Елена Иванова: Възможно е да има протести в Слънчев бряг

Има вероятност да се стигне до протест на собственици на заведения в Слънчев бряг, засегнати от проверките за шум, посочи за Дир.Бг Елена Иванова.

Обратно в новината

Коментари - Елена Иванова: Възможно е да има протести в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ленчето-мафиотката ...

аууу, ша си разплетем чорапите :) като не ви изнася - затваряйте смешните си заведения! и без това са повече от нужното :)

Когато има системно, безкрайно и грубо нарушаване на закони, наредби, правила и споразумения органите по опазване и гарантиране на обществения ред НЕ трябва дискретно (да ги канят с кафе), а решително, твърдо и безкомпромисно да се разправят с нарушителите. Присъствах в Амстердам на следния случай: една млада холандка металистка ритна с кубинката си гумата на полицейската кола. Че като я запукаха полицаите с палките си. Няма хън мън!!!

Време е нашите курорти - без значение дали са морски (летни) или планински (зимни) да оправдаят името си (Kurort идва от немски език и означава място за лечение, летовище)! Ако има желаещи да си рушат здравето - слух, вътрешни органи и всичко дължащо се на злоупотребата с никотин, алкохол и дрога, съответните заведения да са обзаведени с полагащите се за тази цел изолации против шум, вредни газове и дим, с лекарски екипи за оказване на помощ при смъртоносна злоупотреба с алкохол, никотин и дрога, заплатена естествено от "гостите" на заведението. А то сега какво е - сбият се, пострада някой (я намушкан с хладно оръжие, а с разбита с бутилка глава, я със счупен крайник и пр. и т.н.), бързат да викат спешна помощ и разходите ги плащаме НИЕ!! А потрошените от нас нерви, обостряне на съпътстващи заболявания, редовно недоспиване, свидетели и не рядко и невинни жертви на улични сбивания, гарнирани и с типични гангстерски прийоми като употреба на огнестрелни оръжия. Да не говорим за станалото "модерно" явление скачане от балкон на хотел!!

ПРОТЕСТИ ЗА КАКВО - ЧЕ НЕ ВИ ДАВАТ ДА ГАЗИТЕ ЗАКОНИТЕ? А ПОСЛЕ ЩО ВИ РИТАТ "ТУРИСТИТЕ"- БЕЗРАБОТНИ, ПИЯНИЦИ И НАРКОМАНИ МАЙ? И ЦЯЛОТО "ИНТЕРВЮ" МЯЗА МАЙ НА ПОРЪЧКОВО ОТ СЪЩИТЕ ТИЯ - С ДИСКОТЕКИТЕ, ДЕТО СЕ СМЯТАТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ?

Най-добре ще да е да затворят целия Слънчев бряг.То и без това всички хотели и заведения са на ЗАГУБА.

Защо да се затваря? Приватизация и печалбите в Държавата - да има за всички!

SPAS го казва с ирония. Няма причина, която и да е фирма там да е на загуба!

Я спретнете една стачка догодина юли и август да ви видя. Ще можете да правите пачки от препълнените хотели останалите 10 месеца от годината!

ТЕЗИ МУТРЕНСКИ ЗАВЕДЕНИЯ ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ, ЗАЩОТО ИМА И ДРУГИ ХОРА ОСВЕН ПИЯНИЦИТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА ИМ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОЧИВАТ ПРЕЗ НОЩТА. ПРИЗОВАВАМ ХОТЕЛИЕРИТЕ , АКО ИСКАТ ДА ЗАПАЗЯТ КЛИЕНТИТЕ СИ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ БЕЗУМНИЯ НОЩЕН ШУМ , ИНАЧЕ МНОГО ОТ КЛИЕНТИТЕ ИМ ЩЕ ОТИДАТ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ.

Ще има голяма навалица от собственици'

София Дружба1 бл.6 циганска дискотека и вече трето лято никой не се справя с проблема

Ми какво от това? Нека протестират. Те и данъци не искат да плащат, ама ще им ли ги опростите ако протеститат? Слънчев бряг де е превърнал в клоака. Изчистете го!

в тях ако ти изземат техниката и затворят заведението не биха си и помислили да отворят след половин час. Да не говорим и че не биха си позволили да нарушават закона.

