Висши военни от САЩ и Китай в труден диалог

Между САЩ и Китай съществуват много проблеми, но и двете страни имат волята да работят за преодоляването им, заяви американският генерал Джоузеф Дънфорд.

Обратно в новината

Коментари - Висши военни от САЩ и Китай в труден диалог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-трудната задача на краварите е - как да изнудят или прелъжат Китай да нападнат Северна Корея,а краварите да ръчкат и да печелят от случващото се:Хем оръжието си ще продават,хем икономиката им ще работи,хем войнатата ,която са предизвикали ще се води на чужда територия.Ваща мм..хищническа краварска!

Генералът е на посещение в Пекин в момент на напрежение заради Северна Корея, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Демек, призован като ученичка за очна ставка и мъмрене! резиллллл!

AbuTalib

Удачно, а може би и разумно би било да се подходи по следния начин: 1.- САЩ да върнат преимуществено като първи транш задълженията си към Китай в размер на 335 милиарда долара от общо 2 трилиона и 600 милиарда долара в срок до края на Септември 2017 г.; 2.- Китай да отпусне веднага 335 милиарда долара заем на Северна Корея; 3.- Северна Корея да дари ядрените си ракети на Тайван, така че обединението на Китай и Тайван най-сетне да потръгне. Или да ги насочи към Тайван, ако не ги приемат, но не и по други цели.

AbuTalib

ГИ НАСОЧИ е поставено в кавички, които ДИР не допуска да се отразяват. Питам защо бе дявол да ви вземе.Променяте изказа и по този начин ще ме вкарате в беля, тъй де.

внимаваите да не разгневите русия защото тогава ще стане много страшно!!

Sm3hurk0

Китай трябва да напъди надалеч световния джандар, ако иска да няма проблеми. Ким ги държи на разстояние и янките негодуват. Ореваха планетата !

Защо са споровете? Островите за които спорят са с неустановен статут и други държави ги искат-Филипините например.Китайците са ги превърнали буквално в самолетоносачи--пълно е с ракети.В действителност всички държави смятат,че този район е международни води,а Китай ,че е негова сфера на влияние.Спорът не може да бъде разрешен--той прилича на спора между Турция и Гърция за един остров--неразрешим.

Навсякъде по света най-големите мародерстват в района си на обитание. Китайците няма как да направят изключение. Проблема е, че има едни дето си мислят, че могат да мародерстват по целият свят! Е, не е така. Поне вече не.

Между двете страни има много проблеми!!! Китайците не искат американски военни кораби и самолети на границите си и в, забележете, Китайско море! Не Американско море! А другите се оплакват от прехващане и непрозрачност на китайският бюджет!!! Къв ку...р търсят американските кораби и самолети там? И какво ги интересува китайският бюджет? Да не им го плащат те! Само бой по кратуната. Друг начин явно няма.

САЩ се притеснявали "от липсата на прозрачност във военните разходи на Китай". Кои тия, бе? Ма от къдя на къдя, бе?! :)))

Историята показва, че САЩ имат воля да работят за разрешаването на някой проблем само ако насреща им е съизмерима с тяхната сила или ако губят много пари. В случая вероятно са и двете.

Корейското кюфте се напъва, напъва и, без извинения, се насра.

почисти след него!

изпра гащите.