от службите им, от руското военно разузнаване - Андрей Луканов (с много повече основания, между другото). Митовете и легендите около подбрани от червената ДС-КГБ мафия са важна част от идеологията и стратегията им, защото в мафията са жизнено важни нейните закони и субординацията, а митовете и легендите около лидерите им ги прави железни при тях! Докато ... ПАК МАФИЯТА НЕ РЕШИ ДА ГИ ОТСТРАНИ, КОГАТО СТАНАТ ИЗЛИШНИ, НЕУПРАВЛЯЕМИ И ОПАСНИ ЗА ТЯХ, ЗА ИСТИНСКИТЕ БОСОВЕ НА МАФИЯТА ИМ!

твърде много надценяваш капацитета на милиционерите и "логиката" в ромските закони. само се огледай във времето от същата гледна точка и ще видиш за какво става дума и днес. ще подскажа под секрет, че`внушенията за митичност`е мостра в матрицата която се повтаря в рухването на всяка цивилизация, империя и даже, смяната на всеки общественоикономически строй. не те, а вярата в тях, несъответстваща на реалността, се явява основна причина. много ясно се вижда в египет. имерията рухва когато шаманите и шаманизацията поемат властта. същото се случва и в джунглите в южна америка. да не говорим за рим, средновековието, шаманът фюрер или мумията на червения площад..

Пет убийства се коментират в статията, но за нито едно от тях не се казва каква е причината!

не, не, и не, не само е митична фигура на соца, но и е продължение на манталитета на "пребиваващите" тези територии

алеко константинов, както и историята на балканският полуостров, за последните векове, на първо място ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ХРИСТО БОТЕВ И МНОГО БУДНИ БЪЛГАРИ, КОИТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАК СА ЗАВЪРШИЛИ

Политическият елит му се кланяше доземи,когато на 60 годишнината на Боян Радев му подари Мерцедес с 60-60.И преди това и след това му бяха пионки в краката.

Май беше през 1976 г. фатьо уби с бмв-то си две 16 годишни момичета и остави едно инвалид за цял живот.Опростиха му прегрешението.Караше откраднати коли!

Бащата на едното е офицер от ДС. Не успява да преживее, че убиеца на детето му не понася никакво наказание и се самоубива. До колкото знам катастрофата е станала 1982, когато Фатик е на 19 години. Управляваният от младежа мерцедес помита на пешеходна пътека в Красно село три деца, като само едното оцелява инвалидизирано за цял живот.

НЕ, ТОЯ ПЪТ Е БОБ, ЕДНО И СЪЩО КОЕТО СЕ СЛУЧВА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПО ТЕЗИ "ТЕРИТОРИИ" И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ ...............

"Точно преди 14 години в София беше застрелян 40-годишният бизнесмен Филип Найденов-Фатик, син на МИТИЧНАТА ФИГУРА!!!!!! от соца Исмет Шабан." Червените идеолози в Москва и мекеретата им в София, както и репресивните им органи, ОПГ - ДС и КГБ страшно много си падат по внушението и разпространението на митове и легенди, по МИСТИКАТА! Всъщност няма нищо митично във фигурата на поредния техен "герой", занимавал се с контрабанда, наркотици, престъпления, пране на пари, ... , УБИЙСТВА!!!, котого тези са създали и лансирали. Но тази мистика е много важна част от аджентата им, защото ТАКА ВНУШАВАТ НА НАСЕЛЕНИЕТО БЕЗНАДЕЖДНОСТ, ИЗИБРАТЕЛНО ПРИЛАГАНЕ НА ПРАВИЛАТА И НА ЗАКОНИТЕ, И ТО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - НА ТЕХНИТЕ ПЕРВЕРЗНИ И ПРЕСТЪПНИ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ, И СТРАХ! Няма диктатура без страх и репресии, а този бе един от "богоизбраните", тоест от избраните от червената ДС-КГБ мафия ДА БЪДЕ НАД ТЯХ!

такива като фатик са икономическия елит на българия, и при живков, и сега.

Какъв бизнесмен е тоя? Криминален? Престъпник от висок ранг. Контрабандист, наркотрафикант.. В чужбина им казват престъпници и мафиоти, в БГ - бизнесмени.