Ох, ма Ленчее, що ти трябваше уста да отваряш и интервюта да даваш?! Знеш ли , че Валери люто ти се закани - да ти събори хотелче, изградено на брега, че и върху дюни бил вдигнат, твърди вицето!;) Давай, Валери, събаряй, ама като си стигнал и до хотелите вече, би ли съборил и един друг - ДЮН се казва;)), злите езици твърдят, че носел името си точно, защото е на самата плажна ивица, че и баш върху дюните турен... Стиска ли ти, Валери, да го събориш, че същите зли езици го свързват и с едно име... от недалечните мутренски времена;)

Пипи, дете невинно.Нали знаеш-какво като си еди кой си, винаги ще се намери някой който да е по-еди кой си.Понеже съм електроинженер по образование ще ти кажа, че онова име дето го споменаваш и свързваш с "ДЮН" бе бушон с малък ампераж и когато му дойде времето изгоря.Винаги е имало преразпределяне на бизнес и сфери на влияние, така, че който е на коня командва парада.Аз дете мое невинно, вървя със закона и със мнението на нормалните хора, а не с желанието и нрава на гнуснаъа мутра, така, че не ме мисли.Както е казал поета-Борбата е безмилостно жестока-а зад "ДЮН", нали не си мислиш, че е стояла една мутра, която е падала по 20 пъти на ден на врата си.Ако това си мислиш-жалко.

Не е страшно името на назначения за собственик (вече в отвъдното),страшно е на кого е в действителност.Ама вицето да клъцне и езичето на глупават министърка,че вече много глупости наговори,а и е против проверките.

Какви протести какви пет лева ще има. Вие самозабравихте ли се ? Законите важат за всички. ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ, нали ? Подкрепям Симеонов !

Пенчо за кои закони пишеш, какво е Слънчев бряг? За мен е голяма дискотека и с няколко хотела за преспиване и плаж.

Нека си протестират. Протестите вече не плашат. Още повече несправедливите.

Протестите свалят правителства, без значение дали са справедливи или не, платени или не. Само протестите на пенсионерите са без значение.

Елена Иванова говори пълни глупости-какво значи дискретна проверка,да не изплашим лигавите тинейджъри на Англия ли или интересите на мутрите ,не и е чиста работата ,преди говореше друго а сега се явява като защитник на децибелите-те не правят туризма другарко Иванова

Не е само проблемът с музикалния терор в Слънчака. Това не е вече курорт, а мутрафонска КАРИКАТУРА.

къде е тинейджърчето искам да си пиша с нея по темата за "възможно ли е даима простести в слънчев бряг". харесва ми

С НЕТЪРПЕНИЕ очакваме вашите ''протести'', и дай Боже стачки , като затворите и опразните курорта !Предварително имате нашата подкрепа Ленче !!!

ли ще обикалят около брега.

1985 бях в Слънчев бряг, прекрасен курорт. Същота беше и в Златни пясъци, за Албена - да не говорим. Заради таз мома недоклатена и чорбаджиите ни отвратиха от Черно море.

А и годините ни бяха по-малко, музиката не ни пречеше и всичко ни изглеждаше розово, нали ???

Много бързо си свалил гарда- аз от 78 си идвам на Слънчака, и пак си е супер.

Ясно колко си стар пич, щом му казваш Слънчака.

Слънчев бряг - томва е името на курорта, ибрикчийко тъ.по и прозддо доб.иче. Цървули като Митю Зъркелите не ги лекуваха в правителствената болница, а ядяха шамари от милиционерите.

Гражданко Елена Иванова, редовният полов живот е необходим. Както казваше един министър на МВР, тишината в спалнята ражда чудовища.

Със белото няма да стигнете до пенсия.Ако не откраднете, няма да имате 2 лева за бръснене,ти ли ми плащаш пенсията,бе нещастник.Търчи до училището да продаваш пликчета и да се отчиташ...

Кой, кой, кой ми говори за Гърция ?! Селяндури, в Гърция всичко се случва след 23:00 ! Аре да изхарчите 10 пенсии, за отидете и да видите за какво става дума!

Уважаеми г-н Дир!Това за боркора,празния стол и детската градина вече не е актуално!Държа на Вас, заради свободата на мнение!

Ако скриването на оборот е вид протест срещу държавата, то тези ресторантьори са в перманентен протест!

И как ще протестират? Няма да пускат клиенти в ресторантите.

Що пък не ?! Частни клубове, старци нямат място там. И без това нямат пари, а само мрънкат, че водата им била студена и щели да настинат.

Дедита, чичковци и лели. Имате още 2..3..5 години живот. Какво сте се заяли с нас ?! Ако не сме на слънчака, ще е на друго място. Имаме цял живот пред нас. Давайте го по-спокойно.

Виж какво бе умочко, що си мислиш, че само пуберите харесвате Слънчака?!?!

Ами тогава какво си се разплакал бе стар пич, идвай с нас.

Глупав тийнеджър

Ей акне, я намали чеки.те от 3 на 5 и 'веселите цигарки'.Пичетата обичат, сребро в косата злато в джоба и стомана в гащите.А ти със заплатата на мама и тате къде си се засилили-на дедовия ли.

Ех,мечти, мечти по отдавна преминала младост и приеми че миналото не е твоето бъдеще и не изживените мечти няма да се осъществят.

Мислиш се безсмъртен?!Това е, защото си глупав, а не млад. Вчера, един такъв с мания за безсмъртие се размаза на асфалта с моторчето си. Родителите му го събираха чарк по чарк.

Преди седмица погребаха една млада лелка - комшийка, мисля че беше доста по интелигентна и умна от теб, но това не и помогна, друг решава тези неща, но и той се съобразява с възрастта. :(

Ще изкарат персонала да протестира,че оставал без работа.

уплаших се от протестите които възнамерявате да правите - леле - то им свикнахме на протестите - на полицаите - ха-ха, хем крадат, хем вземат подкупи хем протестират Ще го преместя от единия в другия -упрашихте ме..

Задействаха и ресторантьорите,май?!

За жълти стотинки направиха НАШИТЕ хотели собствени,европияници си чешат крастата у нас,дъщерите ни- на кола и сервитьорки за без пари,синовете-слуги също за без пари,крият оборот,разюздана паплач!Ако, Симеонов предизвика проверка кой с какви пари е станал собственик на хотел или чалготека-нали ще борим корупцията,ще стане страшно.И сега ще протестират.Защого ,както е казал г-н Сенека-там ,където порока се е превърнал в обичай, медицината е безсилна.

Дончо, пише се "със съжаление,презрение и без уважение"!

Уважаема Елена, Вие къде живеете? Къде живеят собствениците? В друга държава ли сте? Има ли закони и разпоредби в тази държава? Или всички Вие сте извън закона? Това, че на младите не им уйдисва, да отидат другаде. Но никъде другаде по света няма такава вакханалия както на Слънчев бряг! Не ги защитавайте, а те сами да вземат необходимите мерки!

Че то ние си отиваме другаде. Всеки ден. Терминалите се задъхват. Само после да не квичите, че няма кой да ви изкарва пенсиите.

Ти отивай където искаш. Там може и да оцелееш. Но не мисли за моята пенсия. Мисли дали ще стигнеш годините за пенсия.

Що за изветрели комунета драскат тук?! Били се забавлявали хлапетата, били чалгари, били не-знам-си-какво ! А Вие бе набори?! Комсомолски секретари сте се наредили май ?! Хайде да си кажем: Завиждаме. Ама така завиждаме, че чак в простата ни удря. Защото няма машина на времето и няма как да се забавляваме като сегашните младежи. Защото нашата младост бе тотално провалена и открадната. Защото нито можехме да си разрешим дълги коси, нито да сме да танцуваме до зори. Все имаше някой отрядник или класна до нас. Набори, радвайте се че децата изживяват най красивия момент от живота си. Стига старческо оскотяване!

Такива като вас ще оставят България на циганите. Ще я разрушите заради безхаберието си и разбирането че свободата е да правиш каквото си искаш без да се съобразяваш с каквото и когото. Свободата е преди всичко задължение да спазваш строги правила във всичко. Свободата всъщност е спираш животинския си нагон за рушене. Свободата е всичко онова което такива като вас унищожавате. И точно заради такива като вас идват такива като Симеонов....не по-малко лумпени.

"53-годишен" се обръща към неговите набори, а не към бащите им като теб които миришете на тамян, на Вас дори и шума от ходенето на муха по масата ви пречи, пречи Ви всичко което шава и е по-младо от вас.

ЩО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ БРЕ ????

В един кенеф, нарочен за хотел с 3 звезди и наречен Китен бийч, се сервира наново отсервираната и недоядена храна - това научаваме от вътрешен човек, снимал безобразията в кухната, където вършеят римлянки, наети сигурно на половин минимална заплата. Фактите може да видите в сайта turpravda завършващ на com. Тази госпожа защо не протестира срещу такива?

ох преди много излизах ама вече ми се спи към 11 вечерта

дано успееш да остарееш селско момченце но нада ли

Коя е "Нада" ?! Бабката ти ли? И що я намесваш? Старчески ментални изменения ?!

Ам проверките за шум в заведението след 0:00 ч. в колко ще Ви е удобно да се проведат - в 12:00 на обяд добре ли е?

Който не е бил свидетел на тази пиянска лудница и високи децибели до полудяване ще бъде против да се поставят нещата в рамките на разумното в рамките на цивилизованото в рамките на там където сме се запътили.Отидете и направете тези свободни изпълнения в съседна Гърция ще ти стъжнят живота за дълги години напред, а при нас може и затова е такова отношението към нас.

В Гърция за която всички говорят и дават за пример, но никой от тях не е бил "живота" започва след 10:30 господа.

не ми пука за тези псевдо бизнесмени-МУТРИ, които са си чисти експлоататори.

от 28 год. мирише и се носи воня на посткомунистическо и псевдо капиталистическо.Нагли,по-нагли,най-нагли,по комунистически нагли "честни" червени бизнесмени и мутри,излязли от едно котило.

++++++++++++++++++++++ точно

Ау. Кръчмарите щели да протестират, че някой пречел на свинщините им. Йе.

Законите затова са закони за да се спазват. Всеки може да протече тира против всеки закон, но докато е закон трябва да го спазва. Затова плащаме данъци , за законова държава.

Знаете ли, има великолепни курорти изпълнени със спокойствие и ... лека скука. Вземете една Албена. Но хората на възраст някак не се чувстват уютно сред себеподобни. Някак, искат да виждат млади и стегнати тела в курорта. Природа. Само, че го искат до 22:00. Защото после им се спи. Напълно подкрепям "Тийн" в частта, че трябва да има обособени курорти. Не го/я/ подкрепям за агресивния и циничен изказ.

умно дете, браво, хубаво казано ....

има закони и те се спазват. Който иска да вдига шум да върви в гората. Иначе циганите ще обявят че са дискриминирани когато вдигат шум.

Вижте, нека младежкият курорт е в гората ако щете. Просто да се знае, че там ще има силна музика до изгрев слънце. И когато човек отиде там, да е наясно, че не отива в пенсионерски дом или къща за гости.

Който търси спокойствие и тишина през на море през април, май и септември, октомври .

Ако освен да се замисляш и отедеш до Албена(където бях тази година за 1 седмица) ще видиш не само млади и стройни момичета но и никаква чалга и спокойствие в района но явно за теб е по-важно да се "замисляш",че то на Албенчето е малко по-скъпичко отколкото на мутроидния слънчак

Като ходиш в Албена да гледаш млади и стройни момичета, защо искаш да ограничиш тези младежи на 60:3 да са с млади и стройни момичета в Слънчев бряг, които също може да гледаш???

Пролях една сълза за хотелиерите.

правиш нещо, добро или зло, веднага има протоводействие, така е в демократичните общества. И така с постоянна борба между две "правди" идва истината. По въпроса за дискретността, за която настоява елена, няма как да стане, трябва да се приклещи нарушителя, за да не казва че е умишлено набеден.

Ей това искам да го видя - хотелиери да протестират в Слънчев бряг август месец! Говори колкото да не заспи тази госпожа. Те имат 2 месеца сезон и когато ден година храни, вместо да работят и да печелят, те ще си зарежат хотелите и ще тръгнат да протестират, като с това ще си прогонят клиентите. Искам да видя как ще стане това! Хептен за балъци ни вземат тези.

протеста е два часа, наговарят се излизат и си казват исканията, пишат ги на немски руски български английски без турски, анадънму?

И като ги напишат да ги затворят в бутилки и в морето.....може и някой ден някой да ги прочете и да се посмее....АНАДЪМНУ???